Burlesque - bra film

Me, myself and I hade just en liten filmkväll som jag tror var redigt välbehövligt. Vi såg filmen Burlesque som handlar om en flicka som kommer från en småstad och flyttar till LA för att följa sina drömmar. Klassiskt händelseförlopp. Men jag gillar den, den är söt. Dessutom är det Christina Aguilera i huvudrollen och Cher har en av de andra större rollerna. Så man kan ju säga att det är rätt okej sång också. Wiebidi.

It's the way I'm feeling I just can't deny, but I gotta let it go

Rihanna - We found love

Rihanna är gud

"I saw you screaming and noone could hear. You almost feel ashamed that someone could be that important that without them you feel like nothing. Noone will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. Then when it's over and it's gone you almost wish that you could have all that bad stuff back - so that you could have the good." - Rihanna







I swear I'll behave


Maroon 5 - Moves like jagger

Shopping i Barcelona

Den här helgen i Barcelona var som sagt rätt så jävla super bra. Vi spenderade timtal på olika restauranger och åt tapas och drack vin. Besökte ett Salsa-hak och lyssnade på livemusik. Vi gick på fotboll och fick se de stora stjärnorna på 10 meters avstånd. Turistade runt i staden och såg på massor av konst från Gaudí. Åker absolut tillbaka till Barcelona. Vill uppleva det på sommartid också!
.
Men bortsett från alla dessa upplevelser så blev det självklart en hel del shopping också, fan vad nöjd jag är! Jag ska leva i stiletter i lila och pälsväst hela vintern(alltså jag är typ nästan seriös). Cause I love it. Very. Much. De lila klackarna var helt klart ett av mina fynd där borta, 29 euro och dösnygga. Gillare.

Work, work, work

Direkt ba på't igen nu när man är hemma. Dagis och sen innebandyschool. C00lt.

Whatup bitchessss!

I WISH I looked like this right now. Men så är inte riktigt fallet. Jag ser väl lite mer ut såhär:
Jag har haft en fantastisk helg i la Espana, med fotboll, mat, shopping, people watching osv osv. Men satan i gatan vad sliten jag är nu. Bilder and more is coming up.

Like old times

Britney Spears - I wanna go

Hallå där

Gaaalen vecka. Har verkligen fullt upp hela tiden. Tack och lov att jag börjat sent på jobbet på dagarna. Nu ska jag packelipacka, för på lördag är det I <3 Barca. (Y)

God morgon!

Ben Howard - The wolves

Bromance



För att du är så jävla bra mitt lilla hjärta. Puss på dig och vi ses imorn. <3

My baby shot me down

Åh det är jobbigt att vakna av telefonsamtal från dagis kl 8:00 på morgonen, när man tror att man ska få sova ut för en gångs skull... Jaja, tvättstugan och jag idarå. Kanske en prommis lite senare? Klockan är ju trots allt bara halv elva...

Chillsöndag

Typ lite sådär halvdöd blogg under helgen, typ sådär litehalvdöd tjej med. Lite tårar, lite skratt osv har funnit mig i helgen. Men har haft det bra trots det. Tagit det lugnt lite. Och Carro var lycklig och stolt i fredags då hennes bror fick reda på att han + fru väntar sitt tredje barn. (Grattis!) Så vi var över och firade lite med tårta osv, var supermys.
Ligger och lyssnar nu på Ben Howard och skivan Every Kingdom, den var ju asbra. Jag ba logga in på Spotify så var den där och så ba var den asbra. Det händer ju inte? Heja Spotidfy.

Fint från Plezuro

Den här underbara toppen finns inne på Plezuro nu. One of a kind. 1200 kr, jävligt mycket pengar för en sådan pank som jag but I love it.

Knas hallå

Vet inte vad jag och Mallan fick för ryck, sitta och snacka i år och dar i telefon, när jag ska upp och jobba imorn! Tiden bara flög iväg. Fan vad man inte har något liv när man jobbar. Upp till jobbet, hem och sova, upp till jobbet, hem och sova. Tur att vi har sovstund imorn <3.
Hehe, fjortis. Malinki<3

Avicii - Levels


Home again

Och så var man trött som en slokande gammal paraplydrink igen. Men imorn är det workitime igen. Känns ändå bra med rutiner. Whoopa. Drog till Olearys med Jenki ikväll i alla fall och kollade lite fotboll. Tänkte först åka till Fruis och möta lite friends, men det kändes för långt. Det visade sig att stan också var rätt långt. Men min kära halsuksluva räddade mig. (Y)

Vackra Beyoncé

There was I time when I thought you did everything right. Har fallit stenhårt för Beyoncés låt Best thing I never had. Har den i princip på repeat. Är btw så trött så jag skelar. Men har kollat på nya DH-avsnittet. Ibland spårar det lite väl mycket men men.

Carros Bday Bash + Dagen efter


Tjulululu

Mitt hår ser lite påklistrat ut och jag ser lite påklistrad ut, men det är ok. Är ju trött och sliten. But why my friends? Vet fan inte. Kanske en eftersläng från helgen. Pelade lite bowling och jobbade lite idag i alla fall. Slog jimpen och hans far, men det var på håret alltså. Skämdes litegranna där bland alla gamla bowlingrävar. För er som inte visste det hade jag en riktigt givande bowlingkarriär där runt mina 13åriga år. Grym tjej vill jag lova. Jag slutade på grund av fotboll och innebandy. Smart eller inte?


Jobbade på Plezuro idag, fan vad kul det är! Och jag kände mig tusen ggr bättre än sist, trots min korta tid som butiksbiträde. Heja mig. Nu är det snart vinter, då blir jag crybaby, orkar inte.

When I think about the time that I almost loved you, you showed you're ass and I saw the real you

Beyoncé - The best thing I never had

Bdays and crazy

Som vanligt en skitrolig kväll hos bästa Carro i fredags, som fyller år idag!! Grattis gumman! Har varit mer tankspridd än på länge det senaste dygnet. Allt fukkar ur. Men aa. Nu ska jag iväg på innebandy, slå ur mig agritioner, hehe. En av de stora fördelarna med innebandy och fotboll.
Finaste Carro för två-tre år sedan :)

Onsdag på Galaxy

En födelsedagspresent att njuta av tillsammans. En dag bort från omvärlden för att bara spåra loss lite granna. Hände massa freaky som jag bara garvar åt (haha), så fort jag tänker på det. Men mest intärna grejer som det brukar bli, och som jag inte ska tråka ut er med i hundra miljoner år. Tack för igår/idag tjejer, ni är bäst! <3

Next stop - Djursan

Hemma från kryssningen! Trött som ett svin med glad endå. Lackar dock ur på hur jäkla klumpig jag varit på senaste tiden, jag vill slå mig själv för jag blir så arg. Saker bara går sönder i min närhet - HATAR det. Får sån fetångest. Sitter och lyssnar på Kapten Röd. Ska slänga upp lite bilder sen från min kassa mobil kamera - men det är bra endå. Imorn är det jobbelijobb på förskolan och sen ska vi fira Carrolajnen som blir ett år äldre! Träffade förövrigt Fridas pojkvän Eddie på båten inatt och fick höra att hon fortfarande läser, så hejhej Frida! :D Hihi. Funderar på om det kanske är sovdags snart. Ska ju trots allt jobba imorn. Vad jobbigt det är att planera..

TAGGARRÅÅÅÅ

Inte så astaggad just nu. Men ikväll ska jag va. Flyr iväg med finaste vännerna över natten. Peace bro. See ya!

James Morrison - Please don't stop the rain


Tiden jagar oss alla

Jag har varit en synd som bloggskrivare den senaste tiden. Men det finns en rätt uppenbar anledning och en lite mer långsökt. 1 - jag har jobbat som ett svin(lite dramatisk får man va). 2 - jag har flyttat till en förort(närheten till datorn är inte densamma).

Hamnade alltså som värdinna på Stockholmsmässan förra helgen. Hällde upp juice och städade monter 4 dagar i sträck med min nyfunna vän Amanda. Även fast det var slaviskt var det roligt. Sällskapet var toppen.
Märker hur trött jag är när jag börjar skriva som att ni undrar. Det är inte så jag brukar funka. Jag gör lite och sen tänker jag lite. Men vad fan liksom, vad hände nu? Och det är redan tisdag, herrejävlar. Aaa i alla fall, jag har jobbat lite, lagat lite fiskmat, festat lite, sovit lite osv osv. Det är så spännande som det kommer bli.

BIG BAD inspiration

Simpelt chict är alltid så jäkla snyggt. Tidlös - årslös - årstidslös inspiration.
Alla bilder är lånade av Stockholm Streetstyle

Tänderna är borstade, vad gör man sen?

Sova ? ELler vadå? Jag fattar inte. På senaste tiden har jag varit trött som satan i gatan varje gång jag hamnar hemma. Hemma i Djursholm. Är här typ lika mycket som jag inte är här. 50/50 skulle man kunna säga. Jag har lånshoppat - alltså shoppat av mamsens pengar, så går det när man är fattig. Tur att jag har söta vänner som bjuder mig på partykryssning på onsdag. Ni kanske minns att jag sagt förr att jag är skeptisk till kryssningar? Men har man så fina vänner att hänga med så spelar det ju egentligen ingen roll. Jag kan ju hänga med bara dom om jag vill. Eller om jag inte ens vill va med dom så kan jag låsa in mig i hyttens toalett - 1:a klass. Annars hänger jag lite på förskolan den här veckan, Viggo-piggo är i trotsåldern och gömmer jackor medans patrick fortsätter med sitt söta stirrande. Imorn är det upp vid 6-tiden, kanske dags att sova nu då?
Kanin

I'm on


Skål, och trevlig lördag!

Den Svenska Björnstammen - Vart jag mig i världen vänder


Men tja, hur är läget?

Vad lustigt det är, jag har fan blivit världens sämsta bloggare, men ni följer mig endå! Pretty sweet . :) Nu är jag mitt upe i en kopp kaffe och sminkfix. Middag hos Jenny ikväll sen finns det inga gränser för vad som kan hända!!!

RSS 2.0