Att inte nå fram när det är det enda man önskar var möjligt

Det var länge sen jag skrev om känslor. Om förtvivlan, om den där känslan när hela magen är på väg ut. Hjärtat bankar som på en liten kanin och tankarna är omöjliga att hindra. För shit vad jag har känt mellan varven. Jag har skrikit och gråtit och sparkat mig loss. Klöst, rivit och slitit i mitt egna hjärta för att få det att sluta känna. Men känslor kan man aldrig ändra på. Har jag fått lära mig. Man kan ändra uppfattning och man kan tänka lite puckat ibland. Men känslor är alltid sanna. Man kan aldrig ljuga genom känslor. Kanske utanpå, men inte inuti.

Däremot finns det fortfarande saker som får mig att vilja stampa och banka och gråta och slita. Gå genom jorden och dö och aldrig finnas. Det mesta har en framtid, det mesta kommer man igenom. Vissa saker går inte att lösa, men då släpper man taget - lär sig av det - går vidare. Men hur tusan gör man när man inte fått clousure då? När man inte fattar vad man har för relation, om man är vänner eller inte vänner. Om man har en connection eller inte. Hur gör man då? För man vill inte verka dum, men vill ändå ha detta i sitt liv.
Hur vet man när enough is enough gentemot när man bara måste hålla sig kvar en liten liten stund till och hålla ut?

Shoot me down - but I get up

David Guetta ft. Sia - Titanium

Godmornin'

Alltså ny dag och nytt smink, ny mat, nya påhitt. Lite stan idag, och sen lite mys. Rullar snart skulle jag tro. Buenos dias mis amigos!



Gammal bild från mitt ÄLSKADE rum i Vasastan. Miss it!

Jon McLaughlin - Beautiful disaster


Mobilblogg - lång dag

Vilken lång dag det har varit! Hemmafru-Matilda har varit i farten, så imorn har jag massa rena kläder, wiie. Efter det har jag och mamma sprungit runt på visningar kring Östermalm. Varje lght hade sin charm men blev ingen fullträff idag tyvärr. Sen blev det så sjukt kallt så min rumpa är fortfarande kall.. Två timmar senare typ. Aja.

Nu har mamma fixat grapefrukt till mig och vi kollar på det okända haha. Hennes favorit. Jag blir mest rädd..


Förra veckans shopping

Var ju i stan med mammis i fredags och shoppade lite. Den svarta basickoftan och le blus fantastico fick följa med hem. Från H&M och Zara.

Vem kan slå Filip och Fredrik?

Filip och Fredrik alltså, haha! Tjuv och polis, dom e ju sköna alltså. Snart blir det lite hamburgesas för att mätta magen. Tudeluu!


Alexandra Stan - Get back ASAP


Partymode


Har på mig en ny topp från Zara, egengjort halsband och armband från Tokyo Jane + Dyrberg/Kern

F**k

Fett ont i halsen. Och helgen har bara börjat. Sova nu. Hejdo.

Oj vad jag hetsat hit och dit!

Vart en riktig shoppingdag idag, fick bara med mig 3 grejer, men såg massa annat som jag vill ha. Julklappar kanske. Nu blir det en snabbis hemma - bara fixa om sig, innan vi ska iväg igen - middag på Monráds med mams, och sen chillerill med mina girls. (Y). Hets hets. Så mycket att göra och så lite tid.



Snuvig Matilda

Är så sinnessjukt trött så ni anar inte. (Skulle kommit upp igår)
Men idag: Är jag lika trött haha. Mamma har fått för sig att jag har blodbrist? Eller skulle kunna ha. Att man är trött jämt och ständigt då? Vaknade i vilket fall med snuva IGEN. Åh pallar inte, vad fan. Den försvann ju i måndags och nu är den tillbaka, som att den bara tog ledigt ett par dagar. Jävla skit.
Ska i alla falll in till stan och fira fredag + löning med mammis och springa på lite utförsäljningar! Kuwl kuwl.

Dagens jao



Topp från BikBok

I butiken

En ny dag och det känns som vår. Vilket lurendrejeri från vädrets sida. Men jag klagar inte, så länge jag luras att det snart ska bli sommar - och inte snöstorm, är jag glad. Igår var jag ute med min pojk och hans vänner lite sådär smått på söder. Men nu är det jobbdags och jag har precis öppnat osv. Det här måste nog vara det bästa jag vet, diskutera och sälja mode hela dagarna. Kuuwwl kuwwwl kuuwl! Kan vara lite långsamt ibland dock (peppar, peppar). I vilket fall, toppenjobb! 



Gammal bild med solbränd kropp och mörkbrunt hår. Börjar bli sugen på att färga, har nästan tröttnat på min naturliga hårfärg..

Sleeptime. Vad händer imorgon?

Har varit en sjukt produktiv dag. Bankbesök som egentligen var onödigt(okej inte så produktivt). Övningskörning till Waxholm - fyhelvette vad det är läskigt att köra bil ibland! Mörker, 100km/h och rusningstrafik var överväldigande.. Men jag och pappa kom hem helskinnad och med lite fika i maggen. Sen fick vi för oss att testa SATS Täby, så blev lite workout också. Tyckte det gymmet var helt okej, höll dock på att slå ihjäl mig på väg från duscharna, för det var nerförsbacke där(wtf!?). Men annars så var det inget fel på det.
Nu är jag supertrött och imorn är det FETTAGG på jobb på Plezuro, Rörstrandsgatan. Två heldagar coming up. Alltså soovtajm. Godnatt vänner och fiender.
Lite häng utanför fotografiska i lördags

Ut på bus

Hejdå!

The best part of me I gave you, and it was sacrificed


Beyonce - Resentment

Jag är speechless.. Hon är så fantastisk, att musik kan beröra så mycket. Jag är helt kär i den här videon. Lyssna. Se. Känn.

Shoelove

Alltså jag dog lite när jag såg dom här skorna. Love @ first sight. Shit och tjena lixom. Och dom lär ju vara sjukt bekväma i och med den tjocka klacken? Chacka när man fått lön kanske... 399kr från H&M.

Helgens bilder

Blev partyparty i lördags så det ba skrek om det, tyvärr. Blev lite sneparty om man ens kan säga så. I vilket fall, sen blev det lite familjemys på dagen där också. Drog en sväng till fotografiska men jag var inte så jätteimponerad - tyvärr. Nu ska jag fortsätta lyssna på Justin Bieber, säga vad man vill om Justin men sjunga det kan han.
Bilder från helgen,

The lights will espire you


Alicia Keys ft Jay-z - Empire state of mind (Live session)

Aaa ni vet sådär sliten

ÄNTLIGEN HEMMA. Ojoj vilken lång dag det har varit, är heeeeelt slut. Rätt skönt att vara hemma efter två nätter borta och en heldag på jobbet. Och imorgon är jag lediig, <3<3<3. Tack gode alltså. Skulle inte pallat annars.

Dagens



Topp från H&M, halsband från Edblad och Thomas Sabo

Ny dag, ny LÖRdag

Goodmornin' broes and hoes. Har kirrat lite käk, borstat lite tänder och fixat lite smink. Och klockan är bara 11?! En ny god morgonvana kanske, haha. Rätt glad i alla fall då man vaknar till solsken och fin musik. Skiner solem hos dig med? :) Gillare mucho. Ha en fin lördag :)

Klockan är två wtf?

Jag måste lära mig att två är ingen tid att vara uppe till om man bara chillar @ home. I och för sig är jag av uppfattningen att sova det kan man göra i en annan livstid, men å tredje sidan finns det ingen känsla som går upp mot att vakna upp helt utvilad. Priceless. Nu ska jag göra mig själv en tjänst och få lite sleep i alla fall. Storasyster är in town så vi ska tagga in till Fotografiska imorn på en liten familjeutflykt. Mys.

God natt :)

Us against the world?

Katy Perry - The one that got away

Jobbdag

Jobbade som sagt på Plezuro idag och nu ska jag snart röra mig från butiken. Härefter blir det innebandy, men jag är snuvig som en .. ja. Så jag ska väl mest titta på. Då gör jag i alla fall något. Woop.
Vi fick in skärp idag på Plezuro - massor med fint. Gå in på plezuro.webblogg.se för att se mer.
Lite gammalt och nytt i butiken. Från Item.

Dålig bloggning = mycket att göra

Äntligen en liten stund till att skriva ner tankar och fylla bloggen med minnen. Har varit inne lite i ett flow de senaste dagarna och därför har det känts lite tomt att inte skriva av sig igår (oj vad länge, hehe). 

Nu sitter jag inne på Plezuro på rörstrandsgatan, en otroligt söt liten vintageaffär med en blandning av gammalt och nytt. I'm in love. Och jag får jobba här! Hur lycklig är jag?! Välkomna in och titta runt bland alla skatter, eller bara för att säga hej. :)



Min dagens





Pälsväst Zara, skinnjacka och linne H&M, topp BikBok, leggings MQ

Cause you keep on pushing


The Saturdays ft. Flo Rida' - Higher

Produktiv dag

Heeeeeeeeejpaa!

Vad mycket jag har hunnit med idag alltså. Riktigt sweet. Började dagen med övningskörning med far. Redan när vi gick ut på uppfarten satte sig pappa på passagerarsätet och jag tänkte typ "what the fuck, jag har kört bil 3 ggr förr och han vill att jag ska köra ut från uppfarten DIREKT!?" Men det må jag säga, jag trodde att pappa var galen men det kan ha varit ett genidrag. Jag tror att man blir bättre snabbare om man möter sina rädslor och kastar sig rätt ut i hetluften, och ja det gick faktiskt riktigt bra. Autobaun, HERE I COME! Hehe.

Så då körde vi(jag!) till Sollentuna C för att möta upp Sooso och käka lunchis. Fick även med mig mina älskade jeans som jag glömt där (å spännande information Matilda, verkligen). Vidare in till stan och satsa stenhårt på SATS. Plankan och grejer, märker att musklerna är på väg tillbaka efter 3-4 års frånvaro, än.t.lig.en.

Avslutade dagen med en mysfika med mysiga Mimie på omysiga 7/11, men det var värt. (Y)

Lurad av tiden

Jäklar vad tiden drog iväg! Pappa hade finally ställt om klockan i köket så den går rätt, men det missade jag. Så jag trodde klockan var 10 när den var 11. Typiskt. Borde nog sova nu för har lite att stå i imorn. Men ska bli lite skönt också att komma upp och göra nytta. Dröm sött.



Ett riktigt jävla **

Maskinen - Krossa alla fönster

Wants just nu


Från Gina Tricot och Nelly.com.

Hejhej

Är väärldens segdeg idag men har i alla fall rensat i mina garderober och satt ihop en bloppis. För nu är jag lite trött på att ha högar av kläder som jag aldrig använder. Det finns saker som är väldigt fina men som man aldrig tar sig för att ha på sig. Så nu kände jag lite att det fick vara nog med det. Tar nog det som blir över till myrorna eller något.. And för er som gillar bloppisar - det kommer mera vill jag lova.



Obsession för vingar

Vad man kan bli fundersam och tankspridd när man sitter för sig själv sådär en söndagkväll.

Ikväll kom jag och mina tankar in lite på tattoos och symboler. Som att till exempel så många använder kors som smycken och tattuerar in det på kroppen även fast de inte är religiösa. Det är verkligen ingenting fel med det och jag tycker att det kan vara skitsnyggt och passa sjukt bra på folk. Men själv har jag väldigt svårt för det. Jag vet inte varför, men det är någonting som tar emot hos mig vad det gäller att bära kors på kläder eller accesoarer. Tänker du som jag? Eller har jag helt fel? Jag vet inte. Jag tror bara att för mig är den symbolen så kopplad till det religiösa att det inte känns riktigt rätt att använda.

Däremot har jag fastnat som en ett barn i en godisaffär för vingar, änglavingar. Det är så fint så jag har suttit ett tag och bara sökt bilder på google. (Om jag någon dag skulle våga skulle jag verkligen vilja ha en backtattoo med vingar. Det är så snyggt så jag dööör.) Men så i alla fall mitt i mitt obsession så fick jag för mig att jag skulle prova att rita en vinge. Jag vet att jag är ute på riktigt djupt vatten - jag är ingen konstnär. I vilket fall älskar jag nog vingar för att de symboliserar frihet för mig.

Har även en liten rolig idé också med hela den här grejen.. Får se om jag kan förverkliga den.
Amatören

Bildredigering - jag är ingen Einstein men det är kul ändå

Sitter och leker med redigeringsverktyg. Hihi. Det är faktiskt riktigt roligt! Kan man tänka sig alltså. Jag brukar inte ha tålamodet för sådant här, men nu har jag hittat lite funktioner jag inte visste om förr så än så länge är det skojj.

We've been to strong for to long

Mary J Blidge - Be without you

Shoes is a girl's best friend

Premiärtrippade i storstan med mina nya rödlila mockapumps igår. Dom är bra fina alltså, men sjukt höga. Så får nog öva lite till innan jag går perfekt i dom haha. Love them i alla fall, från Novita.

Hopa

Före och efter håret är fixat. Gör rätt mycket tycker jag. Kör helt svart idag. Svart som natten. Sen kanske mina nya klackar? Får se lään. Rullar till kussenini i Hässelby snart. Ska va nykter ikväll, men vi får se man vet aldrig vad man hittar på för dumheter. Kanske stjäla en bil? Som om det skulle hända lixxxxooom. Ha en fin kväll dudes, ses i vimlet.

Gametime

Ryktas om att vi ska spela mot Kungsängen idag, ja, jag har fruktansvärt bra koll. Det ser mörkt ut, vi är ett tunt lag idag, så blir att springa arslet av sig. Jaja. Bra träning. Nos vemos amigos!

Burnin'

Utmattad, ledsen och tom. Vad gör man när man inte når fram? När man inte vet en utväg? När man inte kan vänta? Jag försöker gång på gång. Den här gången mer tydligt än på länge. Sitter där, släpper ut mitt hjärta, släpper det loss. Du kan banka hur hårt du vill, men om du förstod skulle du inte slå eller slita en enda gång. Såren i hjärtat kan läka - men försvinner aldrig. Och just de här såren vet jag inte hur jag ska kunna släppa. Hur jag ska kunna förstå dem eller acceptera. För jag tror inte på att du inte förstår. Det finns mer bakom den stenhårda fasaden, bakom allt som är svart och vitt. Men jag tror inte att du vill förstå, jag tror det är för jobbigt att inse bristerna. Att tänka att allting inte var som du föreställt dig. Jag önskar att jag fick röra ditt hjärta, precis så som jag ger dig friheten till mitt.

Det bränner i bröstet. Det slår och sliter. För det gör svinont, som tusen nålar eller fötter på brinnande kol, jag når inte fram. Och jag måste acceptera det.

Jessie J - Who you are

Shit vad hon är häftig! Det här är varför jag älskar musik! Fyfan i helvette vad bra hon är, har inte ord som räcker till alltså. Wear your passion.

Just the memory of your face


Ben Howard - Gracious

Mornin'

Godmorgon pojkar och flickor! Usch vad jag var sentimental igår. Har haft bättre dagar om man säger så. Idag är jag liiiiiite liiite piggare. Det känns i kroppen att det är helg efter wörk idag. Last friday night - do it all again, som Katy Perry säger. Ha en fin dag.

Från ett mörkt ställe

Lyssna av sig. Känna lite. Jag har nått rock bottom när det gäller vad jag pallar med. Inget dödligt seriöst, bara mer sliten än jag varit på riktigt länge och sömnig dygnet runt. Gilla inte. Palla inte. Så. Himla. Slut. Behöver fyra månders sömn och sen semester i ett år. Typ. Seriöst. Ska i alla fall få min extremt försenade lön om en vecka eller två. På tal om det, vad tusan ska man göra sen då? Nu börjar det bli crunchtime om jag vill stanna på dagis eller ej. Och det vill jag ju inte, även fast jag vill.

Liten skitunge för 3,5 år sedan

Dööööd

Känner mig u-g-l-y idag. Trött som satan i gatan. Funderar på att gå och lägga mig omgående. Fan.

So I can go on til' I blow up, yeah

Tagga till jobbelijobbet om 15 minutes. Förskola + innebandyskola. Sen workout, heja heja.

Reaching for the phone cause I can't fight it any more, and I wonder if I ever cross you're mind, for me it happens all the time, It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now

Lady Antebellum - Need you now

Jobb att älska

Jag är så glad. Så himla lycklig. Jag är så lycklig att jag fått chansen att jobba med människor som jag inspireras och motiveras av. Plezuro. By Johanna. Hon är stencool. Och jag får chansen att jobba i hennes fantastiskt fina butik. Å. Vad. Jag. Älskar't. Inte ofta. Inte mycket. Men det lilla jag får, lever jag länge på!

Vi hade en liten kick-off nu ikväll Johanna, Annika och jag. The little stab. Hehe. Johanna bjöd på Sushi. Vi diskuterade business på alla möjliga vis. Vi lärde känna varandra och hade det väldigt mysigt. Älskar när jobbmiljön blir så avslappnad och varm. Ser verkligen fram emot mer jobb på Plezuro.



Åkte till Ikea lite sådär också

Efter fikamys med Kasken kom mammis och hämtade upp mig så åkte vi till Ikea. Å underbara varuhus med söta skrikande baaaAAAAAARRRNNNNN. Alltså en sak att jobba med barn - då vet man hur dom är, men när man är ute på sin egna lediga tid och ungar bara skriker och är allmänt jobbiga. Det är jobbigt. Föräldrar borde veta bättre än att släpa med sina stackars barn till varuhus och gallerior. Stackars barn, stackars folk. Meeeeeeen, jag fick i alla fall med mig två kuddar hem och lite annat småkraffs. Så nu ska jag inviga mina kuddar och njuta av fluffigheten i dunet. Heja heja, vi får se om det blir en bra natt!

För att det är ba braaa

Avicii

Bästa

Glädje, vänskap, äkta. Det är vad du är fina Kasken. Det är så skönt att träffa bra människor och minnas "goda tider" hehe. Satt flera timmar och bara myste på Sollentuna centrum. Stötte på gamla bekanta ansikten och köpte smink + parfym. Nödvändigt. Så det måste man köpa. Även om man inte har råd. Kom vi fram till. Som mat typ.



Extas inne på Gina Tricot

Premiär


H&M, 15 euro.


Var ju nyligen i Barcelona och shoppade loss. Den här fina jackan köpte jag där, den finns här också men till mycket högre pris. Jag hade glömt bort den i garderoben men idag blev det premiär. Gilla gilla.

Halloween

Det har vart ett jäkla tjafs om när Halloween egentligen är, när man ska fira det. Om det var förra helgen eller den här. Hej och hå. Jag skulle firat nu till helgen men pga det ena och det andra blev det inte så. Dock firade jag och Jenny i full fart förra helgen! Fantasin var lite bristfällig så vi gick som "party", ja jag vet, LAME. haha. Men vi hade skitkul och det uppskattades med våra tutor och partyhattar. "Party 4 everyone!"

This is gotta be good life

One Republic - Good life

Familjekväll

Oj vad det har varit mycket ett tag nu, kaaaooozzz i mitt huvud. Men det har börjat kännas riktigt bra på jobbet, som min lilla extrafamilj. Så skönt att komma till jobbet och bara känna sig avslappnad och glad. Hoppas det håller i sig.
Nu sitter jag och mammis och bara kollar på Beck - man kunde ju ha det sämre. Vart en riktig sundaydinner tidigare med tre generationer Lundberg-Gustafson. Älskar det. Önskar det var lite mer så i Sverige att man umgicks i alla åldrar.
Fantastisk resa till Frankrike för 2-3 år sedan. Vill tillbaka.. <3

I can be whatever I want to be - lite bs och livssnack

I hela mitt liv har jag varit tvåa. Jag har aldrig varit bäst på någonting. Jag har varit den där tjejen som är helt okej på det mesta. Inte varit snyggast i klassen eller bäst i laget, fått högst betyg eller haft mest kompisar. Varit lite lagom. Men jag har alltid trott att jag kan göra vad. jag. vill. om jag bara vill det tillräckligt mycket. Att jag kan komma precis hur långt som helst. Fast ibland ger man ju upp på sig själv, ser sig som så jäkla korkad och onödig i världen så man ba skiter i vilket och ger upp. Men sen från någonstans får jag tillbaka den där amazing-känslan som kan ta mig hur långt som helst.

Sedan finns det delar i mitt liv som jag bara sugit på, som jag aldrig klarat av. Tex hålla käften när jag inte håller med eller en så enkel sak som att spara pengar till bättre tider. Min syster har alltid varit den smarta av oss två, eller som jag brukar säga hon är smartare på pappret. Min syster är faktiskt pretty fantastiskt duktig när det kommer till skola och projekt, hon klarar allt galant. Jag har inte haft samma fokus eller kunnat lägga ner samma energi på skola osv. Men istället har jag hittat sätt att "skydda" mig själv. Fått mig att bli bättre, utanför pappret. Medan hon fokuserade på sin framtid la jag energi på nu. Idag. Genast. Mamma har alltid sagt att jag blir galen om jag inte får det jag vill ha. nu. Men det har inte stoppat mig. You can be whatever I want to be. Om du bara vill det tillräckligt mycket.

RSS 2.0