Dagssss

Drar ut och firar Valborg. Puss!

Nytt



Topp Gina Tricot, jeans Nudie, ballerinas H&M

Valborgsminnen

Skickar djupa sms och planerar träning imorn. Skrattar åt mig själv, i make no sense. Men skitsamma, det är okej. Imorn är det valborg.

Minns en valborg speciellt. Jag vet inte hur gammal jag var.. Kanske 13-14 år, och skulle fira valborg på tivolit med mina vänner. Skulle vara hemma vid elva. Hårda regler, hårda föräldrar. Men det stoppade inte oss - trodde vi. Ringde mamma vid utsatt tid och sa att vi var hos min kompis, "ring från hennes telefon" säger mamma. PANIK! Vi kunde inte komma på vad annars vi kunde göra än att springa för våra liv ända hem till min kompis. 13-14 år och så unga och så dumma, men vi levde. Vi sprang så fort så jag fattar inte hur det gick till. Dom som gick i idrottsklass och var värsta atleterna spörtade hem och hämtade ut den trådlösa telefonen med redan uppringt till mamma. Vilken stress. Men jävlar vi klarade det. Då var vi hjältar, fan vi hann ju! Idag skrattar jag bara åt det, man ville så gärna bryta regler och tänja på alla gränser. Det vill jag fortfarande. Men i vilket fall, vad kul vi hade, vi var kungar i vår lilla värld.

Minns hur vi senare planerade framtida kvällar då vi skulle klättra ut från min kompis fönster sent på kvällen och ha ställt dit en stege innan. Gal1.

år 2007

Kan bli deprimerad, men jag vägrar medicin för ja vill va fokuserad


Vänner och vänner

Har tänkt på det där med vänner. Ibland känns det som att man fått lära sig den hårda vägen, att alla inte finns där when it comes down to it. Att inte alla har det där som gör en lugn och trygg. Vilken otrolig skillnad det är på "Hej gumman, hur mår du?" och "fyfan älskling, jag vet att det känns skit". Ingen annan kanske tänker så. Men för mig är det sjukt stor skillnad. Den som frågar, och den som vet. Den som vet är den som gör mig trygg. Sen såklart handlar ju frågan om att man bryr sig och vill veta, höra att man är okej. Men endå. Den som redan vet, den som förstår. Inte förstår situationen kanske, men förstår hur djupt ner i helvettet man har hamnat. Den personen är så värdefull. För för den personen behöver man inte förklara, man behöver inte prata, för båda vet, och man kan bara andas ut. 


Du är en sån, <3

I'll give my life up for you, cause you are my dream



Chris Brown ft. Justin Bieber - Next to you

Shopping

Fokuserar på det ytliga när det andra blir för mycket. Hittar styrka i fina toppar och perfekta strumpbyxor. Finner inspiration och skapar egna smycken. Just like it should be. Nu hjälper det mig. 




Gina Tricot 249 kr, Twilfit 89 kr

Tidsfördriv

Har tittat på säkert 10 ProjectRunway avsnitt de senaste två dygnen. Snart är jag klar med säsong 7, älskart. Ikväll ska jag ut med Clara, kommer bli fint. Min gamla man. Saknat henne.



SJUKT gammal bild

Pain

Ångra aldrig någonting som en gång fick dig att le

Jag låter aldrig sinnena vila

Bara gick, gick, gick. Flera timmar. Rensa tankar. Andas ut. Inte tänka alls. Har hittat en ny favoritlåt med CB och JB. Next to you heter den. Nu är det som det är. Men den är ändå fin. Så jävla bra. Ska äta lite vindruvor och parmaskinka. Kolla på Projekt Runway. Sen sova <3. 




True story

Tumblr_lh3wa2cill1qfo3jgo1_500_large

You can close your eyes to things you don't want to see
But you can't close your heart to things you don't want to feel

Ont

För mycket tårar. För mycket sorg. Det har brunnit i mig. Ett stort hål finns där nu. Men det har inte slutat göra ont. Det dunkar så jävla hårt i mitt huvud. Försöker släppa. Tänka på annat. Klarar inte. Vänder tillbaka. Kommer inte igenom. Är fast. Det gör så ont. Så jävla ont. Som att någon rivit ut mitt hjärta, som att världen gick under. Det är ett hål i magen. Det dunkar i huvudet. och det bränns. brinner. vill fly allt nu. Bara bort.

Hej

Lider idag. Lider i stress. Lider i att jag är handlingsförlamad. Hejdå.



Error

Köttar samhällskunskap. Nu är det inte många timmar kvar vad fan. Det är bara att kämpa. Stör mig så inihelvette att jag inte har någon dator att jobba på imorgon i skolan. Så sjukt ovärt. Men jag har bara mig själv att skylla att jag inte lämnat in dumburken tidigare. Får ta mig i kragen och fixa det imorn alltså. Faen. Lite bb ikväll i alla fall, även fast det s. ö. g. att Rodney åkte ut igår. Nu försvann ju underhållningen(?!). Back to work.


Like a freak


Gulligt citat


Soft kväll igår, najs dag idag

Hade en jättetrevlig kväll igår. Som vanligt så det blir när jag umgås med bästa Jenny. Blev lite lacka på mr skitsnack, haha, men vadfaaaen. Alla är väl inte helt smarta i huvudet, speciellt inte med alkohole i kroppen. Hängde på Oxid ett par timmar och dansade till stängning. Förstår inte hur jag orkade med mina monsterklackar på fötterna. En annan rolig överraskning var att jag sprang in i syrran i vimlet. Tror aldrig det hänt förr. Funfun.

Idag har varit underbart. Även fast jag inte gjort ett piss så har det varit så fint väder och jag har kunnat njuta av det. Ätit parmaskinka och solat den vinterbleka huden. Nu ska jag fortsätta chilla, för solen har ju inte ens gått ner än!




Senaste dagarna





Chill

Skjorta BikBok, leoleggings Gina, Converse och väska från Oasis

Härliga kvällar, soliga dagar

Det är en sån otroligt härlig sommarvärme så det finns inte. Älskar verkligen det här vädret. Och man blir så jäkla taggad på sommar nu också! Ikväll ska jag träffa min älskling som lämnar mig efter sommaren, så ska verkligen ta vara på de sista månaderna tillsammans!

When you love someone but it goes to waste

When you love someone but it goes to waste

When you love someone but it goes to waste

When you love someone but it goes to waste

Could it be worse?

Too late

Vad gör jag uppe!? Godnatt! 




Where I can run just as fast as I can, to middle of nowhere, to the middle of frustrated fears



P!nk - Just like a pill

Allt

Processar lite. Funderar. Slutar tänka. Fattar inte. Oroar mig. Tänker hur i helvette. Skakar på huvudet. Andas.

We <3 it


Underbara Adele

Hate to turn up out of the blue uninvited, but I. I couldn't stay away, couldn't fight. And I hoped you'd be reminded that for me - it isn't over. Don't forget me, I remember you say, sometimes it lasts in love but sometimes it hurts. You know how the time flies, only yesterday was the time of our life. All of our glorydays. I hate to turn up out of the blue uninvited but I couldn't stay away, couldn't fight it. Nothing compares, no worries or cares, who would've known how bittersweet this would taste?

5631538814_3af119887e_z_large
bild - we <3 it

Den jag såg idag





Djup jävla film. Ångest, ångest och mer ångest. Black Swan. Vilken film.

Bästa vädret

Vilket oflyt. Orkar inte med mer skador eller sjukdomar. Seriepremiär igår och jag avslutar med att stuka foten. Braaa jobbat.. Så nu är det svårt att gå i trappor, hurrey. I alla fall ska ut nu, ut i den fina solen. Lite qualitytime och bio. Precis vad jag behöver. Lol - lots of love.


Who will be the lucky ones who make it all the way?



Five for Fighting - Chances

Små fina saker

Tog tag i mig själv idag. Tog ett otroligt skönt och lugnande bad. Att vatten kunde göra så bra saker med hjärnan. Det visste jag väl egentligen redan, men insåg det först nu.. Underbart var det i alla fall. Lugn. Lugn jag inte känt på hela helgen. Det var underbart.



Gammal bild från en skön vårdag,

Söta tröjor från BikBok

299 kr / st

Bildregn från igår

Vaknade och solade, sjukt bra start på dagen



Fina utsikten från balkongen



Åt godigod sallad




Träffade Nayhara och lekte på stan



Drog på skiva som fjortisar........ väldigt fint


Got a mind of my own, flesh and blood to the bone, I'm not made of stone, I've got a right to be wrong



Joss Stone - Right to be wrong

Gårdagens dresscode


Jacka H&M, jeans Gina, skor Tommy Hillfigger

Kärleksbevis

Känslighet för småsaker. Hett temperament. Svalt temperament. Osäkerhet. Undran. Varför man inte bara kan få känna sig säker. Känna sig rätt. Lagom - perfekt. Precis som man är.



Today

Kan det vara ngon som har missat det fina vädret? Man blir ju så lycklig. Fina väder! Började dagen med en timmas träning på SATS. Planerar lite för helgen och chillar nu med Johanni. Hon försöker plugga körkortsteori men fastnar lite på andra saker hihi, precis som mig. Går sådär. Men aaa, nu ska jag tillbaka till pluggggget.


Natt

Det är en ny dag imorgon.. Don't forget.

Drar yyyyt

Pallan'te sitta här i hundra år. Drar ut en stund istället. Plugget får vänta liiiite till. PEACE.



Jag tänkte jag skulle försöka förklara mig själv, för mig själv, så jag till slut förstår mig själv


Adolphson & Falk, Petter - Krafter

Bara en bild

Med min favoritkappa från Zara.

Årets första

Tog den första uteserveringsölen för i år, igår. Det var supermysigt att kunna sitta ute, men när det gått några timmar blev det dags att flytta in. Skön kväll med bara massa chillerill. Pratade med kärleken i jag vet inte hur många timmar och sedan gled hans vän förbi också. Good times.

Sommarkänslor

Det känns i luften, det syns på träden, blommorna blommar och fåglarna kvittrar. Det är här, våren. Den härliga känslan, det varma vädret och allt det för med sig. Så nu jävlar laddar jag, är så sjukt taggad på studenten och sommaren!

Har laddat upp med nya kläder för sommaren, som de här fina jeanshortsen och bikinin i stark orange/rosa. Båda från BikBok.


So close but so far away



Jordin Sparks - One step at a time

F** J**** S***

Jäääävla skit! Att man aldrig lär sig. Spara-knappen varje sekund och KOLLA VAR MAN SPARAR.... ********************************************************************** har så många fula ord inom mig, jag behövde inte det här just nu, jag behövde verkligen inte det här..

Fredags outfit


Jag: (till höger) topp från H&M, jeans från Vila, skor Bianco + silverfärgade smycken

FETT TRÅKIG BLOGG

Oj vad jag inte har orkat blogga den här senaste veckan! Energin har bara vart lost. Ni vet när man sitter och stirrar på datorn men inte fattar hur man väljer ord eller skapar meningar? Total förvirring och obestämt kaos. Nu känns det som jag fått lite ny energi, men fortfarande kaos. Tog en lång 2timmars promenad med min neighbour idag. Det var sjuuuukt skönt. Våren är här - for sure.

Under helgen har jag blivit bjuden på pizza av mitt lilla barnvaktsbarn - 6 år gammal, aaaaaa-dorable, helt klart. Och hunnit med en utekväll också, alltid lika kul med min älsklingsJenny. Plus att min bästa vän hunnit fylla 19 år.

Nu har livet äntligen lugnat ner sig en aning, det är söndag. Jag är trött. Och det är BB på TV11. Det räcker för mig ikväll. PUSS på er. Våren är här.


OCH jag har hunnit shoppa lite, big surprise vavava?
Ovanför en snygg och skön hoodie från BikBok.

För att..

Lever i storm. Varvar med orkan. Byter ner mig till åskväder. Sen upp igen. Längtar efter duggregn eller snöflingor. Irriterande, men harmoniskt. Ingen storm, ingen orkan, ingen åska. Helhet. Man kan känna utan att slitas. Längtar.



Terrefied

Say a prayer to your self, he says close your eyes

Terrefied but I'm not leaving, know that I must pass this test

As my life flashes through my eyes, I'm wondering will I ever see another sunlight

Not everyone get's the chance to say goodbye

You can see my heart beating

Ett projekt för det senaste året

Under det senaste läsåret i skolan har projektarbetet varit en STOR del. Jag och min kompis Ellinor ville uppmärksamma kvinnor att de på nya sätt kan bidra med pengar till Bröstcancerfonden. Vi ville göra något bra för andra människor och bestämde oss för att producera t-shirts och sälja dessa till förmån för BRO(Bröstcancerfonden).

Här är vårat resultat! Vad tycker ni?



Gå gärna in på vår hemsida www.forfreedom.se och läs om oss och BRO, och kanske även köp en tröja!

Puss å kram.

Words

"Och fast vi båda vill mer än någonting annat. Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan. Vi har blivit som dom, någon tittar på oss. Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer. Vi har blivit som dom, som aldrig får bli. Som sitter tyst på nåt' café ingen får ju se att han är gift och hon är fri. När jag går där ifrån, och du håller kvar. Så vet vi båda två det är såhär man mår när man hemligheter har. När jag går därifrån, utan ett ord. Så vet vi båda två. När jag går därifrån utan ett ord - så vet vi båda två."

Texten har inte att göra med något, tycker bara den är otroligt fin. Skriven av Melissa Horn. 


Dagens, inför kusins 20årsdag



Spetsleggings och topp från BikBok, spetslinne H&M, armband från Dyrberg & Kern

Nighty

Svintrött och jag vet inte vad jag gör uppe. Lyssnar på Akon. Skönt sådär på kvällen. Och min nya favorit Adele, someone like you. Den är underbar. Är stressad över typ allt och vet inte hur något kommer gå.. Bra kombo va? Så ska väl sova nu så jag kan tänka klart imorn. Peace.


Fina tjejer i fredags, <3

Wants

Söta nattlinnen från H&M, 99kr styck. Inte riktigt så transparanta i verkligheten som på bild. Funderar på att köpa något liknande, tänk vad skönt att sova i.

Noone would know how bittersweet



Adele - Someone like you

Trasigt

Precis så har mitt internet varit hela helgen. Någon dum sladd som gått av. Verkar vara så med allt just nu, allt bara går sönder. Dataskärmen till min bärbara har gett upp totalt. Handfatet läcker. Internet krånglar. Skolan är berg som man inte har en chans att se förbi. Tungt. Så känns det. Careface. Det regnar. Så låt det vara en sån dag, så kan det väl få vara nog sen. 



Freday

Heeeeeeeeeeey. Det är fredag! Veckan har bara svept förbi. Stress nu. För allt som ska vara klart next week. Gal1 att det redan är helg. Nu måste jag skynda, skynda. Skolan börjar om 40min. Peace.



RSS 2.0