Emotional.

Om andra mår bra, så mår jag bra. Är andra ledsna kan jag stupa rakt ner i helvettet, medan jag försöker få oss alla ut därifrån. Det kommer tårar till Extreme Home Makeover och jag får ont i hjärtat av att se Kovo bli utvisad ur kungariket i Lejonkungen 2.

Vet inte var jag vill komma med det här.
Trött. Jag saknar disneyfilmer!

I'll wait for you always






En fika på Stureplan



Karin & jag.


Vecka 5

Vad som är bra med den här veckan?



Vi går bara till onsdag :)


A night in town

Kall i kroppen. En fika på stan med min lilla finis. Nya kläder att känna sig snygg i. En gigantisk tekopp och hallonpaj. Jag har haft en mysig kväll, med trerättersmiddag till att börja med. En härligt pratglad familj på besök och en braaa stämning. Jag gillar middagar. Dom är mysiga. Nu kollas det på sommarresor, USA maybe? We'll see.


Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig



Ras Cricket - Skin


Två oanvända klänningar

Jag älskar att shoppa. Speciellt när det inte är något man måste köpa, den bästa shoppingen är när man köper något för att det ger en grym känsla och bara talar till dig. Senaste månaden har jag köpt två klänningar som jag mår fett bra av(hehe) men har inte använt någon av dem. Men snart så :)



Bikbok / H&M


Min shopping



Tröjorna till ett värde av 550kr, men nu var det rea, så 2 för 99, hehe. <3 BikBok.
Värmeskydd från Loreal och hårspray från Proffs.


Ganska slut

Satan vad mina fötter värker! Det har varit en mysig dag med mamsen på stan, men nu känns det verkligen. Jag har shoppat(ojdå) och mina pengar börjar ta slut(?). Men vadfan det gör mig ändå glad så varför inte. Jag tror jag måste rensa bland mina kläder och få lite perspektiv på vad jag egentligen använder.


I wanna be forever young



YouthGroup - Forever young


Hey boy, put the clock on you boy

Det känns way to late att vara uppe nu, för mig. Drama är något som är konstant i mitt liv, men ja antar att det är vad som gör livet intressant. Känner mig ganska lugn trots allt, det är filmmorgon imorn och dagen slutar vid elva. Jag är trött, mycket trött, men jag är inte så sugen på att sova. Eller jag vill inte vakna sen, det är den biten som är jobbig. Men snart, snart, snart ska jag sova.



t&m


Dressed



Svarta jeansleggins Vila och mysig kofta från Salt.


Kärlek

En brabrabra dag igår. Jag var på bio och middag med kärleken. All in all en mysig kväll med bästa sällskapet. Det kändes bra igår. Jag mådde bra. Life was good. Och sällskap till tunnelbanan på morgonen idag, mycket roligare än att gå där själv till skolan. 

<3

Sick bastard

Det är inte kul att vara sjuk. Eller förkyld, eller whatever I am. Nu är väl det enda som är kvar hosta. Hosta som gör att jag inte kan sova. Sömnbrist som gör att jag inte kan koncentrera mig. Brist på koncentration som gör att jag inte kan plugga. Det kallas en ond cirkel. Jag är fast. Men nu jävlar! Apoteket hade tabletter för rethosta. Haha. Hur dumt låter det inte? Men det är grymt. Nu är det bara och se om dom funkar.

Shoppade också en geisha och hårfärg, måste vara den mest spännande shoppingen jag någonsin gjort.


Longing



Korta kjolar, färglada väskor. Fan vad jag längtar till sommaren.


Work the ass off

Asså seriöst jag orkar inte, jag vill vara smal och snygg och inte äta massa skit, men just nu är jag bara så jääääääääävla chipssugen! Just nu är jag sjuk, jag kan inte träna, jag kan bara sitta på min rumpa, men när jag är frisk då jävlar , och det här är inget skämt people, då jävlar ska jag träna mitt ass off, bokstavligt talat.

I want more than you're giving me

Hittade en låt som påminner mig jätte mycket om när vi var små, sjuan kanske? Jag var ung och dum, ganska bekymmerlös och älskade mina vänner mer än något annat. Det var bra tider :)



Natasha Thomas - Skin deep


Trotsig unge

Ohno, kom precis på mig själv med att vara världens jobbigaste och trotsigaste dotter. Time to shape up?





Gamla bilder


Supermorsan

Det verkar som att jag ska bli extramamma inom en snar framtid. Eller ja, förhoppningsvis i alla fall. Knock on wood. Nej men seriously, nu hoppas jag verkligen att det blir bra det här. Jag får helt enkelt se till att det blir bra.


Maddes 18års middag








Sakna

Jag tycker det känns dumt, att det är onödigt och bara allmänt korkat att sakna något, en tid, en människa, en vän eller en händelse. Varför ska man sakna något som redan varit? Varför nöjer man sig inte med det man har, och om man inte är nöjd så gör man något åt det? Jag tror att jag är trasig. Trasig på så sätt att jag saknar, mycket. Jag tänker ofta på hur bra man hade det, förr. Det hindrar inte att det är bra idag, men jag blir aldeles sentimental och önskar ibland att jag levde för ett år sen nu. Men å andra sidan hur skulle jag då komma vidare? Ibland spelar inte det någon roll. Ibland önskar man bara att man kunde hålla fast vid vissa ögonblick, att en liten stund skulle få vara förevigt. Jag har saknat det ordet, föralltid. Jag kommer aldrig att sluta tro på föralltid.


Lashes



Karin bidrog med milslånga fransar och Sofie på trerätters middag. Jag lämnade min kamera i köket och med prat och skratt flöt kvällen på tills vi plötsligt rusade iväg för att hinna med bussen. Vi firade Sofies 18årsdag med skumpa och minnen. Grattis, grattis, grattis! Imorgon är det måndag and back to reality, men bilderna, de har jag kvar.










Fullbokad helg

Det har varit en helg med allt möjligt. Galen stress med bästa vänner, två st 18års firanden och brabra sovsällskap. Min röst är nästan helt borta, så jag hoppas att imorn när jag ska till skolan, att den är tillbaka då. Nu ska jag ta det lugnt och fokusera på skola. More update? Later.




Hos Madde i fredags.


Everything is never as it seems



Owl City - Fireflies


Fun on a thursday

Min ex granne frågade om jag ville med på nåt skojj, jag trodde han menade nu. Jag blev besviken när det inte var så, och ännu mer besviken över att vi numera har 40 min till varandra och inte 2.. (det faktum att jag aldrig dragit mig ut i detta tillstånd i vilket fall spelade inte så stor roll).



matilda och kask 2008


Inspirerad



Det var fan ont om tråd, men jag orkar inte köpa nytt, I'll make it work!


Att bry sig om någon man inte känner

Jag gjorde precis något helt crazy. Eller för mig var det galet i alla fall. Läste en blogg som jag vanligtvis läser och hon berättade om sitt brustna hjärta. Blir så jäkla medlidsam och mår dåligt för den andra personen direkt. Det är ingen som bör må dåligt, speciellt inte någon som verkar vara en bra person. Never. Så jag skickade ett mail till henne, vem vet om hon svarar, det visar åtminstonde att hon inte är obetydlig. Har ni någonsin mått så dåligt så det kändes som att det inte fanns någon utväg? Man kommer alltid ut, på ett eller annat sätt. Man kanske aldrig blir riktigt hundra igen, men man överlever, om man vill så gör man det.


One of those days

När allting bara känns trist och tråkigt. När man inte kan förmå sig själv att göra någonting alls. En sådan där dag, det är det idag. Nu vill jag vara frisk och kunna ta itu med det som är kul att ägna sig åt. 


Dressed up



Sammetsleggings från BikBok, boots dinsko och väska Zara.


It's gonna happen and it's supposed to happen



Jordin Sparks - One step at a time


Inspiration

Rosa, transparent.


Sommaren

Varför blir jag plötsligt stressad över sommaren? Jag fattar ingenting! Måste tagga ner, det här funkar inte. Det är ett halvår kvar till sommaren, det finns ingen anledning att tänka på det nu. Det var väl det där med priserna på utlandsresor.. Att de stiger ju närmare sommaren man kommer.

Jag har en idé om att det är roligare att åka utomlands när det inte är så jäkla fint väder hemma, alltså typ vintern. Men nu har alla mina vänner (i princip) börjat parata om sommaren och alla ställen de ska resa till. Jag vill också resa, jag vill också fira sommaren, men frågan är om jag hellre gör det på för- eller eftersommaren.

Sluta stressa nu din dumma jävel.


Morgon

Så vad har jag framför mig idag? Mamma köpte en SOLO igår. Det finns fortfarande godis kvar.. Undrar om det är något bra på TV? Hoppas alla bloggare uppdaterar snart! Hehe.. En heldag i sängen. It's gonna be exciting.


No one else would do



Chris Brown - With you


Love for clothes

Har kollat runt lite på internet efter sommarkläder. Jag längtar som bara den. Synd bara att allt ska bli så dyrt när man lägger ihop det. Här är i alla fall några saker jag vill ha till våren/sommaren.



Från Lindex och H&M, sammanlagt ca 850 kr.


Det är svårt att se det positiva

Greaaat! Nu har jag fått feber också.. Jag har inte tid att vara sjuk. Men skitsamma, ska bli skönt att slippa skolan imorn. Känns bara lite pissigt om min närvaro skulle bli obefintlig i början av den här terminen också! Alltid i början av terminer blir jag sjuk... Måste ha fått ett riktigt tabbigt inumförsvar de senaste åren..

Aja, pappa ska köpa tidningar och pizza. Det är Paradise Hotel på TV ikväll och jag får sova hur länge jag vill imorgon. Hade jag inte haft någon feber så hade det ju vart idealiskt en tisdagkväll.



Jag kan inte skilja på om jag vill va' med dig

Idag är en dag att ta itu med all skit. Skolskit, mest. Städa skulle vara en bra idé. Det är inga roliga grejer att se fram emot direkt.

När jag var 5 tror jag inte att jag hade så svårt att skratta åt mig själv, med mig själv. Alltså att ha roligt på egen hand. Men jag roas inte längre av barbiedockor eller kojjbygge. Det krävs mer än ett paraply för att jag ska bli glad.

Att växa upp är något jäkligt konstigt. Man förändras, man utvecklas och man blir någonting annat. Har man kvar den man var från början? Är vi en 2.0 av oss själva, eller blir vi någon helt annan? Är det omständigheterna som förändrar oss? Vetksapen om världen förstör oss. Eller inte förstör, men vi blir medvetna om saker vi inte behöver kunna något om. Sådant som egentligen inte spelar någon roll, saker som tynger ner oss och hindrar oss från att leva ut det lilla barnet, hon som alltid sprang runt med ett leende på läpparna och inte visste något bättre än en kram. Hon som visste vad livet var och såg till att leva det.




Liten Matilda


Why am I gonna let you try



Ena sekunden tänker jag att jag är lycklig, nästa - not so much.


Dollyblonds smyckestävling

Jag är hoppfull! Idag satte Dollyblond, bloggerskan, igång en tävling där man kan vinna hennes egendesignade smycken. Jag har gillar handsmycket jätte mycket ett bra tag men inte tagit mig råd. Nu är det bara att hoppas på det bästa! I would wear it always, hehe. Om du också vill vara med klickar du här!



här är det grymma smycket, bild från dollyblond.se


I love you more than songs can say



John Mayer - All we ever do is say goodbye

möjligen 2000talets största poet


And now I'm back from outer space

Vilken dag det har varit! Jag är äääntligen hemma, men det har varit riktigt härligt ute i backen. Det har känts som en riktig skiddag, med plattfall inräknat. Jag hoppas jag kommer till Alperna någon dag och får åka. Det skulle vara så satans kul att åka längre backar.

Imorn får jag sovmorgon, I'm halfway to happy.

Skojj imorn

Det är sjukt hur tidigt jag ska upp imorn. Det är dags för METGs skidresa till Romme, a place I've never been before. Så det ska bli spännande och sjukt kul! Men vad är grejen med att man ska träffas 06:15 på morgonen? Det var länge sedan jag gick upp såpass tidigt.



Vemdalen 2009 :)


Åka bil

Shit vad konstigt det kändes, nu har jag kört bil för första gången! Skulle jag ge mig ut på gatorna idag skulle jag vara en mycket stor trafikfara. Men parkeringen räckte för mig.



Today



Topp Gina Tricot, skärp Vila, leggings BikBok.


Nu börjas det

I år är det 92ornas år och nu börjar hysterin! Idag fyller världens gulligaste tjej år så:

GRATTIS Klara! / With love <3


Life is shallow

Hur hade det varit om man jag var mycket ytligare än jag är? Hade allting varit lättare då, eller skulle jag bara känna mig totalt känslokall? För saken är den att jag mår bra av att vara ytlig. Hur fucked up är inte det? Att shoppa, fixa håret, köpa smink. Alla de där ytliga grejerna. Kanske är det bara något som får en att rikta uppmärksamheten från det som känns mer, det som spelar roll på riktigt. Yta eller känsla.



Chilling in my bead

Vindruvorna är sura som aldrig förr. Hur gick det till? Ett hopp rakt in i mitt liv. Vindruvor. Jag måste göra hundra grejer idag, eller kanske egentligen 3 saker som kommer ta hundra år, eller snarare timmar.. Och här sitter jag? Smart tjej, som Aviva skulle sagt.




A n I, 2008


Lite borta

Lyssnar på Millencolin och läser How to kill a mockingbird. Luften har gått ur mig på lite för många sätt den här veckan. I'm working on it.

F

Livet är fan inte rättvist.

En bris blir en orkan så lätt

Det är otroligt hur skitproblem kan blåsas upp till orkaner. Men som läget är klarar jag inte av att stå ensam. När man känner den där förbannade känslan av att må dåligt. Jag kan inte hålla det inne, tyvärr, kalla mig en jävla bitterfitta eller vad fan som helst. Det är den jag är.

Jag tar inte lätt på saker. Ibland är det otroligt korkat, och det är jag medveten om. Men att känna sig all alone. Mitt i allt kaos. Det är fan inte kul. Och bara för att det var det här som fick bägaren att rinna över så betyder inte det att det är det enda jag bryr mig om. 

Jag kanske inte vet allt om andras problem, men tänk då, om du döljer något för mig så kanske det är samma sak the other way around?

Retorisk fråga

Andra dagen i skolan och jag är stressed out. Hur bra är det liksom?



Musikmirakel

I helgen var jag i Sälen med min familj. Lördag eftermiddag satte vi oss på ett supermysigt café där två killar sjöng och spelade aukustisk gitarr. Det var en sådan där stund som gjorde mig otroligt lugn och harmonisk. Miljön går knappt att beskriva. Det är en stund som den där eftermiddagen som får mig att förstå magin i musik. Det är sådana stunder som får mig att se varför jag lever på musik.

En av låtarna de spelade var Fields of Gold. Det är en underbar låt och jag tycker att alla som går in här på min lilla blogg bör ta sig tid att lyssna på denna låt. Här och nu. Jag ger er:



Eva Cassidy - Fields of gold


Invigning av mina nya leggings



Svart tröja GranCanaria, ringar från Åhléns och Ur&Penn, leggings Veromoda.


Bara allmänt struntprat

Fan det är så segt. Skola och snö, stress och kyla. Lackar. Om jag hade pengar skulle jag åka utomlands typ nu. Jag har pengar. Men nog pengar? Don't know. Bodypump på idrotten sen, if i die, you know what happend. Alla dagar känns så meningslösa, det är bara, äta sova plugga. Ska man inte känna att det man gör är meningsfullt? Ett fel på matteprovet vi fick tillbaka, Am I great or what? Men endå känns det inte galet grymt. När jag fick MVG i matte i slutbetyg i nian började jag gråta. Jag blev så glad. Jag är störd i huvet. Men det var lycka för mig. Can't denay it.


Thinking

Just nu, just den här vintern har varit fylld. Det har varit resor hit och dit, långa bilfärder och nya planer jämnt och ständigt. Det är så jäkla kul att hitta på saker, men till slut måste man prioritera. Det  blir hemskt jobbigt då jag inte vet vad jag vill. Men hur ska man exempelvis kunna veta nu hur man vill spendera sin sommar? Eller hur man mår 4 mån framåt? Visst man får något att se fram emot - om man gillar tanken. Annars då? Om man ångrar sig? Det är skitjobbigt, jag vill överallt!


Pickaboo



Milencollin - Ray


Shopping

Hår, leggings, tröjor, rea, skor och väskor - Therese och Matilda har varit och shoppat.

En kärlek mer fick plats hemma hos mig, och ett par leggings i fel storlek har bytts. Så nu är jag både en väska och en "underdel" rikare. Awsome.





Väska från Zara 199 kr, leggings Pieces 360 kr.


Varför jag bloggar (?)

Det här med att blogga. Det går verkligen i vågor. Ibland finns inte tid, ibland orkar jag bara inte. Ibland vill jag verkligen och det kommer inlägg efter inlägg, men just under julen har det varit så jäkla mycket annat. Men nu ska jag försöka att ta upp det igen.

Jag tror att jag behöver bloggen. Den hjälper mig. Det är så jäkla skönt att skriva av sig och grymt att kunna minnas allt som hänt.

Genom bloggen kan jag spara allt jag vill minnas. Den är ju trots allt mest för min egen skull. Klart det är kul med respons, vem tycker inte det? Men jag skriver för mig, för min skull. I mars startade jag den här bloggen. Nu är det januari. Snart har jag haft den här i ett år. Och den har verkligen varit och funnits för min egen skull.



Nayhara och jag, mars 2009


Pain

Jag vet inte om det är något du håller på att förändras till eller om det har pågått bakom min rygg hela tiden. Ord du har kallat mig, saker du har gjort. Smärtan försvinner inte.

Dresscode



Kofta från Kappahl, skärp Lindex, halsband Golddigger och jeansleggings från Vila.


Tongiht was a good night

Idag har jag hunnit med sjukt mycket! Fika med syster och gammal vän till la familia, slkorts köp, hälsa på Nayhara med bror på CT, en snabbis på stan och till sist hem till Theresi för tjejsnack och middag.

Det var otroligt dramatiskt på Paradise Hotel ikväll, mer än en tår blev delad. Kylan fick mina fötter att domna bort, inte heller där var en tår långt borta(kidding).

Nu är natten här. I'm alone, men det gör inget. TV, dator - here I am.




Vänner är bra

Estoy en casa de Therese para su.

Coolt.

Vi äter choklad och kollar TV.

Oj, vad jag känner mig intressant idag.



Klockan halv ett på natten/morgonen



Just nu känner jag mig krokig som en makaron, jag vill bara kunna klättra upp på väggen och göra frivolter!

Why do I feel this way? No fucking idea.


Paradise Hotel

Ikväll är det dubbelavsnitt av PH!!! Hur grymt är inte det? Och min älskade nyckel har kommit tillrätta tack vare Alex! Måste bara hämta upp den jäveln, (nyckeln). Och jag har godis och julmust. Och jag mår bra. Och jag vill kunna krypa upp i en famn och få en puss på pannan, den som får mig att känna mig så jävla trygg. Men det får bli en annan gång. För det är bara en famn jag vill ha, och denna är inte här.



We live, we learn, we try



Justin Bieber - Down to earth


Ibland är det inte tillräckligt

Mina needs är för mycket. Jag vet det, jag känner det. Ber jag om för mycket eller är det andra som har för lite att ge? Jag blir en belastning, jag blir ett känslomonster. Ett monster som förgör allt som kommer i ens väg. Jag har inte förmågan att trycka bort känslor - det är inte jag. Så snälla be mig inte om det, utan finns där istället. Det är vad jag behöver.




en av dem som får mig att vilja leva


now.

För mycket känslor. Jag vet inte vart jag ska göra av dom. Och han blir alltid så jävla konstig när jag mår dåligt. Sån grym timing. Jag orkar inte. Vill bara kunna säga hey I'm happy och verkligen mena det.

Remenessing

Jag kan inte sova, Therese har hållt mig vaken. Men det var fint to catch up lite med verklgheten. Min partner in crime i skolan påminde mig dock om allt som måste göras. Mindre kul, men vafan bättre nu än en dag innan plugget!




HELT tillägnad Emma!



This is for you honey! Minns du hur vi satt och tappa byxorna av skratt i METG skolans lokaler för ca ett år sedan? Sometimes I miss you badly! Hoppas du mår jätte bra så får vi ses snart :) Mycket kärlek!


Försenad juklapp



I förra veckan fick jag ett otroligt fint halsband av Ammis and kid, (above).
Har inte tackat för det personligen, så gör det nu!

Tusen tack Ammis and my love, jag blev jätte glad!


Problems in paradise

En sådan dag då man bara vill sitta vid datorn och inte göra någonting. Vad får jag? Ett internet som fungerar periodvis i ungefär 5 minuter åt gången, sedan måste man koppla om alla sladdar för att det ska funka igen. Gaaah, jag blir galen!

It's a risk I'll take for the chemestry



Alexandra Burke ft. Flo Rida - Bad boys


Going away

Igår var en riktigt dramatisk dag. Mer än så behöver inte sägas. Jag är död idag. Men inte dödare än the man I'm heading towards. Får se vem som somnar först ikväll. Now I need food. Kyckling, ris och beanäääsååås Here I come!!


Nytt år

Jag fick börja mitt 2010 med en del av dem som betyder allra mest för mig. Det kunde alltså inte blivit mycket bättre. Supermysig middag och sedan en surprise mitt i natten, oväntat sällskap. Det var inte ett välbesökt dansgolv igår, men det gjorde inte oss någonting, vi hade det för oss själva, jag och mina fina.


RSS 2.0