I tried to be perfect, but nothing was worth it, I don't believe it makes me real - Sum41

Pieces. Det var bland de första låtar jag lärde mig på gitarr. Clara lärde mig. En helt ny värld öppnades när hon som 13-åring håvade in mig i punkrocken. Och allt vi hade var passion. Jag lyssnade, jag sjöng, jag var tonårs-deprimerad. Det fanns tjejer runt omkring mig som skar sig, alla mådde dåligt, under ytan. För uppmärksamhet eller inte, det är fortfarande ett mysterium. Men det kändes inte så konstigt. Är inte det sjukt. En trettonåring med sådana tankar? I vilket fall kändes det så jävla mycket som jag, just den låten, säkert var det detsamma för en miljon andra tonårstjejer. Vilket iof inte spelade någon roll, dom sjöng ju om mig, så var det bara. Och det är lustigt, trots att jag lämnat tonåren, jojo, här är jag, renodlad 20pangare, så ser jag fortfarande mig själv i det där. Jag hittar det jag hittade då, i min tillvaro, nu. It never get's easy - I guess I knew that all along. True jävla story. Okej. 
 
Och så lite ord, känslan, nu
 
För att den där känslan legat och grott sen barnsben, såklart med undantag. Men att få en spark i magen. Att springas över av en skenande flock buffalos i lejonkungen. Att ställa sig med öppna armar, för att tillåta skott i öppet mål. Där, där där det gör ont. Det är där det träffar. Som en blixt från klar himmel, men inte riktigt ändå. För du vet ju. Det har ju hänt förut. Men ändå, precis som alla gånger förr, hade du hoppats, att det ändrat sig.
 
 
Ps. Syster - du hämtade tillbaks mig till sanity. Love. 

Äntligen lördag!

Åh vilken vecka det har varit! Heeeeelt galet, har haft så mycket i huvudet iom att jag började ett nytt jobb i måndags. Nu har jag klarat av första arbetsveckan och det känns fantastiskt! På måndag är det bara att köra igen, men nu, nu ska jag bara njuta järnet! Puss på er lördagsmonster.


"I'm not saying girls are perfect, because we all know that´s not true. But why be unfaithful to her if she was true to you" - Tupac


Labrinth ft. Tinie Tempah

 

Men alltså hej.

Hitta tid. Hitta lugn. Göra saker istället för att fastna framför datorn. Sova mer. Osv. Should. Could. Would. Ska. Mitt nyårslöfte mitt i oktober.
 
 

RSS 2.0