Fint på stan

Tog en sväng på Åhléns häromdagen och hittade den här fina toppen från Day, Birger et Mikkelsen - eller vad det nu heter. Would love one en solig sommardag/kväll. Åh sommar..

Damn, how do I respond?



Diddy ft. Skylar grey - I'm coming home

Follow me all over the world

Shit nu har lovet dragit igång. Och det känns som jag gjort massor - fast ingenting. Har spenderat massa tid i Fruängen osv. Ätit grapefrukt och tränat aerobics med Magnus Carlsson. Känner mig supertrött ikväll när jag egentliigen borde vara pigg som tusan och ute och busa, det är ju lov. Men vad fan. Ska se om det är något skojjigt på tävän ikväll. Laaterooo.



Tp & Mp

Fy satan vad skönt det är med fredagkväll! Imorgon måste man inte gå upp någon tid. Man måste inte gå och lägga sig i tid. Man måste inte någonting. Så OTROLIGT skönt. Har just käkat supergoda tacos med Tp och bara hängt och pratat. MYS. Säger bara att med den här tjejen har vi sån jävla otur. Oflyt helt enkelt. Haha. Skulle fråga en kille på Ica var alla tacogrejer var, guess where? Bakom honom. Haha. Good times.






Ber en bön

Melissas ord som sjunger ur högtalarna. Musiken som ger mig terapi som så många gånger förr. Ken Ring tar ton, sjunger om saker man inte kan påverka. Frustration och sorg. Lever mig in. Förstår, på mitt sätt. Inser att jag behöver sömn. Vad kommer jag drömma om inatt? Tonerna är som en sval sommarbris för öronen. Vill leva i musik.



liten Matilda

Dansvideo



Fan vad cool han är! Till en början ser det bara löjligt ut för det går ju så sjukt långsamt men när han kör dansen till musiken blir det ju as ballt! Fan att jag aldrig lärde mig dansa sådär.

Every cloud has it's silverlining

Fan vad det var deppigt här. Jag vill ju ha ljusa och fina minnen! Antar att skulle man inte vara nere ibland skulle inte de bra stunderna betyda lika mycket, så antagligen finns det en silverlining. 



To telling only lies, but my dreams they aren't as empty as my conciense seems to be



Limp Bizkit - Behind blue eyes

På kvällen kommer tankarna

Var tar tiden vägen? Imorgon är det fredag - lov. Hur hann vi hit?! Jag förstår inte. 

Gick på utförsäljning med mamma. Rensade tankar med att inte tänka. Göra annat än att tänka. För det är ju så mycket lättare då. Det är sjukt hur man kan känna sig ensam i ett rum fullt av människor. Sjukt hur man kan känna sig ensam med familj, kärlek och vänner. Det är sjukt att trots att man har så mycket känner man sig så jäkla liten. Vem finns där och tar emot mig om jag faller? Som vi brukade säga, faller du - faller jag. Liten och naiv, men fylld av så mycket.



Mornin' glory



Skoli snart. Typ en lektion idag.. Palla att man måste ha med sig en dator på flera kg för en timmes arbete.. Men whatevva. Kolla klart på 90210 nu och sen chilla uut.

Mornin'

Vaken. Klockan halv åtta, av egen kraft. Utan klocka. Helt okej. Nu slapp jag kriga för att vakna idag. Pretty sweet.

TV:n stod på som bakgrundsljud



Kent - Pärlor

Stockholm ligger öde och världen håller andan

Ilskan. Över att ha blivit sviken. Dom där förbannade tårarna som bränner bakom ögonlocken. Rädsla för att inte bli förstådd. Ilska över misstron. Jag vet vad som är sant. Du beter dig som en idiot. Vad har jag gjort nu? Äckliga känsla som river upp, river sönder, sliter ut hjärtat. Äter på det som att det vore vardagsmat. Man kan älska så högt och hata så lågt. Jag når både dom högsta och dom lägsta tonerna. Suckan när det är över. Andas ut. Tänker efter. Blir matt. Trött. Förstår att det är över. Till nästa gång.

Ny kappa



Riktigt kassa bilder, men i vilket fall. Den här superfina kappan köpte jag idag av en tjej på Blocket. Älskar blocket! 200kr för den här fina saken. Nu har jag en beige jacka så det är tipptopp. Från Zara.

Det är lättare att falla med ena foten utanför



Melissa Horn - Med ena foten utanför

Welcome to the scandalas lifes of Manhattans elite

Saknar hur serien var förr. Att en dålig sak fick bli en bra innan nästa katastrof tog form. Nu kommer skandalerna på löpande band, vilket kan vara underhållande men har gått lite till överdrift. Älskar dock fortfarande Gossip Girl, men lite oldschoolavsnitt hade inte varit så dumt. 


Anna Lundberg

Nelly.com har fått in riktigt coola skor nu från Anna Lundberg. De är ingen sensation men det har en annorlunda skärning som verkar se rätt snyggt ut på också. Gillar.


I <3 Iphone

I julklapp skulle jag på en Iphone. 2 veckor sen beställde vi den. 1,5 veckor sen anlände den. 2 dagar sen satte vi igång den. Och igår då jäklar började jag använda den!! Och jag älskar den redan, min fina phonie. Hehe. Rätt schysst kamera har den också, här är dos fotas från igår:


That means I'm chillin'

Har kommit in i något slags chillmode då jag knappt gör någonting om dagarna. Idag känner jag mig inte riktigt pigg, så stannar hemma för vill inte inte inte vara sjuk till sportlovet! Jag vet, grymma prioriteringar.. Ser fram emot att kunna äta god lunch hemma i alla fall och sen kanske kolla på det där avsnittet av GG som jag har missat.. :)

Hittade by the way en finfin jacka på Gina Tricot i veckan också. Hade jag inte haft en nästan exakt likadan i grön hade jag gärna köpt den. Beige är så jävla snyggt på sommaren.


Old times, new times

Hello boys and girls. 99 dagar kvar till studenten idag!!!! WOHO! Sitter och skriver loggbok till projektarbetet och funderar på samhällsarbeten. The good life på Mikael Elias. Ska bli otroligt skönt att ta studenten, men också lite sorgligt.



Haha Vivvi, miss you!

Uttråkad

Jag har inte lyssnat många sekunder av min NK-lektion. Tror att all min koncentrationsöfrmåga vridits ur mig. Anafas, meios - ingen aning om vad det betyder. First things first, sportlov om 4 dagar!

När man inte vill men måste gå till skolan

Måndag morgon. Det känns som någon slagit en stekpanna i mitt huvud. Kan inte säga att jag älskar känslan.. Har dock prov idag så måste iväg till skolan. Typiskt.



Big Brother

Är det någon mer som kollar?


Pretty pretty please



Status på mig? Kollat solsidan och pluggat español. Jag önskar verkligen att jag hade mer ambition för skolan. Men den finns liksom inte riktigt där när allt annat roligt runt omkring knackar på. Fan att man inte har mer självdisciplin. Jag skulle vilja kunna bestämma över mig själv, men jag antar att det helt enkelt inte är så enkelt.

Urringat och mönstrat


Fodral från BikBok, askickingawsomedjurmönstrade-leggings från Gina Tricot

Drog på mig det här igår innan jag skulle iväg till Tessan i Mälarhöjden. Det skulle bli fest, partyparty hela natten lång. Men när planerna ändrades och krogen blev nytt mål kände jag att nej, det var inte min kväll. Så jag bailade. Fan vad tråkig jag är. Men det var otroligt skönt att bara chilla hemma med kramar och film samt att inte ha druckit en droppe alkohol den här helgen. Hallå hälsosam!

Mitt allt är på väg bort



Ken Ring - Ber en bön

Lugnaste helgen på länge

Det har inte varit mycket drag den här helgen. Fast det gör inte så mycket - har varit skööönt. Sitter ute i Salem nu, i ett svenskt vinterland. Funderar på solsemester. Hur mycket av vintern är egentligen kvar? Kan man kanske hålla ut till våren? Fint är det ju nu, men seriöst inte kul.

När jag skulle hit igår fick jag uppleva min värsta timme med SL någonsin. Det var INGEN värme på tåget. Att dom inte skäms!


Vad ska man göra

Handlöst.

VINST 4-1 mot Bromma

Mina händer luktar gummi från de gamla handskarna som satt på mina händer, de där handskarna som är så gamla och äckliga - fan vad fina dom är nu - nu när vi vann! Fan vad fint det var. Jag skojar inte JAG ÄR LYCKLIG. Just i den här stunden. Om 5 min kan man inte veta. Men JUST NU är jag det. Jag älskar fotboll!





Don't you ever feel that you're less than fuckin' perfect



P!nk - Fuckin' perfect

Längtar till ikväll

Administratörer kör så det ryker säger Susanna. Psykologi är roligt, men inte lika kul 4-5 på eftermiddagen.... Längtar till fotbollsplanen ikväll. Det kommer bli epic. Inomhusmatch på konstrgräs i frebruari. Konstrgräs i mitt <3.



På gamla Edsbergssportfält

Kaninbild

Tog ett stort steg för mig själv idag. Jag gick för att söka jobb! Och det blev inget jobb men fick jätte positiv respons och det gav mig en kick att fortsätta. Great is what we call it! Ikväll blir det fotboll och Sara hämtar mig med bilen, hur fett är det inte att vännerna kan vara privatchaufförer?! Snart ska jag ta mitt körkort också. 



Today


Topp BikBok, jeansleggings Vero Moda

Your so amazing - you found the time to figure me out





The little things

Brukar vara kass på acessoarer, men har hittat två saker jag älskar. Ringen som jag velat ha i över ett år(dock i silver), och halsbandet som är bara lagom. Lagom kan va bra, nu är det bra.


I would have stayed up with you all night, then I'd known how to save a life



The Fray - How to save a life

Progress!

Det är verkligen fantastiskt när saker och ting blir som man vill, när saker löser sig och man får det man vill ha. Rätt självklart. I alla fall - it feeeels good. Och snart får ni veta vad jag pratar om. Snart är det ready to launch!



Sötsaker

BikBok

Project

Ut på äventyr.. Nu ska vi äääääntligen få se resultatet! Håller tummarna för att det stämmer överens med mina förväntningar!!

90210

Har blivit helt såld på nyaste versionen av 90210. Missade när den gick på TV så har precis börjat kolla på säsong 1. Det är typisk hatisk-älskande-tonårsdrama. Just what I need. 


If a bird can sing with a broken wing

Gav upp mitt jobb idag. Det kändes fan jobbigt, men inte för jobbigt för den underbara lättnadskänslan som kom sen. En barnvakt som inte kunde tämja sitt barn - det funkar inte. Och efter 2 månader av försök hit och dit funkade det helt enkelt inte längre. Jag kommer nog sakna dem, jag saknar alla. Och det är inte all bad, det har funnits underbara stunder med.
Så nu börjar jakten, på ett riktigt jobb. Ett jobb som får mig att betala skatt och kamma hem pensionspengar. Dags for the real deal.

I'm giving it my all



Robyn - Dancing on my own

Skriva av mig

T. O. M. Tom. Det har varit fint idag, men också hemskt. Jag vet inte. Vill somna och vakna utan problem, där hjärtat inte kan gå sönder, kanske spricka lite, men sen bli helt igen. Kärleken är det finaste som finns, men också det som orsaker mest ont av allt.

People always leave


Your lips like sugar

Känslan. Att göra det. Bara köra. Släppa all kontroll. Go crazy. Get wild. Lämna problemen hemma. Och bara andas.

Vad är viktigt?

I thought I could fly, so why did I drown? Lyssnar på massa fin musik med Jason Walker. Han är så jävla bra, en ytterligare person som jag gärna skulle se live efter att ha lyssnat på repeat i en timme(?). Faller knivskarpt. Tänker på annat, försöker dra upp mig själv. För jag är nog trots allt det viktigaste jag har, trots att jag oftast prioriterar andra och ställer dem högre än mig själv.



En miljon på banken men ingenting att leva för

Var på väg att säga det idag, och sa det. Att jag var okej. Fast det är lögn. Det känns skit och jag är ensam. Exakt så. Förstår inte hur man kan trycka undan känslor. Jag lyckades nu, har fan aldrig funkat förr. "Jag tog en kula för dig, för dig ska jag göra det tusen gånger om, jag har givit dig allt och har ingenting kvar, för dig ska jag göra det tusen gånger om". Fan är det inte det som är äkta om något? 



Old times

Pratade om old times idag. Elin påminde om hur det var i ettan, hur små vi var och hur vi bara satt på vår plats i skolan hela dagen. Vi hade hemklassrum. Det var fint. Minns det som en bra tid. Helt klart. Holden och jag som bloggade under lektioner, ungefär som nu. Good times I'd say.




Alltså

Vad hände? Sjukt väder!

Fan vad fin..! Can't find another way around



Jason Walker - Down

Thinspo eller vad var det nu det kallas?

Nästan alla vill väl bli snygga till sommaren, snygga och trimmade. För två år sen var jag som jag tycker att jag själv passar bäst i. Lätt min inspiration till den här sommaren. Så vill jag se ut och känna mig igen!


Finaste tjejerna

Sara och Clara, tack verkligen för att ni finns. Ni ger mig energi, love you guys<3



Mean Girls ikväll

Nu är bloppisen uppe, men jag har inte ens orkat fota och lägga upp allt... Hm. Aja. Men iaf, nu måste jag ladda för att orka mig upp imorgon. Brabrabra, att det är bra film på TV11 ikväll, det kanske inte var så dumt att dom la in den kanalen iaf? Fast dom borde bytt den mot typ barnkanalen istället..



Crash and burn

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Är förbannad och ledsen, men ändå lugn på något sätt. Vet inte vad som ska hända, skriker ut i luften för att få bort känslan. Vill bara krasha och brinna, och sedan kliv ur elden som nyfödd. Jag vet inte, nåt sånt.

Dance the night away



Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the floor

Dagens


H&M <3

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Minns när jag skrev för mer än ett år sen, hur ensam jag kände mig. Hur det var bara jag kvar. Att jag var rädd, och det fanns ingen som skulle hålla min hand genom det, det fanns ingen som skulle göra den uppoffringen för mig.

Godmorgon

Det är så skönt att vakna till solen. Slippa sätta en väckarklocka med århundradets hemskaste signal. Att jag redan är uppe känns ju rätt bra också. Myser i mina mjukiskläder och funderar på vad jag ska hitta på sen. Är ett nytt avsnitt av GG ute i alla fall! looovie. 



Bloppisen är på gång

Kämpar med bloppisen alltså. Det är så mycket som jag tänkte lägga upp så det tar enormt med tid. Försöker göra det lite snyggt också. Men förhoppningsvis kommer det finnas något för alla när den väl kommer upp :).



En del av det som ska säljas :)

Is that alright? Give my gun away when it's loaded, you don't shoot it, how'm I supposed to hold it?



Humor från blocket



Knappt oanvända? Nej okej. Vad bra. Eller va? Det gick nog liiiite för snabbt här va. Hehe.

I might be bad but I'm perfectly good at it



Rihanna - S&M

Blusar



Gina Tricot 199kr

Älskar de här blusarna från Gina Tricot. Skulle kunna köpa en i varje färg. Giillaaa.

How does it feel to be different than me

Fast det är mycket som går bra. Fast det är mycket som känns bra. Så är det ändå tomt. För det är en bit som saknas. Ensamt. Lämnad själv.

Nyopererad dag 4 / kommande bloppis

Idag känns det äntligen som att jag är på väg tillbaka till kraft och liv. Tog en härlig promenad med min mammis i solen. Det är verkligen sjukt underbart när solen skiner, och kände ni hur den värmde idag? Fabulous!

Och jag är lycklig för jag ska få tacos ikväll. Lovar tacos mucho. Ska kolla igenom graderoben sen för i veckan kommer en ny bloppis. Det är bokstavligt talat så att garderoben svämmar över. Alltså - verkligen dags.

Soligt idag, brillor som jag fått av Ammis åkte på
Mina fulla garderober
Nytt som väntar på att få en plats i någon låda

Les Miserables

Sitter och kollar på film nu. 4an visar franskbaserat.. Om jag inte missförstått. Den verkar ganska bra en så länge. Kanske skulle jag somna till den. Hade varit rätt skönt. 



Nyopererad dag 3

Lika trött som en snigel som kört ett maraton kombinerat med triathlon och jorden runt resa.. Glädjer mig åt vad jag fick ur systers goodiebags från Fashion Week. Funderar på att sova. Men tänker att det är så tråkigt.. Åh vad jobbiga val det finns..



Noir & Blanc / Fashion Week



Blev lite glad och lite lycklig när jag såg Noir&Blanc's val av skor på the runway. Äger ett par och dom är verkligen fina.

Vad hände?

Det är så sjukt. Jag är full av en grym känsla som inte går att beskriva. Upprymdhet och kärlek, fyrverkerier och extas, vinst på miljonlotteri och en lycklig student. Jag vet inte vad som kan beskriva den här känslan. Jag är fylld med kärlek och projekt, det händer massor trots att min kropp säger stopp. Hjärtat och hjärnan slår samma slag, det är fan fantastiskt. Vet inte vad mer jag kan säga. Gillar den här kvällen. PUSS på er.



Hon blev stor

Nu är vi hemma, hela familjen, efter en supermysig middag i Norrtull! Min syster blev systembolagsmässig igår så det var dags att fira. Blev en trerätters på Italienska Döden i grytan. Och maten var toppenbra. Fin kväll, lagom för mig som är nyopererad.

Grattis lilla storasyster :)


Min senaste wish

Monroe 1450kr

Den är riktigt fin. Skulle inte säga nej till den här. I krokomönster med gulddetaljer, älskar älskar älskar.

Medina

"Du var en grabb med principer precis som mig". Medina sjunger idag. Känns som en sådan dag, när det är musik och typ ingenting mer som gäller. 


Lilllördag med Mallan



<3

En finfin kväll med en finfin tjej. Peppade inför operationen med att bjuda Malin på cider, då jag själv inte kunde dricka.... Var riktigt mysigt i alla fall, och jag har lätt hittat ett nytt favoritställe! Tog kort på menyn för jag tänkte åka dit och käka någon dag. Topnotch, hihi.

All the money in the world couldn't change me

Sliten. Trött. Lättad. Orolig. Spänd. En dag som denna har man inte ofta. Men det gick bra. Nästan allt gick bra.


Egot






Stel brud. Snart kommer min Malin. Need her verkligen jättemycket ikväll. Lugn. Stress. Om vartannat. Ingen ro i kroppen. Stel. Vi får se vad som händer.

I don't want a broken heart, don't wanna take a breath without you babe

There are times when I hate you - but I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away

Jorden är plastisk

Eller hur Sp3c? Haha. Geografi är fint hörni. Aja. Back to business. Projektarbetet rullar på och snart snart snart kommer vi förhoppningsvis ha en slutprodukt, fingers crossed. Så det känns toppen. Kan typ inte vara lugn just nu, är sjukt upprymd. Kan inte fokusera på geon... Hehe. Ska försöka nu i alla fall. Puss och kram, skumbanan.



Enkelt


Topp BikBok, jeans Nudie, scarf Gina Tricot

Mamma sa att jag var fin, det var fint av henne



Right now. Pigg och glad(Y)not. Trött och sliten. Sista dagen imorgon, på ett tag, i skolan. Hem med alla böcker, sen är ba' å köra. Som det kommer funka liksom. Men oddsen att man gör nåt är i alla fall större om man har tillgång till materialet.

Maniac she's a maniac

Fick plötsligt en day off och kunde åka in till stan och guess what, shoppa. Hittade lite fina grejer, och trodde jag hittat kilklackar till ett sjukt förmånligt pris men den bubblan sprack.. Så nu står det kvar på listan - kilklackar. Need some.

When you're gone

Jag vill inte höra någonting, vill inte veta minsta lilla. Jag vill höra allt och få veta varje detalj.

Passion for shoes

SCORETT

Är sugen på nya skor. Något som både är snyggt och bekvämt. De beiga skulle jag vilja ha till bruna ben(alltså dundundun............. till sommarn!) och de svarta nu. Gimme, gimme, more.

RSS 2.0