Hemmagjort

Alltså vissa gånger, då blir jag verkligen stolt över mig själv på en otroligt hög nivå! Att jag lyckades sy ihop den här toppen/klänningen aldeles på egen hand gör mig riktigt glad. Fan, man kanske skulle börja sy sina egna kläder... Det var riktigt kul att göra den här av en gammal t-shirt och en gammal klänning.


  


Musikens under



Kelly Clarkson - Because of you

.

Show me love, show me life, come on show me what it's all about



Besviken

On my way

Mmm, nu är det snart skola och jag känner mig ganska pigg och fräsch. Sådana dagar är bra dagar. Ser lite halvt fram emot knatteträningen i eftermiddag, det är bara så stressigt med tiden, känns aldrig som att jag riktigt hinner. Och stress är en sådan förbannat jobbig känsla, man blir bara illa till mods.

Champions League final ikväll, troligtvis sevärt :)


16 månader med dig,



<3 älskling

Dagens

  

Linnen från H&M
Kofta från Indiska
Leggings från Åhléns

The Hills ep 9

GOD! Dagens avsnitt av The Hills var gryyyymt! Det tog slut aldeles för fort och jag är på helspänn för nästa vecka. Det är så otroligt bra att Spencer äntligen ber om ursäkt för all skit han ställt till med i Laurens liv, och jag tycker verkligen att hon borde tänka efter och tycka att situationen är ok nu efter allt. Men Lauren måste nog vara en av de envisaste kvinnorna på jorden, herregud! Nu är allt jag kan göra att hoppas. / (The Hills nearden)


Lauren Conrad

Blä

Skolan slutar och jag får gå hem --> lycka !




Kanske skulle ha mörkbrunt hår igen. Jimmie föreslog det och det känns faktiskt inte så dumt. Jag tror att jag blir mycket påverkad om andra säger att det är fint. Men den här bilden jag hittade från någon gång i höstas tror jag, var faktiskt riktigt fin.

Att man aldrig kan vara nöjd..

Dagen D

Ett riktigt tårtkalas blev det idag! Mamma var så snäll och fixade totalt 5 st tårtor. Mmm, gillare! Känner att jag är i ett lyckorus just nu, kanske tack vare alla godsaker? Who knows! Det har varit grymt idag, känns bra att säga det om och om igen!

Är så tacksam för allt idag <3

 

Helt perfekt

Gud vilken underbar födelsedag jag har haft! Jag är så otroligt tacksam för att jag fick den här dagen, är så glad för alla sms och alla människor som varit med och firat mig! Just nu är jag l y c k l i g, och redo för mera! Det har varit en fantastisk dag och i veckan väntar mera firande med flera härliga människor. Damn, it feels good!









Dessa människor + älskade pappa och syster gjorde den här dagen till en grym dag!


Och så var jag sjutton år..



since 24 maj 1992

Musikens under



Robyn - With every heartbeat

Lovely as they say

Mhm, det är en ganska fin dag idag. Jag hade jätte mysigt här i veckan när jag var i Sjöberg och har haft en härlig dag på stan med älskling. Imorgon ska det bakas massor med tårta! Och sedan kommer (nästan) hela tjocka släkten hit för att fira min dag. Vilket nu känns väldigt bra, jag längtar till imorgon!









Min 16-års dag :) exakt ett år sedan imorgon :D

-->

Tomorrow is a new day


Ikväll åker jag till Sjöberg

Mm, nu ska jag åka till Sjöberg för middag och chill. Hoppas att jag kommer kunna lägga det jobbiga hemifrån bakom mig just nu, vill att det ska bli en bra kväll!



Inte tagen idag

Blown out of porpotion

Det är så synd hur det ska bli ibland. Jag ville göra något som verkligen inte var komplicerat. Det hade inefattat många människor men det skulle inte bli några problem. Men jag får genast motstånd från den andra fronten.. Blir ganska besviken på mitt liv vid sådana tillfällen. Det finns inte mycket att diskutera. Jag vill bara kunna göra spontana saker ibland. Många männiksor kräver planering, visst, men det är inte ett skäl till att börja bråka. Nej tack för mig, det här var sista gången jag försökte mig på något sådant, det får bli när jag flyttar hemifrån!

(Jag haaaaaaaatar bråk)

Nu är det klippt

Som alltid så känns håret för kort nu. Men sköter jag det lika bra som jag gjort så kommer det förhoppningsvis vara lite längre ganska snart..


(Uppblåst?)

Outfit pic



Linne från Åhlens
Kjol från BikBok

Musikens under



U2 - Beautiful day

Glöm det dåliga, lev för det bra



Nog med attityden, finns så jävla mycket kul att tänka på istället!

Soon, I'm done

Hur håller man kontakten med vänner som inte verkar anstränga sig? Hur håller man kontakt med folk som nästan aldrig hör av sig,men sedan när man talas vid så förklarar dom att det är så dumt att man aldrig pratar? Ska man hålla fast vid dom där vännerna? Eller är det inte värt det? Hur kan man veta om det kommer att leda någonstans?

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i det här läget. Jag vet inte om det är bara prat eller om det ligger sanning i det som sägs. Allt jag vet är att jag känner mig less på situationen. Önskar bara att man skulle få mer ibland alltså.


Jag vill inte förlora de här vännerna, men snart måste jag veta om det bara är jag som håller fast.


Talangfull skådis

Att kolla på film kan vara väldigt underhållande och spännande. Men ibland är inte filmerna så bra som man minns dom. Jag sitter och kollar på Deja vú med Samuel L Jackson(?) och den är verkligen inte så bra som jag minns. Besviken. Men endå fortsätter jag titta, bara för att han är en så himla bra skådespelare.

Dagens


För någon dag sen

Linne, jacka och leggings från Gina Tricot och skor från Skopunkten

Fredagens

Eftermiddag hos Therese och senare en kväll på stan med henne och Karin, lovely.


Therese och jag


Söta Karin


mgustafsons

Musikens under



Toppen, Estet & Hubler - Vi vet hur det känns

Historia A

Att plugga inför prov osv är aldrig kul. Men ikväll känns det inte lika tungt som vanligt, för jag har faktiskt förberett mig för en gångs skull! Tänk om man alltid kunde vara duktig på att plugga, vad lätt allt skulle bli då! Man skulle slippa stressen för IG:et som blinkar rött i ögonen och människors tjat om vikten av bra betyg.

Jag går i en klass där folk stressar upp sig massor över prov även fast de alla verkligen är jätte duktiga och allt som oftast vet det mesta fast de inte förstår det själva. Jag kan vara likadan. Det är jobbigt ibland, men jag gillar dom endå!

Imorgon är det prov i historia A som gäller. Wish me luck!




Sp1c

Musikens under



AMC - Saknar dig min vän


"You always miss a best friend"

" När jag fyller år önskar jag mig .. "

 


..en klänning från Rare fashion i vit chiffong, den är lovely i must say!
..en mysoutfit från Sexy by Sweden, den rosa färgen är skit snygg.

..den här sjukt snygga toppen från ChiliPepper:


"En man kort"

Jag:
              Men Maria, är ni en man kort?
Maria:          Näej, vi har Laura!
Jag:              Jaha.. Men då är ni ju en man kort!


HAHAHA


Little Miss Lee

Fotbollsdags!




Nu ska jag straxt iväg och spela fotboll! Fast först blir det träning med småpojkarna, att träna dom alltså. Man blir galen av deras upptåg men herregud så söta dom kan vara ibland. Det är alltid en upplevelse att träffa dom, vi får se vad som händer idag!

Middag hos nollan sen , solong !

Live n' love

The Tyra show- helt klart en av mina favoriter. De berör djupa ämnen med humor.

Just nu handlar det om förhållanden och hur man kan bråka så mycket att man inte kan komma fram till någonting. Det förundrar mig hur mycket folk kan ljuga ibland osv, men det som är värst måste väl ändå vara hur vissa kan bråka så enormt om sex. Det är fan något riktigt bra alltså. Haha. Jag ska inte ljuga, det är något jävligt bra. Men vissa vill bara skita i det? Seriöst, visst att man ska vänta med sex när man är liten tills man känner sig redo. Men om man har haft det redan och sedan helt plötsligt inte vill? Hur fungerar det egentligen?

Jag fattar inte hur man kan välja ut något så stort ur ett förhållande. Förstår man inte själv att man förstör det man har med den andra? Jag babblar som fan, men ärligt, det är en personlig sak att dela med någon, och det får en att känna sig speciell att någon vill dela det med en.


Live and love


Musikens under



Sheri - Hit n run

Musikens under



Rihanna - Please don't stop the music

Matvrak! .. eller?

Ibland blir jag lite förvirrad över mig själv, hur jag lyckas få i mig så pass mycket mat, och vissa dagar, som idag - går inte någonting ner. Eller någonting är att överdriva. Men att först äta kakor, sedan lite, lite muffin och sedan en latte, det borde inte göra en mätt. Fick knappt i mig halva lunchen och det säger helt klart att jag måste äta bättre än jag gjort idag. Det är bara att skärpa sig, för det är inte varje dag man utrbrister:

"Jag vill vara hunrig! Jag har inte varit hungrig på hela dagen!"




(Vilket var efter att även pojkvännen bjudit på fika, vissa dagar alltså...)

Dagens



Tröja från Stadium
Linne från Vila
Jeans från Replay

Vilken dag

Vilken dag det har varit!

Nationella prov i engelska, som gick bra kändes det som. Vid dom där stunderna då man faktiskt kan känna sig nöjd med sin insats blir livet liiiite bättre. Nu har man engelskan avklarad och kan fokusera på andra roligare saker som födelsedagen som snart är här!

Det är riktigt kul att sitta och skriva ihop en önskelista. Även fast man kanske inte kommer få precis det man vill ha, så är det roligt med presenter och firande, ser fram emot min födelsedag.


Musikens under



30 Seconds To Mars - The kill

Dagens



Mönstrat linne från MQ
Vitt linne från H&M
Jeansleggings från Gina Tricot
Ballerina skor från Björn Borg

Aldrig förr

Jag har aldrig varit den typen som städar. Sakerna ligger runt mig men det rör mig inte i ryggen. Det får ligga tills de på något magiskt sätt förflyttas till sina rätta platser(mamma städar undan). Men nu ikväll fick jag ett infall att faktiskt rensa och det var väldigt skönt.

Allting rung omkring mig känns så städat just nu. Snart är det dags att göra om i mitt rum och jag längtar verkligen! Det ska bli så skönt att få saker som jag behöver och att kunna ordna rummet som jag vill. Just nu trivs jag inte jätte bra, men förhoppningsvis gör jag det snart.

Skitsnack

Ibland är mitt huvud fyllt av visioner och drömmar. Jag vill förverkliga allting och jag ser inga gränser. Sedan inser man att pengarna kanske inte räcker eller något liknande. Fan vad det är deprimerande när man inte kan genomföra sådant man vill.

För att se det från den ljusa sidan ska jag försöka glädjas åt det som är bra istället. Och se fram emot små saker, som fotbollsmatchen på lördag eller min födelsedag om några veckor. Hell yeah!


Baby



Saknar dina kramar

Musikens under



Elliot Yamin - You are the one



Lindsay Lohan - Beautiful life

Från i fredags

Hittade två bilder från i fredags, på mig och en nolla. Hehe.


Det jobbigaste målet på dagen

Jag äter frukost varje morgon. Men har väldigt svårt för det i och med att jag helt enkelt inte tycker att det är gott. Varför är det så egentligen? Jag gillar att äta mackor med gott pålägg osv men på något sätt så ligger det inte rätt i munnen. Kött och potatis med sås och grönsaker, sådant gillar jag att äta. Men smaklös müsli med yoghurt och knäckebröd - det är inte min grej.


Grillkväll i Sjöberg





Det blev en lyckad middag :)

Dagens

På lördagen var det picknickdags. Det är så mysigt att sitta på en filt och äta sallad och kakor samtidigt som man pratar med folk. Att titta på människor och njuta av värmen. Det är sommarkänsla och det är fantastiskt härligt. Igår såg jag ut såhär:




Tröja från H&M
Linne från BikBok
Avklippta jeans från Levi's
Svarta pumps från DinSko

Dagens

I fredags åkte jag till väsby för en filmkväll, då såg jag ut såhär:


Linne från Gina Tricot x 2
Skinnjacka från H&M
Väska från Friis&company
Leggings från H&M

Tönt

Jag har blivit så töntig! Tar bilder på outfit's och lägger upp dem här. Men jag tycker det är så roligt, det är kul med kläder och det är kul med bilder!




Trötta tankar

Jackass går på fyran, efter det är det jag som ska sova. Vill bara få lite lugn och ro i skallen först. Vissa saker upprör bara, det går inte att göra något åt det helt enkelt. En kväll kan vara så bra och sedan krympa ihop till ett litet russin på några minuter. ..vad som nu det än är så ska jag sova om en timme, spikat.

Kvällen

Ikväll ska jag åka till Väsby med min darling Nolla(!) och umgås med väsbyfolk at la casa de Maria. Gonna be great!

Dagens



Linne från Åhléns
Jeans från Tiger of Sweden
Skärp från Gina Tricot

Otrohet, förhållanden, kärlek




Bringing sexy back! Eller inte. Sitter och funderar på otrohet, förhållanden och kärlek.

På MTV har de visat The X-effect hela dagen och jag mår illa av att se vissa avsnitt. Det är äckligt hur man lurar folk till intima situationer och hoppas att de kommer vara otrogna så man får bra TV. Usch.. Visst blir jag underhållen, men fyfan om man själv skulle hamna i den situationen. Det är så jävla svinigt så det inte finns, otrohet alltså. Jag skulle själv aldrig kunna vara otrogen, eftersom det är att såra någon så enormt. Älskar man någon så gör man inte så mot den personen!

Och vidare till förhållanden. Varför har man ett egenltigen? Det bör vara för att man älskar varandra, kan lita på varandra och har det bra tillsammans. När man är mindre kanske man inte har lika långa och djupa kärleksrelationer men när det går lite längre och man är tillsammans under en längre tid, ska inte det betyda något då? Jag blir så trött på folk som springer runt och säger till alla hur mycket de älskar honom eller henne, eller dem som säger till ett ragg på msn att de älskar den personen, kom igen, det är inte på riktigt. Ha lite självrespekt för fan, var ärlig mot dig själv!

Förhållanden är inte till för att hålla i ett år och sedan hittar man en ny på en vecka. Känner du dig träffad? Tänk då efter en stund. Sådant är inte på riktigt och man kan lika gärna skita i "förhållande stämpeln". Vissa människor vill jag bara be - väx upp.

Sommar och sol(?)

Ibland kan vädret vara härligt. Solen skiner men jag sitter i mitt rum, hallå vad är fel med mig? Jag hade tänkt sätta mig på balkongen, men där satt hela min familj, så nej. Det var för trångt för mig.

Ikväll blir det nog en filmkväll i väsby, om tågen går som de ska. Jag är inte säker.


Sommar på balkongen

RSS 2.0