That kind of love



Aerosmith - Cryin


Today

I am not what I used to be. Så imorgon börjar mitt nya liv. En piggare och friskare Matilda. I need it. Ingen utgång imorn (troligtvis hehe). För jag ska. ta. det. lugnt. Hear that!

Har haft en jäkligt givande dag med fina Ellinor som bjöd på chokladmuffins på Biblioteksgatan. Idéerna forsade fram. Jag har en riktigt bra känsla.



Hade på mig min fina tröja från H&M idag


En snabbis

Lite stressat såhär på kvällskvisten. Har fått ny energi av det härliga vädret och saker som blir rätt. Nu ska jag iväg och säga "hej så länge" till min fina bästis som ska iväg och segla i en månad. Så nya kläder och uppdaterat smink, sen måste jag iväg på momangen.


Bilder: Lördag






Found me, lost me

Så jävla utsliten. Kroppen totalstrejkar. För många långa kvällar med plugg och arbeten. Orkar. Inte. Mer. Och ikväll måste jag också, och imorgon med. Fattar inte vad allt kom ifrån. Save me.


Heey

Slapp. I kroppen. Lat. I sinnet. Where did I go wrong? Mamma måste ha tappat mig när jag var liten, för jag saknar förmåga att plugga, totalt. Hejdoo.


Dagens



Shorts och kofta H&M, linne Gestuz, skärp Lindex, stövlar Vagabond


Sliten

En stressad morgon och galen dag i skolan. Ögonen går nästan i kors. Så kul har jag det. Och nu fortsätter allt det roliga. Plugg ikväll med. Fina grejer.



Fuckfingret Tp håller upp går rakt till alla hemuppgifter just nu, life is sweet.


Orkar inte.

Vissa dagar önskar man sig föräldrar med helt andra värderingar.

Minnen, ja jag vet att det är minnen



Sober - Det var ingen som lyssnade

Inte så jäkla bra låt. Inte så bra gjord. Inte så grymma beats eller nyskapande. Men så jäkla stört genomstickande. Rakt in. Genom. Ut på andra sidan. Som ett pistolskott. Det kan vara tonårens värsta lidelse som hittar tillbaka in i hjärtat. Det kan vara det. Varje minsta lilla tanke och känsla. Som om det var igår.


Nytt plagg




HM - rea

Mitt senaste inköp. Inne på Västermalmsgallerian kan man hitta lite allt möjligt. Där finns mer kvar än på andra ställen. Och nu plötsligt hittade jag en gammal favorit från The Garden Collection. Ljusrosa och chiffong, det är så vackert det kan bli. Gillare. Mucho.


Dålig uppdatering

Jag har haft en riktigt förvirrande helg. Med hat och kärlek blandat i stormvindar. Jag har bilder att lägga upp och historier att sammanfatta. Men först ska jag kolla på Idol och se till att jag har koll på tillvaron. Skolan.

27/1-2008



lika mycket kärlek <3


I don't care about tomorrow



Pixie Lott - Here we go again


Update

Jag har varit tröttare den senaste veckan än jag någonsin lyckats med under hela min livstid. Det känns åtminstone så. Galet. Jag är fortfarande helt stört trött. Men det kanske handlar mer om vår crazy last night.

Idag ska vigas helt åt sådant som jag måste göra. Jag har tappat kontrollen liite grann, vilket jag lovade mig själv att inte göra. Så jag är rätt missnöjd med mig själv just nu. I need to step it up.



För övrigt osminkad och snygg(!!!!) denna morgon, eller dag.. Pannkaka i ugnen, tvätt i maskinen, disk i den andra, samtidigt som jag försöker skriva ut dokument på vår gamla tegelstensdator. Det går sådär.


Levande död

Mitt liv är hysteri just nu. Allt känns fel. Inte en enda liten pusselbit vill sitta som den ska. Nere på botten. Allt är fucked up. Och jag vill egentligen bara ligga död i sängen hela helgen, men det ska jag inte låta ske den här gången. Jag är starkare än så. Jag behöver komma ut. Inte tänka. Skratta med vänner och försöka släppa loss lite. Alex hämtar mig vid åtta. Thank god.


Hysteriskt glad bild

Satan vad det har kliat i fingrarna, efter nya plagg och skönheter. Men vad glad jag var idag, när jag hittade något jag ville ha, och det fanns pengar kvar i plånboken. Lovely. Nu måste jag göra det jag måste göra. Ttyl.


Mina problem

Ni vet låten "Inga problem" med Snook? Textraden "mina problem är så pass små att de knappt räknas som problem men de gör lika ont för det så sjung med" är klockren. Så jäkla klockren. För visst är det synd att klaga, och man behöver inte waina om minsta lilla. Men smärta kan inte mätas. Smärta kan inte förutbestämmas. Det är bara du själv som vet hur ont du har.


Kväll i Vasastan

Ska läsa filosofiska texter och sedan belöna mig själv med ett avsnitt av Gossip Girl. Det har varit en bra dag, men också en väldigt jobbig och känslosam dag. Lite mycket. Men den är snart över och det är vad jag behöver tänka på just nu. Ta vara på det sista som är kvar.


To know me all wrong



Band of Horses - The funural


What is

Den du är älskar jag med hela mitt hjärta. Den du ibland blir, hatar jag med hela mitt hjärta.

Lite allmänt

Så satans trött av veckans alla dragningar hit och dit. Skulle kunna somna omedelbums. Vilket jag tror att jag ska göra också, när jag varit på umo. Nya piller ftw. Too much information? Aja. That is it i alla fall. Lägger upp en outfit från förra veckan också. Snyggt. Later hater.



topp från H&M, shorts Levis

I am barely hanging on



Kelly Clarkson - Behind these hazel eyes


Cravings



H&M är så bra. Snygga kläder till låga priser.
Här har jag samlat ihop plagg som kostar 149kr styck.


Du är fin som du är, när du står med mig här

All energi, rakt ut. Den är borta. Totalt. Jag är så trött så jag inte orkar sova. Orkeslös. Satte mig på en bänk vid vattnet och bara tittade. Andades. Tänkte. Log. Bytte ord med en fin vän. Hämtade kraft. En stormvind av tankar. Att hinna se det fina är inte alltid lätt, men så jäkla värt det när man väl stannar upp.


Jobb eller inte



Promerar bort till andra sidan av bron. Hoppas det blir bra nu.


Onsdag




Ny topp från H&M, stövlar Vagabond, jacka H&M


Will you stay with me?



Eva Cassidy - Fields of gold


Hej

Sitter och lyssnar på filosofiska texter och lyssnar på elektropop. Känner mig som medusa. Vem han nu va, eller hon.

Och jag är tillbaka

Back in school. Och det känns ganska segt. Känns som att jag hade fått mer gjort hemma. Tankar. Filosofi. GOD vad trött jag blir. Och sen engelska på det. Sweet life. Trodde jag skulle hinna träffa mina bästa vänner idag, men nej, fan. Det får vänta.


When you feel all alone and the world has turned its back on you



Savage Garden - Crush and burn


Magknip

Bubblar hat, tårar. Känner hur historien upprepas. Kommer över mig igen. Vill bli inkluderad, räknad med. Men missar den biten, som så många gånger förr.

Outfit från helgen



Topp & kjol H&M, ringar Rhodos, Åhléns

Jag var väl inte helt nöjd. Även fast jag ler som om jag skulle vara miss world 2010. Älskar det transparanta och älskar leopardmönstret. Det var okej. Jag kände mig okejsnygg.


Personligt skitsnack, here we go



Riktigt glad är jag väl inte idag. Men det har varit en bra dag, so far. So far, so good. Jag drack nespresso kaffe igår och det känns som att det fortfarande sitter i. Hur i helvette alltså. Så det spritter i armar och ben, trots att min timlånga promenad igår gjort att varje del i min kropp ömmar och har sig. Fysikens lagar, förstår mig inte på dom. Snart ska jag ge mig in i Kemins lagar.. Oh what fun.


Chillar med Ken

Ta-ta-tare lugnt. Chillar med Ken Ring. Vi brukar hänge lite sådär ibland han och jag. Homies du vet. Han diggar mig, jag honom. Vi klickar liksom.



(manipulerad bild)


You make me feel



Savage Garden - So beautiful


En dag att andas



En dag i rehab. Slappna av, andas ut. En promenad för att rensa tankar, hitta luft. Gick i timmar. Hittade lugn. Fick syre och energi. Hittade nya platser, såg nya vyer. Fick perspektiv. Mötte upp honom, han som är så viktig. Log åt det fina. Log åt att jag lever.


Cause I wanted you



Skunk Anansie - Weak


Home alone

Sitter hemma med min sjukdom idag. Jag, sjukdomen och naturkunskapen. För jag måste skriva. Vill inte komma efter. Så som jag gjort så många gånger förut. Inte igen. Det spelas om och om i mitt huvud. För det suger. Att komma efter. Då blir man den som inte hänger med. Den som fattar noll. Tänker inte sitta i den båten igen. För mig har den gått för länge sen.


Haha, minnen.



Sommarpojkarna - Oops vi gör det igen











Om man bara kunde förlängt sommaren :)


Dans

Dans är en illusion, precis som magi. Så jäkla coolt. Jag vill lära mig allt...

VB



Videobloggen jag la upp men tog bort. Haha. Här är den igen. Skratta åt det, lid med mig, eller vad du nu vill. This is me anyway. Nu har ni videobevis.


L.o.v.e

" Du är den jag alltid vill sova med. " <3

Simpel as that



Jag har hittat kärlek i yta. I glansen. I ett enkelt halsband. Efter att ha suktat i flera månader efter kedjorna längs min hals. Köpte jag. Och det är kärlek. Kärlek i ett halsband.


Get out

Fy vad kasst det är att vara sjuk. Inte bara för det sjukas skull utan också för bristen på energi och engagemang för annat. Känns så otroligt härligt med sol idag i alla fall. jag skulle vilja beskriva känslan det ger mig med ord, men dom räcker inte riktigt till. Kusinen är i Turkiet nu, inte alls avundsjuk.. Ska se till att jag får åka iväg i vinter, kommer behöva det.



Utanför villan på Mallorca i somras


Sleep


You're so beautiful

"You leave me breathless
You're everything good in my life

You just walked out of one of my dreams
So beautiful you leave me breathless"


Shayne Wards fina röst hjälper mig lite ikväll. Ska snart ta och dra mig själv i kragen.. Kanske. Ska sluta wiiina i alla fall. Och fylla den här bloggen med sådant som gör mig glad i stället.



En partykväll i augusti med min fina Gabbi


Ytlig kärlek




En topp från Zara som är köpt secondhand och ett fulländat kedjehalsband från MQ. Jag var totalnöjd. Jag hade pengar kvar i plånboken när jag kom hem. Och det, det händer inte alltför ofta..


Orkar inte

Just nu vill jag bara dö.

Update: Självklart vill jag inte dö. Men ångesten stiger över nya höjder at this point. En nerfläckad kudde blev resultatet av ett oönskat besked. Sådan jäkla orättvisa som finns. Och inte bara när det gäller mig..


Just like a maniac



Girlicious - Maniac


Saturday

Lördag. Och det regnar igen. Gud är inte på solälskarens sida just nu.. Har i alla fall fått med mig fina saker hem. En sådan där lyckad shoppingdag. Bara två grejer men endå. Nu lunch.


GG

Har precis kollat på det nya avsnittet. Början på den nya säsongen. Det var grymt. Vill ha mer!

 


Natti



Nog för idag. Imorgon är en ny dag.


Innan jag "dog"



Linne H&M, päls Kappahl, jeans Tiger of Sweden


I just want you to know, I found a reason for me, to change who I used to be, a reason to start over new and the reason is you



Hoobastank - The reason


Resultatet av stress och sömnlösa nätter?

JAG VISSTE DET HELVETTES JÄVLA SKIT.. Feber. Back to sickhouse. Blir så trött på mitt imunförsvar så det är inte sant. Tur att jag inte har alltför mycket inbokat de närmsta dagarna. Nu ska jag vila helt galet mycket och bli frisk fort som bara den. Jag tänker inte vara sjuk en längre tid. Inte igen. Det skulle vara så jävla jobbigt, skulle inte veta vart jag skulle ta vägen..

Sicko

Det kanske inte bara var humörsvängningar igår. Känner mig lite småsjuk. Ska därför ta det jävligt lugnt nu under dagen. Möjligen plugga lite i sängen. Och jag som hade en biodate ikväll.. Förhoppningsvis ska det gå bra endå. Någon alvedon och lite sömn så borde jag klara av det.



bild från oktober 2009


Low

Ensamhet. Känsla. Tårar. Salt och vatten. Någon slags blandning. Ensam som förr. Vill grabba tag i alla bra minnen och känna hur jag mår bra istället för att bli ihålig. När det rusar genom kroppen för att man mår bra, för att man är lycklig. Slippa känna magen sugas in, för att allting drar ihop sig. Hur kan man känna sig så ensam när man har så mycket? Ensam, fast endå inte. Väldigt fel.


Päls



Fuskpälskrage Kappahl, jacka H&M, jeans Gina Tricot

Tog fram pälskragen idag. Har inte känts 100 att ha den under sommaren, men gillar det fortfarande lika mycket tillsammans med skinn. Lagom snyggt.


Get your hands up in the air



Kato ft. Outlandish - Desert walk


Chill out efter school? glöm det..

Hemma från skolan, redan insjunken i alla läxor. Nu har bomben kommit. Det är skolkaos igen. Läxor hit och inlämningar dit. Hell broke loose. Annars då, lite bilder från naturkunskapen idag.



Sleeptime

Efter en lång dag, en bra bloggdag ska jag kolla lite TV och sen sova. Börjar ju trots allt halv nio imorgon. Nattinatti alla där ute.


Dressad



Topp/klänning och kofta Gina Tricot, jacka H&M, leggings BikBok, väska
Gossip


Are you in?



Britney Spears - 3


Leokjol



Kjol H&M, kuvertväska MQ, klackar Scorett

Bara för att jag vill minnas min fina leopardkjol jag fick av söta Sara. Bara för att jag vill klä upp den med väska och klackar. Bara för att jag älskar att klä upp mig. Bara för att jag älskar när det är helg(och dags för allt ovanstående).


Ett av alla forum

Det är intressant hur olik sig samma sak kan vara i olika människors händer. I det här fallet bloggar. Då vissa gillar att skriva mycket text och hela tiden göra utläggningar om vad de tycker och tänker föredrar jag att visa bilder och låta dem tala mer än orden. Men jag måste tillägga att jag även tycker att ord har en otroligt slagkraft. Det är coolt hur mycket man kan visa och förmedla med ord, meningar och bilder. Väldigt coolt.


Cravings



Både BikBok och H&M har lyckats med snygga skinnmatchningar nu mot hösten. Min plånbok är för tunn för så många inköp men det hade varit värt det som satan i gatan om jag hade råd med allt detta. Riktigt snygga grejer.


Feel my tempeture rising



Madonna ft. Akon - Celebration


Eftermiddag




Spenderar eftermiddagen med lille Mallan. Ska snart iväg på fotboll. Vem bestämde att det skulle regna? Inte helt okej..


Sleepy

Har varit uppe alldeles för länge. Sömnbrist imorn. Pallar. Inte. Med. Det.

Sista året på freaking gymnasiet

Jäklar vad skönt det ska bli, och så otroligt kul. Inne på sista året, upploppet, snart korsar vi mållinjen. Helt sjukt vad jag har längtat! Skumpa. Flak. Skiva. Hela baletten. Det ska bli så otroligt fantastiskt så jag inte vet riktigt rätt ord för det. Vi har bokat skiva, och det pratas och planeras. Jag ser äntligen mening i det jag håller på med. Va? Sa jag det där? Ja. Jag har fan hittat mening. Ingen stark, men en liten i alla fall. Last year, FÖRFAN.


And I need it to stop now

Fragma - Memory (Original mix)


Español

Nu måste jag ge mig fan på att öppna den där jäkla spanskaboken. Man lär sig ingenting på att stirra på den tydligen..

Update: Hur satans svårt ska det behöva vara? Jag förbannar alla spanskalärare jag tidigare haft, och bristen på engagemang hos mig själv, tusenfaldt.

Bekväma kläder i skolan




Kofta och topp från Gina Tricot, ring Ur&Penn


Grattis Hannah 18 år!









All the crazy shit I did tonight

En kväll i Södertälje och en heldag som barnvakt resulterade i ungefär noll uppdateringar. Men nu är det i alla fall söndag igen. Ska uppdatera massor senare för det är så tråkigt när det är samma gamla inlägg som ligger uppe. Och så kanske jag ska köpa lite nya kläder idag, det skulle jag behöva, att ha i skolan. Och massa festbilder och minnen från i fredags lär komma upp också. Det är kul att minnas.


Told you that I'm leaving



Chris Brown ft. Tyga & Kevin McCall - Deuces


Fredag

Fredag. Och jag är ledig. Fabulous. Ut på festligheter ikväll. Men just nu är jag bara dödstrött. Powerwalk i ungefär en timme. Det gjorde sitt. Ska chilla ner nu en stund, slappna av. Puss.


Vaken mitt i natten

I'm I the only one? Tror inte det va. Men det är gaalet skönt att inte ha någon skola imorgon. Galet. Ångest över att vara trött är totalt bortblåst. Det är som det ska vara. Eller, som det borde vara.



Gammal bild på två brunetter


Today's



Topp H&M, leggings BikBok, halsband en present, skor från Mallorca


(Bytte dock mot converse senare)


Others who broke my heart, they were like northern stars



Rascal Flatts - Bless the broken road


Hemma/Woken/Collage






Where do you go, when there's nowhere left to go?

Behöver rensa tankarna. Ord och ilska som fyller upp något som borde vara värme. Fel. Så fel. Så nu ska jag släppa allt. Och rensa.


Hemkommen

Partidebatt kl 13:00. Underbart. Dags att sova, benen storknar efter dansen.

Plans

Ett telefonsamtal senare är jag plötsligt mycket piggare och taggad att gå ut ikväll. Så vad ska jag ha på mig? We kör all in med klackar och rubbet. Men frågan är vad man ska ha på sig. Sy något kanske? Har lite idéer.. OCH symaskinen står framme.. X antal timmar till Anna kommer.



Januari, galen kväll


Lillördag

Lillördag today och solen skiner. Fina väder. Snackas om utgång ikväll och det låter ju najsnajsnajs. Ska rensa igenom ännu mer kläder idag också. Men det är svårt. Sådan jäkla separationsångest. Man vill ju spara allt, för varje plagg/accesoar/väska/sko har en historia i bagaget. Alltid lika svårt med sådana här saker.


I could fall too soon



Demi Lovato - Catch me


Filosoferna i sp3c

Ulf i filosofi, berättar historier, det bästa med filosofin. Han har så mycket att säga. Livet. Diskussioner. Samtal. Det är bättre än vad jag trodde det skulle vara, men jag står fast vid att jag inte vill läsa filosofi B. Det roliga är hur tysta vi i klassen är..


Tisdag

En powerwalk och jag är helt. Slut. Fånigt egentligen. Nu ska jag rensa lite i garderoben och lägga upp nya annonser på Bubbleroom. Något ska man väl kunna sälja.


Hungrig

Hungrig som en varg. Klockan är 11:00. Samhällslektion. Sen lunch. Zandrah kollar mystiskt på mig. Dags att bli rädd? Nej. Om hon inte aktar sig äter jag upp henne.



Zandrah


Waiting




Topp (uppvikt klänning) BikBok, jeansleggings Vila

Det är så jäkla drygt att vänta. När man väntar på att folk ska höra av sig så man vet var kvällen bär. Och inte kan göra något för att man inte vet vad som händer. Men nu är det kanske inte mig det är mest synd om, le love har det nog inte alltför skojj på jobbet heller. (Klockan är nästan sju och han började kanske 6 imorse, och han jobbar fortfarande!!!! Sjukt.) Ska i alla fall få korv och makaroner, mamma är bäst. Och senare åka mot Fruängen.


Celebrating is all I do



Flo Rida ft. David Guetta - Club can't handle me


Hard work, work

Måndag = pluggdag. Efter en crazy weekend är det dags igen. Skönt att det gått relativt bra idag i alla fall. Snart Kemiprov.. Oh happy day.. Matematik, och sedan Una Carta Para Patricia, spanska. Varför är TopModell extra intressant när det finns läxor att göra?!


Dagens



Kofta H&M, nitarmband Lindex


Snart sova




Dags att sova nu typ snart. Att det alltid ska vara lika svårt att gå och lägga sig söndagkvällar. Man bara vill förlänga helgen så länge det går.. Hade behövt pluggaaa.. Det gick ju som det gick. Nya tag imorn. Sweet dreams alla söta.

Nothing can compare



The Michael Gungor Band - Ancient skies


Örhängen



Lindex

Ett snabbt beslut, snygga detaljer att göra vardagen lite roligare med. En galen rea den senaste veckan och det var inte ens en fråga. I had to have them.


Shoppingoutfit



Leggings BikBok, kofta Kappahl, linne H&M, skor från Mallorca


When I look in your eyes it couldn't be better



Justin Bieber - Never let you go


Puss

AAAAAAAAh, det ligger en halvnaken man i min säng! Hehehe.

Söndag. Bacondoft. Kokande pasta. Sovande Jimmie. Som vanligt. Typ.
Vad har livet att erbjuda idag då? Matematik, åh vad kul jag ska ha..
Men annars då, kanske en promenejd. Vaknade åtminstone inte 3 idag.


2night.@Snaps


Mornin' sun





Nu Tacos!!!!!!!! Jag har längtat hela morgonen. Mums.


Unforgettable



Katy Perry ft. Snoop Dogg - California Gurls


En kall fredagskväll

Den biter i en, kylan. Men det ska inte stoppa mig. Jag ska ut endå. Ut och dansa. Med min fina Sara och hennes kompisar. Partymode. Kläder just nu: mjukisar och adidasjacka.. Ska nog kunna bli lite vackrare. Tror inte mjukisar går hem i Stockholms nattliv.
Sommaren 2009, jag och bästa Karin åt frukost på balkongen

Hemma

Det är fredag, jag har slutat tidigt och det regnar faktiskt inte längre! Hur bra? Fett. Nu ska jag bara chilla galet, ett tag, sen dumma engelska, men just nu: Kissieshow haha. Ska bli kul att se.

Kärleken

"Mino rakkasta sinova" , <3

Det regnar

Skrev precis ett inlägg så försvann det, jävla skit.. Det regnar, känner mig arg och irriterad. Fast ändå bra. Fattar ingeting. Kan det sluta regna tack.



Taggad i lördags. Ganska najs. Hade varit najs ikväll mä.


RSS 2.0