It only hurts when your eyes are open

Varje flicka förtjänar att bli behandlad som en prinsessa. Nu ska jag göra något åt det själv, ta ett långt bad och slappna av.

Så jävla trött by now

Pms humör. Om det nu verklligen är det, jag tror inte det. Orkar inte med att det kommer sånna här känslor var och varannan dag. Eller okej, det verkar som ett typsikt pms humör, men det känns inte som att det är fdärför. aja, om en vecka sitter jag väl och ser tillbaka på hur stor Drama Queen jag var under "min" vecka. Behöver få en chans att släppa loss och må bra. Längtar till helgen nu igen, på måndagen ofc. Men ska se till att det blir en bra vecka endå. Även fast jag redan längtar till helgen. Det är inte okej att deppa som jag gör just nu. Jag ska trots allt kolla lite i stan efter skolan med Therese. Det är ju något att se fram emot! Det som gör mig ledsen just nu får jag helt enkelt ta itu med vid ett senare tillfälle.


Den lilla



Så jävla nöjd med min lilla rosa!
Passar perfekt till exempelvis en helsvart outfit som på bilden.


Fashion,



Lekte lite fashion med ett band i pannan, hur töntig som helst, hehe.


För att jag är inte värd det

Jag kan ta en ursäkt, jag kan ta en anledning. Ett "jag orkar inte" kommer inte få mig att lacka ur. Men att ständigt få den kommentaren och att varje gång så sägs det argt och irriterat. Vad har jag gjort för att förtjäna det?

Stadsoutfit



Linnen från Gina
hemmagjort skärp
Strumpbyxor Åhléns
Skor Skopunkten


Tack för ingenting.

Du orkar verkligen ingenting för min skull.

Älskade Stockholm

Efter en hel helg i hemmet, så tog jag äntligen en sväng till mitt älskade Stockholm med Karin. Det var jätte mysigt att kolla runt lite och jag hittade faktiskt en väska jag kollat på tidigare. Rosa. Det är så mycket som är rosa nu för tiden, fin färg men kanske liiiite svårt med matchning. Jag är glad i alla fall!



Sexy pose darling!



Provade ett fint läppstift från Mac.



Väskan.

En visit hos mormor och morfar




Con Air

Ikväll var jag blödig. Slutscenen i filmen Con Air fick mig just till tårar. Åh så himla rörande sista scen. Det måste vara en av Nicolas Cages bästa roller. Love it!




Stora familjer och fullfjädrade fjortisar

Att vara en tålmodig människa är inte lätt, men man kan göra det lätt för sig. Jag ska till exempel aldrig mer (om jag inte verkligen behöver) åka till Kista Centrum och shoppa. VILL INTE! Det var en mardröm att springa runt där med mamma! Seriöst, jag skulle inte vilja ha med mig hela min släkt när jag åker och shoppar? Det blir ju bara jobbigt. Förstår inte hur man står ut. Och sedan alla fjortisar som hänger där! Ojj vad jag kände att jag kom tillbaka till förorten när jag var där, hur dumt det än låter. Jag föredrar storstan med shoppingen där och jag är glad att jag har den förmånen att bo här. Tack mamma och pappa för att vi flyttade!




Våran tolkning av fjortisar, hehe..


Slow night

Jag har varit så sjukt isolerad den här helgen, vilket beror på att jag själv valt att inte gå ut. Vem väljer självmant att gå ut när man har allergi liksom? Nej tack. Men jag saknar mina kompisar grymt mycket. Jag fungerar inte riktigt helt som jag ska utan dem, och det känns liksom tomt att inte ha träffat dem på så himla länge.

Vill jag så kan jag knalla bort till Karins kompis nu, hon bor nära mig, men jag är så himla trött så jag vet för sjutton inte om jag orkar.. Fan vad jag ska börja komma igång till veckan, jag ska träna rumpan av mig (bokstavligt talat), och verkligen göra ALLT möjligt. Det behöver jag! Har varit sjuk alldeles för länge.

Så får jag se om jag kanske kan träffa Karin  och hennes vänner imorn istället, it would do me good!



Shopping från sängen

H&M är en irriterande hemsida. Hittade ett par snygga klackar till priset av en hundralapp men sedan visar det sig att för att få handla över hemsidan så måste man handla för minst 200 kr, skit sida! Men iaf så var mamma väldigt hjälpsam och givmild idag, så hon bidrog med nya underkläder till mig på samma gång, så att jag kunde köpa skorna i alla fall. Det gjorde mig jätte glad! Tyvärr så kommer det ta 5 veckor för leveransen, (only God knows why :S), så det stack lite i hjärtat, menmen. Allt som allt var det jävligt lyckat.



De fiiina skorna :)


Ännu en dag i sängen

Jag fattar inte vad min kropp håller på med! Att vara sjuk en vecka med förkylning och feber är en sak, att regelbundet ligga på sjukhuset är en annan. Och att ständigt få en reaktion på medicin i samband med allt annat, det är bara för mycket.

Så idag ska jag bara ta det lugnt för den här allergin är inte vacker.



Accents

Look of today:

Uppsatt hår, stora pärlor, mysig kofta, silverarmband, jeans och ett mönstrat linne.



Något som sticker ut, är det vad accent har för underbetydlese?

Nymålat



Det ser llite oranget ut men är mera rosa. En skrikig neonfärg blev det idag.

En sväng till city

Oflyt, det är väl det minsta man kan säga. Jag är så trött på piller, medicin och alla möjliga sjukdomar och reaktioner att jag bara vill gå och läggamig. Men istället ska jag åka till Åhlens och köpa rosa nagellack, peace out!

I'm standing here until you make me move



Lifehouse - Hanging by a moment

Helg?

Hmm.. Jag funderar lite på helgen. Jag är en sådan person som redan på måndag morgon inleder samtal med, "jaha, vad händer i helgen?". Det är som att det är en stress inom mig att se fram emot någonting i slutet av veckan. Har jag ingen plan så är jag rädd att det ska gå för snabbt tils det blir måndag igen.. Eller något sådant.

Mitt underbara sovsällskap för natten har planer för hela helgen så det kommer vara gott om plats i sängen nu tråkigt nog för det första, och för det andra så verkar det vara aldeles för dåligt väder för min smak. Jag vill ha sol och 28 grader dygnet runt! Men aaa, blir spännande att se vad han den där räkan kommer hem med efter helgens äventyr i alla fall, och så får jag se vart tiden tar mig.



Puss



Ja alltså, jag vill bara visa att jag kan se normal, uttråkad, ut i den blonda hårfärgen.


Herre Jesus Kristus Gud, är det möjligt?

Vem kunde tro att det var möjligt att vara på bra humör efter en timme med världens jobbigaste ungar? Jag mår bra i själen på något sätt. Allt är inte perfekt, men just  nu känns det så jävla lagom. En annan dag kanske jag behöver vara head over heals i humöret, men just idag räcker det precis som det är! Mina små fotbollspojkar, dom är små djävular ibland, men trots allt blir man lite knäsvag då de vill styla för en och dela med sig av sina liv. Coola små pojkar. Det är en svårförklarad hat-kärlek, som att ha 28 småsyskon.




HAHAHA!! Fyfan vad bra den visar hur fotbollsskolan känns ibland!
Clara & Tess som jag tränar pojkarna med.

Kvar i något jag lämnat för länge sedan

Varje gång jag loggar in på msn, så blir jag påmind om just varför jag inte gillar det förbannade komunikations programmet. Jag önskar jag var starkare än jag är, påverkas så sjukt lätt. Och det är inte kul. Jag har allt för många gånger tagit åt mig av saker som inte betyder något alls, och absolut inte menas illa. Det är bara så lätt att ta illa upp med alla dumma smilies, pussar och hjärtan. Fyfan.




"Mitt stora problem är att mina problem är så små att de knappt räknas som problem, men det gör lika ont för de, så sjung med!" - Snook

Man lär sig något nytt varje dag

Jag har suttit och kollat runt lite på internet, för efter min första skoldag i TVÅAN, (get it!? Vi börjar växa upp nu!), så var jag verkligen inte så pigg. Pigg i sinnet, men dödstrött i kroppen. Men i alla fall så hittade jag ett tips på en låt i Fridas blogg. "Som jag hade dig förut" med Lars Winnerbäck och Melissa Horn. Väldigt bra låt, jag visste inte att jag gillade WB.

Gammal musik



Akcent - Kylie


Ojj, det var länge sedan jag lyssnade på den här låten.. Jag undrar vad jag såg i den förr? Nu tycker jag att han som sju nger låter ganska så gnällig.. Things change.

Blackeberg fick besök av United

Mhm, det var höstens första match idag. Jag kunde inte spela och det känns ju självklart jobbigt. Men det var skönt och se att vi kunde få med oss 1 poäng från debuten i alla fall. Med tanke på förutsättningarna så var det bra. När jag ser tjejerna spela blir jag som tokig för att jag inte kan hoppa in. Shit, jag vet inte hur jag skulle bli om jag slutade med sporten, jag skulle nog bli tokig.


Hmm..



Varför kan man inte bara nöja sig med det man har?

Coldplay: fail

Mm, så är det tyvärr. Jag har försökt nu, till 100 procent, men jag gillar inte Coldplay. De är musikaliska men inte alls min stil. Jag förstår inte vad halva jordklotet ser i dessa grabbar som man inte ser i ett annat band? Tänk bara.. Det finns så många som liknar dem. Som de som var förband, "White Lies", dom lät exakt likadant. Tyvärr Sverige, världen, grabbar - för mig håller det inte.

Enkelt och snyggt



Linne från H&M
Jeans Nudie
Skor Converse

So nice, yet so simple - snyggt och fräscht!

A girl in heaven



Att en sådan töntig sak som skor kan skänka glädje. <3 mina klackar.

Ytliga vardag

Fick ett ryck att bara göra massa småsaker för mig själv, som att använda massa krämer och måla naglarna. Fixa snygg manikyr och pedikyr. Fick till och med lust att göra french manicure på fötterna, ellr vad det nu heter då.. Men det kanske är lite over kill.



Rött, inte idag, en annan dag.

Gammalt underbart


Jag var blond, alex var glad. Det var min 14onde födelsedag.

Oh herre gud vilken gammal glädje bild jag hittade bland mina äldre foton!
Den är väl använd and i love it. Att tänka tillbaka gör mig glad.

B is for Brilliant



Beyonce - Smash into you

Hon är en helt fantastisk sångerska.

Föör mycket känslor

Snart känns det nästan som att det kommer att svämma över. Det är för mycket att tänka på just nu och jag blir så otroligt förbannad på dem som lägger onödigt mycket vikt över orelevanta saker. Jag är verkligen inte dum, och att bli tillsagd hur man ska göra olika saker och hur man ska bete sig, det känns precis som att hjärtat skulle sjunka ner i magen för mig, jag hatar det. Som 17-åring känner jag mig inte alls litad på när en sådan "uppläxning" tar plats. Den där känslan av att hjärtat rotar runt i magen är långt ifrån att försvinna, den växer bara för varje gång. Och vem kan stötta en just då? Jag känner mig så jävla svag som inte orkar stå emot det där själv. Men när någon ser dig rakt i ögonen och säger att han vet att du inte förstår då blir jag arg. Så jävla arg och frustrerad och totalt maktlös står jag där. För det finns inget som kommer att få honom att förstå mig, han har bestämt sig för sin bild av situationen och vägrar låta någon annan förändra den. Det är dumdistrighet i en annans huvud, jag kan inte påverka detta. Vilket orskar den otroliga frustrationen från min sida.

När jag pratar/diskuterar/lyssnar på någon annan så försöker jag alltid att förstå den andra personen. Jag försöker att inte blint bara se min egen version och vägra acceptera att jag kanske inte har hela bilden, utan jag försöker se mer än så.

När jag tillbaka blir tillsagd och nedvärderad så blir jag bara så otroligt förbannad. Jag är smart, på ett sätt som inte handlar om betyg eller något som står på ett papper. Jag fattar saker, och om jag låter skit dum nu, so be it, men så är det, jag fattar. Jag kan prata igenom saker och jag är inte låst. När man då möter någon som är tvärt emot vad man själv är så tappar jag fattningen. Jag orkar inte ta mig an någon som inte har något intresse av att förstå vad jag säger. Det tar för mycket kraft.

Det skulle vara otroligt skönt om alla bara kunde släppa sina fördomar och dåliga tankar på folk, och faktiskt ta dem för vad de är. Tänka efter på hur väl man känner personen. Känna av att man behöver ta ett extra andetag. Leva utan att döma.

Tänk om alla kunde ge varandra the benefit of the doubt.

Första steget

Nu är jag hemma! Åh gud vad skönt det känns! Att inte ha en nål i armen, sjukhusmiljön omkirng sig och den äckliga maten att frukta, (usch, den var det värsta jag varit med om)! Det första jag gjorde nu, var att noppa mina ögonbryn, hehe. Det är så sjukt att jag under i princip en hel vecka inte fixat mig på något sätt. Kan till och med säga att känslan av nynoppade ögonbryn är ganska härlig just nu. Ibland blir man inte klok på sig själv.

I eftermiddag skrivs jag ut!

Det har varit en jävla vecka med ett hemskt icke-välmående. Jag har haft njurbäckeninflamation och spenderat den här veckan (sen i lördags) på Karolinska Sjukhuset. Trots hemska dagar så är jag nu snart frisk! Jag kommer skrivas ut i eftermiddag, äntligen!

Känns lite jobbigt att missa det första av skolan, dagarna då man kommer igång. Men det är smällar man får ta.



5 alvedon och feberfrossa

Fy sjutton vad jag har mått dåligt inatt. Stackars sötnos som fick stå ut med mig.. Det är förjävligt vad sjukdomar kan förstöra för en. Det blir troligtvis att ligga hemma hela helgen, sista helgen på sommarlovet, det svider något förfärligt. Men det finns inte så mycket att göra, det är bara att acceptera läget. Tur att jag hittat en ny serie på mtv.com som jag gillar, då har jag i alla fall något att sysselsätta mig med!




Gammal bild, från mitt rum i villan

FULL FART FRAMÅT!

Full fart idag alltså. Nu ska jag i med Ipoden i öronen och gå ner till st eriksplan. Känner att jag behöver just det lugnet, just nu!

Lovely yesterday

Igår blev det också en riktigt mysig fika med kära vänner. Så jävla skönt att bara chilla på ett café i flera timmar ibland.




Bild från Nayharas blogg

Segeltorp, nytt hangaround, hehe.

Nu är jag hemma igen, så där äckligt tidigt på morgonen. Min sötnos bjöd på kaffe, så liite energi har jag nog.

Det har iaf varit full fart där borta och jag känner mig helt slutkörd. Det är kaos i mitt huvud. Eller jaa... Något i den stilen, känns som ett kaosartat lugn som inte riktigt vill lägga sig.

Läget just nu: Beyonce sjunger på min TV, byrån är redo att hämtas ut, jag är faktiskt hemma i min egen säng, och solen skiner.




Mornin' sunshine

01:29



Klockan är mycket, natti!

I taket lyser stjärnorna

"Man kan låtsas att man skiter i sin morsa, men man bryr sig så jävla mycket"

Så himla känslosamt ögonblick från filmen, så jävla starkt.
Känner mig som världens tönt nu, men Whatevvaaa, grymt citat.

OMG

Jag har haft en helt fantastisk kväll! Vi har pendlat mellan djupa samtal och höga skratt, som i helhet blev grymt bra. Det var sista gången jag såg Clara på ett år, och det var jätte trist, men jag kan inte annat än älska tjejerna i laget. Alla är underbara på sitt sätt och jag hoppas vi får mycket mera tid med varandra framöver. För ni är freakn' amazing!




Underbara Sollentuna United

Efter en runda i Sthlm stad



Tunika Gina Tricot
Skärp Gina Tricot
Shorts från Levi's
Skor Skopunkten

Och vad kan finnas i påsen? :O
Jag kunde inte låta bli...



Datorväskan från Gina!

Nu känns det liiiiite mer okej att skolan ska börja igen, hehe..

Måste ge mig snart

Blev en riktig dator morgon, efter att jag fått el programmo de Spotify till min dator har jag varit helt beroende. Det är så sjukt roligt att bara sitta och söka på precis all musik, visst att allt inte finns, men det är mycket som är där, och det är mycket som har bra kvalité. Fantastiskt!

Men nu måste jag se till och fräscha till mig för mamsen bjuder på Sushi-lunch, inte illa.



Fina mamma och pappa - jag älskar er <3

Perfekt till skolan börjar

Har hittat ett must have till hösten. Jag behöver verkligen en datorväska, and this is perfect. Dags att prata med mamma.. (a)


250 spänn, GT

The miracles that you showed us



The Game - Better on the other side (Michael Jacksson tribute)

Mixtra inte med P-piller

Nej, det är inte bra alls. Man tänker att "fan vad skönt att slippa menshelvettet ytterligare en månad", och så hoppar man helt enkelt över sin vecka. Men shit alltså, det är inte bra alls. Har haft värre PMS humör än någonsin den senaste veckan. Förhoppningsvis slutar det dock nu. Estupido...


Flashback - 9an







Hehe, love you hun

Hemma från älskling

Kom precis hem, det har varit så härligt att springa runt i en villa med gräsmatta hela gårdagen. Klockan är aldeles för lite men å andra sidan känns det ganska skönt att vara uppe endå. Det är väl dags att vända tillbaka det förbannade dygnet så att man kommer upp när skolan börjar igen.

Har haft ytterligare en mysig kväll/natt i Segeltorp. Med grillmys på altanen blev kvällen hur bra som helst. Det är så härligt med alla människor som samlas på ett och samma ställe där borta. Man känner sig i princip som en del av familjen, every single time.



Bild från villan i Sollentuna, miss it a bit

Pretty in Pink

 

Tunika från Gina
Skinnjacka H&M

Det är komiskt hur folk tror att de vet allt om en

En privat liten blogg, där jag skriver ut mina innersta tankar. Visst, den är publik och vem som helst kan läsa, vilket nu har blivit väldigt tydligt. Vissa tror att de har allt figuered out. Och nej, ledsen att göra dig besviken. Men du har helt fel. Det är inte som du tror, men skit samma, för hur ska du kunna veta, och vad har jag för nytta av att förklara mig? Inte ett jävla skit. Jag vet hur det ligger till, and that's all that matters.

Svar på tal: Det dåliga humöret byggs på

Emelie om Det dåliga humöret byggs på:
Istället för att vara feg och sitta och skriva om det i bloggen, kanske du ska göra något åt det själv? Att skriva om det en miljon ggr på din blogg kommer inte göra saken bättre, säg något för helvete! Du kommer inte ha några kompisar kvar överhuvudtaget om du fortsätter såhär


Alltså seriöst, att du skriver så där är bara skrattretande. Det märks hur tydligt folk tror att de vet allt om någon bara genom att läsa några enstaka inlägg i en blogg, vilket inte är möjligt. Emelie, om du läser det här, så kan jag berätta för dig att jag nyligen avslutat ett 1,5 års långt förhållande, där killen fortfarande betyder jävligt mycket för mig och fortfarande har mitt hjärta, därför blir det mycket tankar kring det, och det är troligtvis detta du tror är mina vänner jag skriver om, men nej. Och jag lovar dig att jag inte bara skriver om det, jag tar tag i skiten också. Men ibland kan det vara otroligt skönt att skriva av sig, bara för att få det ur systemet. Det var därför jag startade den här bloggen, för att få ur mig sådant som ligger och trycker på hjärtat eller hjärnan.

Det dåliga humöret byggs på

Dissad som fan, inte ett ljud. Det känns ju verkligen inte kul. Hur ska man veta vad som är bäts i alla lägen? Det är omöjligt.

The words I always need to hear, to make it trough the day - I miss you



Avril Lavigne - When you're gone

.

jag vill ha dig här nu ..


These emotions is taking me over

Tom, jag känner mig så jävla tom. Kärlek är det bästa och det värsta som finns. Obesvarad kärlek kan krossa en människa, men besvarad kärlek är inte alltid så mycket bätte. Svartsjuka, missförstånd, svek. Den där känslan av att inte bli litad på även fast man aldrig någonsin skulle göra något som skulle såra den andra personen. Den gnagande känslan när man vet att man inte gjort något fel men man ändå är misstrodd, oron i magen och tårarna som vill pressa sig fram i ögonvrån. Hur blir man starkare från allt det där? Hur orkar man utan att krascha inombords?

Jag vill bli förstådd, lyssnad och litad på.

Jävla äckel-humör-gräv-ner-dig-i-sängen-och-gråt

Jag får fan ryck på det här. Jag orkar inte helt enkelt. Jag tänker skita i det nu ett tag. För jag orkar faktiskt inte. Jag vill bara att folk ska vara ärliga och finnas där för mig. Visst att jag kan vara krävande ibland, men det finns gånger när det behövs så lite av andra att man undrar vad fan det är för fel på dem. Jag behöver någon som lyssnar utan att man ska behöva SKRIKA ut att man har något att säga. Det är tungt nog att bära på saker i sig. Men att sedan få utlopp för dem blir ännu jobbigare när den man pratar med inte lyssnar. Nej nu orkar jag fan inte. Men jag bryr mig så jävla mycket endå.

Because the night belongs to lovers



Linne H&M
Skärp Gina Tricot
Klänning (nervikt) H&M

Love is not a victory march



Amanda Jensen - Halleluja

"Jag får rysningar",

Sommarklädd



Kofta Mango
Linne H&M
Shorts Levi's
Skor Converse

LOVE

Såg en UNDERBAR bil i Sollentuna häromdagen, shit vad sjukt det är att man kan bli kär i en bil. Haha. Det såg ut som en blandning av en porsche och en lamborghini. Så jävla cool! Har inte kommit på vad det är än.. Men snart så !


Ångest

Jag kommer ihåg när jag var några år yngre och lagen om att man måste ta en kurs innan man får övningsköra infördes. Jag tyckte det var så otroligt typiskt, jag var sur på staten och förbannade mig över att jag inte var född fem år tidigare.

Vilken skillnad det kan bli när man växer upp.

Idag ska jag ta handledarkursen för att sedan få mitt tillstånd att övningsköra. Och idag känns det mer som en start på alltihop än ett hinder. Det ska verkligen inte bli kul att ta kursen, jag har ångest över att behöva sitta där i 3-4 timmar! Men trots allt, så kommer det leda till att jag kommer kunna ta mitt efterlängtade körkort!

Happy, happy, happy!

Jag fick ett par kritvita Converse av min sötnos igår! <3 Det är sådana skor som passar till allt och jag kommer kunna använda dom hur mycket som helst, visst att det skaver lite på lilltårna, men that's life. I alla fall om man bär All stars!


Lägesrapport

Solen skiner, jag lyssnar på When you were yong med The Killers och njuter av sommaren. Life is pretty great sometimes!



"Life is a rollercoaster, you just got to ride it" - Ronan Keating

Sara's sweet seventeen, grattis gumman!













<3

Det slog mig precis att du ska till en annan världsdel

Satt precis och läste Claras USA-blogg och jag tror att det precis nu. idag, slog mig att hon faktiskt inte kommer vara anträffbar at all om två veckor.. Fick fan en liten klump i magen. Trist med människor som man tycker om som åker bort. Men hon kommer säkert ha the time of her life där borta så jag är verkligen glad för hennes skull. Vi har inte umgåtts jätte mycket men det har varit mer på slutet, och det kommer helt klart bli tomt utan lilla Clara sunshine omkring sig.<3


Just an excuse to lay in bed all day



Shayne Ward - No U hang up

Aint it crazy how after all this time?


Tragiska högerfot

Det hände igen, det som inte fick hända igen. Det som i mitt huvud "aldrig någonsin skulle hända igen". Fyfan!

Min första stukning var under Gothia Cup. Detta var en mycket spännande upplevelse då jag inte förstod vikten av en stukad fot och inte heller att den var just det, stukad, så jag vilade inte som man ska göra. Nejnejnej, jag gick på min lilla fot hela dagen och spelade även fot bol med vrickning, underbart. Så nu har jag fått äran att känna den härliga smärtan igen. Precis i tid till att fotbollshösten börjar, Helvettes jävla skit!

Vill verkligen kunna spela men nu blir det väl att vila de två första veckorna av fotbollen, FAAAAAAAAAAAAAAN också! Det är nästan så man går och blir deprimerad.

(Har nog aldrig skrivit något så informativt i min blogg, first and last time?)

Ååh vilken bra dag

Vaknade upp på bästa stället idag. Det var meant to be a good day på något sätt.

Solen har bara skinit på allt idag, och det känns så himla bra. Cammi är grym, det var så bra att träffa henne idag. Girltalk är något av det bästa som finns för en brud. (Nej det var inte första gången jag insåg det, vill bara understryka.) Så jävla mysigt att bara sitta och prata i solen.

Snart är det fotbollsdags och jag är sugen, det här vädret och fotboll, det kan nog inte bli mycket bättre!



Right now

Sitter och chillar på balkongen, vilket är jätte skönt och lugnt. Jag har till och med fått lite färg! Ikväll ska jag på Lady Gaga, och det kommer bli grymt! Så jävla mycket energi i en människa, det kan inte bli fel.



2night is gonna be a good night

Tillbaka hemma efter en kväll på "landet"

Shit vilken sen kväll det blev. Tur att det finns dem med körkort som kan tänka sig att ställa upp ibland. Blir så jobbigt med lokaltrafik ute i tex åkerberga där jag var ikväll. Nu är jag så trött så mina ögon nästan slocknar. Vasastan sover snart, och det ska jag också göra.

Snigelfart

Irriterad, trött, sliten. Solen skiner. Jag är inte ute. Deppigt inlägg. Blä.

Väsbybrudarna drar med mig på Tacobar, thank GOD !

Dags att hitta något fint att sätta på sig och bättra på make upen.



This Lady, this sunday



Lady Gaga - Poker face

RSS 2.0