The best damn thing



2 väskor är packade. Allt är med. Med idomin på läpparna och klädd i leggings är jag helredo för att åka. Bilen går när som helst.

Men först vill jag bara önska alla som läser min blogg ett gott nytt år!

Älskling, du är det bästa, jag älskar dig<3
Bästa vän, tack för att du alltid är du<3
Mamma, pappa, ni finns alltid där trots allt<3
Och alla andra nära och kära. Tack som fan
för att ni finns i mitt liv!


(Jag hoppas jag får spendera nästa år med er också!)

Så ha det grymt nu ikväll, vare sig ni är ute eller inne, många eller få.
Ha ett riktigt jävla GOTT NYTT ÅR!


Förberedelser

Stressen för nyår börjar komma ikapp mig. Nu ska det fixas hår, naglar, smink och kläder. Ett par extra skor ska med till Karin och mat måste jag också packa ner. Jag måste duscha. Tvätta av gårdagens smink(jag vet, äckligt!) och fokusera på att  lyckas åka hemifrån. Just nu är jag iklädd mjukisbyxor och tshirt. Pretty fancy, huh? Börjar också bli sådär äckligt sentimental och tänker på allt som hänt under 2009. Funderar på att göra en lista på allt vi måste utse under kvällens gång. "2009 års ..". Allt ska utses! Nu jävlar ska det firas att det blir ett nytt år!

Så nu, dusch, sen middag hos karin, sen dansa hela natten lång. Tongight's gonna be a good night!



Morgon?

Klockan tre börjar jag vakna, bra Matilda. Fick min nyårskyss nu på dagen och snart ska jag till Sollentuna för att fira in the new year. Om jag bara orkar komma ur sängen.. Hehe.



Min favoritlåt tror jag



Medina - Sagoland


Till nyår



Läppstift Mac 200kr, fransar 2st/99kr och ringar från Åhléns.


Shopping was today

Det har varit hektiskt de senaste dagarna. Bara shopping i princip. Inför nyår. Men endå har jag nästan bestämt mig för att ha en klänning som redan hängde i min garderob och skor som redan använts x antal gånger. Och det känns bra. Fan ska man hålla på att stressa för, när det inte behövs. Shoppade dock lite grejer idag, i'll show it later. En försenad julklapp blev det också.


Julen i Umeå












Fan.

GOD, varför kan jag aldrig få känna mig säker!?

Back home

En julafton, en julhelg och en julrea senare så är jag äntligen hemma i Stockholm! Det är en så jävla bra känsla att komma hem och att ha något att komma hem till. Sov med mitt hjärta i natt. Bästa. Och sedan shoppade jag med min bästa vän. Också grymt.

Nu är jag förbannat trött och känslorna trycker på ordentligt när jag kollar på "a double shot at love", alla blir så ledsna hela tiden. Knäpp programidé egentligen. Men ändå sitter man där och kollar.



Blogg.se......

Fan också! Ett inlägg jag skrev försvann precis.... ÅÅÅH!

Jodå, jag lever!

Julafton är över. Och vad ,ysigt jag har haft. Har fått jättefina juklappar och känner mig så glad över alla gulliga sms jag fick igår, tack alla söta. Idag har det varit otroligt slappt och den största utmaningen har varit att gå en halvtimme för att komma till Ewa och käka lyxmiddag.. Det är så synd om mig. Umeå är dock extremt kallt, men det är fint, snön ligger precis överallt.

Jag har en craving, jag vill shoppa. Men det får bli imorn, cause today - everything's closed. Menmen.

Puss sålänge.


Kiss kiss, bang bang

Överallt på alla bloggar ser man hur dåligt alla uppdaterar. I'm just like everyone else. Man orkar inte. Det är lov. Då ska man fan ta vara på tiden och inte inte inte sitta vid datorn hela dagarna. Sedan ska jag iväg också. Så det lär ju inte bli bättre.

Snart kommer jag få sällskap, that's nice. Har haft en super mysig kväll hos M&M för att fira mormors födelsedag. Hon är så himla bra. Älskar mina släktingar, världens finaste människor.




Mina kusiner och fina morföräldrar <3


Jävla känslor

Varför är det alltid jag som ska behöva känns mig så ensam och övergiven?

Du har blivit undvikande. Jag är rädd.


Mornin' dance



Lite fin dans från mina klasskamrater. :)


I'm sure you've heard it all before but you never really had a doubt



Oasis - Wonderwall


Inköp



Mina nya lovers från Vagabond. 900 kr
.


Puss



Smile your heart out


Am I what you call a bad blogger?

Bra eller dålig. Intresseväckande eller uttråkande. Det finns så många varianter av vad saker ska vara idag. Jag tror att det är jävligt tur att jag inte är en av de så kallade proffsbloggarna som blir igenkända överallt de går. Att vara känd kan inte vara någon dans på rosor.

När jag var liten ville jag alltid bli berömd och få sjunga inför hela världen, få alla att lyssna på precis det jag har att säga. Idag ser jag på det ur ett nytt perspektiv. Om jag någon gång skulle lyckas med musik, vilket jag säkerlgen kommer drömma om till jag dör, så skulle jag se det positiva med att folk vet vem man är. Men att vara känd för en blogg? Jag vet inte om det riktigt ligger samma känsla i det.

Dock måste det finnas något folk faller för då de läser andra människors bloggar. När det gäller Kissie eller som hon egentligen heter, Alexandra Nilsson, så handlar allting om ytligheter och om att leva på andras bekostnad, på så sätt att man trycker ner samhället. Men det finns ju också dem som verkligen skriver om saker de brinner för och vill dela med sig av. Det måste ju vara ungefär samma sak som för mig med min musikdröm?

Alla är vi olika, men man leter väl alltid efter någon som lyssnar på en. Att få känna sig viktig, att ens röst gör skillnad. Att få göra skillnad gör skillnad. Om ingen skulle lyssna på mig skulle jag inte se så mycket mening.

Man ska leva för sin egen skull, men det går inte att bortse ifrån att de är att få dela livet med andra som gör en lycklig.



I fredags när vi såg New Moon :)
Jag tyckte att den var grym, Malin!


Going out



"Och hon är redo för mannen i hennes liv. De 3 orden ekar i hennes huvud. Hon är glad. Det är vinter. Kylan är bitande men hon har sin man, han kommer värma henne ikväll. Hon är glad."

<3 natten

Det är sent, I'm alone. Men ett problembarn ska komma hit, så det är bra. Jag gillar honom. Kvällens dilemma kommer bli att köpa eller inte köpa godis.. Jag röstar nog på inte. Jag är trött, så lär väl somna direkt. Men jaa, det är mysigt att vara vaken på natten så jag kanske kan klara det. Jag vill nog hålla mig vaken. Jag gillar natten.


Middag med vilda ungar i Hässelby



Kofta med päls från Kappahl, skärp från Lindex, linne från Gina Tricot och strumpbyxor till det.


U-G-L-Y, you aint got no aliby

Jag är så jävla sliten, två dagar med totalt nästan 10 timmar på stan, det är helt sjukt! Men det börjar arta sig. Julklappar och stress, det tär på en, men det kommer åtminstone leda till någonting bra.

Ikväll blir det en sväng ut till Hässelby för att träffa världens sötaste tvillingar.



You would've give anything to fall in love



Kristinia DeBarge - Doesn't everybody want to fall in love?


Stockholm i sitt esse

Vilken superbra shoppingdag det har varit! Jag och mamma har gått runt på stan i 5 timmar(!!) för bara min skull! Okej, mamma fick kolla lite grann, så snäll var jag. Men det var bara så himla skönt och avslappnande att gå runt med mamsen och kolla lite smått planlöst på saker som jag önskar mig och lite hon ville ha. Vi fikade också två gånger innan vi var nöjda. Och så köpte jag stövlar till mig själv, hehe.

Nu börjar jag känna att det är jullov. Det har trots allt varit en bra dag. Och det var så mysigt med avslutningen och julklapparna imorse. Jag mår faktiskt bra, FAN vad skönt det känns.




Clara sötnos, du är en av de där få sakerna som fattas idag <3


Love in One Tree Hill



Har alltid älskat One Tree Hill. Här är världens finaste
video om Haley och Nathans lovestory.


Att vara något annat

Jag vet att du inte vill höra, jag vet att du inte orkar alla mina känslor. Men hur ska jag kunna förneka om jag blir ledsen? Ska jag gömma alla tankar? Fatta hur dåligt jag skulle må då. Man kan inte gå runt och bära på all skit. Det funkar inte, inte för mig. Även fast jag önskar att jag kunde. Fan jag hatar konflikter.

Jag vill vara tjejen som är perfekt. Hon som har det sötaste leendet och är oändligt omtänksam. Hon som gör dig glad bara genom att finnas. Att se de där ögonen fyllda med kärlek, för att jag är det bästa du kan tänka dig. Jag vill hon.

Inte den jag är. Jag vill inte göra andra ledsna/irriterade/besvikna.
Jag vill något annat, jag vill vara bra.

Bara lite snack

Fan, jag känner mig så svag när du visar dig så stark. Tappar liksom greppet lite och vet inte riktigt hur jag ska tackla livet. Det är som en ständig boxningsmatch. Känslan och timingen är avgörande för hur hårt slagen ska drabba motståndet. Kan man slå ner motståndet så kan man komma igenom, kommer man igenom når man in till hjärtat.



Jag vill ha



Rare Fashion


Om jag bara visste hur

Det blir så fel. Problemen kommer inte lösa sig själva. Det är kärlek.


Over and out!

Tillfällig header, nu fan ska jag sova!

En del av mitt liv

I ett liv händer det så otroligt mycket, jag vet, för jag har levt 17 år och allt jag varit med om är inte ens nämnbart. Tänk att jag endast har levt typ 1/6 av mitt liv då. (Ja, jag ska bli gammal.) Satt och tänkte på det idag och blev lite nostalgisk. Har laddat upp lite bilder som får mig att minnas bra bra bra saker. Bilderna visar livet helt enkelt, inte allt, men en del, en bra del. Så här får ni, en del av mitt liv:


Äventyr med Clara under sommaren 2007 tror jag.


Jag har också hängt där minsann. 2007.


Vänner kommer och går men man har alltid med sig de bra stunderna :)


En av de där kvällarna, när allt bara var grymt bra.



Clara fyllde år och det firades med en massa lekar.


Vallen var ungdomens hangaround(?). För oss som spelade fotboll at least.


Hade alltid så jävla kul med Frida :)


På väg för att träffa J för allra första gången.


En sådan där kväll. Man hängde ute, alla gjorde det.



Något år i USA med Erica



Jag och Sara på väg någonstans ut i sommaren!



Kändisar har varit med dem också.


I högstadiet var det ofta samma gäng, oftast hemma hos Sofie.


En kväll på stan, med bästa vän, kärleken, mattias och lovisa.


Alex fyllde 14 tror jag. Som om det var igår :)


Världens bästa granne, min 911 booty call.


Kärleken höll i sig <3


Det finns inget som är som en fotbollscup och speciellt inte som med mitt lag.



Nu får jag ge mig, det är en dag imorgon också. Men det har varit grymt. Livet har varit fyllt med så mycket. Jag är glad att jag har så mycket att minnas. Dock saknar man vissa saker/personer enormt mycket, vissa händelser och hur vissa relationer till folk var. Men då har man istället fått massa nya platser att åka till, nya vänner att ha kul med och att presentera för de gamla. Kärleken består och min familj är hel. Livet är fint, och det är till för att levas.

Livet är inte de dagar som gått utan de dagar vi minns!

Ironin i kärlek

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too

Either way, I found out
I'm nothing without you

'Cause we belong together now,
Forever united here somehow,
You got a piece of me And honestly,
My life would suck without you


The strange thoughts of a teenager

Jag är så jäkla uttråkad. Det är för mycket för att jag ska orka engagera mig.. Dåligt, så jävla dåligt av mig. Ångest. Fan.

Paradise Hotel, det börjar väl typ snart? 21 kanske?

Julklappar, AAAAAAAAAAAAAH!

Keri Hilson är faktiskt ganska bra trots allt, jag hade väldigt svårt för henne i början. What's up with her hair?

Jag kanske skulle klä ut mig till Ms Hilson och överraska någon oväntad..

Jag har velat sy hela dagen men skolan har stoppat mig. Jag hatar skolan. Men bara ibland och inte så mycket. Den är trots allt bra, man lär sig ju saker. Men den gör mitt liv stressigt, som fan, för stressigt.



Electrified, just you and I



Keri Hilson - I like


Sucks to be me

Internet, vad är problemet? Det funkar endast då och då hemma och samma sak i skolan. Det är värdelöst just nu. Just när man behöver det förbannad internet...

Draft: Dec. 14, 2009

Inte ofta jag går upp för tidigt för att göra skolarbete, men nu är det sista veckan innan lovet. Stackars lilla Madeliene som slutar den 22a. Man har tur att man går på privatskola som väljer att låta oss å den 18e!

I alla fall, redovisning av en nyhet inför 45 pers på samhällskunskapen, det kommer bli huuuuur kul som helst, (not).. Det är komiskt att jag kan peppa andra men sedan blir helt osäker själv. Om man endå kunde lyssna på sina egna råd.



And now I'm back!

Att vara hjälplös, borttappad och ensam - så känns det att inte ha ett fungerande nätverk i hemmet. Story of my life, de senaste två dagarna. Fyfan! Men nu fungerar det i alla fall igen, tyvärr sitter ångesten där inne i magen över allt man missat under dessa dagar. När sjutton blev det så egentligen? Ska man inte kunna leva utan en jävla dator?!


Want it



Söt tunika från Lindex.


Söndag

Fullbokad helg med julklappscheck i stan, dubbelt upp i tjejmiddagar, övernattning i barkarby och mysig söndag med mitt hjärta.

Nu är jag ganska slut och måste som vanligt plugga, fifan. Men först är det GossipGirl på TV.



Lördagens dresscode



Therese klänning från H&M


Att fira Nobel

I torsdags hade vi Nobelfirande i skolan och innan det började följde massa tjejer från klassen med mig hem och vi fixade oss tillsammans. Det var total kaos, en tå bröts(hoppas det snart är läkt klara<3) och det var saker överallt, men mysigt det var det också. Här kommer lite bilder från kvällen.



Mina söta klasskompisar



Gissa vem!?



Elin tog rollen som köksmästare, tror Malin typ stod dät som moraliskt stöd, hihi ;)



Det var helt klart klädkaos



Alla var hur fina som helst! Elin och Joanna :) <3



Och till sist jag och min sweetheart Therese (;

TV på väggen

Shit vad chockad jag blev när jag kom hem och pappa äntligen satt upp min TV på min vägg! Det blev sjukt snyggt, och nu måste jag inte ha något under att ställa skiten på. Helt perfekt.


Therese & Matilda på äventyr.

Hahahhaha, Säger jag bara! Att övervinna sin rädsla och prata med någon man inte känner är lika jobbigt varje gång, jag känner mig fortfarande nervös.. Störda känslor! Men i alla fall, anledningen till dessa är att jag och Therese åt lunch på samma McD som Paul från TheVoice, och faktiskt gick fram till honom. Cool kille, han fick ett julkort av oss, homemade!


Galen dag

Den här dagen har varit galen! Jag har sprungit runt som en idiot. Det har bara vart grej på grej på grej heeeeeela dagen. Men det har också varit riktigt kul! Nobel har verkligen firats på Mikael Elias, med tävlingar och tillställning. Inte hundra procentig planering, men det var ett kul påhitt.

Undrar vilken nivå stressen kommer hamna på imorgon, med skola, filminspelning och tjejmiddag.



Dagens utklädnad



Tunika från Gina Tricot och leggings från BikBok.


Svart + paljetter



Skitsnygg kofta som skulle passa jätte bra till vinterns klänningar och linnen.

199 kr från Gina Tricot


Respekt

Att bli missförstådd och på ett sätt förrådd. Att ge av sig själv utan att få tillbaka bitarna. Att behöva leva dag ut och dag in med känslan av att vara redo att explodera. Att vara så nära bristningsgränsen. Att verkligen behöva prata ut, men inte ens få respekten av ett samtal.

Jag är inte felfri, jag kan också säga saker som jag inte menar. Men att blint rusa iväg från någon som ber dig, någon som sträcker ut sin hand - det finns inte för mig.

Har man ett problem med någon ska man kunna prata med varandra, inte skrika i varandras ansikten. Man kommer bli frustrerad, man kommer bli förbannad, ledsen, glad och förtvivlad. Det finns miljoner känslor, men de behöver komma ut.

Jag är besviken över att vi inte klarar mer än såhär.



I am broken, but I am hoping



Lindsay Lohan - Confessions of a broken heart


Want it


Stylebystars 399kr


Hey!

Det är mörkare och mörkare på mornarna, och jag trodde det skulle ta en evighet tills det blev ljusare igen. Typ mars eller någonting. Men så sa min classmate att nej, det är den 22a december som det blir ljusare igen! Det är ju ungefär två veckor bara, faaaaaan-tastiskt!



Dagens för skolan



Leggings från GinaTricot, tröja Zara och spetslinne GT.

Och så fick ni en del av mitt rum, clownspelet, MCR poster och lite småfina
pokaler
visar alltså på en del av min personlighet/uppväxt/mitt liv.


Now I can feel a change in me



Keri Hilson - Energy


Time for Español

Jovisst, jag hade tänkt vara duktig idag och lägga ner tiden på spanskaplugg inför läxförhöret imorn. Och det ska jag fan ta och göra också, för annars hade jag lika gärna kunnat träffa lite vänner jag ville träffa idag. Så nu jäklar ska jag vara effektiv och faktiskt plugga my ass off!

Later!



Myströja



Jag bara känner att den vill ha mig, och jag vill ha den!

399kr(?) från Cubus


Paradisa Hotel

PH, vem kollar på det egentligen? Jag gör. Det är otroligt patetiskt, men det är också otroligt interesting. Kom igen, jag tror inte att någon kan säga att de inte tycker det är komiskt att se på detta TV-program. Har ju sett Stefan därifrån två ggr nu också.. Jag känner att min kändis status går upp i taket nu alltså! (hehehe)



Snubben trodde han var cool.


Le love

Han den där killen, han är här nu. Jag kommer inte behöva sova ensam ikväll.


Med världen för våra fötter

Lyssnar på Sum41 och minns de underbara tiderna när jag skulle börja sjuan. Det var dags för en ny tid i mitt liv och jag var taggad till tusen. Genom högstadietiden fick jag vänner för livet och skapade en grund att stå på i framtiden. Jag lärde mig otroligt mycket om livet och om mig själv.

Det var en fin tid, och en jävligt jobbig tid. Det var en tid då jag testade nya grejer, som en ny stil, jag och clara drogade Skatepunk/rock och levde upp till detta så gott vi kunde, om vi nu egentilgen brydde oss? Vi stod inte till svars för någon, vi levde för vår egen skull. Det var grymma tider. Det var vi och musiken.



Till stackarn som fick sin mobil snodd

Det finns dagar då jag bara vill ta tag i dig, skrika i ditt ansikte hur mycket jag älskar dig, banka in hur mycket jag behöver dig, få dig att förstå att jag vill bara ha dig.

Om du läser det här, kom till mig imorn. Jag är hemma halv fem. Räcker inte med din tröja just nu, Behöver dig. Du kan sova över om du vill, kom bara. <3

Temperament? Jag?

Jag vill ringa dig, men jag kan inte för att någon h**unge på den jävla intima festen du var på har snott den. Jag är frustrerad, irriterad och allmänt trött på livet. Allt jag vill är att få höra att alöting kommer bli okej, att jag ska vara glad och sluta bekymra mig om småsaker, men om jag endå gör det så finns du där för mig. GOD jag är på pissigt humör idag. Nothing seems right.


All the things we used to do



Black Eyed Peas - Meet me halfway


Upp med mig

Alltså det här börja rbli patetiskt, klockan är 15:27 och jag sitter frotfarande i sängen med mjukiskläder. Fy Matilda, fy! Lite sommarfärg och en dusch är nog precis vad jag behöver... TTYL.

Play



Karin visar sitt barnvaktsbarn Magdas humörsvängningar.


Definiera en människa

Vad är jag? Hur ska man definiera en människa? Hur ska jag kunna förklara alla känslor jag upplever? Finns det en ende på vad man kan uppleva? Finns det en gräns för hur mycket man klarar? Jag har en gräns. En ganska stark gräns, av när det blir för mycket. Jag har ett sätt att hantera saker på, som inte alltid är det bästa. Jag är en känslomänniska. Jag handlar på känslor. När verkligheten hinner i kapp mig, vem ska jag då vara? Vad gör jag då?

Den naiva lilla flickan växer sakta upp.



Looking like this



Ikväll hade jag på mig strumpbyxor, tröja från Kookai, kofta från Salt och skärp från Gina Tricot.


Hemma i Vasastan



Gud vad mycket funderingar jag har i mitt huvud ikväll. Det mesta handlar om förändringar i människor. Jag funderar på när man egentligen förändras och byggs som person och hur stor skillnad det är från en till en annan på motståndskraft och självrespekt. Hur kan två människor vara så olika att den ena vet exakt var den står och den andra vänder kappan efter vinden?

Men det är inte tid för tankar nu, jag är hemma tidigt för once, och det ska firas med sömn!


He hasn't been sober for days



All Time Low - Remembering sunday


Sängen väntar på mig,



Sov gott!


Dressad for nothing



Klänning från H&M, strumpor Åhléns och skor DinSko.

Det här hade jag tänkt ha på våran "nobelkväll" med skolan. Men det kanske var lite väl kort, då det stod knälångt på dresscoden, (a).

Min favoritmusik atm



Medina - Sagoland



Kelly Clarkson - Already gone


Want it: från forever21



Åh varför är det vinter?! Kolla bara på allt det här, hur fint som helst till sommaren och värmen. Men bara för att det är december får man väl vänta ett halvår tills det är möjligt. Blä.


Best of memories

Hon som blev älskad som ingen annan någonsin blivit älskad.

Bildmaraton med Karin & Matilda 8-)
















Musiken är en del av mig

Glad musik, ledsen musik, oviktig musik eller musik med otroligt mycket budskap. All musik ger hur olika de än är, alltid känslor, på ett eller annat sätt. Någonting med mig gör att sorglig musik fastnar i mitt huvud. Det har alltid varit så. Sedan fastnar väl lite skitmusik osv också. Men just ledsna texter och djup musik - det gillar jag.

Det är väl det som är grejen egentligen, djupet. Att få leva sig in i någon annans ord för en stund. Att inte behöva bry sig om sina egna problem då man är inlindad i medlidande för någon annan. Eller att få utlopp för känslorna med hjälp av musiken.

Jag är en känslomänniska. Jag handlar på känslor. De som känner mig bäst vet vilken berg-och-dalbana jag lever i. Då får jag massa hjälp av musiken. Man kan gråta ut, tömma allt som lagras på några sekunder, för att sedan samla ihop allt igen och lyckas gå igenom det.

Musik är som en drog för mig. It keeps me going. Utan musiken skulle jag inte vara samma person. Det låter lite väl starkt, men det är så jag känner.


Min morgon

Känner mig extra snygg nu på morgonen, med en turban runt huvudet och mjukisar i sängen. It is the faboulos life of.




bild från slutet på 2007

Hemma i sängen

Det blev en bra middag, mysigt fika, gos med sötnos och vovven, smalltalk och trevligt sällskap.

En lugn kväll, och känner mig ganska lugn inför imorgon. Tack vare Anders, fasters ex. Han är grym, mattelärare. Vilken karriär han har lyckats få alltså. Man kanske skulle bli mattelärare. Man skulle nog bli otroligt smart(logiskt sätt) av allt plugg. Matte-smart. Är det vad jag vill bli? Kanske, till viss del. Jag gillar mönster, att förstå begrepp. Hade jag gått i matteklass som Emma gjorde hade jag kanske blivit en fullfjädrad matte-nörd.

Pretty different, huh?




(en ung matilda)


I forget you don't expect an easy answer



Stone Sour - Through glass


Time to go



Mot fruängen, bäst för jimpa att han sitter där han sa
att han skulle på tåget - annars blir det storstryk!


Solen gör mig glad



Solen har lyst idag, det var kallt, men solen var framme.
Och det fick mig på bra humör, underbart!


Här om dagen



Diadem och kappa från H&M.


Tjejen börjar bli riktigt duktig!



Miley Cyrus - When I look at you


Stress

Idag: Födelsedagsfika i Fruängen, storbesök från Umeå(?), big time matteprov imorgon, träning ikväll, skola hela dagen, julklappsstress - att köpa julklappar, osv, osv.

Vart finns tiden till att hinna med allt?

Det var meningen att jag skulle göra mer än jag hinner med, men stressen kommer döda mig om jag säger okej till att åka runt som en idiot. Alltså - det blir typ hälften av vad jag tänkte att jag skulle hinna. Imorgon kanske.



Inspirerad eller kanske bara rastlös

Jag måste skapa, jag måste få ut mina känslor, min kreativitet min rastlöshet måste bort. Jag måste göra något av allting, jag behöver skapa. Och det är nu. Inte imorgon, i helgen eller nästa vecka utan nu, idag, ikväll, jag behöver ge känslorna form, nu, nu, nu.

Skola vs. arbetsliv

Desperate Houswives ger mig en paus från matten. Plugg,plugg,plugg. Jag tror att arbetslivet kommer passa mig så mycket bättre, om jag bara kommer på vad fan jag vill göra med mitt liv. Tänk att få kliva upp varje morgon och inse vilken rolig dag man har framför sig! Åh. Jag längtar.


You might think about it if you're trippin'



Brick & Lace - Never never


Lace, I need you



199 kr från Gina Tricot.

Först måste jag köpa julklappar, sedan hoppas jag att jag har råd. Köpte en spetströja förra året men den gick sönder. Gillade den dock riktigt mycket så vill verkligen ha en ny.


Träningsnarkoman?

Boxing eller boxning? Vad heter det egentligen? I alla fall så gick jag igenom en och en halv timme av denna träningsform idag.

Kom på mig själv med hur mycket jag älskar träning när jag stod där och pucklade på Therese... Hehe. I alla fall, träning som verkligen tröttar ut en, där man får kämpa och ge allt - är så jäkla bra! Jag tror att jag mådde som allra bäst när jag tränade nästan alla dar i veckan. Att gå från träningsnarkoman till stilla sittande gymnasieelev är nog inte att rekomendera.




Tjejskottet på Åland 2007(?)


Time to go

Jag är en bergochdalbana ikväll. Behöver sömn och bli pigg och levande igen. Jag fixar inte för mycket på en gång. Önskar att jag hade en arm runt min midja ikväll.


RSS 2.0