Dinnertimes

Rullar iväg på middag. Vardagslyx. Trerätters. Man kanske skulle festa till det med lite skumpa också?

She's so lucky, she's a star. But she cries in her lonely heart.

Ibland måste man bara släppa ut allt. Oj vilken crybaby jag kan bli när jag är frustrerad och stressad. Men sen några vänner och telefonsamtal senare så känns livet rätt okej igen. Och nu har jag fått en gardin i mitt rum också i tillägg till min fina garderob. Saker och ting faller sakta men säkert på plats.

Mörbultad idag

Vilken jäkla dag. Och klockan är bara kvart i ett!

Det hela började med att jag och mamsen fick för oss att det var en bra idé att gymma 07:30 på morgonen. Tagga tagga Shape-pass tänkte vi. Oj så fel det kunde bli. Självklart hade instruktören bestämt sig för att köra ett extra hårt monsterpass just idag.. Och jag som inte har muskler någon annanstans än i benen(tack vare min "långa framgångsrika" fotbollskarriär) krampade ihop efter halva med spykänslor upp över öronen. Usch. På't igen nästa vecka då!
Följdes i alla fall av en lunch på Östermalmshallen och lite fönstershopping på Åhléns kosmetikavdelning. Lite mer i min smak, hehe.

Från Hjärtat


Godmorgon peeeps'

Det är en fantastiskt fin dag idag! Och jag är såååå ledig som man bara kan bli. Har lovat mig själv att ta en sväng till gymmet idag.. Vi får väl se hur det går med det. Ska äta frulle snart i alla fall. Kanske tar en prommis på Djurgården sen också, med det här vädret liksom.

Craevar

Nelly / Jean Blush 349 .-

Word


Kanske var det tur, att jag föll så djupt. För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut.

Timbutktu - Fallskärm

Kvällshäng

Ikväll blev det en riktig smarrig taco-middag som satt där den skulle. Har spenderat hela dagen till att bygga klart min garderob, Ikea i all ära men det tar sin lilla tid. Nu har mammis gjort en latte till mig och jag sitter och myser med BB. Ja, man kan mysa med BB. En stund för mig själv. Peace jao.


word


Don't let anyone tell you the sky is the limit, we put dudes on the moon."


Hade en mysig kväll, så förstördes den :pppPPPpppPPPPPppP

Saker är inte alltid som man vill att de ska vara. Men man får också bita sig i tungan innan man säger saker man inte menar eller som man skulle ångra. Jag har nog alltid varit förförd av perfektion, haft lite av en bild av hur jag tror saker ska vara - fått från pappa i guess. Men en bild som inte alltid är bäst för mig. En perfektion som tillåter alla runt omkring vara med om rättvisa. Fan vad jag babblar. BS, säger ni. Ja, säger jag. Fuck dedär nu, fokus på annat.

Matdagboken dag 2 & 3

Dag 2

Frukost: 3 mackor med leverpastej
Lunch: Pastasallad
Middag: Korv m mos, två portioner.
Bio: Popcorn och en cola light
.
Dag 3

Frukost: 2 rostade med dansk salami
Lunch: Kebab m bröd
Mellanmål: 3 skivor dansk salami + mos m ketchup och senap
Middag: Fläskfilé och potatis
Efterrätt: Semla och hallongrotta
.
Ja ni ser ju hur bra det går för mig att vara hälsosam haha. Mönster är verkligen svåra att bryta.

Kelly Clarksson - You Love Me

Thick skin. Kelly Clarksson - en av mina favouriteartists. Det är inte galet musikaliskt eller att det står ut som tusan. Men något jag har tryckt på förut - känslan, finns inget viktigare i musik. Peace out dudes.

En förklaring - till dom som vill/orkar läsa

Heeej, såg en lite negativ kommentar för en liten stund sen som handlade om vad jag skriver om och hur jag skriver om det. Och jag ber om ursäkt att jag gett ett skrytigt intryck och öv erdrivit min livssituation för det är verkligen inte så jag är. Det senaste året har varit rätt slitsamt för jag har flyttat runt som en flyttfågel - inte vetat riktigt vad som ska hända och vart jag ska bo och därför har boendesituationen varit väldigt central i mitt liv. Därav det "oändliga snacket" om det.

Sedan är jag också en väldigt skämtsam och ironisk person i min humor vilket har gjort att jag skrivit "skrytigt" när jag har skrivit om det, men det handlar egentligen bara om att jag driver med hela grejen att det är "så fint" att bo i vissa delar av Stockholm(vilket kanske inte heller är helt ok, men ja iaf). Min blogg är dessutom pluttliten och har vl ca högst 20 läsare per dag, så jag skriver mest för min egen skull.
.
Jag hade ingen som helst lust att flytta till Djursholm i början, det var en mardröm för mig för att jag inte hade överhuvud taget någon anknytning dit. Jag har också känt mig väldigt malplacerad där just på grund av att det finns så mycket fördomar mot den delen. Men efter att ha bott där och få tal del av hela grejen istället för att stå på utsidan och titta in, har jag kunnat rensa en hel del bland fördomarna och tycker väldigt mycket om orten. Och jag kan även tillägga att jag endast bodde i en hyresrätt i Djursan så något lyxliv lever jag verkligen inte.
.
Till sist vill jag säga att glädjen över att ha flyttat till innerstan igen, det var där jag bodde innan, handlar inte alls om att det är "fint" utan om att det är så fantastiskt med närheten till allt här omkring. Jag älskar stan för att i stan mår jag bra. Mina vänner är utspridda över hela Stockholm och självklart känns det då också underbart med närheten till dom. Förstår ni då kanske lite bättre? Och det där med Stockholms creme de la creme var det en tunnelbanechaffis som sa på tuben istället för "östermalmstorg" så jag tyckte bara det var komiskt. Sen så är jag ju fortfarande en liten skit som bor med mina föräldrar så man får ju rätta sig efter dom.
.
Hoppas ni förstår vad jag menar, antar att jag kanske skrivit lite väl ironiskt i mina texter. Ironi har inte sitt rätta forum i skrift för där uppfattas inte kroppsspråk eller ansiktsuttryck, så jag ska tänka på det i fortsättningen men jag ber också att ni har lite överseende med min ironi.



Matdagboken dag 1

Som den stureplanskrigare jag nu blivit måste jag ju vara tunn och smal. Så enkelt är det. Höhö. Skämt och sido. Jag måste bli liiiiite mer hälsosam, för som det ser ut nu äter jag godis varje dag och typ chirre och dirre varannan. Seriöst, man mår inte bra av det. Sen blir det mycket socker i maten också med pasta, pizza, pommes osv. Men exakt vad jag egentligen äter vet jag inte riktigt, har inte så bra koll - därför ska jag nu göra matdagbok. Då kanske jag inte vågar äta dåligt. Så här kommer matdagboken dag 1:

Frukost: En skål Coco-pops med mjölk
Lunch: Plocksallad från Ica, pasta, feta, kyckling, skinka osv.
Middag: Tomatsoppa m. gurka och feta + 2 mackor m. leverpastej

Vad har du ätit? Sukta mig!


WELCOME TO MY WORLD

AMEN TJENA brudar och bröder. Hejfan, tjenafan. Hej. From a new location! Från Öster-fucking-malm. Stockholms Creme de la creme. Där man vaskar skumpa och glassar loss day and night på lilla stureplan. Där bor jag liksom. Mitt i storstads Stockholms guldåder, där både dom som tror att dom är något och dom som faktiskt är något bor. Lilla Matilda. Hej säger jag. Hej här är jag. Puss.

hejrå

Flyttstress. Top Modell. Katter och chips. Jag är en enda röra. Nu får det nog va läggdags.

En av mina laster?

Är helt förälskad i dagens shopping från Gina. Älskart. Båda två. Dom bara säger kom och ta mig, alltså kläderna. Inte att de ustrålar det. Äh, skitsamma. Det är gal11111111111 snyggt i alla fall. Både var för sig och tillsammans. Kläder och kärlek. Kläder är kärlek.

Lite sneakis.


Ny kategori - Värt


Lite trött idag

Ja idag är det segt i skallen. Spelade innebandy igår vilket bidrog till stenslagg inatt. Frullerulle dags snart då, sen funderar jag på en liten shoppingsväng innan jobbä, väldigt liten då. Puss

Sånt där på jobbet ba lite

Livet är fint när man har ett jobb man tycker om. När man blir bjuden på en semla eller när man lite spontant köper ett halsband, sitt första, från Marc by Marc, modehjärtat slog lite hårdare.

(I'm) scared of lonely - Beyonce


Ett litet glädjerus i mitt hjärta

Bilder säger mer än tusen ord brukar man säga. Mallan la upp denna oklara bild på Faceibooki. Den är högst oskarp, men betyder så jäkla mycket lycka. Puss på er fina vänner, Karin och Sooso <3.

Lite phonebooth-attack

Vare dött här eller? Oj vad jag har varit seg mina små läsare. Med mycket jobb och en flytt coming up blir det inte mycket tid över efter random påhitt och sleepovers. Som sagt, livet är fint när man lever det. Dock har det mest varit jobb den senaste tiden. Lisa har flugit sin kos och lämnat mig på sin plats, påfyllning väntas och då får vi se hur det blir. Fick iaf skylta skåp förra veckan då det var lugnt och stilla i butiken. Hann även förälska mig i ett par bralleeerrr på Gina Tricot. Shoppingtimes coming sooon.

Livet är fint när man lever det

Hej nya månad! Fy satan vad tiden rinner iväg, jag hinner inte med. Har varit en busy women de senaste veckorna. Händer grejer heeeela tiden. Men det är ju sjukt kuuuwl också! Idag köpte jag bland annat mitt forsta item från M by M. Åh, mitt designerhjärta dunkade lite extra hårt. I'll show you latööör. Och så har jag blivit vän med Instagram och sagt hej då, vi ses till fina fina jobb-Lisa. Lite sånt som händer ni vet. Och så 4 år med min kärlek. <3 Behöver nog inte säga mer än så va? Det händer grejer helt enkelt. Slänger upp lite bilder från dagarna som gått istället :).

RSS 2.0