What about tonight?

Karin vill att jag ska med dom ut. Men jag känner typ 0% för det. Så då är nästa fråga, kommer jag må bättre om jag sitter hemma? Ska jag göra som Karin säger och "ge det en chans" och åka hem om det rent ut sagt suger?


My love for you will never go away



Leona Lewis - Angel


Hur gör man?

När man är sliten och trött och bara vill ha tröst fast den inte kommer från rätt håll, hur gör man då?

Vem vill gå där bredvid dag in och dag ut when it comes down to it, vem är redo att ge så mycket? Finns det verkligen någon som är redo att offra sitt hjärta för att ta emot någon annans? Man kan ju inte veta om det passar i ens egen kropp. Det är så jobbigt att chansa och det kan gå otroligt fel, men vad har man att vinna om man inte ens vågar ta det första steget?

Hand i hand genom livet, "jag vill ha dig nu som jag hade dig förut".


Daily report

Jag har köpt min jacka nu! Äntligen. Kylan ska inte vara något problem längre.

Sen så måste jag plugga, men jag har knappt någon tid! Klockan 1500 ska jag befinna mig i Sollentuna Centrum för att sälja rosa band. Jag måste alltså åka om en timme och en kvart. Och på den tiden måste jag fixa mig, hår och smink och få tid till plugg!

Usch, man ska inte ha något skolarbete på loven, dumma skola!


They don't know the meaning of what we have



Leona Lewis - Whatever it takes


Time for bed

Mhm, jag måste ta bort allt smink nu, byta om och gå och lägga mig. Imorgon ska jag kolla upp om en jacka jag ville ha förut finns kvar. Vill hitta en jacka nu, det är ju så jäkla kallt på kvällarna nu! Att gå runt med en öppen skinnjacka är ingen höjdare när det är nollgradigt.

Man vill ju egentligen inte frysa men, "vill man vara fin får man lida pin". Åh vilken klysha, n'stan så jag hatar mig själv för att jag ens skriver ner den.




Jag och min skinnjacka, så snygg men förbannat kall. Sweet dreams!

Tonight was a good night





Glansleggings GinaTricot, tubtopp & skärp by me och smycken från Vila/Glitter.


Myskväll på stan

Nu har jag precis kommit hem från en fin kväll med mamsen. Åt varsin pizza på CiaoCiao och såg the must see - Coco, livet innan Chanell. Den var hur söt som helst. Och det var mysigt att dela den med mamma.

Vi var på Grand vid Rådmansgatan och såg filmen, blev lite smått förälskad i biografen. Det är något med ställen där man ser att folk lagt ner lite extra tid. Det var mysigt och man kände sig så välkommen. En kontrast till stela Stockholm kanske..




Mamma på CiaoCiao

Humor? Haha!




Hahahha, det är halloween denna helg och det ska firas! Jag lekte lite i paint för att spå lite i framtiden. Vi får väl se hur det blir, jag är taggad till tusen! Det är så himla kul att klä ut sig!


Leggings



Vilken jäkla bra uppfinning det är! Det är så himla skönt att springa runt i leggings och de är sjukt snygga också. Pluss att de är mycket billigare än andra byxor, så man kan köpa fler.. hehe. Men anyhow, älskar leggingsen! :)

Så såg jag ut idag i stan



Topp H&M, jeansleggings Vila, Jacka H&M och halsduk från mamma.


Godnatt

Att lägga sig innan tolvslaget på en lovdag är grym självdisciplin. Sov gott, I know I will.



More chains


Don't stop, make it pop, DJ blow my speakers up



Ke$ha - TiK ToK


Chains/Pearls



Glitter 179 kr

Älskar


Vart tog alla pengar vägen?

Varje månad händer något extra speciellt. Det ger lycka och förväntan och plötsligt sitter de där på banken - pengarna för hela denna månad! Tänk extra på det där med pengarna för hela nästa månad, håller det någonsin? I och för sig är jag en fattig student med inte mycket mer än ett studiebidrag per månad, men ska det verkligen vara så omöjligt att få det att räcka till?

Pappa, Karin - ni säger att jag är en shoppaholic. Men jag tror egentligen inte att jag är så mycket värre än någon annan, möjligen lite snabbare på att spendera!


Just emptyness

Just nu känner jag mig ensammast i världen. Jag känner mig så sluten när allt jag vill är att dela med mig. Det äter upp mig inifrån och jag vet inte hur jag ska få det att sluta. Helt ärligt, jag vet inte hur jag ska få det att sluta.

VB



Hahaha, vilken underbar video! Tre fnittriga tjejer på ett café... Det säger sig lite självt.

Det är så sjukt att ens röst låter så olik när man hör den på en inspelning. Jag gillar verkligen inte min egen röst när jag hör den inspelad, men å andra sidan tycker jag inte att det är något fel på den vardagligen. Varför kan man inte låta likadant hela tiden bara?


This is it

Det har varit lite för mycket idag.



Leona Lewis - Bleeding love


!!!!!!!!

VILL BARA SKRIIKAAAAAAHH!!!



Ett tufft beslut



Hejdå kära stövlar, jag älskar er men det var något som inte kändes rätt. Jag kommer alltid ha en plats för er i mitt hjärta, det finns någon därute för er med don't worry!

Live and learn



Förlåt Malin för bilden, var tvungen hihi.

Har haft en sådan där sällsynt bra kväll med bara lugnt chill med en bra vän. En sådan där vän som är äkta och så lätt att skratta med. Houswives vad OMG (citerat jessika) och jag åt alldeles för mycket godis. Bad, bad, bad, men kvällen var bra. bra. bra.

Fika med tjejerna





You are awsome !


This is true



Joakim Hillson - Vacker utan spackel


Malin är här

Massa godis en TV och trevligt sällskap. En helt vanlig lovkväll.



Mot Hallonbergen

Mormors mat som väntar. Det kommer bli super. :)

Shopping

Grymma vinterstövlar, huh?




This is love,


Shopping



Blev tvungen att köpa det där fina linnet jag såg på en krok i förra veckan. Åh så synd att studiebirdaget kom idag, för nu var jag ju verkligen bara tvungen...  H&M

Skulle man inte vara pigg på lovet?

Alla verkar ju ha gått i ide eller något. Det känns faktiskt tomt i stockholm trots denna lovvecka! Johanna är taggad till tusen varje dag, vilket är lite roligt och det kanske blir halloween med henne till helgen. Men önskar man inte egentligen att det hände något varje kväll då det är lov? Det blir ju aldrig egentligen någon förändring, man är ledig, men det är fortfarande måndag på måndagen liksom. Jaja, blabla.



Skärp dig

Det är så jävla fel. Stå rakryggad istället för att komma med massa ursäkter och spela oskyldig. Du kanske inte ser vad du gör för fel, men då är det fan dags att tänka efter.


En dag på stan

Det blev en dag på stan med mamsen idag. Fika och nya stövlar, som egentligen kostade alldeles för mycket men de var skit snygga! Nu är jag otroligt seg och jag vet inte vad jag orkar med just nu, behöver mat...



 
mami

?




Who are you?


Allt, inget, hela min värld

Jag saknar de där stunderna i livet som verkligen känns som guld. Jag saknar att vara lycklig till hundra procent, att känna att det inte finns något som skulle kunna förbättras, att man är så jävla nöjd med hur man har det. Jag saknar att vara i en stund av livet där man aldrig vill att tiden ska gå. Jag saknar att hålla fast vid ögonblicket, det som är ens egna ögonblick där man mår som aldrig förr, det är en känsla av lugn och upprymdhet. Det är en känsla som inte går att fånga hur som helst. Det är den där känslan då man känner sig oslagbar, då man känner att ens liv är så jäkla fulländat att man vill leva med den föralltid. Att man vill leva med någon föralltid. Jag saknar att veta att det är "du och jag mot världen" och att ingenting kan stoppa oss. Jag vill ha känslan, vart fasiken tog den vägen? Jag vill leva utan att tveka och prata och skratta som att ingenting annat spelade någon roll. Jag vill försvinna i drömmar och vakna och inse att drömmen var på riktigt. Jag har aldrig varit så lycklig som när jag sett in i ögon som älskat. Mina vänner, min familj, min kärlek - det är med dem jag har varit lycklig. Det sägs att man vet när man är klar, det sägs att när man vet så finns inte en minsta lilla tvekan i det undermedvetna. Det sägs att vissa är menade för varandra och det sägs att vänskap håller för alltid. Vissa saker är för alltid. Varför kan man inte få bestämma vad som ska vara det själv? Jag vill bestämma själv! Jag vill att varje ögonblick ska vara det bästa i mitt liv. Jag vill se det ljusa i allt. Jag vill älska, bli älskad - vara lycklig. Jag saknar när du saknar mig. Jag vill vara vaken hela nätterna och veta att natten är min. Jag vill kastas mellan olika ställen och uppleva allt som går. Jag vill bli framgångsrik och underbar. Jag vill alla andras bästa, men klarar mig inte om jag inte bryr mig mest om mig själv. Jag lever på andras tankar och åsikter, how does that work? För att vara lycklig måste man väl älska sig själv? Älskar jag mig själv? Jag vill bara vara lycklig.


Fredagsmys i skolan









Lilla Mikael Elias(mitt gymnasium), fredagsmys är med på schemat varannan vecka där hela skolan samlas i aulan. It is all about team spirit. Det här var lite bilder från idag.

Today's



Nya koftan från Kappahl, jacka från H&M,
örhängen från Golddigger och glasiga leggings från Gina Tricot.


Shopping

 

Blus från H&M och kofta fårn Kappahl


Hejhej hallå!

Shit vad jag är trött i kroppen! Det har verkligen varit några dagar av att åka hit och dit som en idiot. Men det har varit bra dagar. Fick en heldag med min mamma till exempel! Dagarna har innehållit lite shopping också - najs, najs, najs. Och jag har fått sova intill kärleken. 

Och idag börjar höstlovet, och jag är så jääävla redo!



Jag lever...

.. men min dator är så gott som död.... Nu står han den där söta i duschen. Det är Inlåst på TV så ska ta och ägna mig åt det. Min sladd till datorn är alltså trasig, men imorgon, då jävlar ska jag få en ny!

Skrivkonsten

Vad skulle jag göra om jag inte kunde skriva? Jag skulle bli tokig om jag inte kunde få ur mig alla mina känslor och tankar på det sättet. Jag är otroligt glad för min blogg, eftersom att jag nästan alltid mår lite bättre efter att jag skrivit ner känslor eller problem. Det blir så mycket enklare att ta itu med när man har det där rakt framför sig. En blogg är som någon som alltid lyssnar. Vilket låter ganska patetiskt, men det är min verklighet.



When you've burned a thousend bridges

Jag känner mig ensam, ensam i en förbannat stor värld. Jag vill så jävla mycket med mitt liv men vet endå inte vad jag vill göra av det. Mitt största mål har alltid varit att få vara lycklig, men varför har detta blivit så förbannat svårt?


Snyggaaaa!



vill ha <3


Just to live one day in those shoes



Three Doors Down - Be like that

Den här låten är så jävla bra! Dock är det lite crappy ljudkvalité, men i vilket fall helt underbar.


Lite saker jag vill ha



Lindex, bikbok, chique.se


Innebandy

Wiiie, I am happy! Det ska bli så sjukt roligt idag, för det är äntligen dags för innebandy igen! Att bara spela och ha kul, driva runt och skratta tillsammans. Jag har längtat massor!


<3

I miss my boo,


I cannot live without you



James Blunt - Goodbye my lover

James är tankarna, melodin är känslan. Musik är kärlek.


Juste fan

Shit jag hade helt glömt bort idrottsdagen imorgon! Badminton, det var länge sedan och ska bli jävligt kul. Nu måste jag nog sova...




natti.


Bilder från i lördags

Något fel vid varje foto, men det var helt klart en rolig lördag på söder!











<3


Lördagens

Det var fest, jag var sliten - inte redo, och hade inte mycket tid på mig. I lördags alltså. Ingenting satt bra, kläderna var helt enkelt inte i samspel med mig. Det sög, men till slut kunde jag i alla fall hålla mig ifrån att fortsätta byta om. Det blev ganska tråkigt men man kan inte alltid slå knockouts.




Linne/klänning, omgjort från Vila


Världens gulligaste!

Mamma kom precis in till mig och berättade något otroligt sött! Min familj åkte till våra vänner på Resarö idag för att äta middag men jag hade fullt upp så följde inte med. Minstingen i familjen heter Edvin och han var det som var så söt.

Mamsen berättar hur de suttit och kollat på bilder från midsommar då det tydligen hade varit först en på mig och min syster. "åååh" och sedan var det en bild på mig, "åååh". Och sedan så kläcker världens sötaste lilla kille ur sig "hon är så gullig!". Haha. Han kommer fånga många hjärtan i sitt liv. Söta, fina, lilla Edvin!


Live in Gamla Stan

Sitter på ett super mysigt fik med Therese, Malin och Jessica. Fett coolt, bliogging från stan.. Yeah.

Fy på er morgonmänniskor!

Hur är det ens möjligt att vakna vid tiotiden på en lördag?! Jag fattar helt ärligt inte hur det går till. Menmen, man får väl se det som att det är bra att komma upp i alla fall.. Inte för att jag tror på det själv, men endå.



Vissa människor kan ord bättre än andra

You changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when my heart was blinded by you. I've kissed your lips and held your head. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I've been addicted to you. I've seen you cry, I've seen you smile. I've watched you sleeping for a while. I'd be the father of your child. I'd spend a lifetime with you. I know your fears and you know mine. We've had our doubts but now we're fine and I love you, I swear that's true. I cannot live without you.


James Blunt är ett geni.


Cybertown

Ibland är det kul att göra något nytt. Det var inte helt nytt för någon av oss men ingen av mig eller Therese hade spelat Cybertown på flera år, så det var helt klart spännande! Vi hade riktigt kul där idag, Kairn och Nayhara slog oss med hästlängder, men det var verkligen kul!




Hatar den här bilden på mig, haha, men jaja whatever, blev en härlig eftermiddag!

Bild tagen från Nayhara<3


Dress for success



Linne och strumpisar från H&M, kjol från Topshop och ring från UrochPenn.


Gratis shopping!

Att det finns sidor där man kan samla poäng som senare förvandlas till pengar är verkligen grymt! Jag hittade Gratisbio tack vare mina vänner och är så glad för det. Det är en skit bra sida då man enkelt kan samla poäng och ta del av olika erbjudanden!

Bli medlem nu, så kommer även du kunna ta del av allt på Gratisbio!

För att bli medlem klicka på bannern nedan! :)


Dejt med Jenny

Jo, som sagt, kvällsdejt med Jenny. Vi ska se Idol och sedan får vi se vad som händer! Puss.

Bra kvällsmusik



Joe Purdy - The city



Godnatt :)


Kvällsfika



Vilken mysig kväll det var, åkte in till stan med Therese och bara pratade om allt och inget. Det är så himla bra med folk man bara kan släppa loss med, och vara sig själv till 100%. Det är så det alltid bör vara, men det är olika lätt med olika människor helt enkelt.

Vi hittade i alla fall ett jätte mysigt fik i gamla stan och sedan, helt plötsligt, trippar Blondinbella förbi. Hon ser så snäll ut och är verkligen jätte söt i verkligheten, the pictures wont do her justice!


Shopping



Ring från Ur&Penn, 124 kr

Accessoarer gör hur mycket som helst :)


Jag kanske skulle bli målare!?

Eller inte.. Nej jag är nog inte menad för ett sådant yrke. Helt ärligt tycker jag det är otroligt kul att skapa saker och att vara med i själva skapandet. Men ett hårt jobb som målare eller snickare tror jag skulle bli otroligt jobbigt för mig. Visst att man klarar vad man vill. Men min plats skulle nog mer vara bakom ett skrivbord ritandes ett hus och inte den som bygger själva huset.

Alla dessa tankar kommer från dagens grymma insats då jag drog bort tapet och spacklade i en sötnos lägenhet. Jag kan inte säga att jag var så jävla snabb men lätt att jag var en naturbegåvning! Så jag menar, klart jag skulle klara det, men har nog inte fysiken som krävs.. hehe, fick någon slags svag kramp i armen efter ett tag.. ;)



Musiken som ledde mig in i tonåren



Avril Lavigne - Sk8er boi


Mössan är framme



Hela dagen har jag gått runt med mössa, det går inte att undvika längre - vinterkylan är här. Man kan ju alltid hoppas att sensommaren på något omöjligt sätt kommer tillbaka till Sverige, men vem hoppas fortfarande when it comes down to it?

Blabla, vilken massa skitsnack. Men i alla fall, det är kallt. Och jag klagar inte alltför mycket, längtar dock efter en snygg vinterjacka/kappa att gå ut i!


"Teddo&Meddo"

Att gå runt på stan. Att trycka i sig en pizza. Att skratta som idioter tills man inte kan andas mer. Det är en vanlig dag med Therese. Har varit en härlig eftermiddag i Mälishöjden. Imorgon börjar jag kvart över elva och på fredag är jag ledig!


Idag



Kofta från H&M, kortärmat och jeans från Gina.


Lägesrapport

Sitter och väntar på Therese, vi ska till stan. Surprise, surprise! För jag MÅSTE ha ett par nya skor, det är kris. Det är "munnar" på hälarna.

Och förresten, when we're at it: Man märker att 1orna har mycket mer luft när de är runt sin egna sort, så att säga. Men det är väl naturens gång, att man är lite mindre social när "större" människor är runt en. Var vi också så i ettan?




Jag och Therese


Härligt, härligt

Nej, nu måste jag sova, det är dags för sömn, somna, sov, sova. God natt.



Söta Elin, haha, alltid lika uppåt!


How to wear..



..en paljettkofta? Det lönar sig att leta i andras garderober ibland också. Hittade den här fina från H&M som hon(min mamma) aldrig använder. Gillar den mycket, men vad tusan passar till? Med strumpbyxor och svart är jag ganska nöjd.. Men det känns som att det är något som fattas!


Mira



Letra (DeMian) - Soy igual que tu

Det är inte alls bra ljud, men nu måste jag ägna mig åt spanska(terminens första prov imorgon), så den här låten passar perfekt. Den är ju trots allt på spanska.. *blinkblink* (Fattar med andra ord inget av texten). Men den är bra i alla fall, musiken och orden, trots att jag inte vet vad dom sjunger... Tar det imorgon.


Humor brooe'



Jag skulle aldrig, aldrig klara mig utan humorn i vardagen. Utan den skulle jag inte överleva. Jag behöver kunna skratta med dem som står mig nära. Jag behöver kunna möta världen leende, det är en del av den jag är. Så tack för att ni får mig att le i skolan, skulle inte klara det annars. <3

Klaga, klaga, klaga

Jag är så trött så trött och det är spanska imorn och jag orkar inte med det bara. Jg hinner inte med något annat än skolan just nu, eller det känns så i alla fall. Måste sluta klaga och göra något åt det. Fan vad jag hatar när man måste göra saker, hatar det! Men nu ska jag dra mig själv i kragen, kom igen matilda, kämpa!




Saknar mina snuttar


Höstmys.



Några saker jag vill ha till hösten:
söta vantar, oversize skjorta, nitar, snygga leggings och en varm jacka.


Fina minnen





<3

Längtan



GOD i miss summer! Kolla bara hur brun jag är! Det var så himla härligt att kunna göra vad man ville varje dag, det var varmt och det var härligt att vara utomhus. Det blev trots allt väldigt många fina dagar/kvällar och jag saknar det. Love to summer.


Musica





Cascada - Evacuate the dancefloor


What I miss

Jag vill ha värmen och kärleken, att få sitta omöjligt nära och känna hur hjärtat slår. Jag saknar den där pussen-godnatt innan jag lägger huvudet på kudden och pussen på min panna när jag inte alls är beredd. När du lägger armen om min midja och drar mig så nära du kan, då känner jag mig säker, det är då jag känner hur bra det är, det är då jag känner, från djupet av mitt hjärta, precis hur mycket du betyder.

Idag ska jag..



Jacka & tröja från H&M, leggings från BikBok

..åka iväg nu snart hoppas jag. Den lilla skiten jag ska möta upp är otroligt seg. Känns så dumt att sova bort hela dagar. Jag är en sådan person som vill gå upp och göra något, inte bara sitta och vänta hela tiden. 


Två filmer senare..

Nu ska jag slutligen gå och lägga mig, god natt.


Night talk

Känner mig så otroligt trött. Det har varit en mysig kväll med en riktig sötnos, ochfilmen vi såg var grym! Det är så jävla bra när man känner så, hatar att gå från en biograf och känna att filmen man såg inte var så bra.

Nu ska jag nog snart sova, :)


Today



Har träffat min moster och även mormor och morfar en liten, liten stund. Men trots att det var så kort så betyder det mycket. Jag älskar verkligen mina morföräldrar men visar det allt för sällan. Det är så svårt att finna tiden till dem man älskar! Som ung är det så jävla mycket som drar i en hela tiden, vänner, skola, kärlek och andra intressen. Det är så svårt att finna tiden, men man måste ta vara på de som står en nära och aldrig ta dem för givet.

Såhär såg jag ut i stan idag:




Tunika från H&M och jeans från Diesel.


I'm trying to find the words to describe this girl



David Guetta feat. Akon - Sexy bitch


Lastnights outfit



Jacka H&M
Tunika, skärp & leggings från Gina
Skor från Dinsko
Väska från H&M


Last nights party

Carro fyllde 17 år, det skålades, dansades och vi hade alla väldigt kul! Älskar sådana där kvällar, när folk bara kan ha trevligt tillsammans, no matter whats happend in the past. Tycker så mycket om Emma och hennes vänner, de är bra människor! Det blev väldigt fattigt på bilder, men tog i alla fall ett par på tåget, under hemfärden.



Fredag

Åh jag älskar fredagar! En enda lektion har gjort att jag är på toppen humör! Har hunnit med både en del shopping och en timme på gymmet. Mamma lagade jätte god mat och familjen är samlad. Jag känner mig full av energi och är redo för kvällen. Sooso sötnosen ska följa med mig till en väns födelsedag och umgås med grymma människor! Helgen är mer än välkommen, jag mår bra nu. :)

00:00 = Fredag





Klänning från Vila
Skor från Belle
Väska från Ceannis
Armband Presenter


Skolfoto: Porträttbilden



Kollade in mitt nya skolfoto idag på kungsfotos hemsida, och det blev väl ganska fint, men jag tycker det är så himla trist när man inte ler med tänerna, undrar varför jag inte gjorde det i år? Jag har ju gjort det dom senaste åren! Åh, ibland fattar jag inte vad jag håller på med. Mamma säger att jag är söt endå. Men hon är min mamma så hon måste säga så, och kolla bara på mitt trista uttryck. "Hej kolla på mig, jag smälter in i det vardagliga utseendet", usch vad trist.

Nu blev det mycket skitsnack! Men i alla fall så hoppas jag att bilderna ser bättre ut när jag får se dem i verkligheten!


What makes you happy?

Sitter och kollat på The City på Mtv.com. Tänk att få jobba som de gör, med kläder och skor, väskor och smycken, att gå ut varje kväll och få ha på sig alla de där super snygga kläderna - pretty amazing. Jag har aldrig vetat vad jag vill bli, eller vad jag vill göra med mitt liv - bara att jag vill bli lycklig. Vilket mål va.. Jag antar att det är något att sikta mot, men först måste man ju lista ut vad som gör en lycklig.




Vemdalen 2009, <3


TORTYR



Vilken tortyr ska jag välja idag?

1. Plocka upp damsugaren och göra rent?
2. Slå upp matteboken och räkna alla tal?
3. Stoppa in kläder i tvättmaskinen?
4. Göra ingenting och få dåligt samvete?


Jag vill inte göra något av dessa. Men jag har matteprov imorn och det håller inte att inte plugga. Synd, där valde jag precis åt mig själv.


Let the music play



Jordin Sparks - SOS


I want



Älskar ryggen på den här kappan!
Synd att den kostar nästan 4000kr.


Att bära en skjorta

   

Jag gjorde några tappra försök.
Och jag tycker att det ser snyggt ut, men jag
känner mig fortfarande inte bekväm i skjorta.


Wiie:)

Fick just reda på när jag börjar imorgon, sweet, sovmorgon!

Plugga: Matte

Jag har aldrig varit så dränkt i matte som nu! Det har funnits dagar då man kanske var tvungen att göra några tal hemma, men good GOD vad mycket jag har att göra. Har suttit med det här de senaste två dagarna nu..

Jag minns när jag var liten, och matte var riktigt roligt, för jag fattade precis vad min lärare sa. Att göra läxorna var en rutin, man fick dem alltid gjorda, noggrant granskade av mamma eller pappa. Visst kanske det låter trist och strikt, men det positiva var ju att man lärde sig något av det!

När jag gick i låg/mellanstadiet var det alltid jag och en kille i min klass som låg först i matten, vi fick alltid extra uppgifter eftersom vi var så snabba och vi hjälpte varandra så vi bara blev bättre.

Idag känner jag mig förvirrad av matten. Jag hänger kanske inte med som jag borde, men när jag väl sätter mig in i det så fattar jag väldigt snabbt. Varför tar man sig inte den där tiden och gör läxorna, trots att de är frivilliga? Det skulle hjälpa så jäkla mycket i längden!

Why does love always feel like a battlefield?



Jordin Sparks - Battlefield


Gamla lådor väcker alltid gamla minnen

Jag har skrattat, jag har gråtit, jag har fått hugg i hjärtat och tänkt tillbaka på mitt liv som det varit fram till idag. Jag har bearbetat massor med minnen som fått mig att bli ett totalt känslovrak. Nu har jag en låda full med minnen, full med kärlek.



"Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar vi minns. <3"




Britney Spears - Girl in my mirror

En av mina favoritlåtar när jag var liten, minns hur jag stod och sjöng till spegeln i mitt rum. Jag visste inget om kärlek, mer än att jag tyckte någon på lekis var söt. Jag saknar att vara liten, men hade inte velat stanna tiden.


Jag blir galen

Det spritter i mina fingrar, jag vill skapa, jag vill göra något, jag vill få ut någonting av mitt liv! Det är som om finalen i ett formel1 lopp utspelade sig i mitt hjärta! Jag är trött, jag är full av energi, jag är älskad, jag blir galen! Det är så mycket energi att jag blir galen! Det är den där veckan i månaden, den där veckan då allting känns extra mycket. Dumma hormoner, men just nu gör det faktiskt inte så mycket.
:) hehe.


I skolan

Det har varit en otroligt givande lektion i historia. Där vi har diskuterat skakande ögon och bilder som man skäms för. Mhmm, mycket givande. Det känns som att skolan är ganska seg just nu, vi kommer inte riktigt igång med det vi ska göra så det blir bara att man glider/sover igenom lektionerna. Jaja.




Såhär tycker Elin om skolan(?), bild från 2008

Not one of them involving you



Paramore - Misery business


Lugna söndag

Även fast det är höstigt regnigt och har varit hela dagen, så har jag haft det bra idag. Tog en sväng på stan och fick med mig mysigt sällskap hem att bara ta det lugnt med. Det har varit skönt att inte springa runt som en dåre, jag antar att man behöver de dagarna också.. Dock älskar jag när det är liv och rörelse, men med rätt sällskap kan även lugna stunder vara hur bra som helst.



Bittra höst

Fy fasiken vad regnet är jobbigt. Det gör inget gott över huvud taget, det får en bara att stanna hemma. Hösten är nog den dystraste årstiden, men det var väl inget nytt. Karin har det nog bra där borta i södra Frankrike eller var det nu var. Saknar värmen från sommaren.




Oktober, 2006


Today



Jacka H&M
Tröja Zara
Jeans Diesel


On our way to PARTY








Tilltaggning för insparken hos Vivisen












Fina underkläder




Något som alltid får mig att känna mig snyggare än vanligt är när man lägger ner lite extra effort på underkläder. Till det här ovan till exempel, skulle jag inte säga nej.


Rock är terapi



Three Days Grace - Lost in you

Rockmusik är underbart. Det är äkta, det är känslor, det är riktig musik! Alla toner behöver inte sättas, det finns inga regler. Allting handlar om känsla, att förmedla något. Fattar inte hur jag kunde tappa så mycket av mitt rokintresse(?). Hur som helst älskar jag det fortfarande, och varje gång jag lyssnar på det är det som att komma hem igen.


Skriver av mig

Det är ett ständigt bortval. Jag är så jävla trött på att vara en "sista utväg" ett "utifall att". Du är så trovärdig när du pratar med mig, men sedan går det utför gång på gång. Du väljer bort mig. Det finns ytterst få gånger då du inte gör det. Du kanske intalar dig själv att det inte är så, men om du tänker efter förstår du nog också vad jag menar. Ibland vill jag bara göra detsamma mot dig, för att du ska förstå hur illa det gör mig! Men jag kan inte, inte när jag vet hur fel det är, hur ledsen jag blir när du gör det mot mig.

Du betyder för mycket för att jag inte ska reagera.

Update: Blev en del väldigt hårda ord, ha överseende med att jag var upprörd.

Got to go



Nu ska jag till skolan, härligt osminkad, för engelska, seminarium i samhälle och svampplockning med Natur&Friluftsliv-gruppen. Och sen,tonight, We're gonna dancedancedance!


God morgon

Jag älskar att gå upp och ta vara på morgonen på ett lugnt sätt. När det inte är någon stress. Man hinner kolla igenom anteckningarna inför dagens lektioner och sakta planera sin dag. Att ta det lugnt och känna sig fridfull är det bästa som finns. ;)

Det är fredag imorn



Hahahaha, snyggt..

Så där är jag nu i vilket fall. Är så trött om kvällarna nu för tiden. Och helgen lär inte bli en vilohelg... Men det är bara att göra det bästa av vad man har. Imorn är det seminarium och jag är lite nervös. Det får bli som det blir. Man kan inte stressa ihjäl sig, det är bara dumt. Det löser sig. Jag har tid på mig imorgon också, det kommer gå bra.

Tack mamma!



Det var verkligen dags för en ny neccesär till mitt smink :) tack mami.


Rebecka tror att han kommer vinna Idol!



Erik Grönwall - Is it true

Han gör det så bra! Otroligt att han kunde göra så att en låt från melodifestivalen blev bra. Tycker becks gissning är lite djärv men vi får se vad som händer.


Tonight

Nu sitter jag här igen, framför Idol och Resa fick mig nyss att rysa.. hehe.

Är ganska så trött efter den röriga kvällen, men fick i alla fall mysigt sällskap till middag. Det räddade nog i princip mitt humör för ikväll. Ibland behöver man gå iväg en stund och ta itu med saker vid ett senare tillfälle för att inte säga sådant man inte menar.



En rödhårig matilda, från 2008(?)


RSS 2.0