Ljusproblem




2 till bilder från idag. Försöker desperatly hitta ett bra ljus i min lägenhet som ger bra bilder. Säg gärna till om ni har några tipppps!

I might be bad, but I'm perfectly good at it

Har hittat en ny favoritlåt i Rihannas S&M. Skitbra verkligen. Så sjukt synd att jag inte har något nerladdningsprogge till itunes. Har väääldigt gammal musik nowadays. Men så finns ju Spotify såklart.. Och snart har jag en ny Iphone (Y).



Ny dag, nya möjligheter


Jacka Gina Tricot (lånad av Jenny), kedjor Lindex, topp Vero Moda, leggings Åhléns

I would only be in your way

Lite sad idag. Lite empty and weak. Men vad fan. Eller va. Jag vet inte. I will always love you och så vidare. Fan vad musik gör mig emotional. Fast lugn på samma gång. Ni vet när man vill gömma sig fast helst att någon ska se? Tummar på tanken, känner efter, tänker till. Vill dela, men förstör.

Att ha en hand i sin, någon som säger det blir bra när man är rädd, det är så mycket värt. 


Filmtips

Spenderade ett par timmar av lördagskvällen med bio. Såg Burlesque med Mrs Aguilera och Cher. Skitbra film med massa snygg dans och sång. Helt klart sevärd!


Små flickor på stort ställe / fredag på Berns





Cityday





Tog vara på helgen och gick på skojakt med mina finaste hjärtan. Hittade massa fint men tog inte med mig något hem. Karin föll stenhårt för ett par kornblå skönheter, vilka hon inte lät stanna kvar på hyllan. Syyyyyynd att vi inte har samma skostorlek, fan. 

Inser plötsligt även att mitt hår börjar bli sjukt ljust och aningen slitet, dags för frisören maybe...?

To pass the time

Det kaosar igen. Försöker hitta lite lugn. Andas ut. Få perspektiv. Det är vad jag behöver. Skriva ner, hitta ut, finna vägar som fungerar. 

Vänder mig till bloggen för att det har fungerat förut. Jag vet inte vad det är med en blogg som gör att det är så skönt att skriva av sig just här. Här där andra får ta del, där andra får reda på. Man kunde väl tro tvärt om. Men det är hälsosamt att dela med sig. På något sätt, på en blogg, blir man inte ensam. 

Även om ni inte alla vill läsa, ni vet var krysset finns om det inte passar. 



Ingen idé att förklara för den som inte förstår

Som en stor sten på ett litet bröst. Det trycker och bränner av vikten. Ångesten ligger nära och skakar hand med smärtan. Känslan kämpar för att få må bra men tanken slår tillbaka och hugger halsen av allt som var bra. Tar inte i hand, hälsar inte, backar undan, spottar, ser ner på det som var bra. Det som är bra, men som skyms av hatet. Av rädslan. Av fel tankar.

It's a russian spy

Har legat och kollat på SALT nu sen tiotiden. Får inleda nästa dygn och vårt fjärde år. Det är fint. När man tänker på det. Fint. Precis så. Kärleken.

Angelina gör sig i vilket fall jäkligt bra i filmen. Tack för grymma skådisar, är så trött på alla som är halvbra. 


Angelina-Jolie

<3

Sen 27/1 2008 - jag älskar dig <3

Oväntat

Läste nyss på Paows blogg att JP från PH har gjort en låt! Det var oväntat må jag säga.. Hade nog tyckt den var bättre om jag inte visste att det var han som sjöng. Haha. Aja. Helt okej i alla fall. 



Surgery

Operationer hit och dit. Alla ni som är friska och slipper ingrepp och sjukhus, ni vet inte hur bra ni har det. Men jag har det definitivt inte värst, vilket jag får minnas. Dock är det frustrerande. Imorgon bestäms det, och jag bävar. Fyfan. Vill bara fly egentligen. 



Fredag på Nype


Braaaa helg :)

I have been there to, alone in my despair

Pallar inte just nu, stör mig på alla smågrejer. Ilska, hat, konstiga saker som bara fyller upp mig. Pallar inte. Vill leva hårdare. Göra mer. Testa större vingar, se om dom håller. Kasta mig ut utan att se efter. Testa gränser, riva murar, bryta regler. Leva mer.

Impossible

Vad fan ska alla grymma funktioner tas bort för!? Förra veckan var det MTV itself!!!!!! Och nu kan man inte lägga in youtubeklipp på bloggen längre!? Vad är det här!!!!!!

Kept it all inside



Jacka Only, topp Gina, leggings Åhléns, armband Dyrberg&Kern

Fin och rufsig efter en hemmafestkväll i väsbytrakterna. Fick äntligen träffa mina fina väsbybrudar igen. Big lovi. Nu är det söndag igen. Efter en ordentligt skön långhelg. Back to reality.

Glömda bilder

Det är så fantastiskt att jag är ledig imorgon så helgen är alltså här för mig. Inser att jag inte lagt upp några bilder från förra helgen, när jag träffade Barkarby peep's och Mallanbrallen m. vänner efter att ha varit hos Madelän som fyllde 19. Det var fint. Och dagen efter var det Claras bday och jessis inflyttningsfest på samma gång. Men jag hann med båda!

Nog med allt skitsnack, like you cared liksom!?


Den där han

Han skulle kolla på handbollsVM. Nu ligger han och sover, med min canada-tröja. Han vet inte att Sverige vann, sssch!

Shopping



Gina Tricot

Sammanlagt fick jag betala 143 svenska kronor. För mig som inte använder diadem är det perfekt att köpa på rea, då de antagligen inte kommer användas jättemycket, även fast dom är riktigt snygga.

Restless

Har varit så trött idag, livet hinner ikapp, med träning, skola och jobb är det inte konstigt. Reashoppat har jag gjort också, är svinnöjd. Fint ord - svin. Passar med mycket. "Svinbra", "svindåligt" "Jävla svin". Aaa, ni fattar. Svin. Att MTV inte är analogt längre är skandal, nej BEYOND skandal! Fattar inte hur gubbarna och tanterna tänker.. Jag vill ha MTV tillbaka!


Och jag saknar att kunna ha skinnjacka utan att frysa!

I vanlig ordning är det ingen som kan höra det



Afasi & Filthy - Natten till idag

Kämpar

Små saker som får ta för mycket plats. Det dumma fula som trycker bort allt det bra. Det dumma äckliga motbjudande som får positivt att blekna. En irritation som skapas ur en annan. Ett steg tillbaka efter kampen om att inte lägga energi på sånt. Faller lite, känner hur det stramar i magen. Den vänds, knyts åt. Vill bli hållen, kramad, pussad på pannan, få höra att allt kommer bli bra, det finns ingenting att oroa sig för. Livet löser sig. "Du har ju mig". Hårt hållen, som att det aldrig släpper, som att det alltid kommer finnas där. Det är ett fint ord. Alltid. Tryggt. Nära. Hemma. Jag vill föralltid. Inte missa en sekund. Hålla hårt. Åh, vad jag vill känna den närheten. Det fina.



Längtan

Helt slut efter slit på gymmet. Seg i kroppen men så jäkla nöjd. Tar in den lilla värmen som återvänt och drömmer om volanger och höga klackar. Sena kvällar på en gräsmatta med solnedgången framför mig. Fan vad fint det hade varit med sommar.



Sommarbrun

John



John Mayer - The war of my life

Something old, something new, something borrowed, something blue


Klänning BikBok, armband Gina Tricot, ringar från Åhlens, Rhodos och Ur&penn

Wanna know your name



Swedish House Mafia - One

Love oh love

John Mayer. Regn på rutan. Översvämmade gator över hela stan. Drack oboy och skrattade åt fula miner med den bästa. Åkte hem med en varm tröja. Kände att livet är ganska lugnt, om man låter det vara det.



Liveblogg från skolan!



Snygg man va idaaaarråå. Bara för att Zandrah tycker jag är patetisk, hihi. Puss.

Dressed för skolan





BikBok

Dags för la escuela! Med Medina i bakgrunden, musik kan göra vad som helst med mig alltså. Är lite tagg, men bara lite. För nu är det bara en halvtimme kvar, tills vi har PROV. Sweet mornin'.

Morningthoughts

Nu har jag varit uppe i en timme. Lite mer. Djurat, krigat. Och nu är jag nog klar, hoppas jag. Å det kan gå åt helvette, eller helt okej. Men jag vet inte. Dåligt. Man borde få veta.

Vi vandrar iväg utan att vidröra mark

Brist på sömn. Brist på koncentration. Brist. För lite. Det snöar sjukt mycket, snart ut i det vita. Hell yeah, fast nä. Inge kul. 



Ögonbryn

Älskar förresten mina ögonbryn feetingmycket. Mamsen fixade dom i veckan, och det ser så jäkla mycket bättre ut nu, när dom faktiskt syns!

Före och efter




Home sweet home



Åh vad man är blek. Jag är blek. Blekfis. Hatar det. Var alltid brunbränd när jag var yngre, för man var ute hela tiden, hoppade studsmatta, cyklade och allt. Miss it.

Shoelove - här är dom


För ett par hundralappar. What am I waiting for? Nästa studiebidrag kanske... SEN ÄR DOM MINA.. kanske. Älskar dom. Seriöst, ÄLSKAR dom. Hihihi.

You kicked me when I was down



Eminem ft. Lil Wayne - No love

Life is no nintendogame

Nej ni vet, sådär som Eminem sjunger i Love the way you lie. Rätt fantastisk låt. Smekningar på hörselgångarna, romantiskt haha. Han är not Afraid heller, det gillar jag (Y).
Ska visa er min nya skokärlek snart. Kan inte låta bli. VILL BARA HA MER..



Sålänge, jag på midsommarfirande 8-)

Bra och dåligt

"Nu vill du vara vän med mig, men det vill inte jag" Melissa Horn. I den finaste formen. Inte så underbar mening kanske, men aa. Dom som fattar, fattar. 

Eftermiddag med Gabbs. Snacka skit och äta mat. Mätta magen. För i skolan är det bara SKITMAT. Orkar inte med det. Jag kommer bli ruinerad. Känns inte som jag äter i skolan längre. 



Noone who can change my mind



Lifehouse - Hanging by a moment

Dör lite. Älskar Lifehouse. Musik när den är som bäst. Musik man vill lyssna på. På en klippa med vinden i håret. I sängen helt förkrossad. Med sand under tårna och en solnedgång i sikte. Jag vet inte vad det är. Men den berör. Älskar.

Outfit resumé

Gina Tricot / BikBok
Har blivit mycket svart och vitt dom senaste dagarna. Simpelt är snyggt. Blandat med silver eller guld är det perfektion. Eller färg. Haha, jag är ingen modebloggare obviosuly.

Sista söndagen på lovet

Been out of it ett par dagar. Levt på dom sista stunderna av jullovet. Imorn börjar skolan och ja, jag tror jag har lite skolångest. Men som många redan påpekat så är det ju i vilket fall rutiner, vilket kan va rätt skönt. Har lite jobb framför mig i veckan också så cashen rullar in. BEHÖVLIGT, vänner och intevänner. Som hos så många andra ungdummar. Hähä. Vaknade av att pojken kom hem från jobbet idag. Gillar att vakna så. Nu är det inte mycket söndag kvar, gotta go live!



I can't help feeling like I let you down



Brandy ft. NeYo - Too little too late

Sne

Upprörda känslor i ett rörigt liv. Allt går upp och ner. Ständigt. Sjukt att jag inte gått in i väggen eller något, man vet ju aldrig när nästa bomb ska explodera. Men vadfan, håller huvudet ovanför vattenytan so far. Och det är ju egentligen allt som krävs.

Uppklädd eller va

Tröja H&M
Idag känns allt fel, hela tiden. SJUKT irriterande! Men aa vad fan, har lyckats fixa mig någorlunda i alla fall, ena ögonbrynet är en mil långt osv, men fan.. aa.. Later dudes.

Just gonna take a minute

Att vara sjuk. Det är ett faktum aaaaallt för ofta för mig. And here we go again, eller jag blev väl aldrig frisk? Aja, ytterligare sjukdagar. Köpte lite fina grejer idag, och imorn ska jag på stan again. Det är bra i alla fall, skiteri om jag mår dåligt då, ska ut ändåå. Peace and love.



Haha, nyår. Vill ha nyår igen.

Chillin'

Sitter uppe och lyssnar på musik ikväll. It's Brandy. Albumet Human. Låten Fall. Fint är det. Känner mig fylld av något, mat kanske. Hehe. Nämen det är en skön kväll. Jag känner mig relativt lugn och skön. Don't be affraid I'm on my way, sjunger hon. Vill aldrig, aldrig, aldrig att den här ledigheten ska ta slut. Aldrig att skolan ska börja igen. Fatta skönt. 



Ytterligare bild från nyårsnatten

There is no safer place than in your embrace



Brandy ft. Natasha Bedingfield - Fall

Men tja bloggen!

GOTT NYTT ÅR! Lite sent kanske, hähä. Ett nytt år, med nya förutsättningar, nya mål och hinder. Nya förväntingar med nya utgångar. 2011. Nu är det här dudes. Året vi börjar resten av våra liv, studentåret!

Det här året ska jag dra mig själv i kragen, för det behövs. Lära mig att prioritera lite mer och framförallt ha sjukt kul med allt som kommer hända! 

Det nya året började med vänner och kärlek i vårt penthouse i Vasastan, riktigt bra start. Efter det har jag bara slappat, totalt lagt ner. Gett upp lite, eller jaa.. Njutit av att inte behöva göra något.

Ikväll blir det hamburgesas till middag och jag längtar redan.

PUSS ALLA, nytt år, nu kör vi!



Nyårsnatten

RSS 2.0