Idag är en bra dag!

Att jag redan gillar den här dagen, lite sjukt vaa.. Men det är så mycket bra den här veckan. Vaknar inte ensam, får träffa hjärtan som jag saknat med extremhet, hittar på saker som gör mig happy happy happy, och ett jobb som jag älskar. Just nu, just idag, känner jag mig lyckligt lottad. Hoppas ni också får enbra dag! Pusss

Hetsshopping är ibland den allra bästa shoppingen

Efter sjuhundramiljoner saker gått fel på flygresan hem, efter jag stått i fyrtioelva köer och inte fått en bit mat i maggen hamnade jag på H&M plötsligt. Tanken var att jag skulle hitta en kjol jag sett i Umeå, men jag kom hem med dessa grejer istället, för bara 306 spänn!? Hur jävla grym är man inte. Ögonfransarna slet jag vid kassan, lite crazy modeller men seriously hallå, 30 SPÄNN!! Kunde ju inte motstå.
Lösögonfransar, till nyår kanske!
Jag som har svårt för kavajer har å andra sidan en crush för jackor..

Tunn tröja i silver. Har funnits så mycket metallic på modet i höst, men också mycket tjocka tröjor i metallic, den här är mer i min smak, tunn och fin. Allting från H&M.

Mike and The Mechanics - Heaven Doesn't Care


ÄNTLIGEN HEMMA!!

Ni anar inte hur skönt det är att vara tillbaka i Stockholm! Mitt älskade, kära, underbara Stockholm! Flygningen gick bra men var lite orolig efter allt stormande de senaste dagarna. Men nu jävlar är jag hemma och på lördag är det nyårsafton! Ska chilla ner lite och sen packa upp osv. Har ni haft en bra jul? Min var väldigt lugn men ändå mysig. That's life i Umeå liksssom.

Så sjukt organiserad!

Nu blir det sista natten hemma innan jag och pappsen tar kärran till Västerbotten. Det är dags för julfirande och allt vad det innebär. Nästan alla julklappar är kirrade och nästan all packning för resan är klar! Känner mig så sjukt organiserad med min fina packlista, syrrans messures har smittat av sig lite grann ändå. Blir spännande att se hur mycket vi bråkar nu för tiden. Från och med sist vi sågs står det på NOLL procent. Inte så konstigt kanske iom att hon befunnit sig i Umeå och jag i Stockholm. He-he-he. Två dagar kvar på dagis och sen bär det av. Shit vad mycket nedräkning och avslut det blev helt plötsligt! Jaja, puss på er så länge.
FÖRRESTEN!!!!! FETvinst i Sollentunaderbyt idag, FYFAN VAD FETT!!!!! Tureberg-Töjnan, 3-1, WHATTUPPPP!!!!

Dagens outfit

I ny tröja från Zara och gamla armband från Dyrberg/Kern. Jobbade med glädje, jag skulle kunna jobba i butiken energilös, det finns driv ändå. Sen sprang på stan en stund. Kuwl. Kom hem nio(?). Kuwl. Nu sova. Imorn jobb. Ciiao.

Earth, wind and fire - September


Ärlig eller falsk - be true goddamnit

Människor som går bakom ens rygg, som snackar skit osv har jag noll respekt för. Men någon som kan säga vad den tycker direkt utan att man får höra det från någon annan den däremot har jag respekt för. Det handlar inte om att vara elak när man är ärlig. Det handlar om att vara sann mot sig själv och sin omvärld. Självklart kan man dra en vit lögn ibland men egentligen whats the point? Och sen får man  ju tänka efter också så att det man säger inte kommer ut helt snett. Jag är rätt säker på att jag hellre skulle ses som elak för att jag varit ärlig än som snäll för att jag varit falsk. Med alternativ nummer två skulle jag tappa min egna självrespekt. Vad skulle du ha valt?





Öga mot öga med döden

Brutalt, smärtsamt och skoningslöst. Det är precis vad det är. När man möter döden, när man förlorar någon som stått otroligt nära. Att se det med egna ögon att se någon försvinna, att se någon och sen plötsligt inte kunna se denna. Att se någon fast den inte längre finns. Att minnas allting men inte kunna ta på någonting.
En person som jag ser som familj förlorade nyligen sin pappa och jag fick veta det idag. Han dog i cancer, det gick snabbt, fruktansvärt snabbt. Han levde ett otroligt bra, friskt liv. Och jag blev så ledsen, så himla ledsen för min väns skull. Det är brutalt och orättvist. Livet är så oförutsägbart.
All min kärlek och värme. Inget kan ersätta någon man förlorat. Såren läker aldrig, men vi lär oss att leva med dem.





Min allra finaste morbror, tänker på dig varje dag.

Webcambilder jaoo.



Begging your eyes to cry


Värd torsdag!

Torsdag natt. Ja nu är det snart dags att sova. Vad gör ni uppe? Jag vet inte vad jag gör uppe i alla fall, som vanligt ungefär. Vart i alla fall en riktigt värd torsdag. Lille Mackis på dagis satt och chilla med mig den första timmen på jobbet, därefter var det mesta andra rätt chillerill det med. Rullade in till stan och fick min jacka såld. Little sad men nu är jag av med ångesten. Nu är det dags att hitta en ny jackis som PASSAR.
Sen blev det middag på Wooken - gå dit säger jag ba, fufasiken vad gott det var! Och så lite isprinsessa på det.
Nu blev det ett sånt där fett ovärt inlägg med ba dagsresumé, aja skit i de. Nu ska jag sova. Signa ut. Slut.

Dagens dagisoutfit

Gina Tricot
Liite färg idag som kontrast till allt det gråa och tråkiga utomhus. Annars är jag oh so plain. När man jobbar som dagisfröken för småkids är det ingen idé att spicea till det. Lite partymusik på det och jag är ändå på gott humör! Blir full rulle idag som vanligt (om man räknar de senaste veckorna). Ha en fin dag!

Feels like I've waited for a lifetime


Godmorgon/godnatt

Lyssnar lite Mohombi och undrar vad fan jag gör uppe fortfarande? HerreGOD. Har tre dagar kvar på schema nu på förskolan där jag jobbar, sedan har jag ingen skyldighet över huvud taget att jobba där mer. Skönt på ett sätt, en period i mitt liv som är över typ "det första jobbet". Ja ni vet, steg man måste ta eller hur?

Get out, get in, flänger som Karlsson på taket

Sjuukt trött tjej signar ut. Vill ju dela med mig, skriva ner, dokumentera, visa mina shoppingfynd(!!!) och mina festkvällar med underbara människor och skeva upplevelser. Alltså vad händer? Energin finns inte riktigt så det räcker. Men det händer mycket, ska ni veta. Just nu får ni bara jobbdelen. Iof är det väl det som tar störst plats just nu. Annat står lite on hold.
En av alla knäppa händelser förra veckan var väl när puckoMalin(I<3U) drog med mig in på herrtoan på krogen trots att det var pissoar innan en vanlig toalett...... Hon insisterade på att det inte fanns damtoalett. Minerna på dem som såg oss gå in eller ut var priceless.
Nattinatti pojkar och flickor.

Men tja bloggen

Precis hemkommen från jobbet, bästa jobbet. Hehe. Har fullt upp hela tiden, det är bara söndagar jag är ledig. Busy girl helt plötsligt från ingenstans, men mycket jobb gör mig ba mer taggad! Nu fixa middag, när fan har jag ätit vid nio på en måndag liksom? Nya mattider - hallå! Sen ska jag chilla gaaaal1. Puzz.

Du får mig falla handlöst ner

It's all part of a grander plan. En natt att ha sluppit. Behövde inte. För mycket. Andas. In. Ut. För det behövs. Det är aldrig lätt. You can forgive but you never forget. Få mig att känna allt bra igen. Det behövs. För "jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig".

Vet inte vad nu


Where have i been?

Men heeej bloggen! Satan vad länge sen sist det känns som nu. Mina fötter och ben skvallrar om en veckas riktigt hårt schema. Sammanlagt den här veckan kommer jag ha jobbat på 3 jobb. Från att inte jobba mer än 8h/ vecka till att ha varje dag uppbokad var ett sjukt stort kliv! Så skoja inte att jag är sliten.. Barnvakt ikväll iaf, ska äntligen få träffa mina myspojkar igen!


Nytt jobb - åh vad det är kul!

Idag var min första jobbdag på mitt nya jobb. Fysjuttsingen så kul det är med alla nya intryck och människor - även om jag är typ heeeeelt död nu i efterhand i och med just alla nya intryck och all info jag ska ta in och förstå och smälta. Herre alltså.. Men det är som sagt vääldigt väldigt roligt. Så vart ska jag jobba nu då? Joo, på Abfab i Västermalmsgallerian. En butik med ungefär samma utbud som NK details. Det finns så mycket fint där och jag har fått en jättebra uppfattning av kollegor och butik. Man skulle kunna säga att jag. är. glad! Nu måste jag sova(hur ska detta gå, jag som sover lika länge som ett barn) för imorgon är det jobb igen. Kommer bli en sjuukt fullspäckad vecka!

Kortis

Har en sådan där jobbig dag där jag bara väntar ut allting. Har vart så sjukt mycket de senaste dagarna så jag är helt slut! Ååååååååhhhhh.... behöver lite semester för tankarna haha. Blä. GG sen måste jag fan ta mig i kragen!

Kortis

Har en sådan där jobbig dag där jag bara väntar ut allting. Har vart så sjukt mycket de senaste dagarna så jag är helt slut! Ååååååååhhhhh.... behöver lite semester för tankarna haha. Blä. GG sen måste jag fan ta mig i kragen!

I will never be the same without you


Teaterkväll

Förra veckan var jag och såg zpanska flugan med mormor och morfar + mamma på chinateatern. Ganska rolig kväll och det var riktigt duktiga skådespelare. Men till nästa gång har morfar sagt att vi går ut och dansar istället, haha, bästa morfis.

Innan blev det en sallad på Nobis, där dom hade en salong som var jättestor och helt vit vilket medförde att toalettdörren var i princip osynlig. Måste sett rätt förvirrad ut speciellt eftersom jag tom fått verbal vägvisning...

 


Sundaylover



Söndag, som ny igen

Fy helvette vad seg jag har varit heeela helgen! Det har vart bio, barhäng och filmkvälll. Och nu plötsligt är det söndag igen. Var jätteskönt att jag inte gick ut igår utan bara var hemma, speciellt med tanke på vädret och hur jag mår idag. För igår var jag bakis a la big time. Men idag mår jag fina fisken. Och söndag = visningsdag, så idag blir det lägenhetsturné med mor och far. Uppdaterar senare med shopping och bilder från helgen. :)

På busselajnen

Fyfan vad det är jobbigt att gå upp för mördarbacken här i djursan när man är snorig och fin. Usch. Och har ni tänkt på att man knappt kan titta ner när man är förkyld pga snuvan?! Sådana problem.

Har blivit smått beroende av mobilblogg märkligt nog. Att jag är hundramiljoner år efter alla andra är ju komiskt också. Whäääättupp, välkommen till framtiden! Har bara haft iphonen sen i vintras, inte långsam alls. Nog med lönlöst snack, see ya when i see ya.


För oss med genomskinliga ögonbryn.

Det är ju fint att födas blond och allt sånt där. Men när man växer upp förlorar man det blonda hårets ljusaste dagar, däremot verkar ögonbrynen bara bli ljusare och ljusare!? Fattar inte riktigt. Tur att det finns ögonbrynsfärg! Såhär snygg är jag just nu.
När mamma färgade då jag var mindre blev jag alltid livrädd, för visst är det fantastiskt vackert? Det kommer bli fint i alla fall.
Här kan du se hur man färgar ögonbryn och fransar:

Ojdå, ännu en shoppingkasse...

H&M (nytt!) / Scorett

Att ena sidan på ett plagg har varit längre än den andra har jag nog aldrig varit med om förr. Men det var precis det som hände med den svarta koftan jag köpte för en vecka sedan. Gick för att lämna tillbaka den och snubblade över den här blusen istället, som jag premiär-bar ikväll. (End of useless information).

I've made up my mind, I aint wasting no more time

Whitesnake - Here I go again on my own

RSS 2.0