Good night

Vilken härlig kväll det har varit! Det är dagar som denna som gör livet lite extra värt. Kvällen har innehållit biobesök, promenad i Gamla stan och en fika vid vattnet. 

Sitter och tänker, tar det lugnt och lyssnar på Ron Pope. Ibland krävs det inte mycket för att må bra.
Nu ska jag linda in mig i min älsklings tröja, och sjunka ner i sängen, den ser så jävla skön ut. Hej!


15 mån, älskling



i love you

Hey!



"Hey, vilken underbar dag de é, och man får vara som man é, och ändå leva tillsammans, hey"

Musikens under



Taylor Swift - Love story

Musikens under



Petter - God damn it

Ballt som sjutton

Det är konstigt ibland, hur uppspelt man kan bli bara genom att se en känd person på gatan. Igår var det dubbelt upp för min del. Först så gick Gaybloggaren Amir förbi på T-centralen - det var kul att se honom i verkligheten.
Och sedan, då jäääävlar, då stod Petter himself på min gata, med ett gäng grabbar och drack bira. Exciting! Gick bara förbi, men var endå en jävligt ball känsla att se honom. Önskar att jag hade modet för att börja snacka ibland alltså..



Petter

Joana & Elin <3

Det gamla gifta paret, japp.


06:20 på morgonen

Klockan är nästan ingenting, solen skiner och dagen ser lovande ut. Jag är normalt sett aldrig uppe vid den här tiden, men idag behövdes det. Jag trodde nog att jag skulle vara helt slut - det är motsatsen. Jag känner mig pigg och redo, det är så skönt att börja dagen utan stress och bara ta all tid i världen på sig!

Något snyggt till sommarvärmen!


Dagens

Jag älskar verkligen att shoppa. Man är som man är och just jag får en lyckokänsla när jag köper någonting jag gillar. Det känns lite jobbigt ibland att det faktiskt är så, det finns så mycket annat att vara glad över. Menar inte att jag är någon fashion icon, jag gillar kläder osv helt enkelt. Det kommer jag nog inte sluta med i första taget heller.


T-shirt från French Connection & Jeans från Gina Tricot

Musikens under



Alesha Dixon - Breath slow

Drama, drama, drama

The Hills, avsnitt 4 släpptes idag på mtv.com. Programmet är så jävla bra, vill bara ha mer av det. Något som dock gör mig besviken på Audrina är att hon plötsligt vill skapa intriger. Har alltid sett henne som den söta snälla tjejen, I guess not.

Heidi och Spencer har äntligen börjat jobba på sitt förhållande. Nu går de i parterapi. Jag hoppas faktiskt att det löser sig mellan dem. Det skulle vara helt otroligt om Spencer insåg vilket svin han kan vara.


Audrina Patridge

Tagga!

Det ska bli jätte kul att spela fotboll ikväll - så länge det inte börjar regna... Det är hemskt vad man kan vara kinkig ibland, men det är faktiskt inte lika kul att spela i regn. Nu känner jag mig jätte fånig men men. SKITSAMMA!

Tonight: SOLLENTUNA UNITED vs. SKÅ - bring it on!


<3


Musikens under



Isak Strand - My mama said

Fildelning

Jag är helt klart för fildelning och emot Ipred lagen. Men jag har inte så stor koll på den om jag ska vara ärlig. Så därför passar det väldigt bra att det är dags att göra ett arbete om det i skolan och sedan debattera! Elin leker med Powerpointen just nu, vi får se hur lyckat det blir....



Tomato says: Peace man!

God damn



Tankar på svenskalektionen:
Jag vill ut, jag vill leva, solen skiner, snälla Emma - håll käften!

En och en halv kvar

Varför ska det kännas så segt i skolan ibland? Det här är en sådan dag man bar avill sluta fort som fan. Spanska sedan får jag gå hem.
Det ska i alla fall bli väldigt kul att spela fotboll ikväll, litar man på SMHI så kommer det vara sol - perfekt fotbollsväder! Får se hur talangfull man är ikväll, känns alltid lita läksigt och pirrigt inför dammatcherna.. Fotbollen sätter alltså igång ikväll, första seriematchen, nu märks det att det snart är sommar!


Musikens under



Lifehouse - Hanging by a moment

Sommardag?

Det var så härligt väder idag igen att jag åkte till Edsbergsparken. Mycket mysigt.
Längtan är ganska stark efter sommaren just nu. Det blir bara bättre och bättre men ibland önskar man helt klart att det bara skulle ändras över en dag, och att vädret skulle bli toppen varmt.



Hej hej Kask

Musikens under



Papa Roach - Forever

Musikens under



Blev påmind om en favorit i veckan, Papa Roach - Scars!

Grattis Karin & Nayhara!


Jag & Emma


Emma, Karin & Sone



Jag & Alex


Emma, Karin & Jag


Party People


Hell's kitchen

Ibland är allt en stör jävla röra i köket, det är inget snack om saken. Men ibland lyckas jag också! Blir lite småstolt när jag ser det här. Pasta och Bacon med gröna grönsaker - ja det var faktiskt gott.


Mat, mat, mat

Rent och snyggt

Har tagit slutet på dagen och städat, städat, städat! Kul? Nej. Men fan det är skönt och ha det rent omkring sig. Har en plan för mitt rum och är så sugen på att göra om, förhoppningsvis blir det av den här veckan.

Härliga påsk

Vilken härlig påsk det har varit! I lördags firade vi Karin och Nayhara, som fyllt år och allt som allt blev det riktigt lyckat. Idag åt jag påskbord hemma hos mormor och morfar och lillskiten jimpa följde också med, det var mysigt. Efteråt tog vi en promenad och vädret är ju bara för underbart. Snart ska jag käka igen, får se vad det blir denna gång!



When you're gone

I början var det inga problem, men nu börjar det kännas ordentligt. Älskling, jag saknar dig, kom hem! :(

Fetto-lov

Det är helt sjukt vad man stoppar i sig ibland. När jag börjar tänka på vad jag egentligen har ätit under lovet mår jag riktigt illa.. Från fredag till och med idag vet jag inte ens hur lång listan blir.. Ska skriva upp lite nu bara för att få lite koll iaf!

Yakunikku
Hallonpaj
Kex med philadelphia
Chips
Massor med läsk
Nötter
Glass ett antal ggr.
Pringles chips
Chips med dipp
Lösgodis
Tryffeltårta med glass och hallon
Kladdkaka med grädde och nonstop
Pizza
Dipp igen
Hamburgetallrik med pommes frittes
Mer läsk
Mjukglass


Alltså vem bryr sig egentligen? Har inte tränat en sek under de dagarna jag tog in det här heller, vilket inte känns så toppen. Men nu ska jag ta mig i kragen och gymma så fort jag kan, för då kan jag alltid fortsätta som jag gjort om jag vill, hehe.


(Och juste, påskäggen har inte ens anlänt än, haha. Fetto-lov!)

Girls girls girls






M & P


Mamma och pappa


Jag älskar min mamma och pappa. Vi delar inte alltid samma åsikter och en dag som denna blev jag verkligen sur på dom båda, men jag värderar ändå deras åsikter och lyssnar på vad de säger även om jag inte alltid följer det.
Karin sa en tankvärd sak idag, "tycker du att din intelligens-nivå ligger över dina föräldrars?". Det låter ganska dumt, men om man tänker på det så är det nog egentligen inte så stor skillnad. Jag skulle kunna tänka mig att jag är smartare än mamma och pappa ibland, att jag är mer realistisk och lever i verkligheten. För dem tänker säkert mycket på hur det var förr. Jag tycker inte man kan sätta regler till en 17-åring som man ska följa helt och hållet. När man växer upp handlar det mycket om att bryta regler och gå över gränsen, men som Karin tex, hon har aldrig haft stränga regler - men hon är typ världens lugnaste och mest pålitliga människa.

Jag kan också hetsa upp mig för mycket, men gillar inte att bli anklagad för saker som jag inte har gjort.

Spänstiga tjejer

Mötte upp två kompisar vid kvällstid. Karin var hungrig så gick in på ett nästan tomt McDonken. Det var ganska fascinerande att det var så lite folk. Halva restaurangen hade stolarna på borden som att de var redo för stängning, udda! De två filurerna från Marina hoppade bock på Sthlms gator medans jag filmade deras bravader, spänstiga tjejer.

Senare hamnade vi hos Nayhara och satt och pratade i någon timme sådär sedan var jag tvungen att åka hem.

Men allt som allt var det en väldigt mysig kväll!



Karin


Emilia


Hard work, work

Gaaaah, jag är trött! Dagen var relativt lugn och allt gick faktiskt bra, lärde mig kassan osv. Var en till tjej som hade sin första dag idag också, jätte trevlig! Men på slutet av dagen då var det dags att städa... Jag fick dammsuga, i EN TIMME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fatta!! Och det är under typ hundra bord och stolar!!! Herregud.... Dags att andas ut.

No stress

Om 6 timmar ska jag upp och jobba. Jag ska få en provdag på lekpalatset i Barkarby, vilket är spännande som sjutton men också väldigt nervöst. Tror att det kommer gå bra, men man vet ju aldrig. Får helt enkelt inte ha för höga krav på mig själv.
Det ska bli kul att Zandrah också jobbar där så att jag kommer få mer tid med henne då vi inte pratat så mycket på senaste tiden.

Nu måste jag sova. Sleep tight.

Musikens under



U2 ft. Beyonce - World Prayer

Lyssna! Så himla fin låt. Den var med på Live Eight galan för något år sedan. Galan är som en hyllning till Nelson Mandela och kampen mellan svarta och vita. Det är en sådan enorm känsla i låten och lyssna när Beyonce går upp osv, så himla fint. Jag älskar det verkligen.

Miss you

Jag har haft en jätte bra kväll med mina tjejer och chillat och myst hela kvällen, but when it comes down to it, så saknar jag min älskling. Det är ganska tomt att inte kunna krypa ner i sängen med honom nu när det faktiskt är lov. Den lilla skiten kommer hem på torsdag och då är jag redo kan jag lova, kram-maraton is coming up! När det känns i benen magen och hjärtat, då vet man - att det är på riktigt. <3


Jag och min älskling

Natten till 5e april

Sitter hemma nu efter en vända i Sollentuna. Det skulle vara fest osv, men när vi kom dit kände vi ingen lust alls så åkte hem till Karin och mös istället. Var i alla fall kul med Elin som följde med och fick träffa my little best friend!
Har lust att fortsätta kvällen på något sätt, men vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Får impulser att åka till Fruängen men så kommer jag på att "ojdå, killen är inte hemma". Sucks.


Skoldatorn

Musikens under



3 Doors Down - The story of a girl

Härlig låt, really like it. Påminner mig så jävla mycket om min uppväxt!

Skor till sommaren

Till sommaren är det ju mycket man vill ha och behöver, men nu har jag hittat en speciell sak som jag verkligen behöver!!!(vill ha). Skit fina skor med hög klack och rosetter, svarta eller vita spelar inte så stor roll. Jag är fast!


Suuuuuuuper fina!

Musikens under



Neyo feat Rihanna - Hate that I love you

Dagen:

Hade diadem på mig igår så ser aning skallig ut på bilden. Men det är finare i verkligheten. Hehe.

Idag ska jag ta tag i skolarbete jag ligger efter med. Jag läser High Fidelity på engelska och ska skriva en lång recension pluss ett antal citat från boken. Men den är faktiskt ganska bra. Är lite sugen på att se filmen faktiskt!
Ikväll är nog planerna inga speciella, mer än att jag ska träffa lite kompisar från sollentuna och kanske några från klassen, får se hur det blir, solen skiner i alla fall!


Myself

Så blev det igår kväll

Gud vad det var härligt varmt i luften igår. Var ute på stan med tjejerna till nattetid och det var bara hur mysigt som helst. Jag frös inte i Stockholms natten utan bara njöt! Vi promenerade runt i sökandet efter ett café och hamnade på Kofí på BirgerJarlsgatan, perfekt för några timmars konverserande.

Fick äntligen chansen att inviga min gröna väska också, (i bakgrunden av bilden) antar att många tycker att den är hemsk. But I love it!


Jag och Emma på Café Kofí

Fredagen är här

Är sådär sliten som man oftast är i slutet på veckan. Måste skicka in en novell och sen är jag klar för dagen! Ska väl frsächa till mig lite snart och sen dra iväg på Arigato Sushi. Sedan kommer Matilda vara pank, broke, fattig, slut på pengar. Kul..

Vill ha något kul att göra senare också. Känner verkligen att jag behöver något att hända just nu, är så himla hängig. Förstår mig inte på mig själv ibland, give me life!


Fin liten drink

Tidsfördriv

Sitter i skolan och har nyss ätit lunch med glass som efterrätt. Ikväll väntar ett besök på Arigato med sollentuna-tjejerna. Kommer bli gott gott gott.
Är lite besviken på vissa personer så är inte riktigt på topphumör. Skulle behöva prata ut om grejer, fast det är inget stort egentligen. Småtjafs kan kännas som världens undergång ibland.. En viss vecka är på väg, märks det?

Annars så åkte Jimpus till Västervik imorse, han kommer få det as bra och as kul vet jag, men kommer sakna den lilla skiten.

RSS 2.0