Skumma blandningar

Sitter i ungkarslyan i Fruängen och äter bacon och dricker saft(?). A det är så det blir. Men snart ska vi iväg på finmiddag, eller aa, fin och fin, men god i alla fall, i Segeltorp. Längtar, magen kurrar.

Last night, didn't even get an answer

What was up igår? Haha. Testade den nya klubb Vain med barkarbyarna och vi hade kul, men jag fick glas i fingrarna vilket inte var lika roligt. Fyfan. Men aa, Carro är grym iaf, och jag undrar hur jag kunde komma hem med en ospräckt femhundring.. Något som var riktigt dåligt var att dom inte hade några plåster på klubben! (Stora problem alltså..) 

Idag är en ny dag, och jag ska se till att ta mig till ett löpband för nu börjas det. Lovet är här och jag har lovat mig själv. Så nu kör vi.



HEEEY

Hemma i Sthlm nu! eller jag har ju varit i sthlm hela kvällen/natten: Men nu är jag hemma! Lite dragen i kragen fortfarande kanske, skönt att ingen är vaken... Men nu ska jag sova, tjogoooo.

Puss

Usch vad det känns som att helger går snabbt. Man hinner knappt gå ut innan den är slut. Aja.. Ska börja fixa mig nu för ikväll blir det middag hos Jessipessi som fyllde vuxen igår! Mys! 

Mötte upp Nayhara i stan, sålde två jackor, käkade med Jimmie, hälsade på cykelmannen. That's my day so far. Så nu börjar det bli bråttom , dags för fix!



Dom säger att du lever ensam



Gyllene tider - Det är över nu

Dagar av sorg

Jag har inte tänkt gråta idag, inte vara ledsen. Le istället, för allt bra du står för. Det var vad jag hade tänkt. Men jag känner redan tårarna bränna bakom ögonlocken. För även om man vill förneka det så svider det så förbannat mycket att lämnade oss. Det känns som att hjärtat ska explodera. Men det känns ändå som att du är kvar på ett sätt. Du älskade solen och värmen och idag skiner det med blå himmel. Jag tar det som ett tecken, som att du är med, som att du vet hur ont det gör och vill dämpa smärtan. Jag älskar dig. Och hoppas du har det bra där du är. Fina fina du.

<3

Read it

Min nya favoritblogg! En söt tjej som lägger upp sina outfits och bloggar om kläder och mode. Gillar det mucho. Jag som alltid letar efter nya inspirationskällor och roliga bloggar att läsa. Ett stort tips till er andra :) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Fiskpinne

Haha, somnade och sov säkert 1,5 timme. Vaknade perfekt till Paradise Hotel också! Vad är det som pågår..? Ingen har kommit hem heller, jag fattar ingenting. Får nog ingen middag idag. Kanske fixar lite fiskpinnar i brödrosten, en klassiker.



För att den gör mig glad



K'naan - Wavin flag

Projektdag

Har precis kommit igång med Samhällsrapporten, wohoo! Det var inte lätt kan jag säga. Jävla skola ibland, man blir ju tokig! Men det känns otroligt grymt när man lyckas riktigt bra med något å andra sidan. 

Ska snart iväg och snacka projekt med söta Ellinor. Imorn ska hela planeringen för resten av året vara inlämnad.. Känn pressen. Men skönt att ha det gjort innan lovet i alla fall! Nu: hard work, work.



I fru(i s)ängen

En fin dag med söta Ellen. Att en 8åring kan vara så härlig. Vi provade ut outfits, riktigt kul. Sleepover i Fruängen i natt. Alltså en tidig morgon imorn. Och jag har köpt nya leggings, wohoo.



Jag och någon konstig kille jag hitta på gatan, (<3333), för någon månad sen..

Ge mig, jatack

Två favoriter från Vivistyle.com som båda kostar runt 600kr. En härlig väska och ett par skitsnygga kilklackar, båda för partykvällar eller när man behöver något litet extra. Vill ha.

We don't celebrate sundays anymore

Nää. Vad fan hände med det? Vilodagen var det ja. Inte längre. Allt skolarbete sköljer över oss som flodvågen över Thailand. Den dränker och förgör. Nu är det snart höstlov, jag kan knappt förstå hur mycket jag längtat.. Jag behöver det verkligen, thank God att vi inte behöver vara här nästa vecka. Jag kan sova hur länge jag vill varje dag!




Bilder från slutet på oktober/början på november 2009

I skolan

Alltså ibland undrar man vad man håller på med. Jag sitter uppe hela kvällen utan att göra ett skit. Sen sätter jag klockan på 05:40 för att gå upp och göra klart(?). Sen vaknar jag och sätter på snooze 5 gånger(typ 50 min). Och då är det redan försent så då sätter jag mig på NK lektionen och skriver spanskauppsats. Bra Matilda. Jätte bra. Disciplinen är på topp!



Väldigt fin text - Neyo ft. Rihanna

"You upset me girl, and then you kiss my lip - all of a sudden I forget that I was upset, I can't remember what you did. But I hate it. You know exactly what to do, so that I can't stay mad at you for too long that's wrong. But I hate it. You know exactly how to touch, so I don't want to fall into fights no more. So much I love you, so much I need you."

Nytt

Myrorna 105kr

För bara drygt en hundralapp fick jag en i princip ny topp från H&M. Det är värt det. Har annars svårt för secondhandshopping i affärer, lättare för sådant över internet. Men att det är värt det - inget snack om saken.

We don't need anything, or anyone



Snow Patrol - Chasing cars

Tisdag

Hemma från en galen dag med lilla 4åriga Alice. Man blir verkligen totalt utpumpad av barn. Fattar inte att mina föräldrar orkade med mig, haha.. Lyssnar på lite Leona Lewis och taggar ner. Behövs nu. Känner mig lite väl hispig duuuudes. Behöver tagga ner. Var på In&finn och shoppade efter också, tanborste och hudkräm - grymma grejer. Det var typ allt från min otroligt intressanta tisdag. Peace.



tisdag, i'm doin' nothin'

Jag är så jävla lame. Puss.



Hata lite

Blä hatar att sälja saker jag gillar. Men vad kommer de göra för nytta i mitt rum? visst de är fina att kolla på, men vad mer? Synd. Men behövligt.

Nu

PH dagssssssss...

A part of me's dyin'



Lindsay Lohan - Confessions of a broken heart

Fick en flaska i huvet

Ny dag med sol i skyn och en morgonpuss av honom jag älskar. Det blev en bra dag. Inte mycket gjort men endå. Nu är det dags att ge sig in i skiten they call school. Men jag sprang i stan först. Nu igen. Och hittade ett lila nagellack från Depend att skydda naglarna med. 

I helgen lämnade även mina föräldrar mig och min syster ensamma för att resa runt i Europa. När de kom hem fick vi presenter, (wiiie), pappa gav mig choklad och av mamsen fick jag en mascara, sweet var det. Sen så var det ju rätt kul att de kom hem också, hehe.



Mascara Lancome, nagellack Depend

Hehe, ignorera den snygga egobilden

Min lördag i ord

Vill skriva ner och minnas min lördag. Den var härlig. Även fast jag somnade vid tio på kvällen...... Meeeeeen, dagen började med varm choklad och kärlek vid strömmen inne i stan, träffade också på fina vänner. Sen tog jag och min syster tåget ut till förorten för att kolla på innebandy. Lite annorlunda. Vi slutade kvällen med middag hos mormor och morfar. Och det är nästan helt galet vad bra dom är. Finare människor finns nästan inte. Det blev marrängswiss till efterrätt och sen tog vi tuben hem. Skön dag. Skön kväll. Det var lagom och det var fint och jag mådde bra. En bra dag. 



Maddelään var glad när jag hittade henne och Sara inne på Gina Tricot

Fredag på balkongen



Fucked up

Efter att man gått igenom ett par år tillsammans känns det här ärligt talat fittigt och falskt. Alla gör misstag, men uppenbara misstag brukar vara vääldigt enkla att väja från. Jag trodde inte att det var på den här nivån, otroligt vad fel man kan ha.

Galet

Det är helt stört vad jag är trött. Jag tror jag ger mig nu, klockan är inte ens tio. Men fyfan vad jag är trött. Det finns inget som är mer rätt än att sova just nu.

Lördag morgon, getting up

Supergod middag i Segeltorp, fix på Tomtebogatan, dans på Laroy, sovstund i sängen, till nu. Nu är det morgon. En ny dag. (Som om ni inte visste.) Ska in i duschen snart, bli lite fräsch, för det här funkar ju inte. "If I ever see you again", fan vad jag alltid ska bli tankspridd när det händer grejer, även när det inte rör mig. Fast iof rör det alla på ett eller annat sätt.

Sara fick med sig min kamera hem, men här är en bild från stureplan.se, från igår.



Someone so beautiful



The Kooks - Naive

För att bara känna. För mycket, för lite, för snabbt. Mer och mer.

Hemskt

Med respekt för allt sjukt som händer i vår värld. Dom som får gå för tidigt. Respekt för dom som lämnar oss utan förvarning. Det borde inte få gå till så. Ögon som tåras av bara tanken. Respekt för livet, hur mycket det faktiskt är värt och hur mycket vi bör ta det till vara.

Sovdags

"Fått en flaska i huvet'" nää, inte riktigt va! Men det var några intressanta timmar på Laroy ikväll. Nu värker fötterna, ska väl sova snart. Det känns som att det är dags. 



Gametime

Och plötsligt var det dags att vara måleriassistent. Vi får väl se hur det går jaja.. Försökte spela NHL men datorn var mycket grymmare än Jimmie någonsin varit...... Alltså tuffare motstånd än vanligt.


Vinter

Ingen har väl missat att det är snö idag! Galet. Var fan kom det ifrån liksom!?.. Vinter i oktober, känns väl inte helt okej. Vill leta mig bort till typ Thailand.. Eller Dominikanska, något sådant riktigt varmt och härligt.

Chillin' in Stockholm



Jacka Zara, väska Gossip, jeansleggings Vila, stövlar Vagabond, ringar H&M, Rhodos, Ur&Penn, Åhléns

Jag gillar inte när det blir kallare, det är inte min grej. Men man måste ju tänka på det positiva ibland. Och med tanke på det, så måste jag säga att jag gillar att färgerna förändras lite till hösten. Man kan använda andra typer av kläder och se löven förvandlas. Det finns fina saker. Om man vill.

News



H&M

Hmm tänkte jag, den här var ju rätt fin. Jag vände på den, 30kr. Det fanns ingen tvekan.

I'm doing this for me



Eminem - Not afraid

Krossad kärlek

Fyfan vad deppigt det är att läsa om krossade hjärtan. Hat. Kärlek. Allt därimellan. Förstörd kärlek är så jävla fucked up så jag har inte ens ord. Blondinbellas breakup efter att man läst om deras lyckliga kärlek i flera år. Och Paulina och Hugo Rosas bergochdalbanor. Blir ledsen, för så ont som det gör, den smärten, den borde ingen behöva känna.

Heyho

Knasdag i skolan. Allt suger. Woho. Kul. Ingen engelskaläxa för att jag blev klar uuuunder lektionen, success. Barnvakt tredje dagen den här veckan, moneymaker. Fullspäckat schema. Vill träna. Bli frisk. 100 procent. Frisk. Nu. 

Gammal partybild

Hallo

Äntligen hemma igen! Det tar på krafterna att sitta barnvakt, gå i skolan, plugga.. Men snart helg. Wiie. Det är fint. Köpte en ring idag också. Fin var den. Mer upps imorn kanske. Nu trött. Nu kungarna av Tylösand. Woho. Förövrigt saknar jag sommaren som sjutton. Alla sena nätter och varma dagar. Älskar sommaren, it sucks att den är över. 



Signar ut



Slut

Sicko



Trött. Sliten. Tårar från förskylning i kroppen. Jag är ihålig nu. Så jag ska se till att sova ordentligt. Och må bra imorgon.

It's getting late



Rihanna - Don't stop the music

Top Model 14



Sitter och kollar på TopModel. Ett riktigt bra program. När det gäller TV så älskar jag sådant som TopModel, Project Runway osv. Just nu ska dom gå på en catwalk med pendlar som kan träffa dem. Stackars tjej som ramlade av catwalken.

Svart skönhet

HM
Den är så vacker. Jag vill leva i den här klänningen. För all framtid. Men det går ju inte. Den hade i alla fall gärna fått bo i min garderob, att ta fram och titta på lite då och då, och någon gång ibland, bära.

Ord, bara ord

Fan vad lätt det är att gräva ner sig själv. Tänka svart, lägga av, lägga ner, ge upp. Fan vad lätt det är. Fan vad svårt det är. Bli lämnad, slagen, bedragen, lurad, hatad.. Älskad. Fan vad lätt det är. Fan vad svårt det är. "Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks". Fan vad klockren han är - Mr Adams-Ray. Så jäkla klockren.



Jag har givit dig allt



Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

Nyklippt

Inte så jävla taggad idag. Inte alls. Klippte håret i alla fall, rakade av hela skiten, orkade inte mer. Ville inte ha något kvar. 

Har äntligen en dag att slappna av dock, göra vad jag vill. Kanske ska sova en stund eller något.. Är rätt trött.

W-w-w-ooken


Back to reality

"Ouu, ouu, Mahoombiii. Laaazee!" Dags för allvaret igen. Tillbaka till en fullspäckad vecka. Jag fattar inte hur vissa gör det? Jag blir galen med mina 4 timmars jobb varje vecka, medan vissa jobbar varje(?) dag efter skolan. Helt galet. Den här veckan blir det 9 timmar. Help me GOD! 


Seems like you need company



Mohombi ft. Nelly - Miss you

Låst i sängen

Fyfasiken vad kallt det är ute. När inte solen är framme. Det var underbart att komma hem och in under täcket. Men det var skönt idag, ett tag. Gick med fina mormor vid Lötsjön och runt i Sumpan. Nu har jag lite obligatoriskt att göra, så det är väl bara att sätta igång antar jag..



Ut i solen

Ut i solen nu. Been in too long. Tjena!


Tacokväll


Will you make it better?

Vanessa Hudgens - Say OK

Hemma från utekväll

Mysmiddag och en jättebra utekväll med Sara och Elena. Gillade 54an. Skön stämning. Nu ska jag chilla lite, kolla Jersey shoooooore. Och imorn är det allvar igen. Fun shit. 


Dressed up

I ny skjorta från H&M och ett rätt bistert ansiktsuttryck(vad fan är det med mig liksom!?) åkte jag ut till Bagarmossen igår. Hanna hade fått det riktigt fint, supermysigt!

Remenessing

Det är det gamla gänget som chillar förbi ikväll. Minns kvällen på bilderna väl, vi var 15(?) år och hade köpt varsin cider till helgen. Fan vad vi tyckte att vi var coola. Och vad kul vi hade! På den tiden var det vi mot världen. Ostoppbara tonåringar. Det är sjukt vad tiden går.

Skor och kärlek

Belleshoes
Mina nyaste kärleksobjekt. Mörkgrå pumps i mockaimitation. Hur fina? Inveg dem samma dag som de köptes. Fötterna sved men damnit i love them.

Like I've never been hurt before



Robyn - Indestructable

Cleaning lady

Det som är bra med när man ska ha folk hemma, är att man städar(!!!), vilket jag nästan aldrig gör annars.. Nasty tjej. Aja, nu blir det fint i alla fall. När jag var mindre hade vi städhjälp, det kanske är därför jag inte riktigt bryr mig, jag tror att någon annan ska plocka upp. Haha, nu lät jag jävligt snobbig och dryg. Clean your own frikkin' floors!!

Godmorgon!

Det är väldigt bra väder idag, ska snart ringa mormor och ta en promenad. Good thing. Bloggade igår men någonting hände för inläggen kom inte upp :S Jävla blogg.se. Nu duscha, sen Sumpan.


Puss

Eftermiddag i stan

Efter en natt i Fruängen och en dag i skolan körde jag och söta Neptune årets shoppingrunda i stan! Det var nästan lite magiskt. Och himla trevligt sällskap.


Liten update

Mot Fruängen. Efter några lite jobbiga timmar som barnvakt. Skola imorn, och sen träffa bästa mormor. Puss.

Ny dag

Fan vad skönt det är att vara på väg till skolan och inse att man börjar lite senare än man trodde! Nu fick jag lite extra tid. Gaaaalet. 

Ska snart gå i alla fall, vill inte stressa on the big big day. Skämtåsido, bör nog börja komma i tid.


Sova

Nu ska jag sova, samla energi för att göra bra ifrån mig imorgon. Natti.

Don't take to long

Lifehouse - Halfway gone

Gladis

Vad kul det är att det är flera som hört av sig angående mina annonser! Jag visste inte alls hur det skulle gå, men det visade sig vara en bra idé att lägga upp annonser på bloggshoppen.



Me and my love a little while ago

Koncentrationssvårigheter

Efter alla upp och nedgångar den här veckan har jag så äckligt svårt att koncentrera mig. Men jag ska inte vara sjuk imorn. Imorn ska jag upp och göra en .. ja alltså en presentation, på engelskan. Och jag måste göra det bra. That's just life. Tack livet, ibland hatar jag dig. 



Sundbyberg


Sometimes I'm gonna have to lose

Miley Cyrus - The Climb

This never ending story

Ibland känns det som att det inte går att ha en normal relation. För att vi är för olika och samtidigt så lika. Ibland finns det gränslöst med kärlek men andra dagar fattar jag inte vad vi gör i varandras närhet. Ibland vill jag bara dra och lämna allt bakom mig för det har dragits upp så många gånger. Attityden. Höjda röster. Bristen på respekt. Dumförklaringar. Jag är jävligt trött på det. Men det är klart, inget kan bryta ett sådant band. Vad jag vet.

Just don't ask me what it was



Suzanne Vega - Luka

Tisdagkväll



Em-kval here we go. Sverige ligger redan under med 1-0. Vad fan? Aja, bara 8 min som gått. Nu har dom chansen så snälla låt dem ta den också. Sverige till EM! Hade varit kul med lite svensk fotboll på TVn i framtiden.

Är slutkörd av skola och barnpassning. Men det är jäkligt värt när man står där med höga betyg och sparade pengar. (Måste i alla fall intala mig det..)

Trött

Det går jäkligt segt idag. Är trött som jag inte varit på länge, skulle alltså kunna somna när som helst. Inte så jävla bra kanske. Menmen. Barnvakt i eftermiddag så man får lite dinero. Sen ska jag sova.

DO OR DIE

Vad gör vi? NU KÖR VII! Hahhaha, dags att dra fram alla gamla fotbollstalanger och satsa stenhårt mot Spånga IS. Well, we will see how that goes. Det kommer i alla fall bli jävligt kul. Tillbaka i fotbollsskorna, åh som jag har saknat er, fiiina skor.

Fredagsparty


Should have crossed the sky



Katy Perry - Firework

Godmorgon

Time for schuul. Kuuuul. Lite trött sådär, men ändå helt okej. Försov mig inte idag - stort plus. Fotbollsmatch ikväll, fan vad kul det ska bli! Long time no see.

Sumpans golfängar igår eftermiddag

Nya jackan



Jacka Zara

Inveg min nya jacka idag. Den kändes perfekt i höstvädret.

10 10 10



Idag är det den tionde dagen i den tionde månaden det tionde året. Ganska coolt. Vad gör jag? My thing medans han i sängen gör sin.

Morgon, eller vadå..

Klockan har paserat tolv. Det börjar kännas som att det är dags att gå upp. Tröttmössan i sängen lär väl sova till kvällstid dock. Kul kul kul.

gammal bild

Lörrrdag

Hade en superrolig kväll igår ute i Skälby med Carro och co. Men man mår som man förtjänar, har varit som en zombie hela dagen. Å andra sidan, skönt att jag inte orkar göra något ikväll så jag är pigg imorn.

Annars då? Jag köpte en ny höstjacka idag, å vad fin den är. Flera av mina vänner har en likadan men jag kom över det där "vill inte ha samma som andra" stadiet och köpte den. Och you know what? Den gör mig lycklig. Haha. Sen var jag hungrig så gick till Donken och käkade på egenhand -looserstämpel(!!!). Nää, inte riktigt. Det var ju skönt. Faktiskt. Avslappnande.


Dagens



Shorts och jacka H&M, stövlar Vagabond


Forget about the world



Rihanna - Only girl (in the world)


Have to do to go on trough

Super taggad inför ikväll när jag ska på maskerad med min bästa Sara och fira grymma Carro! Så nu måste jag göra klart veckans sista have to's och sen blir det partyyy!



Jag och mina broes på midsommar


Söta mamma



Ceannis

Söta mamma. Kom hem med ett nytt datorfodral till mig idag. I needed it. Men rött kan ju vara lite svårt att matcha så kommer nog köpa ett till fodral i svart att byta med.


Tröttis

Barn. Herregud vad dom är slitsamma att handskas med. Väldigt söta. Väldigt jobbiga. Snälla ibland och ibland helt ohanterbara. Men det är okej. När man får en kram när man ska hem av sötaste ungen. Då känns det ganska värt det.



Hittade en bild från i somras. En dag som den här hade man inte bangat på upp mot 30grader, sol och varmt vatten. Fatta vad underbart med ett dopp...

I think I better let it go


Teddy Pendergrass - Love TKO

Pappsen har lite inflytande ibland. Efter att han lyssnat på den här låten ikväll, kände jag att jag gillade den rätt mycket. Skönt att lyssna på lite blues ibland.

Shortsen, hur dom ser ut på


Topp Gina Tricot, shorts H&M, klackar Scorett

Ja alltså det är såhär jag brukar gå runt hemma. När jag kommer hem och tröttnat på jeansen, då är det klackarna på. Fast nä. Men ibland, som idag tex får jag lust att föreviga.

www.emobloggen.se

Det finns en gräns för vad man borde skriva i en blogg som andra människor läser. Det är mycket depp just nu. Så om du inte pallar det, finns krysset uppe i högra hörnet. Klickar du där kommer du bort från sidan. It's magic.

Idioten kom fram

Det är intressant. Med styrka och vänner. Kärlek och passion. Känslor. Vad dom kan göra med en och vad du kan göra med dom. För man kan påverka så jävla mycket. Inte från att känna, men från att säga/göra dumma saker. En äcklig sida av mig kom fram idag. Vissa skulle kanske inte bry sig alls. Men att vara bitchig och elak - det är inte jag. Att bete sig dåligt känns så fel, man vinner ingenting på att vara taskig. Även om man är förbannad eller ledsen, sårad. Det stannar här. Idag. Jag tänker inte vara en idiot - för det är jag inte. Så stopp nu. Inte igen.

This never ending story

"I don't remember a moment, I tried to forget,
I lost myself, it's better not said,
now I'm closer to the edge

I'm taking you, closer to the edge
I'm not saying I'm sorry
One day maybe we'll meet again

The birth of a song, the death of a dream

I will never forget"

30 seconds to mars - Closer to the edge

Bra lektion av mig ja, rösta på min design!

Men tjeeeena snyggingar!
Eh ja hej. Hehe.
Konstigt humör idag. Geografi - eller design? Vad var det nu? Ja i alla fall, idag har jag använt geografilektionen till att designa en klänning(vilket Jenny tipsade mig om), gå in och rösta genom att klicka här eller klicka på bilden. Då blir jag superglad!


Här är min design!

Curtains finally closing



Rihanna - Take a bow


Drop dead gorgeous



DinSko

Beige mockaimitation med platå. Den är helt underbar. Perfekt. Jag vill HA. Den perfekta höstskon. Synd bara att den kostar mer än vad jag har atm. Och tänkt då hela paret(hehehe).

Nämen skämtosido, så himla snygga. Det enda jag funderar på är stabiliteten, dom är från Dinsko, vilka inte lägger mest energi på just det - talar av erfarenhet. Men fina är dom!


Nya shorts



Bloppis

Tog chansen när jag såg dom. Visste att jag velat ha dom alltför länge. Och fan vad fina dom är. Så jag tog dom. Skitsamma att det inte är sommar. Det kommer funka.


These emotions are taking me over

Det har varit ännu en sådan där full dag. När jag gjort massor. Och bara längtar till jag kan släcka lampan och byta värld. Men det är så mycket som händer i mitt huvud. Så mycket tankar och ord som rör till det där lilla jag har där inne. Något som kommer åt de där förbannade känslorna.

Michaela Fornis kärleks arkiv. Det har jag läst idag. Fan vad fint det är. Hennes ord. Både om lycka och sorg. Och jag vet inte varför men jag känner mig som ett känslovrak när jag läser. Well, det är ju snart den där veckan. Kan vara därför. Men endå.

Orden tar på det där lilla där inne. Orden möter allt där inne. Och det skriker och skär. Utav bara helvette. Utan att förklara sig. Hänsynslöst.


You're just a clown

Trött och deppig. Tom. För mycket måsten. Hinner inte göra det jag vill. Ibland vill jag bara totalt skita i skolan. Vad fan ska den vara bra för? Men endå stannar jag. Jag fick möjligheten, chansen. Jag kommer inte slänga bort den.


It makes no difference who is right or wrong



Lucie Silvas - What you're made of


Trött i kroppen

Trött. Helt slut. Körde SATS energy med Gabbi. Det var galet. Kul och jobbigt. Tror att jag knappt kommer kunna röra på kroppen imorgon. Helt sjukt! Nu ska jag chilla lite efter en fullspäckad dag.


Paus

Tar en paus nu. Man kan inte slava för alltid. Jag som skulle sova ordentligt den här veckan.. Får se hur länge jag sitter uppe ikväll.



Elin och jag 2009


I want you to know



James Blunt - Stay the night


Nya inköp




H&M


Bättre bilder på mina nyaste inköp från H&M. Småsaker som kan vara bra att ha. Men inget som fick mig att hoppa jämfota av lycka. Väntar fortfarande på att det ska hända.


I will never forget

Ångesten kryper sig på. Stressen är tillbaka. Dåligt förberedd. Ingen koll på läget. Handlingsförlamad. What I really want I can't find. Styrkan. Var är den? Och när vi såg tillbaka på människor man förlorat i veckan. Då föll jag. Jäkla humör. För jag tappar mitt hjärta när jag minns. Jag tappar mig själv.

Alltid lika jobbigt att fokusera när man har mycket att tänka på..


Saturday night fever




Kofta och armband H&M

I en ny kofta och ett nytt armband åkte jag till Sollentuna, för en partykväll med min Sara. Massa dans och gott vin. Gamla bekantskaper och gamla "jag vet vem du är" haha. Alltid lika komisk känsla. Det var en bra kväll.


One of my kind



Train - Hey soul sister


Hey now

Tillbaka från SATS. Ont i rumpan från igår, galet vad spinning kan göra. Men satsade på core i alla fall. Och satan vad svag jag är!! Helt otroligt pinsamt. Jäkligt skönt i alla fall, men pinsamt, som sagt. Åtminstone väldigt skönt att köra igång igen.


Naturhistoriska riksmuseet, starring Sp3c





Hemmakväll

Idag har varit hektiskt. Igen. Men ikväll ska jag inte röra mig från hemmet. Inte en chans. Idag ska jag ta det lugnt. Och SOVA. Looove på det. Lyssna på låten under också, jag befaller er! Den är underbar. Passar precis min sinnesstämning just nu. Melodin. Älskar. Nu fattas bara den där famnen att krypa in i.



Fan vad jag var bra idag också. 55 min spinning FTW.


They can take tomorrow, but they can never have yesterday



Leona Lewis - Yesterday


RSS 2.0