3 toppar på 2 dagar





GinaTricot 199kr, H&M 149kr och H&M 100kr(ordinarie pris 149kr).

De två senaste dagarna har vart väldigt bra shoppingdagar.
Snygga toppar till bra priser. Fick 50 kr rabatt på en och de
andra var helt enkelt billiga. Den svarta syns inte så bra på
bild, men det är en transparent topp, goodlooking.


I can't be noone else



Anna Bergendahl - This is my life


It's going down in my head



Jason Derülo - In my head (wideboys remix)


H&M tabbar sig



Larmet, it is still there. Så idag måste jag helt enkelt åka tillbaka till h&m för att ta bort den lilla jäveln. Typiskt säger jag bara.

Thailand's calling

Min fina, fina, fina. Bränt näsan men mår bra. I wish I could bränna näsan. Men han mår bra. Efter flera dagar fattade jag inte vad det var som lät när mobilen ringde. När jag hörde att det var Chris Brown som sjöng Forever fattade jag fortfarande inte vad som hände. Inte fören jag hörde rösten i andra änden. L-o-v-e.

Redo för sommar



Med min nya tröja från H&M, vit bomull/blåa paljetter, älskar.


Melodifestival

Mamma ville kolla melodifestivalen i mitt rum. Alltså får jag ta del av den. Kan inte säga att jag förstår mig på festivalen längre. Det har blivit så jäkla stort, eller snarare förstorat så det är inte sant. Skulle jag välja skulle jag inte valt melodifestivalen, dock blev jag glatt överraskad när Anna Bergendal från Idol i år var med. Hon var jävligt bra och låten lär bli välspelad hur det än går för henne.

Nä men musik i all ära, nu är det ett pojkband som spelar säger sig ska spela skatepunk. Med låten Idiot studsar dom runt på scenen, hahaha! Okej, på 3 min tror jag min uppfattning förändrats lite, det här var ju ganska kul..



Noll disciplin - bandet med låten Idiot.

Den 27e

<3


3 timmar kändes som 3 minuter










Torsdag kväll

Dags att taggaaaaaaa. CLARA IS HERE!


I am alone at the crossroad

En orkan i bröstet. Beyonce sjunger i högtalarna. Om en timme ska jag på middag med mina one and onlys från högstadiet. "Listen to the song here in my heart". Jag vet inte riktigt vart jag tar vägen ibland, någon annanstans. Det brinner i bröstkorgen. En eld jag inte vet vart den kom ifrån. Jag vet att jag skriver sjukt osammanhängande men jag är twisted inombords också så det är alltså inget konstigt. Det jag skriver - jag. Men jag är endå glad, glad att jag ska få träffa mina brothers in crime. Mina fina tjejer som fanns där varje dag i 3 år. Det måste ha varit bad days too, men såhär i efterhand så minns jag mest bra saker. Vi hade en grym tid.





Mina tokungar <3


Varmt/kallt



Hur jag önskar jag kunde se ut idag.



Hur jag kommer se ut idag, jag gillar inte kylan.


To early in the morning

Klockan är kvart i elva. Och jag har gjort det igen - gått upp för tidigt. Det har varit lite rörigt med tiderna i skolan den senaste veckan, och jag har missat att vi haft inställda lektioner. Men idag gick jag åtminstonde inte till skolan innan jag fick veta hur det låg till. Så det är alltså två och en halv timme tills jag börjar. Nu ska jag äta pannkakor och titta på Real World DC.


Live for the moment(?)

Nu: Jag behöver glass och något skitprogram att kolla på.


Don't waste another day



Jay Sean ft. Lil Jon & Sean Paul - Do you remember

Helt jäkla underbar låt! Man kan inte annat än bli glad av den.
Och knäppt nog tror jag också att jag har en soft spot för Sean
Pauls röst. Skulle aldrig klara bara honom i en låt. Men det blir
jäkligt bra när dom gör sådana här sammarbeten.


Ett dåligt bemötande

Det är synd med folk som inte litar. Folk som inte förstår hur illa det är att ständigt misstro någon, hur otroligt respektlöst och förnedrande det är. Tvekan förstår jag mig på, absolut, men att inte lita på någon som man känner så väl det är bara ohälsosamt. Förhållanden spricker i brist på tillit. Jag kan bli förbannad, ledsen och sårad om jag får höra något mindre kul eller ser något som jag tolkar på ett dåligt sätt. Men(!) om man pratar om det och får en förklaring för någon man älskar till fullo så litar jag på vad denna säger, jag skiter inte i det. Jag har heller inte en jävlig attityd, utan ger i största möjlig mån varje tillfälle the benefit of the doubt.

Jag blir arg och ledsen över det här, en ständig misstro. På riktigt - jag orkar inte. Klart att jag hoppas att det här bemötandet kommer att försvinna, men jag är även realistisk. En ingrävd känsla som gör att man inte litar på andra människor försvinner inte under en natt.


Volangtopp/glansigt





Leggings från BikBok, skärp Vila och tröja ParisKate&I.

<3

I ett land helt annorlunda från här hemma. Vi ses om två veckor min fina.

Nytt



Paris Kate & I köpt på MQs rea för 99kr.


I fell in love with my stereo



Beyoncé - Radio


Clothes



Tröja Stadium, jeansleggins Vila.


Jävla helvette

Nu blev jag arg, min jacka är såld. Fan också!

Slowmotion

Tisdagen den 23 februari. Och den här dagen har varit så långsam att det känns som det gått tre. Jag kände mig lagom värdelös när jag var aldeles för tidig imorse, jag tror det var vad som motiverade mig att gå på stan senare.. Ja, jag är en tröja rikare och 100 spänn fattigare. Super.


Vinter

Ett jävla strul med SL igår och idag går jag upp 4 timmar för tidigt till skolan - det kallas lyckat.

Det är inte kul längre med den här vintern, varöfr? För att jag tar inte ens del av den. Inget åka pulka/skridskor eller liknande har jag gjort i vinter. Bara en helg i Stöten. Det känns lite för kallt för att vara ute, man vill bara stänga in sig och dra täcket över huvudet. Det kan inte fortsätta såhär.

Och så har jag bestämt mig nu, jag ska se till att åka till svenskan. Stay in school. Det känns förbannat meningslöst men i guess it serves a greater purpose.

Kapp Kunn Ka
som dom säger i Thailand.



Jag och karin

Sommarklänningar







Stylebystars.


I spread my wings and I learn how to fly



Kelly Clarksson - Breakaway


Give me them bright lights, long nights

Dödläge. En dag då jag inte orkar någonting och har miljoner saker att göra. Jag måste lära mig att sluta klaga - i alla lägen. Jag måste lära mig att acceptera läget för tjafs och liknande leder i princip aldrig till något bra. I just have to stop. En potatisgratäng väntar på mig, tack och lov, hade aldrig orkat att laga mat ikväll. Det blir jag och TVn tonight. Fan vad fint.


Time to go.

En olustig känsla, det kan bära eller brista, antingen kommer jag hem fri från bekymmer eller så kommer det blir fler dagar av olustighet. It is time to go, time to lose the breaks and fly away. (Överdramtisk är ibland mitt mellannamn).


She's a crazy bitch

Kort skoldag, massa plugg att göra. En inte alls kul sak att göra. Ångest över att åka hem eftersom man aldrig får vara ifred längre. Ne-ga-tiv.

Half of me gone

Som att luften bara gick ur. Jag fattar inte ens varför det känns som så stor skillnad på GC och Thailand? Min man ska åka till andra sidan jorden, halva jag försvinner for two weeks. Kunde han inte kört två veckor i solariet istället? Då hade han till och med blivit brunare än vad han kommer att bli nu.. Ibland hatar jag kärlek.


Presentlycka



Fick ett par blå blingbling örhängen från min fina pojke. Pilgrim. Tack sötnos<3


You changed my whole life



Chris Brown ft. Keri Hillson - Superhuman


Outfit och vridna ben



Tröja från Canarieöarna, leggings Veromoda.


Att känna sig maktlös

Broken down and defeated. Så långt ifrån glad man kan komma. Ett snöoväder som förde med sig ytterligare olycka. Samtidigt som jag känner mig usel och jävlig, så fattar jag inte riktigt hur det blev så fel. Att ena sekunden tycka att fan vilken idiot jag är för att nästa känna jag menade inget illa.

Men vad jag än känner och hur mycket jag än vill att det ska vara bra nu, så kan jag nog inget göra. Jag är utmattad, men kan inte sova. Och jag börjar bli hungrig...

Helt utmattad

Efter en sväng på misslyckade tunnelbanor, ett besök i Kista och en bio med Nayhara är jag helt slut. Can't go any longer, tror jag måste gå och lägga mig, det här funkar inte. Träffade dock helt oväntat på Sofie, och det var så roligt att se henne så gla dmed sin pojke. Nayhara var på bra humör också, as taggad så vart en mysig kväll. Men nu pallar jag inte mer, nu får det vara nog.


Shoppat



99 kr
H&M

Jag gillar inte ens tryck med ansikten, men den satt bra så.


Kärlek personifierad

Den personen som du älskar så att varje gång han beter sig dumt slår du in skallen på honom, mentalt, då du älskar honom för mycket för att ens tänka på att göra det på riktigt.


Pigg

Jag har varit pigg idag, otroligt pigg. Känner mig lite konstigt pigg, men det måste ha varit all ensamhet som gjort att när det var människor överallt går min hjärna på högvarv. Jag har ju missat en hel vecka av prat.. Det är ganska mycktet.



(Karin hehe)

Back in the days



Mando Diao - Gloria



























Typ inget är som det var då, men det är väl vad som är meningen med att växa upp? Livet förändras och man går vidare, ibland får man växa tillsammans med andra, och ibland växer man isär. Alla som funnits med i mitt liv har i vilket fall betytt mycket för mig och att veta vad som fick mig dit jag är idag gör mig både glad och illa till mods. Det har varit a hell of a journey. Nu är jag snart 18 år, jag har snart växt upp, that's really something, huh?


Dunder och brak

Sälj dig dyrt. Gå inte runt och ge till alla som vill ha. Bjud in folk med respekt, men känn dig inte tvingad att låta dem stanna om de inte respekterar dig. Ett långfinger åt döden. Vi ska leva föralltid och gå genom eld och vatten för att komma till the worlds greatest. Ingen kommer sörja, vi glömmer hela skiten. Nej, det räckte inte till. En tidig morgon, vi bjuder upp till dans. Och du lärde mig att fullständigt försvinna. Ge dig en vinterdrog, ge mig allt du har. I ditt öga var det en storm jag såg? Jag är kroniskt låst.


Min babyjacket

Hjärtat pumpar hårdare, blodet rusar i kroppen, hela jag väcks till liv. Know what happend? Jag hittade något jag velat ha vldigt länge! Nu är det bara att hålla tummarna för att världen för en gångs skull är med mig.. snälla snälla snälla..


Ovärderlig



Lifehouse - You & me


What is wrong with you

Det är dags att inse vad som är viktigt nu, kan inte gå runt med en känsla av att det är någonting som är fel eller obehagligt hela tiden. Ibland måste man ta hand om sig själv och det är dags att jag tar mig själv i kragen och ser till att jag blir hundra procent frisk. I can't do sick anymore. Jag behöver leva också!


Worlds greatest

När man är sjuk och mår lite sådär dåligt då man inte orkar göra något själv utan bara känner sig helt död, eller kanske lite synd om sig själv - då är mamma världens bästa.

Fashion & food

Project Runway, Sex and The City och TopModel - det är ungefär hur fashion min eftermiddag är. Funderar på att stoppa något i magen. Har varit som en stillasittande snigel de senaste dagarna. Har knappt rört på mig men när jag väl dragit mig ur sängen så har det gått jääääävligt segt. Nej, nu mat.


Att se det man vill se och va det man vill vara




Sjuk nu igen

Japp. Det tar inte slut, det har inget slut. Jag blir sjuk om och om igen känns det som. Som på löpande band eller i en nummerlappskö, när man är klar med den ena är det dags för nästa. Som i ett ställ på en Icanära, då nästa vara ständigt trycks fram då du tar det du ska ha, det tar aldrig slut.


Hemma i Sverige

Ordet trött ger inte känslan rättvisa. En helg i Berlin och jag är utpumpad. Olyckan har varit framme mer än en gång, stilletter i is och snö, fellästa kartor och sömnbrist, men ändå himla bra helg.


Åker om 20 minuter

Ska aldeles strax möta upp Karin och nayhara, så blir det "Janne"-taxi till Skavsta. Ikväll flyger vi till Berlin för att fira söta Therese 18års dag. Kommer hem på söndag och nu känns det faktiskt nästan lite läskigt att lämna mamma hemma... Tönterier. Det ska bli jätte kul :) Xoxo for now.


Packar

Ett antal telefonsamtal senare.. Jag har packat och vägt min jäkla väska, men vet inte exakt om det är det jag har packat som ska med än.. Först när jag vägde skiten stod det 8.4 på vågen. När jag la till min sminkväska gick det plötsligt upp till 9.3, hehe.... Det är inte bara mer jobb att vara tjej, det är tyngre också.


Vad fan är mörker?

I skolan idag satt vi och diskuterade religion. Skrev nyss det här på bdb, men skitsamma. På något sätt kom vi in på färger och vad vi skulle se om det inte fanns några färger. Och är mörker egentligen svart? Jag skulle inte säga det. Jag ser inte mörker som svart, konstigt nog. Det är skit svårt att förklara men det blev verkligen en jäkla tankeställare när vi satt där i METGs vackra(host) lokaler och hittade någon slags gemenskap i det oförklarbara. Vi visste vad vi menade men ingen av oss kunde förklara det. Ljus är märkligt. I vilket fall är jag jäkligt glad för att det finns färg.


Know it will not go away



John Mayer - The heart of life


Återigen vill jag bara säga..



..GRATTIS på 18års dagen Therese älskling!


"Tröttis"

Idag har varit chill. Vaknade med kärleken bredvid mig och sedan var det bara att ta det huuuuur lugnt som helst eftersom jag började skolan halv två, hihi. Tog senare en sväng förbi stan med Therese också som fyllde 18 idag! Söta lilla flicka.

Nu sitter jag och lyssnar på Missy Higgings, en helt grym sångerska från staterna(tror jag). En cider ligger uppdrucken på min säng och det ligger kläder över hela golvet. Snart ska jag fixa, men inte än, det finns fortfarande tid, sen.



Det var vi och dom randiga tröjorna 4ever (idag inne på Zara)


Bortglömda tankar som ingen annan hör



Anton & Affe - Hat och kärlek


Otålig

Sitter och väntar igen. Det finns ju något som kallas fashionably late, men någonstans finns en gräns. Bajstrist att sitta och vänta på saker/människor. Jag vill nu nu nu, inte sen. Blä.


Wont stop till i get my freedom

Fan vad jag har saknat att röra på mig, att ta ut mig totalt och bara känna att "jag orkar seriöst inte mer, ge dig förihelvette jävla gympalärare!". Fan vad jag har saknat det. Men nu är jag back on it. Skulle jag få välja skulle jag vara frisk alltid och typ träna varannan dag, med sånt jag tycker är roligt, ofcourse.



En förbannat bra sommar med fotbollslaget på Åland


ojdå

Hur fan blev klockan såhär mycket?

"Hade planer på att skaffa mig en framtid"

What do I want to do with my life? Jag har ingen aning och för varje dag som går känns det fan bara mer hopplöst. Det känns lite som att jag går i skolan, åker hem, äter, sover, vaknar, går till skolan, osv. Jag vill inte vara en tankelös zombie. Nej tack.

Att jag flera drömmar är dock sant. Jag drömmer nog lite varje dag. Önskar verkligen att jag kunde göra något jag drömmer om, och slippa ångesten över att inte kunna bli det jag vill. Ångesten över att jag varje dag pluggar in massa för mig idiotiska termer och sammanhang som jag aldrig kommer ha användning för.

Idag är en sådan dag jag är så trött på skiten, och ändå har jag inget jag måste göra, hur dumt är inte det? Vilket bara gör det mer uppenbart att den där skolhetsen är inte bara något som kommer när man har mycket att göra, det är någonting som har byggts in i mitt system och som kommer ta dagar/veckor/månader att öva bort. Det är inte lika lätt att ta det lugnt och bara leva i dagen längre, för allt man gör har en annan mening, en annan mening än att leva här och nu. Alltså är allt någonting jag inte vill.

Jag vill leva i nuet, men hur fan ska jag kunna det när mitt liv ser ut som det gör? Saker jag levt för har sakta slaigits i spillror och vissa av dem finns inte längre. "Det var bättre förr". Tyvärr tror jag att det är så. I need something more. Något mer att leva för. Få ut alla känslor och hitta mening igen. Hitta något jag vill göra, helt av egen maskin. But what do you do when it all comes down on you? Jag är trött, vill bara sova.


Jag ville vänta tills du fråga, och du frågade till slut



Melissa Horn - Jag kan inte skilja på


Useless

Ibland kan sättet du pratar med mig verkligen få mig att känna mig så jävla värdelös. You know what, I've got feelings too.


Ironi

Klockan är 20 över två och jag är redan klar med min idrottsinlämning! Det kanske inte blir så farligt idag i alla fall. Jag som trodde att hela dagen skulle vara lost. Nu vet jag ju inte vad jag ska hitta på..


När långa nätter inte blir som man vill



Melissa Horn - Långa nätter

Lyssnar nästan alltid på Melissa Horn när jag pluggar, hennes röst är lugnande på något sätt. Det går alltid bättre att göra det man ska med musik som man gillar i bakgrunden.


Och så var det söndag igen

Veckan kommer bli skitstressig och jag känner det redan nu. Det är massor att plugga till imorgon, och sedan måste saker och ting fixas inför helgen. Stress är vad det är.



Full fart nu.

Tarzan & Jane



Av någon anledning leker vi alltid lekar tillsammans när vi från klassen ses.
En favorit är Tarzan & Jane, and here it is. Så jäkla befriande med allt skratt.

Det var en grym kväll, tack Elin för att du fixade.


Sometimes i feel like saying lord i just don't care



You've got the love


Girls night hos söta Elin




















Ha begär

Hittade en skitsnygg tröja på Ginatricot här om dagen. I need it..


Godmorgon!

Eller får man säga det såhär på eftermiddagen.. Det var en as bra kväll igår, med världens bästa tjejmiddag i Södertälje och övernattning i Fruängen. Vaknade dock a little late och fick skynda mig hem till släkten som är här för att fira min systers 19års dag(som var den 3e).

Antar att jag gömmer mig lite nu.. Men jag vet inte, ibland blir det för mycket med massa släkt. I love them a lot, men att vara själv en liten stund kan också vara jävligt skönt.



Min syster.

För middag i Södertälje



Klänning H&M, leggings BikBok och skärp från Vila.


Calm yourself, he says to me



Rihanna - Russian roulette


Fredagsklädd



Topp från H&M, jeansleggings Vila och klocka från chique.se.


Snart på väg ut

Solen skiner, det är en ny dag och snart ska jag iväg. Ska träffa mitt kramgoa lyckopiller Klara i St eriksplan. Och ikväll blir det middag i Södertälje. (Har jag redan skrivit det kanske..) I alla fall, looks good from here.


Fattar inte

Fattar du inte eller vill du inte? Either way I'm lost.

Tick tack on the clock



från chique.se, tack mamma :)


Saker på vift

Jag blir så förvirrad när jag inte hittar saker jag trodde jag visste vart dom var. Men allting har ju såklart en logisk förklaring. Exempelvis mina ringar som jag inte alls tappat bort utan bara glömt hemma hos Madde, eller mjukisbyxor, kofta och linne som le love fått med sig hem. Jag är alltså inte delusional, bara dålig på att hämta mina grejer.



And Emma btw, din pälsmössa är här! haha, we have to meet up :)


Fan vad bra

Jag och kärleken åkte för att se Snabba Cash ikväll. Den var grym. Och den här dagen var bra bra bra. Can't wait till uppföljaren heller! Det var ju en så bra film så man bara ville ha mer. Svenska filmer brukar annars vara stört mycket efter manus och lite "plastiga", (hittar inget bättre ord), tycker jag, men nu lyckades dom riktigt bra. I liked it.


Tyst som en mus

Gud, det känns som ett minfält här hemma. Mamma sover i vardagsrummet för att pappa ska upp tidigt, typ. Detta gör att jag måste hålla mig knäpptyst trots min lediga dag imorn... Tur att mamma inte är så kinkig med ljud, för jag är inte så bra på att vara tyst.


Kvällens dress



H&M

(På bilden har klänningen åkt upp lite, det är därför den ser så jävla kort ut.)


Middag i Gamla stan

Trött som en apa. Känns nästan som min favoritinledning? Muppigt. Skitsamma. Det var i alla fall en mysig kväll, grattis till min storasyster som fyller 19 idag! Tack vare henne fick jag en grym middag, wich was great.

En dörrvakt i gamla stan försökte förklara vägen till bistron för mig och min syster men hans direktiv var inte speciellt klara = vi irrade bort oss och tog typ 15 omvägar. Men jag var lika glad endå, fattar inte riktigt var det kom ifrån, men är ju ledig imorn, that must be it!

And once again, grattis Rebecka!


Even the best fall down sometimes



Howie Day - Collide

Någons som minns den här fina jävla låten? Jag hade helt glömt den, och nu kom den tillbaka med sjukt mycket minnen. Jag har alltid älskat den, and I always will.


Matildan



Rosa och paljetter (som inte syns) det är bra.


Plugga? nej.

Alltså jag är dum i huvudet! Imorgon har jag ett stort psykologiprov och jag kan inte ta mig i kragen och faktiskt plugga till det? Att jag bloggar gör det ju också himla mycket bättre!! Dumma, dumma unge. När ska jag lära mig att för att lära sig så måste man plugga?



dumunge_92


Sailing on somebody else's wave

Jag har haft en hektisk dag, bland annat varit på gymmet. Funderade på lite hur länge jag var där, måste ha varit ett tag. Det var skönt eftersom det var relativt tomt där. Och det är som jag pratade med pappa om tidigare, när man tränar så rensar man samtidigt hjärnan, vilket är förbannat skönt. Mår så jävla bra av träning. Börjar längta tillbaka till fotbollen, men vädret tar emot. Can't help it. Först skola, sen tänka på det.



Tennis i Saint Tropez


Bara lite funderingar

Världen spelar verkligen människan ett spratt ibland. Jag tycker inte att det är roligt, men dock intressant att se hur relationer utvecklas, svackar, förstörs eller förbättras med åren. Hur de förändras helt enkelt. Hur människor förändras, däribland mina egna nära och kära. Varje människa är unik och det är svårt att undvika att det kommer utbrott ibland, för man förstår helt enkelt inte varje mm av alla. Man kan tro sig veta, men det är inte alltid man gör det. Skulle jag få önska, så skulle jag vilja att de bra relationerna höll föralltid. Det är svårt att säga att allt kommer göra det, men om man är villig att satsa och tar hand om varandra, då ska det gå. Vill man så går det.



Alla relationer needs some work done, om dom ska funka


Att inte orka

Så jäkla opeppad på allting ikväll. Nothing makes any sense. Bläääää. Jag skulle vilja leva i en TVserie, en sån där serie där man vet att allt kommer bli bra även om det går åt helvette. En sådan serie där det alltid finns ett lyckligt slut.


Sötis



Söta Malin :) satt och kollade igen bilder från 2009 igår och hittade bland
annat den här som är ifrån 1ornas inspark i höstas. Det var en rolig kväll.


I skolan

Jag var uppe way to late igår. Är helt död i skallen idag. Det är miljötema idag på samhällskunskapen. Och det är faktiskt ganska intressant, who would've guessed? Reinfeldt är ganska smart endå, klipsk kille. Hoppas alliansen vinner nästa val också...

RSS 2.0