Jag är emotional

Det funkar inte längre, byter liv, byter stad, byter skola, blir ett annat jag. JAG VILL FAN LEVA LYCKLIGT! Är det dumdristigt att inte vilja vara ledsen någonsin? Är det korkat att önska att man alltid kunde vara glad? Är det ren idioti att grina över saker jag flippar över? Är det inte okej att vara ledsen om man inte mår bra? Tårar är fint, men jag vill inte ha dem på min kind. Fuckar ur på allt negativt, världen är negativ, skolan är negativ, stressen är negativ, JAG är negativ! Jag vill bli älskad tusenfallt och ha tid med allt. Vill inte gå i skolan längre, pallar inte alla dryga lärare som tror de vet bättre.

Jag har en teori, kvinnors vecka handlar inte om att man överreagerar. Det enda som händer är att känslorna kommer ut i sin sanna form och man ger uttryck för dem(dock kan det ibland bli till överdrift)! Jag hatar att leva, men vill aldrig någonsin dö. Har för mycket otroliga människor i mitt liv att leva för. Nej, med dem människorna i mitt liv vill jag aldrig dö.

Världen är full av konspirationer och lögner. Jag vill inte leva i ett oärligt liv, jag vill vara jag och bli älskad för det.

Herregud vad jag babblar, men passar det inte är det bara att trycka på krysset längst upp i högra hörnet.

Känslosvall

Varför blir jag så tom varje gång du blir arg på mig för småsaker? Hur kan man reta upp någon i princip varje dag. En helg var fina ord. Vad händer sen? Fina ord är meningen att de ska vara för alltid. Varför gör de inte det? "Good things never die" sa Therese idag, jag hoppas att hon har rätt.


This is today



Jeans från Nudie, topp och linne från H&M.


En fjortis stämplad tröja



Känner mig nästan som en liten fjorre idag med min fina tröja. Jag minns så väl hur mycket jag hade längtat efter den där Canada tröjan. Hur jag önskade mig den i födelsedagspresent och så blev den snodd någin vecka senare när vi var på fotbollscup. Tårarna rann så ledsen var jag, 14 år gammal och precis mist min fina tröja. När jag kom hem åkte mamma med mig och köpte en ny. Hon är bra, min mamma.

Och det vill jag säga att den här tröjan var bland det närmaste jag kom fjortisar. Jag var inte en av dem, men inte heller utanför. Jag bara fanns där, i mitten, den där som var med alla.

Jag älskar fortfarande detta klädesplagg, för att det är jag. Inte för att alla hade den eller för att jag passade in, utan för att den är otroligt skön och jag känner mig bra i den. Fortfarande säger jag dock till mig själv varje gång jag sätter på mig den att jag är inte fjortis, jag har bara satt på mig min älskade tröja.

Det är så lätt att sätta stämplar, skit i vilket och älska istället!



I'll be with you forever, to get you through the day and make everything okay



Avril Lavigne feat. Leona Lewis - I will be


Tomorrow might be better

Det är måndag, jag är trött och känner inte alls att jag har något intresaant att säga.




Tomorrow might be better.


I didn't want us to burn, didn't come here to hurt



Kelly Clarkson - Already gone


Dags att sova




Sweet dreams,


Mamma ser på fotboll

Jag var tvungen att ta en bild på lilla mamma, som helt oväntat var helt inne i La Liga nu ikväll! Man såg verkligen på henne att hon var helt inne i det, haha, söta mamma!


Söndag kväll

Det är på söndagar livet kommer ikapp en. Har suttit med matteboken ett tag nu, och inser att klockan är too much. Skola imorgon, fyfan. Jag är inte taggad. Vill sova i hundra år. Spanska på morgonen och jag är helt lost från början.

Men problemen får vänta. In the meentime ska jag dra på mig sötnosens tröja som luktar honom helt och hållet. Now, Dolce & Gabbana equals love.

Dresscode



Nudie jeans, toppar från Gina Tricot och H&M, smycken från Ur&penn mm.

Helt ärligt känner jag mig ganska trist. När jag ser på mig själv tänker jag "snyggt men fegt". Dock orkar jag inte go all in när det troligen är hemmafest? Jag vill se party ut men inte overdoing it. Jag tror jag kommer byta till lackleggings, för det här är ju inte alltför skojjigt..


Jeans när man går ut?

Jag är jäkligt sugen på att bära jeans ikväll, då jag inte brukar göra det när jag går ut. Tycker inte att man känner sig så festlig i jeans längre. Men med mina nya klackar och någon topp kanske det kan bli livsomvälvande! Ljusa, beiga, mörka? Jag har två timmar till utgång!


Nu så

Ikväll ska jag faktiskt röra på rumpan och se om det blir lite mer party än förra helgen. Det blir ett nytt försök ut mot Bålsta, förra helgen blev vi blåsta på vägen. Haha, där var jag fyndig!




Langar pose? Ugly? Haha, I do think so.

You know I love you



Akon feat. Keri Hilson - Change me


Shopping



499 kr från Tomaris(?)

Skor är kärlek - I'm in love.


Jag mår bra nu

Hela dagen har jag varit lite deppig. Det är en kvinnas omtalade vecka, I'm in it. Har nästan lyssnat sönder låten med Medina jag la upp igår. Jag är full med kärlek, tom på känslor, tårarna samlas och leenden fyller hela mitt ansikte. Ingenting är riktigt logiskt.

Men jag har tankarna på en fin människa som kan göra mig så glad. Och så har jag haft världens bästa kväll med klasskompisar. Det är så jävla värt att spendera tid med dem från skolan utanför dörrarna.


Got to get out

Nu ska jag fika med mamma! Och jag ska klä mig i svart och rosa. Don't you just love it!?

För att du är bra

Män. Ibland är dom otroligt tröga. Min man, min kärlek, kan göra så gulliga saker för mig, men fattar inte alltid hur mycket jag uppskattar det. Han bjuder på bio, på mat, köper gulliga saker och är verkligen den finaste människan på insidan och utsidan. och babe, jag blev jätte glad för i tisdags! Man känner sig så speciell när man blir bjuden, Det är fint. Man blir fin, i en annans ögon. Jag älskar den känslan, jag älskar honom.



Bye babe

Älskling har åkt, kan fortfarande känna den sista kramen. Hur kan man sakna en människa efter 5 min?


God natt



Det har varit en dag med fullt upp, skola och jobb.
Nu sova. Det behöver jag.


<3



Medina - Sagoland


Wiiie



Har fått ett jätte roligt erbjudande av en vän, nämligen att jag ska vara med i deras reklamfilm de ska göra till ett projekt i skolan. Hur kul som helst! Jag ska vara skomdell, början på en modellkarriär.. Haha.

Detaljer



299 kr från chique.se

Jätte fint armband från chique.se, love it - want it.


Idiotiskt




vilken jävla tabbe, åkte till skolan en timme för tidigt. Men tur som jag hade så kom i alla fall Joanna också tidigt så jag slapp sitta i en hel timme själv. Men snart snart snart ska vi i alla fall börja, eller ja, om tjugo minuter. Sedan har jag en lektion att genomlida innan det är lunch. Fyfaaan vad jag är hungrig!

Puss

Vet inte vad jag gör uppe.. Jag är otroligt trött men ändå vill jag typ inte sova. Störda hjärna som ska hålla på så här. Saknar min sötnos, när jag har sällskap av honom så går jag och lägger mig i bra tid pluss att jag får världens bästa natt.

Ken Ring sjunger hemma hos mig, han är på Spotify. Jag är trött. 



Soccertime

MG IS FREAKING GOING FOOTBALLING, felt i needed to let that out. Later!


Hemma from the city

Det blev en middag på stan idag igen, får en nästan att känna sig som en jet-setare.... Såg ju Stefan från Paradise Hotel också, så nu blev jag tio ggr så cool! Eller hur! I alla fall var det mysigt. Är dock sjukt trött på regnet. Kan det inte snö eller vara sol? Snälla. Orkar inte med regnet. (Gnällspik).



Keep me in your heart



T.I feat. Mary J Blige - Don't forget me, remember me


God morgon

Paradise Hotel morgon. Gud vad alla går bakom ryggen på varandra och ska spela ut varandra. Det är ju ett spel, men alla är så sjuuuukt falska. Nu ska jag snart iväg.. Varför är man så seg på morgonen? Allt skulle bli mycket enklare om man bara kunde vara piggast i världen!




This is how I wake up (I wish)

Gratis shopping!

Har du inga pengar kvar men du bara måste ha den där fina klänningen eller dom där skorna? Då är Gratisbio perfekt! Jag har varit medlem ett tag och bara genom att var aktiv där har jag snart mitt förstapresentkort, det är helt fantastiskt! Vill du också shoppa helt gratis?

Klicka på bannern nedan för att bli medlem på Gratisbio och shoppa gratis nu!



Shopping från igår



149 kr från H&M

Drog med mig en pojkstackare till Västermalmsgallerian igår. Jag var i desperate need of smink då jag inte gillar att gå utan foundation. Jag kan göra det, men med smink känner jag mig mycket fräschare, konstigt nog(det borde ju vara tvärt om).

Det är i alla fall rätt så mysigt där, ibland saknar jag alla de där centrumen man spenderade tid i när jag var liten och bodde i Sollentuna. Då var det häftigt att vara i centrum, det var där man shoppade. Nu tar det 7 min in till stan.. Mina prioreteringar har förändrats om man säger så.


Grekisk middag



Jeansleggins från Vila, tunika och jacka från Gina Tricot.

Bra jobbat, klassen

Min klass är så otroligt lyckad. Alla gjorde så dåligt på det senaste matteprovet så nu ska hela klassen göra om, bra jobbat!



Don't let them say you aint beautiful



Eminem - Beautiful


Att somna tidigt

Inte bra, somnade vid åtta(?) och nu är jag helt död i skallen. Kom i alla fall på att det fanns en coola i mitt rum som jag fick av en sötnos. Så det blev lite bättre, jag blev lite piggare. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig för.. Kanske skulle sy lite? Det var ett tag sen.


Happy.



I just want to be, happy.


Feelings

Vissa saker är svårare än andra. Ljuger du mot dig själv? Vad är rätt, vad är fel? Jag vill vara perfekt, jag vill vara allt. Jag vill visa att jag är det bästa för dig, att jag aldrig skulle göra något för att skada. Det är inte jag, och innerst inne tror jag du vet det. Jag ljuger inte för dig, det gör jag inte, inte medvetet. Jag ljuger endast om jag kanske inte vill att någon ska veta att jag är ledsen. Det är ungefär hur långt jag går med lögner. För mig är ärlighet otroligt viktigt.

Lördag kväll



Efter en oerhört expensive fika på stan tog jag och Madde en sväng förbi mig för jackbyte. Att det inte är inte sommar längre, är nu konstaterat.


Snygg skjorta



299kr från Gina Tricot

Den här skulle inte alls vara fel. Fick en vision om den här tillsammans med lackleggings och en massa silverarmband. Would be hot!


A women's right to shoes



Skopunkten, Mixage, Belle, Scorett, Dinsko

Några par av de klackar jag äger.

Skor kan göra en hel outfit. Skor gör dig längre och får dig att synas.
Skor sviker dig aldrig, de passar alltid lika bra och är alltid lika snygga.
Skor är något mer, de får dig inte se tjock ut, de sitter alltid som de ska.
Skor är i en liga för sig, de förstår sig på dig, awsome, jag älskar skor.


En av de finaste låtar jag vet



Mario - How do I breathe


Att vara ganska korkad

Någon idiot nere på gatan har typ opererat fast sig på biltutan. En vild gissning- någon har dubbelparkerat, där har vi alltså den riktiga idioten. Det är synd och skam att dubbelparkera i Vasastan. Det finns aldrig några parkeringsplatser så folket får slåss och kriga om den delen väg man kan komma åt. Antingen så skiter man i det och står ut med de 5min långa tuuut-ljuden, eller så lyfter man på rumpan och gör något åt saken. Men hur irriterande det än är, så orkar jag inte lyfta på rumpan.



Dressad för lördagens spelning



Glansiga leggins Gina Tricot, spetslinne Gina Tricot och svarta naglar Depend.

Under kategorin "Musikens under": Nästa stora talang

Emmas röst igår var fantastisk! Hon är enorm och helt klart en förebild för mig efter det här. Visste inte att du hade så mycket känsla inom dig Emma, jag är otroligt imponerad och stolt! Hur du fyllde hela lokalen med sången och att man såg hur du trivdes på scen. Sluta aldrig tro på dig själv, för sånna som du kan komma: Hur. Långt. Som. Helst!



Update

Madeleine och Matilda i en säng. Woho, här går det vilt till... Nä men skämt och sido, så ska vi iväg och höra ljuv musik långt ute i Roslagen(?). Det blir spännande.




Fjortistider haha

Oro, en av de värsta känslorna

Fan vad känslor tar över ibland. Att gå och oroa sig är inte kul. Det var inte så att jag inte tänkte på annat, men det har legat i medvetandet hela tiden, och nu när jag vet att allt är lugnt så bara ruuusar blodet i kroppen. Känner mig som att jag sitter på tusen nålar.


Ring mig!

Babe, ring mig om du ser det här!

Söta toppar



Chiffong från Kappahl. <3

Är det dags att vända sig till tomten kanske?


Dressed



Glansiga leggings från BikBok, spetslinne(under) från Gina Tricot och tröja från Zara.


Ikväll

Spenderade kvällen med bästa tjejerna. Åt alldeles för mycket onyttigt. Hade jätte mysigt. Träffade på lilla Lovisa. Snackade om back in the days. Men gud! Varför skirver jag i punktform?!


Go shorty



Hehe, love you gangsta boo.


Let me see what you can do



Britney Spears - Boys


Dressed for fairs (gymnasiemässan)



Jeans från Diesel, MikaelElias tröja och kappa från H&M.

All and nothing

Ikväll är en sådan kväll man vill ha kul, ikväll är det fredag. Ikväll är det helg och det finns inget tvång på att vakna tidigt imorgon. Kvällar som denna brukar jag vara pigg och glad men nu känner jag mig som en val som vandrat genom öknen... Alltså helt ologisk och inga rätt någonstans. Har varit hit och dit, men tror förorten får ett celebert storstadsbesök ikväll. That's my plan.



Oj. Oj. Oj..

Gymnasiemässan, efter att ha varit där är jag helt slut. Ska iväg när som igen för att klättra, spännande.. Helt seriöst skulle jag kunna somna här och nu. Är så sjuuuukt trött!


Shoppat: ny jacka

Jag älskar shopping men ibland kan jag få ont i magen om det jag köper kostar mer än 200(?)kr. Jag vill älska någonting för att vara säker på det jag köper, men ibland måste man ha något, som nu, jag behövde en varm jacka. Så idag har jag införskaffat en svart kappa som inte kostade tusenlappar. Så nu får ångesten dra åt helvette, I'm Gonna Make It Work.



599kr från H&M


Pratsam

All gammal musik jag lyssnar på tar fram så mycket minnen. Hur tusan blev klockan så mycket? Känns som aldeles nyss jag fick den där sista kramen och pussen på Centralen i morse. I feel that I've lived and learned, vilket är grymt - det är så det ska vara.


Högstadiets musik



Cascada - Miracle


Dagens





Kofta med pälskrage från Kappahl, jeansleggings från Vila och tröja från Gina.


This is now

Det är inte menat att man ska släpa runt på en dator vägande flera kilo när man letar efter en jacka i Stockholm City. Nej, det är inte menat. Men jag har haft en mysig eftermiddag med min mor, vartefter jag nära till dog när jag kom hem - jag var så trött.

Two and a half men är på och jag småler hela tiden. Komedier är en bra uppfinning.



Maaaat

Pannkakor, jätte räkor, panerad fisk, kinamat, Donken? What to choose.. Lunch när som helst, äntligen!




Meria


Kan knappt röra mig

Så jävla trött! Och jag som hade tänkt gymma imorgon...

Fotboll

Ikväll är det dags igen! Måste komma igång med fotbollen igen, jag älskar det, så finns ingen anledning att inte spela, (förutom allt som är ivägen^^). Två timmar alltså, nu ikväll. Jag åker om 30 min, typ. Det kommer bli bra.



Dagdrömmar



One of those good nights.
Skulle hellre vara där än här.
Dagdrömmeri, det är där jag är nu.


A little bit of heaven, a little bit of hell



Mika - Happy ending


Love chocolate



Världens godaste choklad. En sådan där choklad som påminner om vintern. Att det finns bra saker med vintern också.

<3


Aldrig en lugn stund

Av någon konstig anledning känner jag mig stressad. Trots att jag inte har någon deadline för något den här veckan. Trots att proven jag haft ångest för är över. Kanske ligger stressen kvar för att det trots allt plugg inte gått så bra. Hatar det. Jag kan allt men sedan blockeras det precis då man ska skriva ner skiten på ett papper. Det blir så otroligt tydligt eftersom att det alltid går bra för mig på muntliga examinationer... Skolsnack, finns det något tråkigare? Jag tröttar till och med ut mig själv!



My new love

Apelsinsaft! Det är så sjuuuuuuukt gott, jag skulle kunna dricka hur mycket som helst! Ett riktigt bra alternativ mot läsk när man känner att det blir lite för mycket sånt. Jag kan inte säga att det är nyttigare, men det måste det väl nästan vara?

Dresscode



Jag var inte roligare än att jag bar samma kläder idag som igår. Dock för endast ett par timmar.

Tunika från H&M och leggings från BikBok.

I just wanted to be treated fair



Akon - Freedom


Storm

Störd dag, från början till slut. Nattliga samtal, oro som la sig till slut. Sova bort alla lektioner - hemma. Utvecklingssamtal med nya vändningar. Matteplugg fuck off and go to hell. Ont i huvudet och somnade någon timme. (Jag gillar matte när det går bra). Mera matte. Skulle jag somna nu kommer det gå dåligt imorn. Lite till. Bara. Lite. Till.



Biomys

Typ sådär två timmar på en mörk biograf med mysigaste sällskapet. Flickan som lekte med elden. Stig Larsson är enorm. Han har skapat en så jäkla rörande historia. Har hört att den tredje filmen är på väg. Jag ska se den också.



Tunika från H&M, leggings från BikBok.

Shopping

Last minute shopping innan 50års festen i lördags.



Skopunkten 349kr


Min fina moster fyllde 50 år












Bilder tagna av storasyster.

Det var en jättefin kväll, med släktingar och vänner från alla generationer. Det är synd att man inte umgås på det sättet med släkt och vänner oftare här i Sverige. Det är så härligt när alla kan njuta av livet tillsammans och man tar vara på det helt enkelt!

I'm that type that will let you know



Akon - Troublemaker

Är det något jag inte vill är det att vara en troublemaker.
Passar så väl in på mig - I'm that type that will let you know.


Fuck off

Så himla trött på alla just nu. Varje gång jag är på bra humör dras jag ner i skiten igen efter bara någon timme. Det är i sådana här stunder man bara vill fly. Fattar inte hur jag ska orka med.. Vill bara bort här ifrån, nu nu nu, och aldrig behöva vända tillbaka igen.

Update: Har taggat ner lite nu, känner mig trött och sliten, men allt är inte piss. Ber om ursäkt om jag mot förmodan gjorde någon orolig.

Kampen mot tröttheten

Varför kan man inte bara inse att det är bra för en att gå och lägga sig? Att det kan vara bra att få de där 10 timmarna sömn eller vad man nu behöver för att vara pigg dagen efter. Aldrig någonsin tänker jag på det där, att det kan vara bra att sova. Man fastnar framför TV och dator och bara sitter där i flera timmar. Det händer mig ett par kvällar i veckan.

Vilken brist man har på självdisciplin egentligen.. Vad är det för självkontroll att bara drömma sig in i en annan värld och inte inse hur mycket klockan är? Fast å andra sidan är det skönt att vara vaken på natten. Man får natten som för sig själv. När alla andra har gått och lagt sig och man känner att man är ensam men endå trygg.

Man ska dela småtimmarna med någon man älskar att prata med, umgås med. Eller bara ägna dem åt sig själv. Tänka tankar man inte vågar tänka på dagen, inse att det snart är morgon, det kommer en ny dag.

På natten föds allting på nytt, jag gillar natten.



Videoinlägg



Karin klagar på dagens ungdom.

Min bästa vän är helt underbar!
Kanske är tråkigt för vissa men
vi hade jävligt kul, lägger upp
videon för att hon är så grym!


Going out

Kan man sitta inne en fredag? Ja, men inte själv. I alla fall inte jag. Kanske någon gång. Eller inte. Den som lever får se.

Ps. Har utvecklat en endless love till min nya klänning. Har redan planerat hur jag ska bära den inför sommaren, with some things you just know.


Shopping




klänning 299kr / diadem 69:50kr
från H&M


Jag sydde en klänning



Klänningen som jag gjorde igår och skärp från GinaTricot.


Varit nere på stan

Efter bara några timmar på stan och en fika var min kropp nere på noll. Jag är förbannat trött. Varför måste jag alltid vara det? Det var i alla fall himla kul att träffa gulliga Emma!

Nu är jag en klänning och ett diadem rikare...



Inspiration

Yes, ikväll har jag varit inspirerad! Det blev något helt nytt. Ganska bra blev det också. Lite kort kanske..




Later hater


What did she say?



Jason Derulo - Whatcha say


Känslovågor

Inte konstigt hur man mår ibland med tanke på vad folk i ens omgivning gör mot en och hur de påverkar en. Både medvetet och omedvetet.



GOD vad jag är trött

Fan för prov och allt man måste gå igenom i skolan. Man blir så stressad och en oro sitter kvar på något sätt över hur det gick. Men trots det så har man till viss del slutat bry sig. för det är som det är flyga eller falla.




Mr Cool......


Snurrig i huvudet

Jag blir ledsen för ingenting. Är det såhär det ska vara? Nej.

Get a grip, retard

Jag vet inte varför jag har så svårt att ta tag i saker. Det blir bara jobbigare och jobbigare. Idag måste jag plugga så det är lika bra att jag börjar med skiten, men det tar emot så jäkla mycket.

Längtar till man klarat av hela sin skolgång och är redo för livet. Det liv som man själv bestämmer över. Jag längtar jätte mycket, och sanningen är att snart kommer jag vara där.



Before I hit the ground, someone better help me



Duran Duran - Falling down


Skor, skor, skor



199kr från Nelly.com - snygga!
I came, I saw, I concured.


Att spara eller inte spara



Har kollat på den här koftan ett par gånger och igår köpte jag den.
Men jag vet inte riktigt om jag vill ha den eller ej. Malin vad säger du? :P


At the end of the day I owe it to me



Henok Achido - High on life (when the drugs don't work)


Dressad för skolan





Bilderna blev skit konstiga :P men iaf.

Idag blev det jeans från Diesel, tröja från Gina och väskan från Gossip.


Glömska jävel



Idag har varit rätt lugnt men jag har börjat få otroligt dåligt minne, eller så är jag bara ouppmärksam.. Åkte för att hämta ett par örhängen och glömde ett halsband, (What the f?!?), och sedan har jag glömt min samhällsbok i skolan så jag kan inte plugga till mitt prov. Bra Matilda, BRA. Suck..

Saknar, lackar, orkar inte nu

Ibland vill man bara slita sönder någon annan för knappt någon anledning alls. Det kallas att vara på dåligt humör, eller kanske trött, eller grinig. Så alltså tror jag det är dags att jag går och lägger mig. Sleep tight.




Can we go to Åland and play some ball? I miss you.


Kärleken till fotboll

Åh vad jag det bara börjar spritta i kroppen efter att göra någon aktivitet på fritiden. Jag skulle verkligen älska att börja dansa igen, det var många år sen jag gjorde det. Men man mår så jävla bra av det så är verkligen sugen på att falla tillbaka!

Det känns också som att nu vill jag tillbaka till fotbollen, men jag saknar den där grymma känslan man hade förr, när vi var som allra tightast som lag. Jag mådde så himla bra när jag spelade fotboll, det var inte bara spelet utan kanske till och med mer gemenskapen som var bäst. Problemet är att när alla växer upp så vill de nya saker.. Tycker det är skit trist, hade fortfarande varit 100% engagerad om bara alla underbaringar fanns kvar. Men det är inte samma sak längre. Vi håller på att växa upp, snart finns inget flickor92, snart är det bara damlaget.

Tiden går så snabbt. Det är nästan så att det gör lite ont i hjärtat. Minns när jag gick i femman och några tjejer i klassen bestämde sig för att vi skulle börja spela fotboll. Det var där det började, från en egen vilja. Och nu är jag här, SJU jävla år senare och spelar knappt längre? Jag fattar inte riktigt hur det gick till.

Förr var det rutin att gå på en träning, nu känns det halvjobbigt. Är det då värt det om man inte älskar det man tar sig för? Jag vet fan inte. Jag älskar trots allt att spela fotboll. Och jag vet hur sjukt lycklig jag är när man verkligen känner att man kämpar och lyckas tillsammans i laget. GOD I MISS IT!

I helgen träffade jag två kvinnor på mässan som pratade med oss om hur viktigt det är att ta vara på sitt liv. Och jag känner att det är verkligen så! Man måste göra något som man älskar och är hängiven till, annars kastar man bara bort sin tid. Att spendera livet med att nöja sig och tänka "det kunde varit värre", det är inte att leva.




Tack för några av de bästa stunderna i mitt liv, ni är bäst tjejer! <3
(Med det menar jag alla som kommit och gått under åren.)


You're all I want. You're all I need. You're everything.



Lifehouse - Everything


Today





Jacka Fjällräven, tröja från Zara, väska från Gossip och jeansleggings från Vila.


Jag har sett sämre dagar



Jag klagar inte, efter regn kommer solsken.
Alla timmar av hårt slit var helt klart värt det.


Läget right now

Det har varit en sådan där helg när man skulle göra allt, men ended up doing typ hälften av planerna. Karin var min inneboende och tillsammans med Bea hade vi händelserika kvällar med mysiga pratstunder, och både lördag och söndag var det mässjobb. Jag har inte varit såhär trött på länge, hela kroppen är sönder sliten. Imorgon är det skola, fan på den.



Dog jag?

Nej, det är internet som varit ur funktion hela denna helg för min del. Jag har varit riktigt frustrerad! Men nu är uppkopplingen igång igen, hell yeah!


I'm lost in a fairytale



Beyonce - Sweet dreams (turn the lights on)


Dumma samhälle

Att vara tjock eller smal, kurvig eller platt, fin eller ful. Dumma samhälle som skapar så jäkla mycket krav på en hela tiden. Rebellen i mig köpte Donken till lunch, magen blev glad.


Been there, done that, messed around



La Roux - Bulletproof


God created a miracle!

Det är verkligen helt sjukt! Jag satte mig och skulle börja på ett arbete till natur och friluftsliv som jag trodde skulle vara såååååå jobbigt för en och en halv timme sedan. Och nu är jag klar! Det är helt fantastiskt! Nu kan jag med gott samvete gå till donken och köpa mat för att sedan bara chilla hemma några timmar tills lektionen arbetet var till ska börja. Victory!!!!!



Tönterier

Klockan är inte ens halv tio och jag är redan hemma! Nu skulle det sitta fint med ett extra jobb så att man kunde få ihop lite pengar att leva på. Men aja, ska ta tag i skolarbete nu, roligare än så blir det inte. Deadline 14:05. Natur och friluftsliv, här kommer jag!


Förut hade jag tjockare ögonbryn..

..men det har ingenting med det här att göra. Jag har ont i magen, jag är trött och har ångest över att jag börjar tidigt imorgon. Men endå är jag lugn. På något konstigt sätt. Jag vill ha den där förbannade mjukisdressen och massa annat med. Allt går inte åt mitt håll, men det har varit en glad dag, tack som fan för det.



bild från november 2008

I wanna see how you lose controul



Jay Sean - Down

Så jäkla underbar låt. Vet inte riktigt varför, men jag älskar den.


Helt slut, fötterna värker

Det har varit en sådan där dag när man åker förbannat mycket fram och tillbaka. Men det har ju varit nödvändigt så vad fan. Känner att jag är på klagohumör,haha, men det har verkligen varit jobbigt med regnet idag! Det har känts tio gånger värre när man varit ute eftersom att det varit så otroligt trist väder.




Fjortisbild(?), hihi.

Godnatt




To want it

Jag vill mer.

Jag vill mer.

Jag vill uträtta mer.

Jag vill le mer.

Jag vill skratta mer.

Jag vill göra skillnad.

Jag vill lyckas.

Jag vill bli mer än vad jag är idag.



Leker och fixar

Nu har jag lekt lite med bloggens olika funktioner och lagt till några kategorier. Det är så mycket enklare att få en överblick över de gamla inläggen då. :)

Out of my mind!

Usch vilken dag, jag får verkligen ingenting gjort... Jag är trött, men inte alls, fattar ingenting och känner mig så där jobbigt hispig, när energin måste komma ut på något sätt, men vilken energi?! Gud, jag blir galen!



Mycket gammal bild, år 2006 kanske?


Mjukisdress

Nu skiter jag i hur "fel" eller "fjortis" det är med mjukisdressar. Dom är ju så himla sköna, och jag skulle verkligen vilja ha en rosa, svart eller blå.





199kr/del

Tänk att kunna springa runt i den här på morgonen istället för att frysa ihjäl när man precis har vaknat.


Tonight, tonight, tonight



David Guetta ft. Kelly Rowland - When love takes over


Onsdag



Hur sjutton lyckades jag se så glad ut på en onsdagsmorgon? Only God knows. Nu måste jag till skolan för en otroligt onödig engelskalektion. Så hejhej, got to go!

Klädberoende

 

Kjolar och klänningar, kan inte påstå att jag har så mycket av det.. Hittade en jätte fin kjol och en variant av spetsklänning på stylebystars. Är dock så jävla nojig när det kommer till att beställa hem. Vill gärna prova grejjer innan jag köper dem. I vilket fall så var det fint!


Lokalhistoria - assignment from hell

Mhm, så sjukt jobbigt det har varit att komma igång, men nu sitter jag här med mitt ämne, redo för att redogöra för SJ-statens järnvägars historia, i ett 4-8 sidor långt arbete. Omöjligt nog har jag faktiskt kommit igång och jag har ju som sagt valt ett ämne, lite väl sent, menmen. I am on the road again.




Gammal bild, gamla badrummet, saknar huset

Cause you're everywhere to me



Med ett leende minns jag hur söt du tyckte jag var. Oskyldiga lilla Matilda, som fortfarande hade så mycket att gå igenom för att bli den hon är idag.

Ta min hand och lita på att det kommer ordna sig



Danish - Le igen

Den här låten är så jäkla gammal, men fortfarande konstigt bra. Det kommer upp massa minnen när jag lyssnar på den, påminner om gamla tider. Jag vill se dig le igen.


Dålig planering av skolan?

Fan vad det är jobbigt med dessa håltimmar vi har lite då och då. Visst att det är bättre än att gå på lektion, men jag skulle mycket hellre ha lektionerna direkt efter varandra och kunna gå hem tidigare! Jag vill SLUTA.


Jag vet inte vad jag ska göra

Hur långt räcker jag till? I min värld gör man allt för den man älskar, utan att tveka en sekund.. FAN jag känner mig så fucking patetisk..

Uppochner helg

Det har varit en både bra och dålig helg. Blev besviken och ledsen men hade också jäkligt kul. Mina söta klasskompisar följde med på fest och vi tappade bort Nayhara någonstans mellan Helenelund och Rotebro.. Mindre lyckat alltså.

I fredags blev det i alla fall lite bilder,










Livet är inte komplicerat, människan gör det komplicerat



Medina - You and I


Vem kan lita på vem?

Jag vet inte vad jag ska tro.

RSS 2.0