Karin på posten

Karin har hört av sig igen! Åh vad jag saknar att kunna ringa upp henne omjag behöver det!

Fick i alla fall ett nytt postcard från henne och hon verkar ha det så bra där borta, fortfarande. Eftersom att hon älskar att uppleva nya saker är jag så himla glad för min bästas skull.

 



<3


Give me more! Det är precis det jag vill!

Precis, du som "bryr dig om retare", jag vill ha mer åsikter! Så du tycker att jag är dum som tar upp det? Men vad jag är ute efter är att förstå. Är det så kul att reta någon man inte känner och inte våga stå för det? Tycker det är skit intressant! Skulle den personen som skrev det där till mig våga möta mig i verkligheten and say it to my face? Eller är hon/han alldeles för feg för det och lever ut sina agretioner på internet istället? Det är intressant!





mina bäbisar som inte är rädda för att säga vad de tycker.


Dumma kommentarer

Förstår inte riktigt vad folk får sin energi ifrån, när man trackar ner på någon som bloggar för sin egen skull. Varsågod att kommentera, det är ju det kommentarsfunktionen är till för. Fortsätt skriva massa skit utan att lämna namn osv. Det visar tydligt vad för person du/ni är.

Jag har aldrig påstått att jag är snyggast och grymmast i världen, nej, jag är inte en dessie-kopia eller något alls i den stilen. Jag är bara mig själv. Trist att folk känner behovet av att säga taskiga saker då. Projection kallas det, har du hört talas om det, anonyma lilla kommenterare?

Do whatever, tycker bara att det är så fascinerande med människor som endast känner en genom ens blogg, som tror de vet allt om en och känner behovet av att vara elaka. Men hey, alla är vi ju olika.




Och varsågod, här får du som klagar ytterligare en bild att klaga på!
Varsågod att länka till dig också, så får jag se din troligtvis grymma klädstil..

Och en sista ps, ska göra inlägget du kommenterade tydligare till dig, varsågod.


Knas

Jag känner plötsligt ingen lust för fotboll? Fattar ingenting och önskar att det var sommar igen. Vart tog viljan vägen?

 



Saknar.


Galen flicka, går lös i Vasastan



I can show you heaven if I get you alone, I don't want to wait anymore


Kärleken till skor



De får dig att se snyggare ut, dina ben trimmas och plötsligt är du mycket längre.
Går de sönder så går de i princip alltid att laga och går inte det, kan du alltid köpa nya.
Skor är lätta att älska. I love shoes.


...

Jag blir så trött och besviken och ledsen när du är så där. Jag klarar inte av det. Jag undrar om du själv inser vad du gör, och bara skiter i vilka konsekvenser det kan ge. Eller om du inte fattar hur mycket som händer med mig när du håller på som du gör.

Inte helt väntat

Nu ska jag göra revolution! Chips, dipp och en svensk roman. Sängen, boken - här kommer jag!


Idol: Min favorit audition!



Calle Kristiansson - Walking in Memphis


Onödig ångest

Jag har insett en sak med mig själv.

Shoppa det gör i princip alla tjejer, vi tycker att det är kul att köpa nya saker och att känna oss fina. Väskor, skor och nya klädesplagg fyller våra rum och garderoberna är ofta överfulla men endå vill vi alltid ha mer. Ibland köper man likadana saker som dem i ens närhet men man har oftast olika saker att matcha med. 

Då det finns de kompisarna man alltid köper likadana saker som, vad gör det egentligen? Det är ju bara kul att man kan låna saker av varandra eftersom stilen är densamma. Tyvärr har jag inte alltid tänkt så, och jag tänker inte heller så till 100% idag. Men jag håller på att bättra mig. För det spelar ju egentligen ingen roll.

Att ha ångest över att äga likadana saker som sina vänner är bara dumt. Är det så stor skillnad om någon som står en nära till skillnad från någon man inte känner köper likadana saker som dig? Nej, jag ska skärpa mig nu.

Man ska köpa det man själv gillar, och glädjas åt andra som hittat samma guldgruvor som dig!'



Shopping update




Min nya älskling från MQ, (den lilla svarta med nitar).


Hemma från stan

Gud vad jag är trött! Nayhara och jag åkte in till stan och skulle äta middag. Jag tänkte att det inte skulle ta sa lång tid så jag tog klackar och nu är jag helt slut.. Inte bra, inte bra. Men det var i alla fall väldigt mysigt att träffa henne. Man träffar folk så sällan nu mera. Det har varit en bra kväll! Snart är det dags för Idol!




Hittade en söt bild på mig och Nayhara, haha.

Love my girl



Min fina lilla flicka är ute i stora stora världen, men idag fick jag ett vykort!
Det är så jävla grymt att hon har det bra och höra att hon lever!


den 27e september



Jay Sean ft. Lil Wayne - Down

För ett år sedan sa du saker till mig som gjorde mig till världens lyckligaste.


Till skolan



H&Ms skinnjacka
Linne från Åhléns
Jeans Replay
Gina Tricot
Väska


Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar vi minns



Saker går så fort och förändrar sig så snabbt. Man ska hinna med att leva samtidigt som utbildning och måsten tar sådan tid. De man var närmast under hela sin uppväxt blir plötsligt bekantskaper man minns. Man går igenom underverk och motgångar där det som får en att gå vidare är människorna man lever och umgås med. Man har drömmar som antingen förverkligas eller tynar bort. Men man minns, och det med ett sting i hjärtat, alla saker man gått igenom - vare sig man vill eller inte. De flesta minnena är fina och får en att le, men de dåliga känns ofta så mycket att de verkar lika många som de bra. Trots allt så är det vårat liv och det är till för att levas. Never give up, never let go.


God natt!



Bild från vintern 2008


If I could hold on



Alice Svensson - Beautiful disaster


Fredag kväll/lördag morgon

Somnade och sov som en stock halv fem på morgonen, efter att haft en awsome girlsnight. Men skoja inte att jag nu är sliten. Här kommer 2 stycken extreeeeeeemt snygga bilder!



Shopping



Sammetsleggings & nya boots

Bik Bok / Din Sko


Nu har jag lugnat ner mig

Det blev ett mindre lyckat ögonblick när jag insåg att jag inte skulle få mina skor från H&M som jag beställde på rean för 1 månad sedan. H&M har gjort ett otrolgt snedsteg, de har inte skött sitt jobb på ett bra sätt. Jag är mycket besviken för jag såg verkligen fram emot det jag beställt men nu är jag i alla fall lugnare.

Det blev ju trots allt lite shopping idag, men när man väntat på något länge blir man lätt besviken. Blä. Nog om det!

Har haft en hemmalördag helt på egen hand för första gången på otroligt länge! Det har varit skönt som sjutton, konstigt nog. Snart ska jag nog sova. Hehe. Skönt.




<3 min säng


(Shopping addict)Vad faaan!?!

Efter fem veckors jävla väntan, och sedan får man det här! Jag ska skjuta H&M!!!!!!!!!! ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!

Fredag kväll

Har varit mycket fart idag, men nu sitter jag i Mälarhöjden med Thereseii. Det har varit en sjukt skön fredagskväll med filmmys och manikyr, grymt helt enkelt. Lyssnar på lite Ken Ring och sen får vi se vad som händer.




Therese & jag.


Mot segeltorp!

Nu orkar jag inte med alla planer hit och dit. Tar lokaltrafiken mot Segeltorp istället, till Idol och sovsällskap! <3



Det regnar här i Sthlm idag

Det regnar som saaaaatan. Hagelstorm och piskande regn. Det känns inte så jävla lockande att ta ett enda steg ut från skolan. Nej, jag tror jag sover här inatt. Höhö. Eller inte.

Tomorrow it may change

Vet inte varför jag fortfarande är uppe.
 John Blund är i alla fall på väg. Behöver honom nu!



Natti


I don't care what they do



Akon - Be with you


Klipp imorgon 9.45

Imorgon ska jag äntligen klippa till min lugg och ta hand om de slitna topparna. Jag började ta hand ordentligt om håret innan sommaren men sedan klippte jag mig inte på flera månader så vi får se vad Carina(hon klipper mig) har att säga.



Glansiga leggings



Jag är sugen på att få "the-wet-look" med ännu glansigare leggings!
På fredag är det payment dat, så jag har längtat!!!! En shopping runda
är redan planerad och det är inte bara en sak som står på min lista.


Back from the field

Två av barnen började gråta. Det kramades något otroligt på träningen. Småkillarna hade vinnarskalle vs. ingen vinner skalle. Bollar flög, order hördes, vi gjorde det igen för näst sista gången. Men hur gick det egentligen till när pojkarna började gråta? Var det för hakan i huvet och bollen på axeln, eller var det kanske för att vi såg så farliga ut?

Men vi ser ju inte skräckinjagande ut? ;)


Rosa detalj



Jacka H&M
Cashmireliknande tröja GranCanaria
Jeans från Tiger
Rosa väska Italienska Carprisa
Skor från DinSko


Det regnade kl 17-22

Eller ja, inte riktigt. Det var faktiskt riktigt spännande att gå till tåget idag. Det är någon ny svensk film som håller på att spelas in på min gata och då skulle de använda sig av något konstgjort regn. Jag fick inte heller gå över gatan som jag ville, var tvungen att vänta till de bröt, hur coolt är inte det!?

Hehe.

Jag tror att jag är lite överdriven, och hade nog inte brytt mig så mycket om någon berättade för mig om en sådan här händelse. Men nu såg jag några riktigt kända svenskar och det var riktigt coolt!

En dröm som alltid legat lite i det undermedvetna för mig är skådespeleri, och det är så jäkla inspirerande att de här människorna faktiskt har lyckats. Det går upp och ner på MIN gata och spelar in en film, en svensk långfilm. Det skulle vara häftigt som sjutton att vara med i en film. Vet inte om det är något för mig, men det skulle vara otroligt häftigt!



Gustav går upp och ner på min gata.

Barnbarnbarn

Småttingarnas dags att terrorisera mig igen. Dom är så söta, så länge de inte börjar slåss och bråka.. Sen får jag ta hand om en annan unge.. Det blir spännande att se vem som är värst, barnen eller J.


På kvällen förvärras vissa saker

Känner mig så himla trött och sliten. Kämpar med att inte ge in för vissa impulser, jag fattar inte hur jag ska kunna vara vissa till lags. Det är fan otroligt svårt att veta vad som är rätt. "Vad hände, hur gick det till? Tiden gick aldeles för snabbt och nu står vi ju still".

Hårt jobb i fotbollen två dar i rad, och nu ska man till skolan imorn. Jag är inte så sugen kan jag ju säga. Vad hände med gnistan jag hade? Kan jag hitta den imorn? Varför känns allting så långt bort? Imorgon vill jag helst inte gå till skolan, jag har verkligen ingen lust.. Men vad fan ska man göra? Tror att jag behöver ett break(sådär en månad in på höstterminen).
Så kan jag gå i skolan på fredag bara när jag endast har en lektion.



<3

Utan min familj vet jag inte hur det skulle gå. Min fina mamma som finns där för mig när som helst, whenever for whatever. Mamma är min allra största säkerhet.
Det är klart att det inte alltid blir som man vill och jag tycker inte alltid om dom, men dom finns där för mig om jag verkligen behöver det.
Det finns dagar man känner sig ensam, det finns dagar då allt känns skit men du vet att du klarar dig, för det finns de som alltid kommer älska dig vad som än händer.



La familia


New season of The Hills - The bitch is back

Åååååh, vad jag längtar! The Hills har lätt varit min favorit på senare år. När jag var mindre gillade jag också Laguna Beach, jag fick egentligen inte kolla för mamma. Men då hon inte var hemma passade jag på! (a)

Det är kul kul kul att följa med dessa rika människor i vad de gör och hur de klär sig. Ska inte ljuga, I LOVE IT! Och jag vet att det är det många andra som också gör.

På lördag är det premiär, 19.00 på MTV!


Hot pink och bruna ben



Väska från Italien
Klänning omgjort linne från vila
Halsband H&M


Skynda, skynda

Got to run!




Fotbollsdags!


Genom eld

Sitter och lyssnar på Ken Ring - Ber en bön, tänker och får tårar i ögonen.

Det finns så många ord som aldrig lämnar ens läppar. Ord som egentligen behöver uttalas.

Du betyder så jävla mycket för mig, och jag vill aldrig vara utan dig.


hej

Elin och Frida kollar på förra veckans sensation - Hollywood fruar. Det hela börjar nästan bli lite uttjatat, det som hände förra veckan, men ikväll kommer det ju en fortsättning så då får alla ännu mer skit att snacka om. Höhö.

Jag är själv sjukt uttråkad och längtar bara bort. Jag vet inte riktigt när det är dags för nästa lektion, men hoppas de tär snart så vi får sluta sen.



En av världens finaste människor



<3


Har svårt att andas



Ken Ring - Ber en bön

Helgens mest spelade låt, jävligt starkt. Är värt att lyssna.


Känslosam

Ibland känns det bara som att det enda man kan göra är att klistra på ett leende och låta världen tro att allt är 100% underbart, för det är enklare så. Jag har inte svårt att prata om saker och ting, men ibland tycker jag helt enkelt att saker är för personliga för att ta upp med alla jag känner, men here I go:

Idag kände jag så. Leendet orkade jag till slut inte hålla kvar. Jag blir så jävla irriterad när folk inte kan hålla sitt dåliga humör inombords, när vuxna människor ska låta sin ilska gå ut över andra som inte ens gjort dem något, då blir jag besviken. Jag kan också vara så ibland, men jag är fortfarande ung, jag har lite tid kvar att vara odräglig på. (Skämt osido.)




Och jag talar ut.


Hur var helgen?

Jag hade planer hela helgen och vissa saker var roligare än andra. De runt omkring mig hamnade i skumma situationer, det var en bergochdalbanehelg i sällan skådat slag(nu överdriver jag), men till största del har jag haft det grymt bra! Jag spenderade tid med min bästa vän, drog på fest i nya delar av sthlm med Emma and company, sov intill kärleken och överaskades på ett och annat sätt.

Det är okej att det är måndag imorn, för höstlovet kommer snart va?




Haha, Carro och Jag :) Den enda bilden jag tog i fredags.


Vill ha, vill ha, vill ha!


Skit snyggt tillsammans och lätt att mactha med annat, snaaaart studiebidrag!

H&M / Lindex


En sväng på stan med min Therese








Jag lever fortfarande(!)

Nu är jag hemma för första gången på en evighet känns det som! Men jag har haft en jätte bra helg och det känns faktiskt inte alltför jobbigt att veta att det är skola imorn. Mamma har lovat mig att vi ska göra tacos till middag. OM jag är glad! Hihi.

Det som dock är lite trist är att Karin åkte iväg idag, kommer sakna henne! Bästa vännen på en segelbåt i 3 veckor, det går inte att nå henne.. Men hon kommer ha så jävla kul så är glad för hennes skull. Men längtar redan tills hon kommer hem.. Love you darling!




<3

Jag lever

Jag är seriöst HELT slut, och nu ska jag iväg igen!? Är det dumdristighet? Ja kanske. Får se om mackorna och mjölken piggar upp mig, för nu känns det inte som att något skulle räcka..

Sweet sixteen på MTV, fan vad de är bortskämda. Men endå, fatta vad coolt att få en sportbil i 18års present! Tänk att ha ett körkort och en bil. (Mindre än 1 år kvar.)



My my my



Iiiiiii, sitter och kollar på Grace Anatomy och smsar med Karin.
Imorgon är det fredag och det känns så skönt! Jag blev inte klar
med allt jag skulle här om dagen så idag blir det ännu mer plugg.
C U.


Skola är drygt

Vissa dagar kan jag faktiskt känna att jag lär mig,men inte en dag som denna. Elin är en apa(tycker om henne precis som hon är, hihi) och skakar som om hon skulle dansa macarena. Snart är det skolfoto och alla vill vara snygga. Vi får se hur det går, Elin får sällskap av en kanin i alla fall. Ture. Nu är det nog. Mitt det har tagit över och jag orkar inte längre(psykologisnack). Hejdå!




Elin, Joanna och Frida :)


Today



Tunika och leggings Gina Tricot
Jacka från H&M
Halsduk present från mamma


Lycka kommer inifrån

Att lycka kommer inifrån, så är det bara. Det krävs att man inser det och att det inte är vad någon anna säger eller gör som avgör hur du mår innerst inne. Det är klart att man blir påverkad av omvärlden, men i slutänden så är det alltid om du faktiskt kan älska dig själv som spelar roll.

För att älska någon annan måste man också kunna älska sig själv. Det krävs ett självförtoende, att man kan tänka att man själv är grym, även fast man har sina brister. Så många gånger som det sagts, ingen är perfekt.

Att tänka på vad man gör fel och vad man kunnat göra bättre, det ger bara ångest. Jag är expert på den här biten. Det är jävligt jobbigt, men försöker man inte jobba med det kommer man inte må bättre. Försök att fokusera på vad du gör som är positivt.

Det är mänskligt att göra misstag. Utan misstagen skulle vi inte kunna lära oss någonting. Man blir en bättre människa genom att kunna gå vidare och lära sig av misstagen. Förstå att vad som än händer så går det alltid att göra något åt sitatuionen.

Att kunna tänka hur bra man är, och att kunna se att man är helt jävla fantastisk precis så som man är - det är där den sanna lyckan ligger.




Haha, grymma precis som vi är. <3


Har jag varit glad idag?

Ja, åtminstonde när jag lyssnat på den här låten! Jag blir fan på skit bra humör av den, grymt. :)



Ken Ring - Nu måste vi dra


Värdelöst

Inte ett ord har hamnat på papper. Jag känner mig helt värdelös och önskar att vi hade haft ett arbete om sömn eller något i den stilen. Fan att det alltid ska kännas så här inför ett arbete, vad är problemet!? Det finns lite skräp(chips ochdipp) kvar från igår, får väl fylla på med det när inget annat funkar.

Lycka mitt i allt



Det är någon konstig lycklig känsla som letat sig in i mitt hjärta mitt i all misär.

Ikväll måste jag få mitt historiearbete gjort, så är det bara, så det är dags att hugga tag i det. Är så sjukt jobbigt för att jag knappt fattar uppgiften bara.. Men jag kommer må så jävla bra när jag är färdig med det, så fan dags att dra sig i kragen!


Walk a mile in my shoes



Fan vad mina skor ser ut. Mamma fick nog igår, hon beordrade mig att slänga mina svarta ballerina. Hon pratade om att man inte kunde använda skor med hål i sulan(?). Men jag gick med på det, inte så jävla nice när det regnar och de blir vattenfyllda, vilket hände i lördags.. Jag får börja kolla runt på nya skor. Åhnej, så synd.


Stay in school(?)

Har suttit och pluggat ett tag nu och kommit fram till att..



..det är extremt onyttigt att gå i skolan.


And everything will be alright



Lifehouse - Storm


Struntprat

Jag är på ett riktigt pissigt humör. Skulle allra helst gå och läägga mig nu direkt och sova till höstlovet, då jag kan få en nystart i skolan. Jag orkar inte ångesten över saker man inte hinner med. Jag vill åka bort och leva livet. Ge mig energi, ge mig kärlek, ge mig hat, något mer att kämpa för.



Hemfärden



Lördagsgodis <3


Right now

Chillar i Segeltorp ikväll. Mannen står i duschen och jag tar det lugnt en stund. Väldigt mysigt att träffa honom igen, det var länge sedan sist!



Gammal bild från Js dator.


4 halsdukar i ett höstigt Sverige



När det är kallt får man göra vad man kan för att hålla sig varm :)


Sovsällskap(?)

Konsekvensen av att jag åkte till Mattias igår med Soso blev att hon sov hos mig. Så lilla flickan ligger och sover fortfarande. Det var en trevlig kväll med prat och skratt då det var ett flertal gamla vänner till mig där. Det fanns vissa bra människor i vaxmora trots allt.

Snart är det nog dags att väcka sooss.



Dum som en anka

Att ta tag i saker som har gått fel är det bästa man kan göra. Jag är en person som får ångest som satan och glömmer bort att det oftast går att göra något åt situationen.

Det är så jävla jobbigt när något gått fel och man kommer på alla saker man skulle ha gjort så att resultatet av ens handlingar hade varit annorlunda.

Finns det något värre än ångest? Känslan av att inte kunna göra någonting. Önskan att man aldrig hade rört den där knappen med "radera alla sms" på inkorgen. Helvete vad jag är korkad!

Ibland vill jag inte vara mig själv. Men jag ska försöka lösa det här nu. Har kollat runt på internet och hört av mig till suporten på tele2. Nu är det bara att be för ett mirakel.


Man kan ju nästan tro att jag blivit blond igen.. Får ta och skärpa mig.


En tripp till Barkarby för sällskap och hårfärg


Varning!!!!!!! Inte snygg bild! (Vill bara visa mitt hår).


Jag har äntligen handskats med den fina blonda utväxten! Emma var jätte söt och färgade skiten så jag släpp göra det själv. Mycket bättre att få hjälp och snacka samtidigt, hihi, jag behöve ju inte ens röra på lillfingret. Tack för det sötnos!

Den här gången var inte Barkarby så läskigt, jag tror att jag börjar kunna hantera den delen av världen. Emma, jag bättrar mig!

Sura svenne

Jag funderade på en grej idag när jag gick förbi en tjej som beställde korv i en korvkiosk. Varför är alla svenskar så bittra? Först tänkte jag bara skita i att hon såg så jävla sur ut och inte kunde förmå sig att vara trevlig alls, bara dryg. Varför skulle jag bry mig?

Det var bara det att jag började tänka på hur jag själv är.

Om någon frågar mig något på stan, om jag ska beställa någonting på en restaurang eller kanske köpa mjölk på Ica, då är jag alltid trevlig. Även om man kanske inte har sitt bästa humör så kan man i alla fall trycka fram ett hej eller ett leende.

Jag önskar verkligen att svenskar var varmare ibland.

Extremt coooola bilder från min kväll med Karin








Så här såg jag ut ikväll



Baslinne från H&M
Spetslinne Gina Tricot
Leggings från BikBok
Armband från Gina(?)


Nu är jag trött och ska gå och lägga mig. Är jätte trött i fötterna efter att ha stått upp längre än vad jag gjort på hela veckan tillsammans under tre timmar. Men det var mysigt att bara prata med lilla söta klassen. Natti.


Hur lär man sig att älska sig själv?

Varje dag försöker jag vara det bästa jag kan. Jag kämpar för att bli tagen på allvar och för att folk ska se på mig som en bra person. Jag försöker att alltid ge det bästa av mig. Men ibland funkar det inte. När jag var mindre ville jag bli perfekt. Nu vet jag att det inte är möjligt. Problemet är att jag fortfarande vill vara den där perfekta flickan. Ibland känns det bara inte som att den man är räcker till.

musik



Pink - Long way to happy


"Ny" klänning



För några dagar sedan så blev jag trött på ett linne jag hade och bestämde mig för att det bästa jag kunde göra var att klippa i det. En ny liten svart blev det :) Den kräver lite mer jobb för att bli riktigt bra, några sömmar och så, men tycker endå att det blev snyggt med tanke på att jag bara klippt lite.


Morgon?

Känns lite trist att sitta inne med solen som skiner. Har ägnat mig åt att kolla runt lite på kläder osv på internet. Hittar lite småsött här och där. Allt det där har gjort mig sjukt sugen på att shoppa :) Ska försöka ragga upp Nayhara eller någon till helgen, som vill göra mig sällskap.


Måste skriva av mig.

Det är mycket i tankarna och mycket känslor ikväll. Jag skulle kunna skylla på PMS, men vettefan om det håller..

Jag vet bara att ibland så känns det så mycket. Och känslor är så jävla svåra att förklara, speciellt då den andra har svårt att lyssna. Vill väl att du ska bry dig lite mer. Saknar verkligen då jag blev erbjuden att prata ut, erbjuden att gråta på en axel. Jag fick tillåtelse att lämna ut hela mitt liv, utan att det blev jobbigt. Viljan för att finnas där för mig.

"Vad gjorde dig glad igår? Jag pratade med Matilda :)"

Jag vill inte att den gamla delen av dig ska försvinna, jag vill inte det.

Beat it



You want to be tough, you better do what you can.


Playing dress-up

Det är skitkul att kolla igenom sina kläder ibland, prova gamla saker på och minnas hur mycket man gillade grejerna. Hittade ett par baggyjeans, blev så jäkla inspirerad att jag letade upp gamla smycken till det och tänkte ta en cool bild. Försökte verkligen men till slut spårade det - det blev nog inte så mycket hiphop trots allt...




Dagens skämt!

Att jag har varit sjuk den här veckan är ett faktum. Mamsen var lite orolig för vad som drabbat mig denna gång så vi tog en sväng förbi Sabbatsbergs närakut. Jag har aldrig varit med om något liknande. Receptionisten satt och snackade vin i sin telefon, doktorn sa åt mig att ta hand om mitt egna halsprov och sjuksköterskan/skötaren(det var en kille), verkade inte riktigt kunna göra två saker samtidigt. Herregud, det var crazy! Det var som att befinna sig i en högstadieskola. Jag hoppas bara det dom sa till mig, om att jag hade en vanlig förkylning, stämde.



En låt som får mig på bra humör



Ison & Fille - Jag skrattar idag


Byxor, check!

Nu har jag ääääääääntligen dragit tummen ur... och gått ner till Plezuro för att hon ska hjälpa mig att sy in ett par byxor. Åååh, vad jag längtar efter resultatet! Hoppas verkligen att de kommer sitta som när jag köpte dem när jag sätter på mig dem nästa gång! Men får inte ha för höga förväntningar, kommer bli så himla besviken om det inte blir bra.




Men i vilket fall, det var typ dagens händelse, det är så fantstiskt intressant att vara sjuk.... NOT! Får se vad jag gör resten av dagen, kollar på TV med ostbågar och chokladpudding? Udda blandning kanske.. Mitt godissug är på topp när jag är sjuk och inte har något att göra, who's bad? I'm bad.



Mamma

Hon som hjälper mig allra mest mest mest när jag är sjuk och verkligen tar hand om mig. Hon som stannar hemma för att jag mår dåligt, lagar mat åt mig, köper tidningar och godis för att jag ska må bättre. Hon som bryr sig om varje steg jag tar. Visst kan det vara jobbigt ibland att någon bryr sig så mycket, med oro osv, men jag älskar trots allt min mamma otroligt mycket. Är så himla glad för att hon finns!



Nagel-snack

En sak som jag alltid bryr mig om är mina naglar. Dom är snygga hur mycket man än väger eller hur mycket finnar man än har, så länge man sköter dom. Mina är väl lite snea och tråkiga, och man ser att vissa är tunnare än andra, men de har trots allt växt till sig en del där under allt lack. Så den här gången blev jag lite trött på all färg, see through, tills vidare.


Would you?



Would you catch me if I fall?


So f**king bored

Alltså det är så jävla tröttsamt att bara kunna vara hemma hela dagarna. Imorn ska jag fan ta en promenad hur jag än mår. Jag behöver frisk luft och att få röra på kroppen. Jag behöver underhållning!



Faith and misery



Green Day - Holiday


Cinderella's got to go



Brintey Spears - Cinderella


I used to think, that I had the answers to everything

Sitter och lyssnar på Britney Spears...... Bör man skämmas eller är det bara helt naturligt? Hon var trots allt min "Idol" innan jag började lyssna på Green Day och liknande, då man såg henne som den perfekta flickan. Tänka sig va!

Är man normal om man går från Brittan till Billy Joe? Jag vet inte, men jag älskade nog båda under perioder av mitt liv. Musiken är trots allt något jävligt fantastiskt, vad man än lyssnar på.



 

Billie & Britney


Se det från den ljusa sidan

Jag antar att det finns vissa små fördelar med att vara sjuk:

Att mamma erbjuder sig att köpa lunch på någon sushi bar. Att bli omhändertagen och få kolla på TV hela dagen utan att någon lägger sig i. Rummet får sr hur jävligt ut som helst, man är ju sjuk. Och tallriken kan man lämna kvar efter middagen eftersom att man inte orkar gå med den till diskmaskinen..





Fina mamma

Bildbomb

En bild på dig som blondin:



Jag tyckte nog att jag var ganska fin som blond, men som brunette kände jag mig mer accepterad och mognare på något vis. Så har hållt mig till brunt de senaste två åren.

En bild på en fin vän:

Söta, fina Karin. Helt klart den vän som stått mig närmast under längst tid. Är det någon jag vet alltid kommer finnas där, är det du.

En sommarbild:



Från de dagar jag spenderade med Jenny i somras, utsikt över vattnet vid Kristineberg.

En vinterbild:



Underbara vecka i fjällen, den var grym. På bilden: Jimmie, Petter & Gabbi.

En bild från din senaste utlandsresa:



En France. Vi spelade en hel del tennis i villans egna tennisbana, inte dåligt alls.

En bild från gamla tider:



Från London resan vi gjorde i nian. Den blonda trion, männen, i alla lägen. Saknar att se er varje dag.

En bild du kommer ihåg:



<3<3<3

En fjortisbild på dig:



Gissar att det här är det närmsta jag kommer.

En bild du tycker om:



Denna kommer utan förklaring. Bara massa kärlek.

En nytagen bild på dig:



Nyare än så här blir det inte. Tagen i lördags hos Frida.


Jag hittade denna hos en grym tjej - Emma.

Frida langar kräftskiva


Matbordet


Två sötnosar


Två fotande sötnosar


Anna och jag :)


Supervackra Elin


Jag och Johanni beger oss hemåt

Regn på mitt fönster

Just nu känns det ganska skönt att sitta inne, just för att det regnar. Det är såå mycket enklare att vara sjuk då det är dåligt väder, eftersom att det då inte känns som att man missar lika mycket. Hehe.. Men trots detta så skulle jag hellre vara frisk och genomblöt än torr och sjuk. Det där lät väldigt fel... Men whatever. Tolka det rätt!


And I'm back in the bed

Nu är jag så otroligt trött på att vara sjuk att jag hellre skulle sitta och lyssna på milslånga föreläsningar än att må dåligt. Känns inte som mitt imunförsvar fungerar längre, jävla skit kropp. Finns inget att göra heller, man får bara vänta ut sjukdomen och det är väl det som är värst. Den här gången hoppas jag iof på att det inte är mer än en vanlig förkylning. Time will tell.


Outfit



Jacka från H&M
Linne från Åhlens
Halsband från H&M
Jeans Replay
Och väska från H&M


Underbara helg

Nu är det ääääääääääntligen fredag! Tack för den. Det ska bli en bra helg. (Det har varit en bra vecka som jag bestämde mig för i måndags också.) Ska möta upp kärleken i stan om ett litet tag, hitta på något, kanske gå på bio. Det blir bra :)


Långa nätter

Det var så mysigt att bara ligga där. Att känna värmen, att må bra. Det tog emot att lämna dig imorse, och att se ditt flin för att du själv fick ligga kvar det var skrattretande, och du var söt. Du var så nöjd där under täcket. Trots mina skor som gick sönder och regnet som piskade utanför så blev det en bra morgon.


RSS 2.0