Nytt



Gina Tricot

Fyller på vinterförrådet. Denna fina fick flytta hem till mig. (Y)

Sådär på kvällen

Trött och sliten. Käftsmäll och tacos. Fifa och huvudvärk. Bra med dåligt. Dåligt med bra. En blandning. En Petter, en September. Trött och sliten. Behöver något gott nu, sen kanske en säng. Loove.



Godmorgon

Vaknar upp med världens förkylning. Kuuuuuuuuuwwwl. Solen skiner i alla fall. Glad för det.

Länge sen sist

Talangen själv. Resultatet av tjejernas julpyssel idag.

Förra veckans shopping

Kofta Gina Tricot, skinnimitationbyxor BikBok
Koftan är kärlek, ren och skär kärlek. Men när det kommer till brallisarna. Orkar inte riktigt att de pallar med högst 10 steg innan de sitter vid knävecken. Ni vet? Inget håller upp dem. Typiskt. Får se om jag kan fixa det på något sätt..

Sliten tjej

Är trött och sliten efter julpyssel med mina små tjejer och ytterligare jobbiga besked. Livet är en bergochdalbana. Just got to ride it.

Watin' for the night



September - La la la

En helg, ett inlägg

Rätt seg / rätt crejsy weekend. Fick en del besked som skar lite därinne. Vill hålla er i handen och säga att allt blir bra, men det är ju inte så lätt. Men annars, myshelg. Filmkväll med min finis och första advent med mitt hjärta. Pretty okay. Har börjat få sådant sug efter pulkabacke, där failar det lite att bo i stan.



Har även använt den här koftan riktigt flitigt. Älskar den, 249kr från Gina Tricot. Skön som tusan. Och så köpte jag ett par fuskskinnbyxor på BikBok. Det syns inte så väl men jag får ta bättre bilder senare!

If a bird can sing with a broken wing

Som ett åskmoln litegrann. Förargad. Fast jag inte riktigt vet. Vet väl snart. Väntar igen. Fuck väntan. Den kan köra upp nåt. Lyssnar på Hassle och njuter, hjärtat hänger med. Han sjunger inte, han talar till mig. Jag älskar musik. Jag skulle inte klara mig utan den. Bra musik. Hassle. Ikväll är det jag och han. We all must go through it some time, you are not the first.

Don't expect the world to stop



Erik Hassle - Bump in the road

Dagens


Kofta Vila, topp Paris Kate & I, leggings Vero Moda, halsband MQ

When we walk on the fields of gold



Eva Cassidy - Fields of gold

Hittade den här fina fina låtern på youtube. Den är kopplad till en minnesvideo för Therese Johansson Rojo. Minns ni vad som hände? Det är så satans jävligt så det finns inte. Att det ska hända så sjuka saker. Men ska verkligen ta vara på det man har.

Fredagshälsning

Lyckad fredag. Började lite halvtaskigt med att jag försov mig. Satt barnvakt igår till 23 och man kan ju tänka sig att det var därför. Men jag tror ärligt inte att det är brist på sömn utan snarare brist på solljus som gör mig så trött. Men men, sedan kom jag igång riktigt bra under filosofin, fick ett mail skickat om projektarbetet, umgicks med Malin(<3) och shoppade lite nya kläder. Finfint. Och ikväll ska jag få potatisgratäng, lycklig cheeeyyy. Puss alla söta, hoppas ni också får en bra fredag!



A good night

Det bev ingen träning igår. Gick på Jackass 3D istället. Riktigt rolig film. En hel del sjuka klipp också. Värt om man vill ha en rolig kväll. 


Heyydu

Den här dagen och det här vädret alltså! Man ska inte klaga, för det är ju ganska mysigt. Men att inse när man står utanför dörren hem att nyckeln är kvar i skolan, det är inte kul, inte när det är snöstorm. Dagens tabbe. 

Om ett par timmar ska jag träna med bästa Gabbi, så nu kokar jag tortellini. Stressig vecka, med massa barnvakt, plugg och träning. Det kommer bli sjuuukt skönt när helgen kommer! 



Fint

Gina Tricot 299kr

Två söta toppar från GT. Skulle passa bra en partykväll. Åh jag vill bara byta ut hela min garderob. Är så trött på allt som finns där inne. Galet.

Tagit mig till skolan

Har precis skickat iväg ett mail om sammarbete gällande projektarbetet. Det känns bra, känns som vi är igång vilket är väldigt kul. Chillmode i skolan, då det är håltimme. Jag älskar den här håltimmen på tisdagar. Den är chill. Är man trött hinner man sova till och med. Pysss...

The doctors helped until the whiskey wore away




När man är onöjd

Jävla ******** och ********. Jag tycker inte om er. Ni kom, ni såg, ni tog, ni dog. Det är nog. Hejdå tack och adjö. Jag är så satans less att nu är det fan över. Vi gör slut. Säger nej, bryter upp, tack och hej. Jag vill inte ha er mer. Jag mådde bättre utan er. Så nu, nu är det sagt och gjort. Fast det kommer ta ett tag. Men nu har jag bestämt mig, ni ska bort.

Något jäkligt materiellt och ytligt handlar detta om. Så don't worry om konstiga dippar i mitt liv. Det här handlar inte om någon annan än mig själv.

I fredags

Topp GinaTricot, kjol H&M
Körde på svart i olika material när jag gick ut i fredags. Väldigt enkelt, men också nöjd.

Jag lever

En kväll i sällskap av vänner. Fredagen var fin. Men helvette att jag ska vara så känslig för alkohol. Det var en inte riktig okej morgon. Men å andra sidan vaknade jag upp mellan två killar. Så det kan gå. Nu är det städning på schemat och sen biokväll med mina lovers från högstadiet. Fina grejer. 



Snyggingar i London, haha, mitt kvällssällskap

En tanke

En tanke till alla som inte fick leva sitt liv som de borde fått. En tanke till alla där ute som mist någon. En tanke om att minnas det bra. Det fina.

Close your eyes, clear your heart



Andreas Wijk - Human

Lyssnar på Kato

En hockeykväll med le love och en projektdag med Ellinor och jag är nöjd. Bra dag. Gillar när det händer grejer. Känner mig så mycket mer levande då.

Today


Topp BikBok, jeans Gina Tricot och armband H&M

Haha, snygga bilder, en dagens i alla fall. Inveg min nya tröja, älskar den, och ett snyggt armband.

The way you would've laughed



Flipsyde - Happy birthday

Blir lite känslomässig och njuter av orden och melodin. Döden är bland det mest dramatiska jag stött på. Smärtan och saknaden blir så total. Tomheten ekar runt en. Men allt jag kan göra är att tänka att du finns med. Att du ser. Att du vet. Vad vi vet. Allt jag kan göra är att minnas dig för den underbara morbror du var. Och åter och åter igen uppleva våra minnen i mitt huvud. Jag älskade inte dig, jag älskar dig. Nu och alltid. För du var och du är en underbar person. Bara att du inte finns här. Inte här och nu. Men jag minns, vi minns. Du är bäst. Saknar dig.

Sliten men glad

Haha, jag failar så totalt när jag inte sover. Har varit trött hela veckan. Och idag när jag skulle gymma försov jag mig, på eftermiddagen. Inte bra. Nej. Måste skärpa mig lite. Sova ska man göra på natten. Eller... A men i alla fall. Najs dag. Inte så lång skola och sen två pass på SATS. Duktig cheey.

Var liten sugen på Café Opera ikväll, men mina ben bär nog inte. Sängen lockar mer. Och Paradise Hotel, skräpTV i mitt hjärta.



Bristfälligt

Nu räcker det. Var tog disciplinen vägen? God natt!

Shopping


BikBok 32:50 kr / styck

Var tvungen att dela med mig av mina reakap. Dock är de båda i storlek L, men det gör inte så mycket då de från början är tröjor, men nu blir snygga fodral. Gilla massor.

Black magic


Klänning H&M, kofta Gina Tricot, leggings Åhléns

Älskar och saknar



Regina Spector - Samson










Shopping

När jag ändå är här tänkte jag slänga in ett köp från förra veckan. Jag har kommit att älska webbshoppar med secondhand. Det är otroligt billigt och man kan hitta saker man hade tänkt köpa men aldrig gjorde.


Gina Tricot 20 kr

Den är hur skön som helst. Jättebra sätt när man inte vill slänga iväg hundralappar.

Lägesrapport



Mitt liv just nu, as we know it. Kanske inte den sommaridyll jag önskar jag levde i varje sekund av mitt liv. Men det känns endå bra när man sätter sig ner, och ger sig fan på att det ska gå. Lite sent kanske.. Men bättre sent än aldrig. 

Längtar till sängen och sömn. Får uppleva det i helgen. Så kör vi på som fan nu i veckan. Plugg, barnvakt och träning, plus att man ska hinna med ett liv. Galet.

Hey

"Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar", sitter och lyssnar på honom igen, Daniel, för att han är så bra. Trött och sliten som fan. Måste plugga nu men är så satans trött.. Vill bara lyssna på musik och ta det lugnt egentligen. Fan vad sooftisch det hade varit. Nu blire PH för hela slanten. 



Deadmau5



Deadmau5 - Strobe (Club edit)

Review av ikväll

Galen kväll. Med 40+. Gillade det. Även fast vi jobbade. Jag och TP, TP och jag. "Hur många krävs för att öppna bullens pilsnerkorv? En Therese som skruvar på burken och en Matilda som skär i locket". Gamla legg på bussen och endhållplats. Du vet. Allt som betyder något.

Tack för ikväll, nu ska jag sova och sen bli väckt av han jag älskar, dröm sött allihopa(mest du Malin).



(Y)






Fan vad ego att jag var med på alla bilder. Men jag är väl på bild med alla jag tycker är sköna, inklusive mig själv.. Så det är väl okej. He-he-he. En fredag på Nype. Fredrik fixade och på endast ett par minuter var vi inne och dansade. Häftigt.

If you believe in us



Justin Bieber - Up

God morgon

Supertrött. Ser i kors. En juice till frukost. Jobb ikväll. Sova en timme till kanske? Igår var kul, lägger upp lite bilder snart. Peace man.



Igår innan vi drog

Less

Noll respekt

Det är imorn

Sjuka grejer händet på natten..

Hej



Lite så känner jag mig väl just nu. Fuck life. Men endå inte. Aa.. Fast nee.. Om ni förstår vad jag menar?

Wishlist


Klänning H&M, leggings VeroModa, klackar Bianco

Jag önskar att det var tillräckligt varmt för att ta på sig typ det här och bara kliva ut genom dörren. Utan tjocktröja eller jacka. Bara vara. Som man kunde på sommaren. Som man inte kan nu.

Wake me up



Ellie Goulding - Every time you go



Bloggtips

Igår hittade jag en blogg jag föll hårt för. (http://musikmusikmusik.blogg.se) En tjej som skriver om olika musiktips och det känns som hon har rätt bra koll. Gilla mycket. Lite kul att tänka utanför sina vanliga banor. 

Fan också

Verkligen jättekul början på dagen att bli väckt av en sur förälder...

Sleeptime

Sov gott alla ni söta som läser min blogg. Kan nog inte vara såå himla kul hela tiden, haha. 

Säger godnatt med ännu en låt från underbara:



Daniel Adams-Ray - Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt


Lite av ditt, blev lite av mitt



För att jag tror inte jag mår helt okej än. Det är rörigt. Där inne. Hit och dit som en jävla studsboll. Men det är bättre. Bättre än igår. Så nej Mr Adams-Ray jag är inte nedanför imorn(idag) jag mår bättre. Men fan vad hans musik har hjälpt. På något sätt. Musik är kärlek. Känslor i ord. Jag skulle vilja kunna trolla som han. Det är min dröm. Kanske den största. Inte ofta man vågar säga sånt. Vad man drömmer om. Men det hade varit en dröm, om man var lika grym. Och Daniel, du har något att leva för. Fan vad mycket du har att leva för. Med den talangen. Jag är otroligt imponerad. Fortsätt leva, fortsätt ge oss något att leva för.

Vad långt det blev. Tänk vad en människa kan vara bra. Otroligt.

They've given you a reason to fight



Red Dead Redemption Original Soundtrack - Deadman's gun

Lite av min shopping



H&M 150kr

Ett av dagens kap. En tjej framför mig stod och rotade i reahyllan, hon var väl i ungefär samma storlek som jag, hon tog en i 40. När hon gått hittade jag till min häpnad en 34a, hon måste missat den. Glad blev jag.

Jag och kussenini på H&M idag



Pys

Fortfarande lite mentalt instabil. Knäpp kanske. Vad vet jag. Men hittade lite glädje i några timmar på stan, med sällskap. 3 reakap och en middag på Donken. Budgetliving. 



Behöver skriva av mig

Som magsår. Hur nu det känns. "Hjärtat sitter utan på, det slår inte som det brukar slå". Som dubbelslag varvat med att det står still. Jag vet inte. Vem. Var. När. Hur. Varför. Att det skulle komma tillbaka. Det trodde jag inte. Aldrig. Allting börjar om.

Fucked up

Känner inte att jag lever.
"Död i minuter, hela själen var bruten"

Hjärtat sitter utanpå

Adams-Ray. Vad hände för att han skulle bli så bra? Hans sätt att leka med orden. Har inga ord. (ha-ha, oj vad kul). Nejmen. Det är så bra. Rysningar över ryggen. Tänker på mitt eget. Min verklighet. Hur fel det blir. Hur ont det kan göra. Spänner sig. För man inte vet. Spänner sig, för att man önskar man visste.

Igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför



Daniel Adams-Ray - Gryningspyromanen

One of my kind

Leenden, skratt. Energi. Den kom tillbaka, lite. Men nu snöar det, wtf?! Inte helt okej i november. Blöt när jag kom hem. Nej, inte helt okej i november..




Amen nurå?

Hade varit bra om jag satt mig ner och pluggat. Not happening. Ska ta en sväng till Västermalmsgallerian nu när gymplanerna med Gabbi inte blev av. 



Min söti och jag på syrrans student :)

Today's.


Topp och linne Gina Tricot, Leggings Åhléns och stövlar Vagabond

Halvbra outfit bilder, med halva mitt vardagsrum på köpet. Första skoldagen efter lovet är avklarad. Galet skönt.

I skolan

I I I I I I am chiillin'.. Helgen kändes för kort. Det är deppigt att vi redan är tillbaka. Men det har trots allt varit en bra dag med lätt stämning och många skratt. Tummen upp. Nu är det vårt lymfatiska system som gäller, skit kul..

Godnatt

Kärleken är starkast av allt. Nu ska jag sova. "Dröm om mig, jag kommer drömma om dig".

Bra shopping


Bianco

När jag ändå inte kan sova, laddar jag upp ett kap jag gjorde för någon vecka sedan. Köpte dom här supersnygga kilklackarna från en tjej på Blocket. Oanvända för 300 spänn. Perfekt.

När jag inte kan sova

Jag tänkte sova, för flera timmar sen. För imorn är det tillbaka till verkligheten. Det har varit en bergochdalbane-vecka med ångest men självklart med bra stunder också. Inte riktigt kunnat slappna av och vara ledig.. Kan inte sova. Vill väl dra ut på de sista timmarna. Hålla kvar lite längre i ledigheten. Men snart ska jag ge mig.

Har städat lite och sett på Bridget Jones - det blev mitt avslut på lovet. Hoppas ni andra haft en fin vecka i alla fall!



Jag minns varenda scen ifrån vår film



Oskar Linnros - Från och med du

Nog nu


Topp BikBok

Behöver lägga alla problem på hyllan ett tag. Ut och träffa härliga människor, som gör mig glad. I en ny topp från BikBok drar jag snart. Finally lite riktigt lov.

Pisshumör

Solsken. Men ändå känner jag mig inte så jätteglad. Jag har knappt bloggat det här lovet. You wanna know why? Stressen. Fyfan. Jag kan knappt sova för jag tänker på allt som måste göras. Det förgör mig långsamt. Vi får se om jag överlever helgen, vi får se.


Pluggar

Sitter och pluggar stenhårt med Clara, min man. Fett seriöst känns det. Kände dock att jag behövde visa för mig själv att jag lever, med ett avtryck i bloggen. (Lite för din skull också Malin.) Så här är vi nu, i mitt vardagsrum, och gör vad vi måste. Later dudes.

Hey

Nu ska jag åka och bli stucken av någon doktor. En jävla biopsi som dom snackar om på alla sjukhusserier.. Lite rädd, lite orolig. Men det går nog bra.

Eyes wide open

Shakira - She wolf

Kul var det ja

Vet ni? Även fast jag vet nästan exakt vilka som läser min blogg, eftersom att det är så få(HAHA JÄVLA LOSER, jag alltså) så värmer det lite i hjärtat att ni kollar in varje dag. Kanske är det för att ni gillar det ni ser, eller så skrattar ni åt mig, eller avundas min grymma glans. Ja ni vet, alla har väl sin anledning. Men jag tycker att det är kul i alla fall, vilken anledning ni än har. Det är kul.



RSS 2.0