hmpf

Jag haaaaaaatar att vänta... det är verkligen så frustrerande när man ska träffa någon och så hör inte personen av sig om den blir sen. Jag skiter fullständigt i om det bara var det eller det man skulle göra, allt som krävs är att höra av sig och sen är det lugnt. Har man bestämt att träffas så har man. Keep in touch!

God morgon

MTV breakfast club, mycket bättre än jag trodde


Jag som blond..

Är det sant som det sägs, att blonda har roligare? Jag i en annan hårfärg!!


"Klipp dig och skaffa dig ett jobb!"

Gud vad jag hatar mig själv ibland när jag får shoppingsug. Jag vet att det inte finns ett öre jag kan spendera på whatever. Det måste räcka till saker som jag behöver. Och speciellt nu när det är sommarlov, jag är utan sommarjobb och det är inget studiebidrag fören i augusti(?).. Help! När jag kommer hem från France, då är det jobbsök som gäller. Nu får jag inte svika mig själv en gång till..



Kom igen!

Visst att jag hade mycket bilder på min gamla dator. (Håller på att ladda över alla på ett USB nu.) Men kom igen, hur lång tid kan det egentligen ta!?!?!?!?!



ticktack

Slutet för en av tidernas största stjärnor

Michael Jacksson. Underbarnet som tog världen med storm tillsammans med sina bröder i The Jacksson 5. Tänk vad han ha rfått gå igenom under sin livstid. Att leva i ett undertryck där det inte anses okej att vara svart. Det gick så långt att han gjorde allt för att bli vit. Världen var hård mot killen. Men tänk endå hur mycket han har gett till världen. Sång, dans och lycka utan gränser har han förmedlat genom sina låtar. Jag tror helt klart att han kommer att bli saknad på jorden, minnet kommer alltid att finnas kvar.

Trots att jag inte har något band till MJ alls, det vill säga att jag inte lyssnar på hans musik, eller bryr mig om vad som hänt i kändisens liv, så känns det ändå lite konstigt i magen av att höra att han nu har dött. Han var ändå en människa bland oss alla och det är lika hemskt varje gång man får höra om ett dödsfall.


Jag tror att han gett så himla mycket till människor runt om och han har också bidragit enormt till musikhistorien. Har svårt att sätta ord på exakt vad jag vill säga. Men han kommer bli saknad.




Rest in Peace, Michael

Svullo

Chips lemon-soda chokladäpplen kvällsmat, chips läsk mackor frukost, fläskfile potatis sås middag, jordgubbar grädde glass efterrätt, hallongrottor kaffe kvällsfika

Dags att lägga om matvanorna..

Happy


Two of a kind, we are one



The Attic - In your eyes

Trevlans

Sitter på min balkong och lyssnar på The Attic - The Arrival, och samtidigt solar jag ryggen. (Multitasking).

Det är verkligen underbart med sommar, och när man tänker efter så är det ganska sjukt hur ett väder kan påverka humöret. När det är sol och varmt känner jag inget behov av smink eller ens kläder. Sitter bara i bikinin hela dagen och njuter av att få lite färg i ansiktet istället för att försöka se snygg ut. Det är ingen press.


En balkong



Vad härligt det var att se Sverige vinna igår föresten, det kändes bra som fan, nu är det semifinalen som väntar. Och England är så himla kaxiga. Det är roligt med fotboll på det sättet, alla tror att de ska vinna - hur dåliga man än är. Viljan gör så jävla mycket. Vilja är allt. Sedan är det ju ingen nackdel med lite talang heller..




M-m-mmm

Idag har varit en bra dag! I försenad present av min syster fick jag en rosa bikini! Och jag gillaren(!). Så nu har jag en ny sådan också, vilket känns skönt och bra, blir mer och mer redo för France.

Snart är det fotbollsdags på TVn. Vilken fulländad dag det skulle bli om Sverige vann.. Man kan ju alltid hoppas.





Make us proud

Sommar, underbart



The Fray - Over my head

VAD FAN!!

När man ska ha någonting finns det aldrig där man vet att man lämnade det!

Nu är det min förbannade Bandeu-BH som är på rymmen, och jag orkar inte leta efter den. Snart kommer jag göra det endå, men det är så sjukt irriterande att den bara försvinner.. Antagligen ligger den i min enorma klädhög - otroligt lockande(!).




egobild

Bilder från midsommar





Sooso, Natta, jag, Natta.

Helg update



Det blev en girlsnight med dom här två i helgen!

Vad härligt det är att bara chilla ibland, att ha kul och släppa loss bara med några få kompisar. Det blir en annan stämning trots att det varken är bättre eller sämre med någon annan, så är det skönt att ha det avslappnat och bara kunna släppa loss helt enkelt med tjejer som dessa.

Skumbadet slog mycket!


Utlandet

St Tropez, St fucking Tropez! På fredag drar jag troligtvis, och det kommer bli så jävla härligt! Bara lite bikinishopping som fattas sen är jag good to go!


 

Vill ha

1000 km/h

Jag är helt jävla hyper idag! Alltså bara att sitta stilla nu vid datorn gör mig helt snurrig.. Vad har hänt med mig? Det kan ha varit den där extra starka espresson hos Bea, eller bara ett allmänt störd-tillstånd i min kropp. GOOD GOD! Vill bara kunna känna mig lugn igen.

Det har varit en jävla helg. Upp och ner gångar så det stänker om det. En riktig partykväll i fredags(midsommar). Och sedan en riktig tjejkväll i Täby.

Lyssnar på hurtful i houseremix och ska nog ta några varv i lägenheten, jag kan inte sitta stilla länbgree!!!!



Du lyssnade på den här och tänkte på mig,



Michelle Branch - Everywhere

Where are you now, now that I need you?



Destiny's Child - Emotions

Småsaker (?)

Det är så lätt att hetsa upp sig över saker, massa saker, stora som små. Det är så förbannat lätt, och ofta är inte ilskan (till exempel) befogad. Människor är så otroligt duktiga på att missförstå varandra och det är oftast det som skapar problem.

Idag har inte varit en bra dag för mig. Inte denna heller alltså. Men förhoppningsvis så kommer kvällen och morgondagen få mig på bättre humör. Det är trots allt midsommar imorn och ikväll får jag träffa mina älskade män - Sara och Clara. Massa skit snack över en äckligt fet pizza är precis vad jag behöver!




Enkelt en sådan här dag:
Skinnjacka H&M
Tröja Whyred(J's)
Jeans Gina

Baksidan av bloggning

Kom att tänka på det här när jag pratade med älskling för någon dag sedan. Jag berättade något jag gjort och han svarade med "jag vet, läste det i din blogg". Sjukt irriterande! Alltså det är därför det kan vara trist att blogga ibland, och speciellt att blogga om vad man har gjort under dagen. Då finns det liksom inget att berätta senare, för dem som läser det man skrivit, dvs.


PMS

Mmm.. det är en sådan dag idag. Jag orkar inte att prata med mamma, blir bara sur för att hon är snäll. Det är nog en av de värsta sakerna när man är på ett sådant här humör, man är elak mot folk som är snälla. Och det gör sedan att jag blir skit arg på mig själv för att jag är en sådan jävlig människa. Fan Matilda!

Det är dags att sparka ut all arg överskottsenergi på provocerande fotbollar. Precis vad jag behöver!



Nayhara visar upp delar av United-tröjan

Beyonces vackra röst, love it



Beyonce - BHG

When you leave the room



Darren Hayes - I miss you

Remix



Pussycat Dolls - I hate this part

Hopp in i duschen

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, raka benen, kanske måla naglarna och bara ta hand om mig själv. Synd att jag knappt har något vitt nagellack hemma, hade varit fint med en fransk manikyr.

Har alltid gillat att ta hand om naglarna. Dom kan alltid vara fina så länge man tar hand om dem. Lite personal care.


En outfit


Tunika Gina
Leggings Gina
Jacka/Kavaj Desigual
Skor Skopunkten
Väska Oasis

Enkelt för fika med mamsen.

Jag hatar löpning!

Att jogga - det är så förbannat jävla tråkigt! Vad mer finns det att säga?

Några gånger per år drar jag mig i kragen, sätter på mig löparskorna och springer en runda. Men det finn singen motivation längre. Det är så förbannat tråkigt så man vill ju bara sluta direkt man börjat. Usch!



Myskväll

Jag träffade Clara trots allt och det var verkligen kul! Det är grymt vad människor kan förändra ens humör. Att vistas med folk som är glada och positiva gör den dystraste glad. Annat går inte.

Senare tvingade jag mig själv på Nayhara, vi såg på Troja och pratade. Hur bra kväll som helst!






HÅR

Nu får mitt hårhelvette fan ta och växa ut. Jag saknar längderna! Kom igen håret... Väääääääääääx!


Lalala

Hahahhahahaha, vad mycket skit man hinner tänka på kvällarna, jag behöver aldrig gå uppimorn om jag inte har lust. Höhö. Imorgon ska jag träffa CLARA , eller inte. Folk som ska bestämma träff, det funkar inte, inte ens om det är "in a circel of men" hoohoho. Clara och Sara ni vet vad jag snackar om! (Om ni nu ens läser min blogg) HOHO!


 

I need you to set me free



Justin Bieber - Where are you now

Shopping



Oh how I love this shirt! 129 spänn på Gina igår och jag är nöjd!

Och så fick jag en jätte bra eyeliner (FACE) av mamsen, <3 tack!


Stökigare för varje dag som går



Nu börjar jag bli riktigt trött på röran i mitt rum. Det ligger kläder på hela golvet. TVn står på golvet och allt jag har lägger jag i högar.. Fan att de tinte blev som jag ville med mitt rum. För hur kul är det egentilgen med kläder över hela golvet? Inte alls faktiskt.

Riktigt härlig partylåt



Janet Leon - Heartake on the dancefloor

Lite outfit bilder

Det var avslutning idag och istället för att köpa en klänning så köpte jag skor jag velat ha länge! Till kvällen var det av med de skyhöga klackarna, på med lågskor och bytte genomskinliga strumpisar till svarta och på med skinnjackan. Dag/natt:






Gröna Lund

Fjortishak i all sin ära. Men man måste ändå älska denna plats i Stockholm! Det var en himlans kul sak att göra en torsdagskväll att åka dit med Emma och Noah. Två jätte snälla människor rakt igenom. NRJ hade sin konsert med NRJ in the Park på Grönan, och av alla band så skulle Dead By April dit, och självklart så ville jag gå. Det var kanske inte någon direkt musikupplevelse,men det var en riktigt härlig kväll. Jag fick också äntligen prova Insane, och jävlar vad det var kul!




Update

Kom på en sak aldeles nyss när jag kollade igenom lite gamla bilder.

Att jag verkar mindre glad nu mer kan nog ha att göra med att jag inte riktigt vet min plats längre när det gäller någnting. Jag är stark och jag klarar mig själv, det är inte det som är problemet. Men jag saknar mina gamla vänner som man visste att man var med varje helg, minst en kväll. Och sedan den där känslan när man kom till skolan och visste att ens bästa vänner fanns där.

Detta betyder inte att jag inte gillar min skola nu. Hell no! Jag ääälskar min klass och alla är så gulliga och snälla, men jag har inte hittat min plats än. Det finns en risk att jag aldrig kommer att göra det. Eftersom att alla har sina närmaste. Och jag har inget emot det, det är jätte bra för dem. Det som dock är ganska uppenbart är att det blir ensamt och osäkert ibland.


Var det bättre förr?

Man kan ofta höra att folk pratar om hur mycket bättre det var förr. Hur mycket gladare man var när man var liten och liknande. Men är det verkligen så? Eller är det bara så att man helt enkelt inte är glad lika ofta bara? Fast om det är så är det ju inte heller bra..

Okej, skit samma! Det handlar om att välja sin lycka. Man måste välja sitt liv och sträva mot sina mål samtidigt som man överväger hur mycket skit som är värt hur mycket lycka. För mig kan det krävas en kort stund av glädje för att klara dagar av sorg(eller något i den stilen).

Det som stör mig på tal om allt det här är då hur man uppfattas av andra. Vissa kan säga att jag var gladare förr och de kanske har rätt. Men jag tror att jag balanserar det ganska bra. Jag vet att vissa saker dragit ner mig som fan, vilket jag inte kan göra nåfot åt. Men jag har också varit riktigt lycklig och det är värt mer än något annat!




Jag & Clara
En blond Matilda = en lyckligare?

Can you feel it coming in the end of the night?



Phil Collins - In the air tonight

Trötta eftermiddag

Åh herregud vad jag är seg! Det är en seg dag med regn och äckligt väder. Det är också min skolavslutningsdag, great.. Självklart förstör det otroligt fina vädret(!) alla planer för ikväll, skit trist! Benen vägrar röra på sig och shit vad jag klagar. Har till och med sovit nu på dagen, ett par timmar. Seg seg seg.




Skulle inte vara så dumt att införa sovstund i Sveriges skolor

Planer

Gabriella Björklund, en barndomsvän som har växt upp! Nu idag tar hon studenten, bra jobbat gumman. Får se om jag åker dit och firar henne, hade glömt att det var, jävla pundskalle.. Så jag har planerat en dag på stan med en vän. Ibland blir jag så trött på mig själv. Hur glömmer man ett studentfirane liksom?! Aja.. Dags att sminka sig och byta om,så bär det av till stan sen.


J boy :

Jag har aldrig trott på något så mycket som jag trott på vår kärlek

She's a winner, winner - so I got to keep her, keep her.



Swingfly - Touch and go

Hur överlever man kärlek?

Jag vet verkligen inte hur i alla fall. Det känns som en berg-och-dalbana hela vägen igenom. En åktur man aldrig vill ska ta slut hur överväldigande den än är. Men det finns dom som vill hoppa av. De som inte klarar skräcken i de snävaste kurvorna. Andra knuffas ut från vagnen och faller mot marken. Men vissa håller sig kvar, de klamrar sig fast med all kraft de har, för dom vet att de kommer klara det till åkturens slut..

2 st favoriter



Tröja Zara
Jeans Diesel

Så jävla klockrent



Heart - Alone

Låten som är så jäävla klockren till hur jag känner just nu. Jag är helt alone.
Ska inte skriv amassa känslosamt översvämmande skit. Men det känns verkligen,
- att lyssna på den här låten.

Gbg

Vilken rolig idé, och nu bär det faktiskt av. Imorn är det dags att åka till Göteborg med hela Sp1c. Ganska ballt. Men kommer sakna en rumpa. Väldigt mycket.

Jag är sentimental och hatar det. Är det något jag skulle kunna ändra med mig själv är det hur mycket jag bryr mig om andra. Jag hatar det. Kanske ska man egentligen vara glad för en sådan sak, att man bryr sig. Men maaaaaaaaaaaaaaaan det tar på krafterna.. Och de man bryr sig om blir inte glada för att man bryr sig heller. It's a fucked up life.


Linne Åhlens
Kjol BikBok

Ensamhet

Joo, jag känner mig så otroligt ensam. Vill bara krypa ner under täcket och känna din varma hud, och hur kokhet den än är, så skulle jag stå ut, bara för att det är du och jag älskar dig.



Tänk vad vissa gör en glad :)








Fyfan

Rub it in my face, gör det va !

Historia seminarium

Nu är det bara att kämpa. Jag är nog den enda i hela klassen som inte har skrivit ner allt på ett papper. Good luck!


Musikens under



Crossfade - Cold

Faaaaaaaan

Om hon bara hade kunnat kolla upp det bättre... Man planerar inte någonting på en dag som man vet att den andre inte kan.. Eller vem vet, ingen kanske ville att jag skulle kunna från början? Fucked up mind, det tror jag väl egentligen inte.. Men trots allt, det är så klumpigt gjort, och jag är så himla ledsen och besviken.

Det kommer krävas en hel del för att få mig glad igen.

Jag hade fel

Det känns inte bättre idag, inte alls.. Om möjligt så känns det ännu värre.

Fan är så besviken, och så trött på att känna mig ledsen. Goda avsikter kan verkligen gå åt helvette ibland.. Men det känns ändå som att dom borde kollat upp det bättre. Vad hade hänt om det var någon annan som verkligen inte kunde? Någon av de närmsta? Fyfan vad jag inte orkar med det här.

Allting känns ganska värdelöst

Mitt i natten



"The grass is greener on the other side"
Well, what if I don't want it to be?

Musikens under



3 Doors Down - Be like that

Tusen bitar

Det finns ingen som helst struktur på mina tankar just nu. Livet kan vara så förbannat elakt ibland så det finns inte! Känner hur ögonen tåras när jag bara tänker på vad som väntar. Det är inget som kommer att skada mig på något speciellt synligt sätt. Men jag kommer att få höra om det i all framtid. "Minns ni hur kul vi hade`?" osv..

Att hindra någon från att göra något den vill och ser fram emot är inte min grejj. Jag ser mycket hellre att dom jag bryr mig om har det bra än att de ska stanna hemma med mig. Vad man inte kan komma ifrån däremot är att det känns för jävligt.

Det finns folk som verkligen bryr sig, men sedan blir det bara pannkaka av allt när man väl försöker visa det. Jag pallar inte med alla komplikationer på vägen till perfektion. Eller inte ens det, bara vägen till att vara lite lycklig ibland. Fan, jag vet att jag är en person som tänker jävligt mycket men borde jag inte kunna vara glad endå? Även fast jag analyserar den där lilla blicken som kanske kanske menade något illa..

Vad fan är det för mening att fortsätta kämpa när saker ändå inte vill gå ens väg? FUCK OFF AND DIE!

(Mår kanske bättre imorgon..)


Happy

Åh dom äääär så fina! Fick super söta örhängen från darlings mammi, några som jag verkligen ville ha!



Mina Golddigger askar blir bara fler och fler...

What up

Det regnar men ändå är jag glad. It's been a good day. Är sugen på att sy lite, men har inget jävla material. What to do.

RSS 2.0