Livet har sina goda stunder




Tröja GinaTricot, shorts BikBok och halsband från ThomasSabo och Golddigger.

Jag börjar inse hur skönt det kan vara att bara vara för sig själv ibland. Jag är väldigt sällskapssjuk och jag älskar att umgås med andra människor. Men det är faktiskt inte så illa att få några timmar för sig själv någon gång då och då, ladda batterierna och sedan må bra både med sig själv och med andra.


Grattis älskling

Idag är hans dag. 20 år gammal. 20 år, barre, somrar. Igår firade vi hos hans mamma, vilket var väldigt trevligt, god mat och gott sällskap. Idag ska det firas i en annan del av Stockholm, med mera god mat och lite annat sällskap.

Imorse väcktes vi av sjungande föräldrar. Presentöppning. Frukost. Mys.

Nu ska jag skynda mig att packa innan jag beger mig, för ja jävlar, imorgon bär det av till Spanien!



<3


Återhämtning?

Tiden går så fort. Det är som att man inte hänger med. Ikväll ska jag iväg för att fira min älskade underbara, 20 år, ja jävlar vad tiden går.
Det är som att jag drabbats av någon slags sommardepp för att jag vet att det inte är så länge av den kvar. Att man inte bara kan njuta av det som är nu? Dumma tankar. En sovstund skulle inte vara så dumt för att ladda lite..



Bild tagen av min syster


Impulsköp



Smycken från GinaTricot och pocket från Coop.

Lite smågrejer att vara lycklig över. En bok som jag tänkte spara till Mallisresan och lite smycken att bara bli extra fin/snygg/trendig i, hehe..


How you gonna fix it?

Lyssnar på Airplanes med Bob och Hayley Williams från Paramore. Den är väldigt bra, väldigt. Planet till Mallis går på söndag. Det kommer bli fint. Riktigt bra. Någon blir väldigt stor på lördag. Det lär också bli fint. Väldigt bra. Ny musik skulle inte vara så dumt.. Varför är det olagligt att ladda ner? Synd. Som. Fan. Puss sålänge.


There's no other who do it like I do it



Kelly Rowland - Commander


Umeå






Träffa min lilla gubbe, gamla granne



Linne och shorts Bikbok, armband GinaTricot, ringar Ur&Penn/Rhodos/Åhléns.

Kaski är på väg så ska snart möta upp honom för en liten shoppingrunda. Tänk att det kan vara molnigt men ändå så varmt. Underbart.


Hemmmaaaaa

Underbara Stockholm. Why did I ever leave? ... ja juste, det var ju släkten i Umeå, hehe. Men i vilket fall. Vad fint det var att vara tillbaka. Direkt hem till my love för att bara vara med honom. Nu tillbaka till lägenheten och shit vad glad jag blev för att min säng var bäddad. Bara en sådan sak!

Jag älskar Stockholm. De höga husen med sina vackra fasader. Den olidliga värmen. Människor som blänger. Vad gör väl det? Jag älskar Stockholm.


Just nu, I'm not dead

Dödligt dålig uppdatering. Det har en enkel förklaring. Jag befinner mig inte hemma. Jag är i Umeå. Now you know. På obestämd tid.

Önskar det fanns lite mer här än vad jag hittat. Mer än middagar med familjen och utflykter till kulturplatser. En heldag på stan i Umeå. Jag har shoppat massor. Blivit hög på konsumtionen. Jag och mamma tog en powerwalk också, imorse, innan frukost. Det ska bränna fett sägs det. Ha.

Burned. Lite på ryggen. Drog en Therese(Rhodostjejerna ni vet nog vad jag menar). Men imorgon kanske mer sol. Jämna ut. Slipa till.


Gammal bild

Jävla sl

Tåget hem tog hundra år, förseningar hit och dit. Så skittrött stapplar jag in genom dörren vid halv ett ungefär. Och jag är fortfarande vaken?! Vad fan.. Har både bloggat och bäddat om sängen.. God knows what happend. Men nu sova - fan vad skönt det ska bli!


Salem




x3





Klänning från France och skärp från Gina Tricot.


Back in the sadel



Shakira - Waka waka


Fanta och rosé? Champange och snittar.






Stockholms underbara skärgård. Stockholm när det är som bäst. Sommaren när den är som bäst.


Klaras trädgård





I do it for the ones who got my back



Lazee ft. Mohombi - Do it


Shoppingterapi




BikBok

Med halva reapriset kostade den nästan ingenting.
Mitt i allt kaos blev jag lite lite lyckligare en liten liten stund.


Sick of it

Är så jävla trött på människor som ignorerar. Inte kan respektera en nog för att ge en svar. Respekt. Är det verkligen så mycket begärt?

Störd hjärna

Fan vad jag hatar det här humöret. Det tomma och förbannat elaka som gräver sig in i hjärnan för att förstöra allt som är logiskt och korrekt. Det går inte att tänka klart och man mår sämst. Så jävla botten känns det. Som att man är fast.

När man tänker efter så har man ingen aning om vad problemet är. Varför man mår dåligt. Men man mår så jävla pissigt i alla fall. Depression i sin mildaste form kanske. Svårbotat men hanterbart.

Mår jag ens dåligt. Det känns inte bra. Men samtidigt så känner jag mig så jäkla patetisk om jag säger att jag inte mår bra för jag kan knappast förklara varför.

Lördag

Puckot som glädjs med andras glädje och dras ner med andras fall. Hur fint kan det inte vara? Men samtidigt inte bra alls. Den som låter andra trycka ner en och behöver stöd för att fungera. Det är bara för mycket ibland, eller som nu - för lite. En ensam hand är allt som syns bland alla höga vågor.

Väsby / Kärrdal



Klär upp mitt humör

Känslovågor hit och dit. Nu har jag bestämt mig. Jag ska träffa världens gulligaste människor ikväll. Just what I need. Har saknat dem. Så det kommer bli assssssssssssss najs. Och jag har klätt upp mig fast vi inte ens ska ut eller något. Men jag älskar det. Casualdressedup. Skadade känslor klär bättre i fina kläder. Lila, my new love.



Klänning BikBok, skärp Vila.


I could really use a wish right now

Är det meningen att vi ska glömma smärta? Förtränga det dåliga som varit för att kunna gå vidare? Eller lever vi vidare med det som hänt som ett minne som för oss in på rätt väg i framtiden? Kan vi leva med smärta, komma över och gå vidare? Eller kommer det där förbannade onda alltid skava under mjuka ord? Vad är kärlek? Att kunna älska med hat? Att kunna älska fast man inte vill. Att inte kunna bestämma om man ska älska eller inte. Villkorslös kärlek. Och sedan då, när kärlek tar slut? Äkta kärlek som älskat allt hos en annan människa, det spelar ingen roll med svek och lögner, kärleken kommer finnas kvar. Kanske inte lika stark och inte densamma. Men den kommer alltid finnas där som en tanke om den man älskar mår bra. Man glömmer inte. Även om man vägrar att minnas för ett tag, så glömmer man inte. Och även om man skulle glömma, finns kärleken alltid kvar i kroppen, som ett avtryck från en annan tid. Det finns där föralltid.


Jag har fallit damn hard för puderrosa




99kr från H&M


Do you got a firstaid kit handy?



Danity Kane - Damaged


BLOPPIS

Yes, nu har jag lagt upp mina första annonser på Bubblerooms bloppis! Det är helt kostnadsfritt och helt perfekt för mig. För att besöka min profil och se mina annonser klickar ni här.

Jag kommer lägga ut nya saker där regelbundet. Nästa annons kommer kanske till och med ikväll!


Mammas bday

Idag har jag gjort mitt första försök till att bli försäljare över internet. Tidigare har jag satt i mig tårta och druckit kaffe. Födelsedagsfika. Grattis mammis! Och nu ska jag lägga upp en outfit och sedan gå tillbaka till sällskapet. (Börjar få ganska fin färg på benen också har jag märkt. Wiiiiie) Laater.



Topp H&M, kofta Jack&Jones(från mannen) och shorts från BikBok.


Kristineberg


Vill bara få ut allt

Jag blir inte förstådd. Skiter i, stryker över, ignorerar. Jag vet inte vad jag ska säga. Det finns massor att förstå. Som jag fan inte har en aning om hur jag ska förklara. Vänder ryggen, går iväg. Vet inte vad jag tycker, vet inte vad jag ska säga. Det känns hopplöst, att ens skriva. Vet inte om det jag skriver ens hjälper den här gången.


Svart silke

Klädd i silke. Svart, glansigt silke. Exklusivt. En känsla av lugn. Snart ska jag sova. Med sällskap. I mitt svarta tyg. Den är fin. Prisvärd. En investering. Jag älskar den.

I don't mind



Ne Yo - Beautiful monster


Tisdag, byebye baby

Lunch på Strandbryggan. Avsked av Karin, borta till den 23e.. Bästa vän, vapendragare och soulmate, alla borta på samma gång. Där stod vi, utanför Kulturhuset, mitt i stan, och jag börjar gråta. Inte mycket, bara lite. Men endå. Tårar kom. Ibland fattar man inte vad det kommer ifrån. Kommer sakna henne också.

Nu ska jag släppa det. Ska vara lite städhjälp för ett tag. Mammis fyller år imorn. Då ska det vara rent och fint. Sen tacomiddag hos min älskling. Ska bli så himla gott gott gott. Laaaaaaaater.



Love you very much


Lookielookie



Linne GinaTricot, kofta Mango, shorts BikBok och sandaler Zara.


I could really use a wish right now



B.o.B ft. Hayley Williams - Airplanes


Lördagen







En lördag som började i edsbergsparken, fortsatte till Häggvik och sedan vidare in till stan. Några timmar med Jenny för att sedan åka ut till Nacka och möta upp min pojke. Till sist kom vi till Fruängen för att sova. Sliten dagen efter och vaknade upp sjuk. Så nu sitter jag här med penicillin igen. Sweet life. Inte så farligt den här gången dock. Tack och lov.

Nu ska jag snart ut en stund, köpa lite nödvändigt och träffa Sara en stund. En lagom schemalagd midsommardag.

Allt blev inte som det var tänkt

Picknickmys, utekväll och skogsfest, allt under samma kväll/natt. Problem runt midnatt förstörde mitt humör ordentligt. Men jag var i alla fall med min man och han lugnade ner mig.. Nu är det bara att vänta. Fan vad trött jag blir på att det inte fungerar som det ska.. Hade varit enormt om man kunde slippa dom har nedgångarna.


Turn the lights off, cause it's getting late



Kato ft. Jon - Turn the lights off


En egen värld

Grym kväll igår. Strand med Bea. Bea och jag, i vår egen lilla värld. Det var folkmassan, och det var vi. Dansade så träningsvärken infann sig idag. Trött i kropp och ben, men redo igen.

Har suttit inne idag. Idag av alla dagar. När solen skiner som aldrig förr och temperaturen är grekisk, då sitter jag inne. How come? Sara jobbar. Haha. Jag är patetisk. Skitsamma. Hon har slutat nu och ikväll ska vi chilla galet, föra galet och sen köööra galet. Hehehe. Taggad tjej på första raden. Jag? nää vadå.



Sara n' me.

Ett par timmar i solen

Sitter i mitt fönster och låter vindpustarna smeka mitt ansikte. Det har varit en till sådan där riktigt bra dag. Saras cykeltaxi tog mig till badberget, Sollentuna, long time no see. Solen brände på kroppen och lite brunare har jag nog blivit. Snart ska vi grilla till middag, familjen and le love. Efter det? Vem vet. En fest i Blackan med Emma and co. kanske. Det är sommar och man kan göra precis vad som helst. There's nothing not to love.



I väntan på honom..

Sitter och väntar igen, alltid denna väntan.. Sen ska jag sova - med sällskap. Men sålänge bjuder jag på otroligt vackra foton av en otroligt vacker tjej. (Inse ironin, I'm bored.)




Jag och Sara




Häng i kungsträdgården. Ibland behövs inte mer. Stötte på sötnosarna Clara och Anna. Chillade vid vattnet och vandrade runt i fina fina Stockholm. Pengar och utgång sparar vi till helgen. Vad gör vi? Då kör vi. Hehe.

I'm ms. lifestyle of the rich and famous



Britney Spears - Piece of me


Ikväll




Tröja från H&M


Älskar sommar

Fan vad mycket jag väntar idag. En sådan dag helt enkelt. Fan vad Lifehouse är bra också. Dom är så stört jävla bra. Och sommaren. Fan vad bra den är! Älskar sommaren. Det är juli nu. Mammis fyller år, babe fyller år. Det är sommar. Det är fint. Och jag är ledig. Tjänar inte en krona. Men fan vad härligt det är att sova hela dagen, sola andra halvan och sedan ta vara på varje kväll med vänner, kärlek och skratt. Life as it should be.


Idag



Torsdag morgon



Osminkad och fin. Ska fixa mig nu. Göra mig redo. Ready. Set. Go. City med Sara och Madde. Sweet day. Pictures of you ur högtalarna. Det känns bra. Lite stressad. Men bra. Solen skiner.. eller ja, i alla fall nästan.

Let me show you what you´re missin'



Sean Kingston ft. Justin Bieber - Eenie meenie


Dag/kväll




Bild 1: shorts BikBok, tröja GinaTricot, bikini överdel H&M.

Bild 2: jeans och tröja GinaTricot, jacka från Only, halsduk H&M och väska Michael Kors.


Enough is enough



NeYo - So sick

En gammal favorit. Kvällsmusik. Snart sova.


En dag med två finisar




Spenderade dagen i solen med mina fina Sara och Clara nr 2. Hehe. Att alla ska heta samma sak.. Men det var i alla fall ett par riktigt bra timmar. Jag har verkligen fina vänner. Love you guys.

bilder från midsommar

RSS 2.0