Update, från Djursholm(!!)

Vilken helg det har varit, och vilka otroligt hektiska veckor. Nu är flytten genomförd och vi har härmed omlokaliserat till Djursholm. Det blev en lång flyttdag följt av kryssning osv. Nu har luften gått ur mig lite och livet här borta i rikemansområdet är inte så glamoröst som man kanske kan tro. Men det är otroligt fint och människorna är trevliga. Mer behövs kanske inte`? Eller jo, en helikopter eller bil med chaufför hade inte varit så dumt. Lokaltrafiken har nämligen sina brister.

Back to doing what I was doing. Ttyl.


Dagens


Skinnis H&M, långis Gina, halsband Edblad och Converse

Packdag

Det är en så knäpp stresskänsla i kroppen då det är meningen att allt ska vara färdigpackat till imorgon. Så sjukt att det är så drastiskt. Blä. Mamma tog i alla fall med mig ut en sväng för att komma undan lite, så vi tog en lunch på Raw och blev serverade av bästa Sara. <3 Var en mysig lunch, men nu är jag FORTFARANDE helt död. Hur är det möjligt?

Heipa

Träffade upp Karin i stan, sprang lite ärenden, packa lite, rensa lite, och här sitter vi nu. Snart flytt.

Om sanningen ska fram

Ja jävlar vad det har hänt grejer den här senaste veckan, och sånt som byggts på under sommaren. Det är bra att man får veta sanningen ibland, att man får välja själv. Hatar när man lägger ner tid på något som bara är fake. Nu har flttkartongerna kommit och det blir bara närmare och närmare för var dag. På lördag flyttar vi.

What the hell is going on?


Imogen Heap - Hide and Seek

One of those days

Ibland känner jag bara fuck allt, för jag orkar inte känna eller tänka. När man själv inte ska va i centrum, det är inte meningen då skulle jag bara vilja kunna stänga av. Ge mig sanningen för jag hatar oärlighet. Fuck allt.

Up, up and away

Gick ner på Rörstrandsgatan med mammis och käkade lunch. Fyfasiken vad slut jag var i huvudet när jag vaknade imorse. Har varit alldeles för mycket tankar och bråk i mitt huvud på senaste tiden, bokstavligt, har inte riktigt varit överens med mig själv. Så den där lunchen, att komma ut lite, få god mat och en liten pratstund, det behövdes nog.
Förra sommaren, jag, mamma och pappa

Back into the sun again

Har suttit och läst Therese Johansson Rojos minnesblogg nu under morgonen. Tänkt över dem vi förlorar, dem som går vidare. Hur omöjligt det är att hantera sådan smärta. När man förlorar en del av sig själv, en del som dör med den man förlorar. Fast minnet finns kvar och det är det vi lever på. Det är det som gör döden okej, för vi kommer alla dö, men så länge vi minns, så länge vi tillåter oss själva att le för den tid vi fick tillsammans och lära oss av de misstag som begåtts, kommer alla vi älskar att leva vidare.

I sista Harry Potter filmen säger Neville något som bara gick rätt in i hjärtat på mig. Inget märkvärdigt, men endå:

"People die every day, friends, family. Yeah, we lost Harry tonight, but he's still with us, in here."

Tears don't mean you're losing, everybody's brusing, just be true to who you are

Jessie J - Who you are

Godmorgon!

Hallåååå, vad gör jag uppe!! Helt sjukt att vara vaken vid den här tiden. Börjar dagen med Tyga - Far Away. Ska fixa en kopp thé och vakna till liv.

2night, give me everything 2night

Har haft några sånna där sega dagar som man har ibland. Herre, har typ bara suttit hemma och inte orkat med så mycket. Däremot har jag hittat en ny serie jag följer maniskt - Audrina. Som typ en uppföljare på The Hills, inte mig emot alltså som älskat Lauren C och alla hennes vänner sen 4evvä. OC, Hollywood osv verkar vara ett rätt najs ställe att bo på. Lär ta en resa till The States om en inte alltför lång framtid.

Drog dock ut en sväng ikväll, Sooso hängde med mig till Rålis för att hälsa på Johanna och kolla lite film. Det var mysigt men blev lite kallt. Stötte även på söta Saris, and that's hur kvällen avrundades. Nu jäävlar har jag köpt chipsi, så blir lite mys innan jag ska sova. För imorn ska jag upp igen, någon annan som ska det också kanske? he-he-he.

Eyeyää

My heart is refusing me osv osv, ni vet hur det är ibland. Man blir lite trött, sliten. Fast man inte gör nåt. Slut. Slowly it came to me. Shit alltså, ju mindre jag gör desto tröttare.. Har iof träffat massa vänner idag. (Hela två stycken, wohoo) hehe. Men afan jag är trött. Sova eller simma?

Heeeeeey

Vaken i fruängen. Har jobbat stenhårt i två dagar med en trädgård som har blivit jättefin. Gräva, kratta, dela, bära, släpa, vattna osv osv. Slitigt, men det har också varit väldigt kul. Jag älskar att se resultat av det man kämpar med.

Nu ska jag bege mig hemåt och äta nåt, ta en dusch, chilla gal1. Good life på en tisdag.

På väg

Det blev en skitrolig utekväll för att fira bästa Jenny. Det började med barnkalas och våfflor för att sedan sluta med dans och shots. That's the way aha aha I like it.

Glad i hatten

Hahahhahahhahahhhahahahahhahahhaha, det är lördag. Jag mår fett bra. Jag var full igår. Jag hade askul. Haha. Bästa fredan' för bästa Jenny. Stackarn sov ingenting, så kan det gå. Braaaaa fredag!

"I'm going to Jersey Shore biiitch!"

Börjar dagen med en kopp té och Jersey Shore. Fast dom är inte på shoren längre, dom har flyttat till Italien, men det är naaajs. Skitroligt program, kommer nog aldrig sluta gilla det.

Now you're miles away

Tyga- Far away

Randigt från GT

Tröjan jag köpte från Gina för någon vecka sedan. Köpte först ett linne som fick norpor efter en gång, kass kvalité, så bytte till den här. Skönt material, vardagströja alltså.

We don't waste no precious time

Adrian Lux (Axwell remix) - Teenage Crime

Sjuk på stan

Tröja Gant, shorts BikBok och Converse


Släpade mig ut idag i ett par timmar, som en trots mot att jag är sjuk, fast det är bättre idag. Behövde lite luft och röra på benen. Drog på mig pojkens tröja, gotta love those boyfriend-hoodies, och drog in till stan. Hittade inte så mycket kul. Blir så begränsad när jag inte har jobb och inte vet när nästa lön kommer in på kontot. Though luck antar jag. Jaja.

Lite nu

Somnade runt sextiden och vaknade nyss. Trodde det var morgon och var på väg upp för frukost, istället möter jag mamma i soffan som ser på Allsång, inser sakta att näää det är inte morgon. Sätter på lite te, tänker det kanske är bra, för bihålorna har fukkat ur. Det kanske hjälper? Ser på fotbollen, det var länge sedan och förbjuder mig själv att gå in på fejjan ikväll - det ger bara ångest med alla som ska ut. En bricka med mackor, te och jordgubbar ligger bredvid mig, tur att man har mamma.

Style : Lauren Conrad

Enkelt är snyggt. Det blir oftaaa så för mig att jag först står där uppiffad för att gå ut genom dörren och sen slutar det med att jag byter till något enkelt som jag känner mig bekväm i. Vilket oftast gör att man känner sig snyggare och mer avslappnad. Så jag älskar de här två outfitsen från LC. Enkelt är snyggt.

Kollar på The Hills och minns gamla låtar

Flo Rida - Lips like sugar
Kelly Clarkson - Don't let me stop you

Pallante'

Usch är sjuk och hängig. Vill inte, vill inte, vill inte! Ååååh vad jag hatar att vara sjuk. Hela kroppen bara fakkar uur. Finns det ens något bra på TV ikväll liksssom? Och killen ba ringer och så är det upptaget när man ringer tillbaka. Asså hallååå, världen är emot mig..




Tidig morgon

Den här dagen började tidigt. 06:30 ringde klockan, fyfaaaasiken vad jag INTE är en morgonmänniska. Men det var rätt soft endå, jag och kontorsfolket. Gick på arbetsintervju för att få höra att jag är oerhört attraktiv för arbetsmarknaden men saknar kompetensen som krävs. Oh, haven't heard that one before! Haha. Men för varje intervju kommer jag ett steg närmare sitt framtida jobb, och för varje intervju får jag en ytterligare härlig egoboost.

Morningposer.. (;

Nytt från H&M

Nyheter från H&M som jag bara älskar. Men ska dock ta det lugnt nu ett par dagar. Sen ska jag och älsklings-Saris ta en hel shoppingdag i en annan stad! GILLARE.

Drar till kärleken

Dags att ge sig ut igen. Har precis avslutat världens mysigaste middag med mina fina tjejer. Och nu blir det UFC kväll med pojken.... Ha-ha-ha på mig. Men ska bli mys endå. Pusss

Sooso har fyllt 18 åår

De senaste dagarna har det varit fullt upp. Älsklings-Sooso fyllde ÄNTLIGEN 18 år, gissa om alla var glada. United we stand, hehe. Så i torsdags blev det drinkar på söder och igår all in med partykväll. Jobbade också och slet i en trädgård, betalt för styrketräning och solbränna - det är najs. Och ikväll händer ännu mer. Mina bästisar från högstadieklassen kommer hit på dinner och sen ska jag iväg till Sara som snart lämnar mig för Usa. Inte bra, så måste passa på.
Intressant I can imagine. Och så shoppade jag lite idag också. Show l8er.
Bezzta
Taggad inne på Entourage
Grattis älskling!

Godmorgon!

Nu blir det worki. Späckat schema idag med födelsedagspartey ikväll. Hårt arbete med skottkärra och spade, haha, jag vet inte vad som väntar. Men det ska bli fint att få jobba ute i solen i alla fall, inte sitta inne på något kontor. Trädgårdsarbete här kommer jag! Det kanske skulle vara en framtid förresten? Landscaper? Dags att dra ! Ciaaaoooo.

Misslyckad liten tjej

Ha. Där satt jag bort en kväll bara på å vänta. Kul. Now I'm gonna go hang myself. Hmm.. Eller köpa chips och hyra film. Och så känner man sig så liten. När alla andra dragit ut och inte hör mobilerna längre. Resten ska upp och jobba imorn. Så kan det gå. Det har blivit så förr, och det kommer bli så igen. Men fan man känner sig misslyckad alltså..

:)

Lite glad sådär. Det ät trots allt rätt fin kväll i kväll. Har vart en dag full med bangare, hatar när det händer. Men vad ska man göra liksom. Blir nog en liten date med Nanna ikväll i alla fall. Fina strömstadstjejen! Väntar nu, så peppar peppar. Hahhaha. PUSS sötisar

Jonny på skansen

Såg ju honom live idag också, på allsången. Fint var det. Han slog svenskarna med hästlängder i livemusik. Cooolt.

What do you say when words are not enough?

Vad säger man? Vad gör man? Vart vänder man sig? Vad säger man när orden inte räcker till?


Johnny Logan - Hold me now

Kap

Kap of the week. Hehe. Är så jäkla nöjd med mina nya allstars. Första gången med låga. Löve them!

There might be more than you can see

3 Doors Down - It's not my time

Rastlös

Känner mig lite obehagligt seg idag. Hjärnan hänger inte riktigt med. Ska dra iväg på middag nu och förhoppningsvis få lite ro i själen.

RSS 2.0