Want it


HM

Älskar dom blåa färgerna. Även fast jag inte är head over heels(hehe) för skorna så är det just färgen. Skjortan och leggingsen skulle jag dock inte tacka nej till.


Chris Brown i mitt hjärta

Att lyssna på Mr.Brown. Shit vad mycket minnen och känslor det väcker hos mig. Hans röst är så fylld av allt jag varit med om de senaste två åren. Helt sjukt. Kärlek. Svek. Skratt. Lögner. Eldar och hav. För ett och ett halvt år sedan var jag världens lyckligaste som var så otroligt nära Chris Brown som en meter, kan inte ha varit mer. Och jag fick se honom live, fick se honom sjunga. Underbart. Jag har inget bättre ord. Det var precis vad det var. Fast det knyter sig i magen så är det ändå på ett bra sätt. För jag har kommit vidare, förbi ångesten. Jag har levt vidare, hittat ny lycka. Och jag har blivit starkare, gjort saker för min egen skull. För mig är det tidlös musik. Sådan musik man kan plocka fram när man vill minnas, eller bara njuta. Så jävla bra.



Chris Brown
på Globen Januari 2009


Come back



Chris Brown - So cold


Idag i schuul



Stövlar Vagabond, Tunika H&M, skärp Lindex


Dagen i kort

Ännu en dag i skolan. Matte, spanska och samhällskunskap. Trots allt inte så mycket läxor.. Än. Väntar bara på att flodvågen ska komma.

Har i alla fall fotboll att se fram emot idag. "Ojojoj vad fotboll e skojj". Tänker på Kasken, Joanna och Vivvi där borta i Amerika. Dom lär ha det grymt. Grymma USA. Åh vad jag vill dit. Shoppa i NYC, gå på NHL match, åka bergochdalbanor, se grand canyon, chilla i Miami, hälsa på Los Angeles. USA. Min drömsemester.


I need you boo





Chris Brown - With you


Festbilder - Saras & Nattas Bday








Uttråkning..?

Herregud vad engelska är tråkigt.. Här sitter jag och skriver formella brev. Och okej jag kollar TopModell. Haha. Hoho. Hihi. Dom är craaaz-y. Men nu back to what I was saying. Engelska. Vill kunna. Så bara att bita ihop. Later.

Godnatt allihopa





Justin Bieber ft. Usher - Somebody to love (Remix)


Nya skor




Vagabond

Mina nya höst/vinterskor. Älskar dom huuuur mycket? Finner inga ord. Dom ska användas hur mycket som helst. Det var invigning under helgens festkväll. Dom tjänade sitt syfte - jag kände mig snygg som fan om benen.

Jag och Clara, BIG LOVE




Min lördag

Det var fest. Det var kräftskiva. Det var drag och det var kärlek. Jag hade en väldigt bra lördag! Min fina, fina Sara som blivit så stor.. Och gamla vänners sällskap som piggade upp. Ett tömt och öppet sinne fyllt med nya minnen. En verande fylld med folk och en kräfta med skeva klor. Som det ska vara.





Jag minns varenda scen ifrån vår film



Oskar Linnros - Från och med du


Lite update

Söndag. Slappdag. Det har bara varit riktigt skönt. Det var fieesta igår, sötisarna Sara och Natta fyllde år(GRATTIS igen, och tack för igår!). Sov enda till tre med my love. Väldigt okej morgon. I och med att jag inte hade något planerat så var det bara skönt att göra ingenting. Helt perfekt. Nu ska jag ut en sväng. En promeneejd. TTYL.



Snygg hållning minsann, dags att jobba på det


Vem

Varför känns det så fel? Vem är du? Sviken. Bortkastad. Bortvald.


Underbart




Trosor Hanky Panky, BH och armband 
Lindex

Hanki Pankisar och en bustiersak. Som jag köpte, av vällust. Samt fick av min mamma. min fina mamma som följde med mig på utflykt för att fly från the facts and true stories. Ville inte vara degen i hemmet längre. Det fick vara nog. Fina mamma som följde med mig. Bort.


Varför inte?

Varför gör man inte saker som faller en in lite oftare? Som idag när jag bara hade så stor lust att klappa sl gubben på axeln och säga "du gör ett bra jobb". Eller gubbarna som jag och mitt entorage stötte på vid Östermalmstorg. Lite glada i hatten, hade sådan lust att ge dem en high five. Testa gränserna och se vad som händer. Jag vill tänja på verkligheten och se om något förändras om jag går utanför det som känns bekvämt. Att våga. Le. Se saker positivt. Världen för mina fötter.


Idag



Topp H&M, Jeans Gina Tricot, ring Ur&penn, armband Lindex


Right now

Åker till Kista med mamma. Orkar inte sitta hemma mer. Så Kista. Nu.


Snart slut på skolveckan



Flying. Then dying. Suddenly crying.

Världens skummaste humör. Nu. Igen. Slutar jag aldrig?
Tack för en kort skoldag i alla fall. Och Joanna är snart i USA fick jag höra.
Matsalen har blivit bättre, och jag och Zandrah var oerhört produktiva på
samhällslektionen idag.

Jag lääängtar helt otroligt till helgen. Det ska bli så skönt! Sova ut och parta loss.
Älskar helger.


I'll do what it takes til I touch the sky



Kelly Clarksson - Breakaway


Trist dag

En dag med regn som känns sådär pissigt dålig. Jävla skit nu började det igen.... Tänkte gå ner till Västermalmsgallerian och köpa mockastövlar. Ett regnigt Stockholm är dock inte så jäkla lockande. Fett trist. Snälla sol kom tillbaka..


suuur

Rainy day




Leggings Vero Moda, tröja H&M


I lördags







Partykväll med alla möjliga happenings. Vi hade kul och släppte loss. Träffade gamla vänner, dansade in på småtimmarna och somnade på bussen hem. Massa gott och massa roligt. En bra lördag, med min Nayhara och min Gabbi.

Det är som att något brister i mig varje gång jag blir påmind. Som att alla barriärer man lyckats bygga upp igen rasar brutalt. Det är så jävla orättvist. Att jag inte får träffa dig. Att du inte får vara här med oss, leva och andas. Jag saknar dig.

"Du vet i våra hjärtan där finns du alltid kvar."

Nödvändigt



Pärlor Complement 29kr, mascara Loreal 115kr.

Needed it.


I wanna celebrate and live my life



Taio Cruz - Dynamite


Fotboll

Två skoldagar har gått. Skolan är i kaos. Nu mindre kaos. Dags att spela fotboll. Ingen storm. Sol. Eller i alla fall inget regn. Trött som fan. Men det går.


Lördagens dresscode




Topp BikBok, kjol H&M


Första skoldagen




Fyra leenden av fyra möjliga. Det var väldigt trevligt att få spendera början av dagen med finisarna i klassen(Aviva och Joanna, det var lite tomt dock utan er). Och jag som slutade efter högst två timmar, klagade inte. Lite mer synd om de andra som hade ett visst antal håltimmar. Rädd att det kommer bita mig i röven vid ett senare tillfälle men än så länge ska jag njuta.

Begav mig sedan till Fruängen, till min pojke. Och tröttheten, över att ha fått gå upp vid sju på morgonen första gången sen början på juni, visade sig. En tanke om att sova en stund blev till flera timmar. Nu sova igen. Ryktas om storm imorn, let's hope not. Orkar inte. Så hoppas inte.


My feelings for you have always been real



Avicii ft. Sebastien Drums - My feelings for you


Ny topp




BikBok 145kr(249kr)

En ny topp från BikBok, som jag köpte av Dollyblond. En tjej som heter Elin med en blogg som jag följt under en längre tid. Så det var inte bara den nya tröjan som gjorde mig lycklig, det var också väldigt kul att träffa tjejen bakom bloggen. En tjej som verkar lika gullig i verkligheten som på internet.


PH sålänge

Måndag imorgon, och skola. Fan vad jag tjatar. Men det känns sjukt. Inte redo än. Så nu ska jag koll PH Danmark och sedan sova sova sova, inför imorgon. NK kl: 8.20. Inte okej.


You're a murderer



Darin - Love killer


Snack

Småstressad. Lite ångest. Skola imorgon. Allt är kaos i mitt huvud, när jag inte vet någonting helt säkert. Måste lägga till/byta kurser osv osv.

Åkte ut till Södertälje och sa hejdå till Joanna, den lilla sötnosen. Usa ett år. Hon och Aviva. Dom små glada tjejerna, om ett år ses vi igen.


Lördag

Precis hemkommen. En natt i vildmarken med pojken. Händelserikt och roligt. Mysigt. Men nu är jag tillbaka i stan. Och nu ska jag se till att jag tagit vara på den här helgen på mer än ett sätt. Drar snart iväg till en annan bebbe och äter middag och dricker drinkar. Will be sweet.



Drinkar m. Nayhara förra helgen

Vinterkappa i augusti




Salt 599kr

Efter att ha varit för sent ute alltför många gånger bestämde jag mig för att jag inte skulle vara det den här gången. Jag såg den, jag tog den. Och redan i augusti var jag redo för oktober..


Uppror

Upprop. Är väl kanske inte helt okej att paniken för trean redan börjat smyga sig på. Inte helt okej alls. Fixade i alla fall lite nya skolgrejer, block och pennor i stan med Tessiii. Så att man är up to date och inte behöver sitta och böna och be andra för penna och papper.

Kände att jag behöver lyssna på Sagoland lite också. Skön låt.


Outfit med pixliga bilder



Topp från Gina Tricot som jag fick av min söta Sara<3

Hemmafru. Det är något jag aldrig någonsin för mitt liv skulle kunna tänka mig att bli. (Med tanke på att jag städat, tvättat OCH lagat mat idag.) Fatta att ha hand om alla sysslor hemma. HELL no. Det passar inte mig.

Väntar på my boy och lyssnar på Norlie&KKV. Lateeero.


Töjnan 2night

Äntligen fotboll igen. Det regnade, men var ändå riktigt kul. Sen en myskväll hos Sara med "Låt den rätte komma in". Vilken skitfilm, tyvärr. Trodde den skulle vara bra. Så besviken man kan bli. Men det var i alla fall lyckat. Spelade kort och gjorde chokladmousse, haha, som små barn. Men det var mys.



Gammal bild på mig och Sara


Gimme gimme more



I söndags åkte jag för att fira älsklingens mamma på födelsedagen, och jag kom hem med en längre tröja/klännig från H&M och ett rosa nagellack från Lancome. Inte helt rätt kanske, haha. Jag blev jätte glad i alla fall, tack Ammis!!


Nya annonser!

Nu har jag rensat lite i garderoben igen och lagt upp några nya annonser på Bubbleroom.
Det är bla toppar för 50kr/st, klicka här för att komma till mina annonser!


Soffpotatisen fick sig en omgång

Har haft ett riktigt dåligt år med tanke på träning. Jag brukade älska att träna, när jag spelade fotboll. Fan vad jag älskade det. Men skador och sjukdomar gjorde att jag tappade, låg alltid lite efter. Men nu har jag fått nog. Jag vill inte vara den där slöa bruden som bara shoppar, fikar och festar. Så nu jävlar. 30 min. Powerwalk i 30 min. En promenad runt Karlbergskanalen, och det känns redan lite bättre.


Mitt nya schema (helt jävla otroligt)



Kommer det här vara min verklighet i ett års tid tänker jag aldrig klaga.. Men jaa, det lär ju förändras en del, allt ser inte riktigt rätt ut.


Ammis födelsedag

Tåget ut till Salem. Det bjöds på kaffe och tårta. Två födelsedagsbarn och en förlovning. Riktigt roligt. Mycket glädje och stora leenden. Tack för en mysig söndag!




Reafynd



H&M 50 kr

Totalt urfattig och i letan efter något att dansa i. Sen kom dom. Shortsen. Som en uppenbarelse. Helt perfekta.


Bilder

Här är en kort liten bildsammanfattning av de senaste dagarna. Jag och Sara tog en sväng förbi ung08, skulle vi inte gjort.. Hehehe. Vi var utan tvekan äldst på plats. Efter det, middag med mina män, the one and onlys. Big love. Och en date med Therese. Två dagars sysselsättning. Fina vänner jag har alltsåå.






Efter stan

Tillbaka hemma. Har fyllt på matförrådet, och snart ska jag och Nayhara fylla på alkoholförrådet.. Min fina Jenny fyllde år i onsdags(GRATTIS GUMMAN!) och nu ska vi ut och fira henne. Ett par timmar kvar för smink, hår och några drinkar.



Sommarlovsseg

Sitter och lyssnar på min nya favoritlåt(förra inlägget) och provar lite kläder, testar nya grejer osv. Har varit väldigt dålig på att blogga under sommaren, vilket inte är så konstigt men lite tråkigt för jag vill kunna gå tillbaka och läsa vad jag gjorde nu om några år. Det är ju det som gör det så jäkla roligt. Att man minns med orden, texterna och bilderna.

En resa till Rhodos, en annan till Mallorca. Härliga utekvällar. Oräkneliga nätter med min man. Skratt, sol och bad. Skulle någon fråga mig idag hur min sommar hade varit hade jag svarat bra, riktigt bra. Det är riktigt deppigt att det bara är en vecka kvar. Jag vill göra mer. Se mer. Uppleva M. E. R.

Snart kommer nya bilder, shopping och liknande. Har massor att dela med mig av.


I love you

Jag har tvivlat på kärlek. Man vet ju inte. Man kan aldrig ha full inblick i någon annans känslor. Men när jag får säga det jag har på hjärtat. Mina tre ord, som jag bara säger till dig med den meningen dom har. När jag får säga dem och det känns som magen vänds ut och in(på ett bra sätt) som att jag tappar kontrollen, då känns det så jävla bra. Så jävla äkta.


Ever loved somebody so much you can nearly breath when you're with him?



Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie


Att vakna upp själv/inte kunna somna om

Vilket jäkla jobb det ska vara att somna om på morgonen. Varje morgon jag sover med min kärlek, ska han alltid upp tidigt till jobbet, och sen är det så jäkla svårt att somna om. Sömnpiller kanske skulle funka..

Nu sitter jag uppe, fett hungrig, och trött. Men orkar inte sova. Och orkar inte göra mat. Selfpity. Fo' sho.


Tiiiisdaag.

Solen skiner igen, hur fint är inte det!? Annars då? Inte mycket. LillJ sover middag.. Klockan är halv sju. Jag har noll inspiration. Vill rita. Teckna ner idéer. Sa hejdå till Aviva idag och träffade mina söta klasskompisar. Det var fint. Men sorgligt.



Therese och jag i söndags.


Tjejekväll





Hihi. Snygga tjejer i Kälvesta last night. Tack söta Elin för en jätte mysig middag! Och alla tjejer för ert fina sällskap. Rhodosminnen. Höga skratt. God mat. Och fina vänner. Gillare.


Nu och igår

El pojkvän ringde nyss. Jag är dödstrött. Nyvaken. Förvirrad. Igår satt jag uppe till halv fyra(?). Det är så det blir när jag sover själv. Haha. Inte bra. Skolan börjar nästa vecka. Tillåt mig gråta.

Men från en sak till en annan. Vi såg Eclipse igår. Och den var jätte bra! Så. Nu är det sagt.


Puss



Tröja H&M, ballerinas Dinsko.


Mallorca 2010







Trots att tiden var svår gav kärleken tröst

Ikväll är en sån där kväll, när det har varit en sån där dag. En sådan där dag då man har massa elaka känslor i bröstet som skavar som knivar i hjärtat.

Det har inte hänt någonting. Ingenting har förändrats. Känslan kommer från ingenstans och etsar sig fast som en parasit på sitt levande. Att lyssna på musik nu. Medicin för själen.

På min kära älskade Ipod är det graverat "music is my drug" haha. Lilla Matilda. Allt jag älskade i världen var musiken. Jag levde för musik på den tiden. Man förändras, hittar annat att leva för. Men musiken, den består föralltid.


And I took you by the hand, and we stood tall, remembered all our life what we lived for



Mumford & Sons - After the storm

Texten är så otroligt fin. Jag. Tror. Jag. Dör. Lite.


Shopping



Topp H&M 99kr / brillor Gina Tricot 29kr

Det är något med att komma hem ordentligt. Känna att lusten finns kvar. Återinföras i atmosfären. Kunna njuta av storstadens stress. Det är något med att hitta de där perfekta plaggen till grymma priser. När man kan shoppa fast man är så gott som pank. Gillare.


Badberget

Jag och Sara igår. Babblabe på utav bara helsike. Älskar att umgås med den här tjejn. She is aaaawsooome.



Galet gamla bilder!

Förutom barnförbjudna bilder och liknande kan man hitta riktigt roliga grejer i min pojkes dator. Sportlovet 2009 åkte vi till Vemdalen, här är några bilder.





And anotherone bites the dust

Cascada är på för nu måste jag tagga till lite, bli pigg och ta mig härifrån. (Estoy en Fruängen). Ikväll ska vi "vinka av Kask". Fyfan vad det är sorgligt. Ännu en bra vän som åker till USA. Han kommer ha the time of his life, men endå. I'll miss him.

Minns för ett år sedan när Clara och Rebecca hade sin avskedsfest. Jag kunde inte hålla tårarna borta. Jätte töntigt. Jo tack. Jag vet. Men det är någonting med den där känslan, att inte kunna ringa personen om man vill, eller att inte kunna träffa den när man vill. Jobbig känsla.


Wake up to shake up

Dagen till ära har jag en läsare -är väl jag själv gissar jag. Haha. Patetiskt. Fint liv minsann. Annars då? Nayhara är ÄNTLIGEN hemma! Tack som fan för det. Och jag har ÄNTLIGEN sluppit att sova själv, så jävla fint. Och idag ska jag ÄNTLIGEN träffa Sara igen.

Det känns som att det finns en del att leva för trots allt.


Stockholm i mitt hjärta

Staden. Det finns nog inget bättre. Stockholm<3. Måste ut och återuppleva. Se. Höra. Känna. Har varit borta allt för mycket den senaste månaden. Äntligen hemma.


RSS 2.0