Imorn

Fan imorgon. Det är imorn det gäller. Det är över imorn, det är underbart imorn. Imorn är dagen. Fan imorn alltså.



Allt möjligt, nu kör vi

Det är helt sjukt vad snabbt tiden går nu! Det känns som om det var igår jag satt där i klassrummet för första gången.. Och imorgon tar jag studenten.. Heeeeelt sinnessjukt.

Igår fick jag mvg i Geografi, ett av mina två i år... så bra är jag, haha, fuck that. Men skitsamma, det är i alla fall över och jag bevisade mig i två saker. Det är helt okej. Och idag. Idag. Ska jag på arbetsintervju! Nervös, lite. Så nu ska jag ta tag i den här dagen, en miljon saker att hinna med.

Känner mig som minilawyer också.. Har tagit tag i datorkampen på egen hand. Hämtat kontrakt och grejer. Så ikväll ska det tas om hand också. Peace out.





Bilder från nyår, vi ser lite ledsna ut på sista. haha..

Friis n' company



I am my mother's only one, it's enough



Bon Iver - Flume

Jenny och jag





Blev en lugn kväll igår, kändes rätt soft att gå förbi massa folk och säga "aa, jag står på listan", så var man inne. Soft. Men gillade inte stället så mycket så drog nästan med en gång. Satt och chillade, tog en drink och snackade i flera timmar. Jag och Jenny, Jenny och jag. Sen mot Fruängen, fast har lite ångest idag, glömde allt mitt smink där..... Jävla skit..

VIP-mingel

Jahaja, då var man bjuden på VIP-mingel ikväll på ny nattklubb. Känns ju faktiskt ganska spännande! Får se om dom accepterar att vi är lite för små eller får oss att vända i dörren. Men mitt namn står i alla fall på VIP-listan, känns ju rätt värt. 



Fint från H&M



H&M 399 kr

Vilken färg hade du valt?

Liten paus

AAAAH, det går faktiskt bra, men nu kräver jag en paus! Duschen, här kommer jag!


Söt bild! från redbubbel.com

Godmorgon

Blev inte helt som planerat med plugget den här veckan. Men efter idag finns inga second chanses, och jag har ett enda arbete kvar. Ska först se ett avsnitt av Project Runway och äta jordgubbar, sen Psykologi. Fuun.



Student nästa vecka

Blev otroligt glad när avin trilla ner i brevlådan och jag insåg att jag fått paket från London! Min superfina studentklänning är här, och nu är jag 100 %(eller i alla fall 90) klar för studenten på onsdag! PÅ ONSDAG! Hur jäkla sjukt??? Åh det ska bli så roligt! Can't wait.

Looking for the right one



The Fray - All at once

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same

Fan vad fin text till The Frays All At Once. Älska den.

Idag var jag ute på stan för första gången på flera veckor. Det var en amazing känsla. Och jag fick indirekt ett par skitfina skor i B-day gift. Älska dom också. Nu ska jag kötta lite mer. Ni vet hur det är. Juste, åt bentolåda första gången i mitt liv också, det var intressant, och gott! Gilla Gilla, thanks mum.


Last night

Hade en himla bra födelsedag. Drack först svingoda drinkar på Och Himlen Därtill, för att sedan gå ner till Missippi Inn och käka gooooodismiddag. Just as special as I needed. Nu är det sista pluggdagen på TOLV ÅR för mig.. Fattar inte att det kunnat gå så lång tid. Herregud. Men det är skönt, så jävla skönt, att det är över snart.

Var helt fantastisk utsikt på Och Himlen Därtill
Årets första Mohito, asgod!

Hejja miig

Så var man 19 år. Grattis till mig då.

Just have a good time



Lmfao - Party rock anthem

Pre B-day-party

Jag har så himla fina vänner. Var lycklig för att jag fick fira min födelsedag litegrann med dom närmsta! Och vilka fina presenter jag fick, rosor och hemmagjort kort(jag älskade det jenny, hehe!), armband från Tokyo Jane, skumpa, och en liten resa vi ska göra inom en snar framtid :D ni är bäst finisar! <3







Hehe, förlåt älskling, jag var tvungen <33333333333333

FREEEEEEEAK

IDAG ÄLSKAR JAG LIVET; SKIT I ALLT ANNAT IDAG SKA JAG BARA LEEEEVAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Tisdag på Soap Bar, foto av Oskar Wernersson


Dagens


Jacka Vila, leggings BikBok, sneakers Nike

Så här drog jag ut idag. Men det var faktiskt för varmt, wihoo. Hihi. Älskar sommaren!

Fredagshumor



Hahaha!
EMBED-Human Bicycle - Watch more free videos

Skönt sound på refrängen



Ison & Fille ft. Newkid - Galen/lever så här

Matte

Derivata, funktioner, exponenter, logaritmer. Ni fattar inte hur mycket jag önskar att jag pluggat tidigare. För jag gillar ju matte, när jag fattar. Jävla skitår med skithjälp på lektionerna så man inte fattat ett skit. Vill nästan gå om kursen...

Make my world stop



Cobra Starship ft. Sabi - You make me feel

Dagens m. Iphone



Skjorta H&M, topp Cubus, armband Dyrberg&Kern, väska Michael Kors, Iphonefodral Mirabling.se, hår gårdagens


So stand in the rain, stand your grand, stand up when it all's crashing down, you stand through the pain, you wont drown, one day what you lost can be find

Känner mig tom idag. Har gått på mekanik dom senaste veckorna. Jag har inte levt, min kropp har levt åt mig. Lite så känns det. Jag har haft det bra, men det är något som sliter i kroppen, det sticker i hjärtat. Jag fick acceptera, leva vidare trots att jag inte känner mig hel. Kämpar för det är så lite kvar. Måste hinna så mycket. Jobbar vidare. Sliter. Fast det sliter i mig. Känner hur det bränner bakom ögonen, hur magen hugger. Det här skulle vara den lyckligaste tiden i mitt liv.



When the world changes, you adjust


Accesorize

Snart är det student, och alla tjejer ska väl ha någon klänning i någon slags vitt eller däråt i alla fall. Då måste man ju hitta nåt snyggt att matcha med så outfiten inte blir så tråkig. Här är några fina saker från Scorett:

Flyr!


Pluggpaus på Soap Bar! Puuuuuuss

Inte långt kvar

Usch vad tråkig bloggen är nu. Men bara två veckor kvar till studenten, har FÖR Myckket att göra! Mitt liv får stå på hold. UUUUUUSCH. Men snart är det över, snart är det faktiskt ÖVER. Hur sjukt!?


Ojdå

Och den historien var en annan historia. Idag blir den kort. Resten är historia. 5 timmars sömn sätter sina spår..

Outfit



Så himla mysig outfit och snygg tjej! Stockholmstreetstyle.com

Vid gravplatsen




Idag är både en fin och en hemsk dag. Den 14 maj 2010 gick min älskade morbror bort. Jag tror inte att det gått en dag utan att jag tänkt på honom. Vågar knappt se på bilder för jag vill inte bli ledsen. Egentligen ska man inte vara ledsen, utan glad för all den tid vi fick tillsammans. Men det gör ont. Att inte kunna ringa, inte kunna åka dit, inte kunna säga "vi ses snart igen". 

Älskade, fina morbror, jag älskar dig
himlens finaste ängel.
<3


Kap

Hittade den här fina på H&Ms rea. Ibland har man tur, min storlek och inga fel på den. Helt perfekt skick. 75 spänn a helt ok.

Tell me once more



Fixade mig äntligen ordentligt igår. Har gått hela veckan och känt mig stressad och ofräsch, men igår slog jag till. Älskar att känna mig fresh :)

Vaknade utvilad

Igår alltså. Mys med Carro hela kvällen. Somnade vid ett och vaknade nu vid nio. Utvilad. Ni vet den där speciella känslan man har när man vet att man sovit tillräckligt? Det var lääänge sen jag fick känna så. Love it.


This is the sky over our heads, remember that, what you see, depends on where you stand



U2 ft. Beyonce - American prayer

MVG i körsång!

Ja, jag vet, det är inte den svåraste kursen man kan läsa. Men det var så otroligt skönt att få se det, svart på vitt, att jag klarade ett mvg! Har varit skitkul att medverka i kören det här året, det ger en verkligen energi tidiga mornar, så om du ska börja gymnasiet, läs körsång. Hehe. Kommer sakna timmarna med sång och glada människor, men det är nu ett avslutat kapitel. Åh studenten, inte mycket kvar nu..



Jobbig morgon

Somnade vid tre-tiden igår och nu är det dags att åka till skolan igen.. Later mates. 



Is it getting better? Do you feel the same?



U2 ft. Mary J Blige - One

Wants

Gina Tricot 349kr /st

De här färgade jeansen är riktigt snygga, I mean it. Jag vet inte om jag själv skulle våga. Men tänk vad fint med rosa byxor till solbränd hy. Ihii. Sommar.

Färgklickar från Stockholm Streetstyle



Älskar den blå shoulderbagen från Chanel. Love love love.

Hey

Fan vad det är underbart med den här solen. Den värmer och den gör en glad! Idag ska jag sitta inne och plugga igen.. vilket su-ger big time. Ni skulle bara veta hur mycket jag längtar och räknar ner till studenten. För då ska allt vara klart, då ska jag inte ha en enda liten jävla läxa kvar. Eng C och Sv C och Nk B är i princip klara alla tre. Fantastiskt skönt. Ska göra min sista uppgift på nk:n nu typ. Sweet that. Men nog om det!

Ikväll blir det fotboll, can't wait!


Press play


Skinny love

Simply the best


Lite yta



Lite sent och efter kanske, men det här är mina favoriter från H&Ms badkollektion i år. Gillar när det är starka färger med bruna kroppar. Sommar <3.

Ut i solen för sjutton



Pitbull ft. Ne-Yo & Nayer - Give me everything (tonight)

Utö



Stötte på nån jävla hihopare på Utö, ba what the fuuuuu!

Karl-Erik var duktig han, dagens guide
Hade Mallan som sälskap (Y)
Och sen åkte vi hem <3.

Tog mig i kragen, kom sakta tillbaka



Ken Ring - Bryter tystnaden

Sånt som dödar



Önskar, vill vara, lika stark på insidan som på utsidan. Står där igen, handlöst. Trots att det lovades, kämpa sas det. Sen blev det såhär. Handlöst igen, ensam. Själv, halv.

Mot Utö!


Vilken match

Herregud vilken match. Vilket skämt. Synd när fotboll inte är fotboll längre utan bara tjafs och hot. att man går så långt att det till och med är möjligt att polisanmäla, då är det ju lite väl. Synd synd synd. Som Antonija så fint sa, "kan man inte spela schysst så kan man inte spela alls". Bryter man reglerna är man ju inte på samma sport längre. 



Smile

Solar och tar det lugnt. Tänker. Om och om igen, på samma sak. Vill veta men orkar inte ta det. Vill ta det men orkar inte veta. Iväg ikväll. Järfälla. Vi får se hur det går. Smile for me now.



Hemma redan


Väska Michael Kors, jacka H&M, topp BikBok, skor Bianco

Var astråkig och körde på helsvart idag. Men anyway kände jag mig fin. Så det var alltså skiva på Fabriken(andra gången jag var där denna helg), temat var "kom som en sång". Jag var svart..... faaaast också Kung i baren, hade en fin krona som kussefin tillverkade åt mig. Tidig hemgång, pallade icke. Vänner och vänner säger jag bara.

Nu ska jag se om det finns något att äta <3.

Got a problem? Tell me now



Jay Z ft. Rihanna - Run this town

Berättar mer sen

Sjukt rolig kväll igår! Galet allting, träffade världens härligaste gayman och dansade loss till AOD. Naaajs kväll.

Dageeens


Paljettopp från Bikbok, jeans Gina Tricot

Hey

Tröttare än på länge. Ska sova tidigt ikväll. Och sova länge och skönt inatt. sova<3. Och sen ska jag sova lite till. Sova är bäst. Peace.



Och så lite humor - en blond fjortis, hihi.

If you leave, I'm gon' find you

Running from tomorrow. Alltså herregud är allt jag har att säga. Jag drunknar. Men simmar på samma gång. Snart är det ÖVER. snart är det SLUT. snart är jag FRI. fan vad jag LÄNGTAR!

Whatup

Syster åkte precis iväg mot flygplatsen, mot London. Åh vad härligt en Londonresa hade varit! Jag älskar verkligen den staden. Själv har jag spanskaprov idag. FUN. Och jag försov mig som vanligt, och himlen är grå. FUN. Som September säger "ge mig lite mer". 



Bara det

Idag känner jag bara sorg. I'm out.

RSS 2.0