I can feel them butterflies

Det var länge sedan jag förstod mig på mig själv och mina känslor.

Byebye Facebook

Jag gjorde något som jag aldrig trodde att jag skulle vilja. Jag tog bort min Facebook profil. Inte för att vara inne mindre på datan eller något utan helt enkelt för att jag blev så förbannat trött på allt som fanns där. Jag ville bara slippa det. Och tänka sig, att radera kontot var som att ta bort en stress eller en tyngd från mina axlar. No more Fb.


Just chillin'

Det har varit en väldigt lugn morgon, och jag har verkligen hunnit ta hand om mig själv. Duschat, rakat benen, smörjt in mig, ätit lunch. En bra dag so far.

Snart är det väl dags att sminka sig och trä i ben och armar i något fint tyg, (kläder). Och sedan får vi se vart dagen tar mig.xx oo

Too much

Jag skulle inte ha kollat. Det var ett steg för långt. JAG VILL BARA SKRIKA.. Måste sova, det är bättre imorgon. Sov nu Matilda.


Ärlighet vs. vita lögner

När pappa aldeles nyss slängde iväg kommentaren "Du ser mager ut", till mig så fick det mig att tänka på ärlighet. Vilken grad är det egentligen man uppskattar? Den där kommentaren behöver ju till exempel inte vara negativ. Den är bara brutalt ärlig. Men hade den varit riktad till någon annan än mig så kanske den hade tagits som negativt.

Personligen är jag bara glad över att få höra en sådan sak, eftersom att jag sedan jag var liten haft, inte riktiga problem, men lite jobbigt bara med vad jag äter. Det har varit så mycket godis, chips och läsk mellan varven att jag sett ut lite hur som helst. Därför är det skönt för mig at få en minder bild av mig själv, att inte se på mig som att jag vore tjock. Det var i mitt förflutna och jag vet att jag inte är det idag, men spåren sitter i.

Men skit samma, det jag tänkte på är att jag tror att jag själv skulle må allra bäst av ärlighet i längden, hur elakt ärlig någon annan än var. För det är så jävla mycket bättre att lära sig leva med sig själv än att låtsas att vara någon man inte är. Och när man märker av de där förbannade vita lögnerna som man vet inte är sanna, hur mycket uppskattar man dem då? Inte ett skit.

Det som i och för sig kan vara något att tänka på är om man har en känslig kompis eller så, så kan en vit lögn någon gång ibland inte skada, men man kan ju sträva mot ärligheten. I slutänden är det det bästa för oss alla.

Ärlighet varar längst.


Long time, no see

Det var länge sedan jag la in en outfit bild. Here it comes. Nu kan jag inte hålla mig längre!Beiga leggings Vila
Randig tröja 365 Sunshine
Jacka H&M
Väska Carprisa (Italien)

Killer heals

Vissa skor får en att känna en extra kick när man hittar dem. Jag kan vara extremt ytlig ibland, och här har vi ett praktexempel! Detta är skor som jag föll för direkt, när de satt fast på foten var det kärlek. Hur töntigt som helst. Men skor är underbara. De 750 kr som de kostar känns tyvärr aldeles för långt bort, tråkigt nog..


Love at first sight

Mera Matilda

   

Jag har aldeles för lite att göra..


Live är bättre än inte alls. Låten? Grym,Rihanna - Good girl gone bad

den 27:e

Exakt ett och ett halvt år sedan idag, det kan vara känsligt med datum.

Make me feel good

Det var så skönt att prata, bara slöprata. Som att livet stod rätt till. Och det gör det väl, det tror jag mycket väl att det gör. Inte på alla bitar och platser. Men jag har folk jag bryr mig om och som bryr sig om mig som jag först och främst ska hålla nära hjärtat, what ever happens.

Vissa är värda att kämpa för och andra får visa vad dom är värda genom att kämpa för dig.


I can be horrifying

Det är så dumt hur man kan stöta bort vissa människor ibland, min bästis från lå/mellanstadietiden, hon får stå ut med en hel del från mig. Jag kan vara så hemsk ibland, och jag ser mig själv hålla på men kan inte stoppa mig själv. Det gäller att ta vara på det man har. Om du mot förmodan läser det här, så är jag ledsen för vad du får stå ut med, men också så tacksam att du finns!
älskade lilla gumman <3

Mitt ytligaste inlägg någonsin

Jag är ledsen - mina jeans passar inte längre.. De flesta jeans jag har är för stora. Fyfan att det ens kunde hända? Jag har många gånger haft tanken, "jag köper nya jeans när jag gått ner". Men fan aldrig trodde jag att det skulle bli så på riktigt. Dyra jeans har jag köpt på senare år också. Mina älskade Tiger, Diesel och Replay, vad ska jag göra med er? Jag ber till gudarna att det går att sy in, men till vilket pris?. Vill verkligen inte göra mig av med mina favoriter.
Mina nyaste jeans, som faktiskt sitter som de ska, må dom passa i all evighet

Darin, ibland lyckas han verkligenDarin - What if

Back in bed

Lyssnar på Pink och tömmer huvudet på tankar. Man kan säga så mycket dumt när man är frustrerad. Jag är en expert på sådant. I vilket fall var det väldigt skönt att komma hem och sätta sig i sängen igen efter att ha tagit en lång promenad i stan. Shit like that is neccesary from time to time.<3 sängen

Vem annars

Det är det som är det stora jävla problemet. Det är inte som förr och det vet jag. Men när man får höra saker som jag finns alltid där, och så när man plötsligt behöver lite hjälp så orkar man inte finnas där. Det skulle inte varit något problem om någon annan var hemma just nu, någon som jag bara kunde sticka till. Men så var inte läget.

Nu ska jag sluta vara sur, det är inget att vara sur över.

När tar det slut?

Det känns verkligen som att en del av vad du säger är rent jävla  bullshit! Det var det här jag ville slippa men endå är jag fast i samma förbannade mönster som vanligt. Fan vad jag är trött på det! Jag vill bara ta mig ur skiten och bli lycklig igen.

Känner mig verkligen som en jävla bitch, men mitt liv är inte på toppen av berget. Jag lever nere i dalen, där är det mörkt och läskigt.

Känner mig rädd för att vara ensam då och då. Det skulle vara så skönt om någon jämt kunde gå med mig runt och hålla mig i handen. Jag har ingen som vill göra en sådan uppoffring.

What to do?

  • Gå och sola?
  • Sy en klänning?
  • Äta pasta?


Jag är så j'vla lame, haha.


PastaJag fick besök igår av Clara och Andrijana.<3
Vi kokade pasta för tre år framåt. Gissa vad jag nu plötsligt (påtvingat) går på för "diet"...

Infall

I väntan på Karin vet jag inte vad jag ska göra. Det känns så tomt i min säng nu. Bara lilla jag, och datorn. I want company! Men klockan är ju trots allt bara 20 i nio.. aldeles för tidigt egentligen. Men efter att jag vaknade gick det inte vidare bra att somna om.

Jag känner mig konstig. Lite lycklig och lite förvirrad.Grattis!

En underbaring fyller år idag, hoppas din dag blir den bästa <3


Tänka eller sova

Tänk, tänk, tänk.. Det räcker nu. Jag vill sova.


Back to Västerbotten

Sitter vid min faster Ewas dator just nu. Att pappsen kommer från Umeå gör ju att vi befinner oss i Västerbotten ibland, min familj och jag. Det är verkligen skit väder här och jag längtar efter sol och varmt, tillbaka till oväntat varma Göteborg, det vill jag nu. Men man får ta och göra det bästa av vad man har. Det kanske blir lite hopping och en bio imorn.. Det där med att jag har brutalt lite pengar på kontot, om det stoppar mig? Åhnej, på ett sätt eller annat finns det alltid något spännande på stan :)
Farmor, Ewa & farfar


Vad kommer man hem till?

Jag trodde inte att det gått så långt som de gjort, men fan vad jag hoppas att det inte ska gå över styr nu. Förstår inte att du kan tro sådana saker om mig, saknar hur det brukade vara.

Det har varit en grymt bra vecka

Jag har haft så himla mycket kul. Och jag älskar verkligen mitt lag, för trots alla olikheter så kompleterar vi varandra så jävla bra. (Klyschigt, jag vet.) Att må så bra med ett helt lag av tjejer är pretty amazing. Jag längtar redan tillbaka, att ha er alla runt mig 24/7, det kommer att dröja, men kommer alltid minnas Gbg 2009 som en av de bästa veckorna. <3

GÖTEBORG

Jag älskar känslan av att bara dra iväg och röja tillsammans med världens underbaraste fotbollslag! IM LOVIN IT! Hörs igen om en vecka. Nu faaan ska jag ha kul! GOTHIA HERE WE COME!
Hugs and kisses!

Humörsvängingar

Nu blev det genast bättre, ska på dejt med min man - Clara. <3 Picknick och sen biokväll, charming. Kanske en kaffe på det också? Would be nice.
Fuck alla bekymmer, I'm gorgeous and I can do this!

Who ever thought we'd end up like this?

Tänk om man bara kunde lägga upp saker på hyllan, låta dem ligga där och ta hand om dem när man visste att man orkade. Det passade inte bra just nu, ingen av de två saker som hänt idag. Jag orkar bara inte ta itu med båda två samtidigt. Mitt hjärta klarar inte så mycket på en gång. Var för sig är sakerna helt klart inget problem att handskas med, men tillsammans.. Det har gett en farlig huvudvärk.

Vännern som jag trodde alltid skulle finnas där för mig gör inte riktigt det längre. (Kom ihåg dom detta rör, att min blogg är ett ställe att skriva av sig på, det är inte en "det här vågar jag inte säga i verkligheten" text.) Det här gör mig jätte ledsen, för jag har alltid brytt mig mycket om dessa personer. Men vissa kan man inte ha för alltid, vilket också visade sig tydligt med min kärlek som försvann från mig här om veckan. Alla människor vill bli älskade, och jag säger inte att jag inte är de.t Men just nu som jag behöver mer kärlek än någonsin så kan jag inte ta emot någon alls.

Det är bara att bita ihop och visa vem jag är, jag är starkare än så. Jag kan klara mig på egna ben, men livet blir så mycket bättre tillsammans med dom man älskar.

FITTA VAD ALLT GÅR ÅT HELVETTE

Jag vill fan knappt leva mer, alltså nu pallar jag inte med det här! Jag gör slut med pojkvän och nästan samma sak med kompisar, livet skiter sig 100% , det här var inte vad jag behövde nu, VAD FAN  ÄR DET SOM HÄNDER!? timingen är helt värdelös. Det är nu jag hade behövt någon att luta mig mot, men alla verkar vända mig ryggen. Just nu känner jag bara FUCK OFF på livet och alla människor på hela jorden. Jag vill vara lycklig, ska det vara så jävla svårt?

Dagens planer

Två apor ska ner på stan, passa er, vi bits!The Script

Before the worst, before we mend
Before our hearts decide
It's time to love again
Before too late, before too long
Let's try to take it back
Before it all went wrong

Alltså vad fan är det med mig,

Jag kommer verkligen att spela sönder den här låten. Jag har den inte ens på min Ipod, men endå är det nog den låt jag lyssnat mest på under flera månader, det är helt sjukt. Den går rakt in i mitt hjärta. Det är helt otroligt.
Beyonce - BHG (Broken Hearted Girl)

Fredagsmys i kristineberg


Update ..

.. av min hårfärg, så här blev det!


Mina känslor i Avril Lavignes ord,


You were everything that I wanted, we were meant to be, supposed to be, but we lost it...Avril Lavigne - Happy ending

Kvällsprat

Mmmjaaa.. Ikväll var nog ingen direkt höjdar kväll.. Näe. Men Jenny är en underbar flicka så jag var glad att vara i hennes sällskap. Man klickar helt enkelt inte med alla människor. Det är spännande hur fort man kan känna personkemi med vissa och hur den kan vara helt obefintlig med andra.

Och kan man tänka sig hur kvällen slutade? Jo, med en knagglig uppraggning från en kille som såg ganska snopen ut när svaret på hans fråga om "vart jag skulle ikväll" var ett kort "hem". Detta stoppade inte honom, 2 sek senare pekar han mot min rumpa, ler ett lyckligt leende och visar tummen upp.... Så jävla typiskt killar.Dags att skaffa eget

Att ha spenderat en del tid i Jennys brors lägenhet, som hon så snällt fått låna, har verkligen ökat suget jag själv har på eget. Det har varit så mysigt att bara laga någon mat när man blivit hungrig och idag gå ner till vattnet och sätta sig. Man kan komma och gå som man vill, sällskap har man bara om man själv vill till råga på allt. I en familj är det bara att acceptera sällskapet.

Lägenhet, ingen dum tanke.
snygga jenny

Just nu

Sitter i badrummet med datorn i knät. Vilken uppfinning det är alltså, en bärbar dator, vem trodde det för 40 år sen? Verkligen en great uppfinning.. Men i alla fall så håller jag på att färga mitt hår, det har varit svårt att bestämma sig för vad som passar just nu, men jag hoppas verkligen att det kommer bli snyggt.. Jag tror att jag är precis lika hårpedantisk som alla andra tjejer.

Jävla bra låtThe Script - Before the worst

I guess this is goodnight


låten jag verkligen älskar,Beyonce - BHG (Broken Hearted Girl)

Det regnar

Fan vad du ska finnas i allt jag gör. Lyssnar på regndropparna, and there is you. Fan.

En bästa vän på besök

Att få vara med sina bästa vänner när man känner sig svag är nog det bästa sättet att få känna sig lite starkare. Det är då man får vara sig själv utan att någon dömmer en. Tyvärr så fick jag bara umgås med Nayhara i några timmar igår medan Karin stannade över natten. Men huvudsaken är att jag är så glad att jag har er, vet inte vad jag skulle ta mig till if i didn't.


frukost på balkongen med ett underbarn

Vill inte sova

Eller vad det nu är. Att jag ska infinna mig hos doktorn imorn vid tio tiden känns lite jobbigt just nu. Vill bara vara uppe hela natten och försvinna in i mörkret. Like thats gonna happen..
Beyonce terapi, älskar verkligen hennes låt "BHG"

I know there are times that i hate you cause i can't erase,
the times that you hurt me and put tears to my face,
and even now i might hate you it pains me to say,
i know i'll be there in the end of the day,

i don't want to be without you babe, i don't want a broken heart,
don't want to take a breath without you babe, i don't want to play that part

Minnen

Jag minns hur jag satt vid en trappa utanför edsbergsskolan för kanske lite mindre än ett år sedan. Jag minns att det var varmt, tror att jag hade bara ben. Någon av sarorna var med mig och vi satt och pratade med Guli, världens bästa mentor. Hon berättade lite om sitt kärleksliv och vi diskuterade killar.

Jag minns det så väl, det är så sjukt. Jag minns hur jag sa "Andra kanske tycker att det är konstigt att jag är dum när jag säger så. Men jag tror verkligen att mellan mig och honom kommer det att hålla föralltid."

Jag kommer i håg att djupt inne i mitt hjärta visste jag att varenda ord var sant. Att minnas hur övertygad jag var, får det att skälva i hela kroppen..

Broken hearted girlYou're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You're the only one I wish I could forget
The only one I'd love to not forgive
And though you break my heart, you're the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can't erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath with out you babe
I don't wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don't want to love you in no kind of way no no
I don't want a broken heart
And I don't wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

Something that I feel I need to say
But up to now I've always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you've got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving me
And still you're in my heart
But you're the only one and yes
There are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would've walk away

Finns inget konstigare

Det är som att man helt plötsligt blir halv istället för hel. Man har plöstligt bara sig själv att luta sig mot. Ena stunden käns ingenting, i den nästa är det andra världskriget i hjärtat.

The littlest things

bara att se dig eller att höra din röst


Slutet va

Hemma från France, det var en härlig resa.

Den största kärleken är lämnad, inte lämnad bokstavligt men endå.. Jag hoppas att jag kommer stå stark själv, men inget känns helt just nu.

Ingen kan ta platsen du har i mitt hjärta, och det vet du.

RSS 2.0