Tack som fan för att det finns vänner

Har haft några riktiga skitdagar när jag varit så förbannat slut i kroppen efter allt jobb den senaste veckan. Äntligen fick jag vara ledig efter 6 dagars jobb. Jag slog sönder en av mina finaste saker, så den gick i tusen bitar. Grät som ett barn, fyfan. Orkar inte riktigt vara trött längre. Behöver festa och få tankarna på annat håll. Göra sånt som känns bra.

Hejdo

Snart dags att gitttttta iväg till jobbe'. Louring där på Arlanda incheckningen igår, Mallan blev allt lite förvirrad. Internt. FT. Aaa nu ska jag snart iväg i alla fall, efter några mindre krig med mina strumpbyxor som jag MÅSTE ha på mig, kuwl det ärr. Fett tidigt uppe på en lördag. Cheers m8s. Hoppas ni får en fin dag :)

New place, nu igen?

Nä. är ju flempan jag hamnat i, och där zztannar jag ett par dagar. Invigde min vistelse me pannkaksmiddag igår med bästis och nu sitter jag här och lallar medan Karin pluggar för fullt. Idag har jag avverkat första passet på helgens Cancer Conference. Om någon timme ska jag iväg på nästa. Det har faktiskt varit riktigt jäkla mycket roligare än jag trodde, sjukt mycket skönt folk jag jobbade med idag. Ser därför fram emot resten av helgen. Ikväll blir det middag i Hässelby, jag kommer va zombie imorn, men det är bra endå. hehe. Peace.

Stressi

Fett stel. Och lite stressad. För nu jävlar. I helgen blir det mässjobb och därför ska jag flytta hem till Karin i 4 dagar. Vilken omställning! Nu kör vi, flempan here I come! (Först lite innebandy bara, hehe, solong).

Skeva drömmar

Inatt drömde jag att jag hängde med Oleg, haha
och vi åkte buss
Och skidor
Bra start på dagen.. Haha.


Come little bad girl


David Guetta ft Taio Cruz & Ludacris - Little bad girl

Att hitta lugn

När det kommer till ett val som man inte gjort själv, om att flytta långt ifrån allt jag känner till, då är det så skönt när man hittar saker som gör en glad och lugn i stormen. Något av det bästa som finns är att lyssna till vågor som slår emot klippor. Tog en promenad idag längs vattnet och satte mig ner en stund och bara lyssnade..

Söndagsnöje

Duktiga fina Jessi körde sitt andra gigg igår så jag och Jenkis tog chansen för att se what the fuss was about. Looken är klar och musiken är bra! Kör hårt Jessiilajni, du kan nog komma precis så långt du vill.
jess
jag och jenkis

crazy world

Nattliga tankar och funderingar. Ska inte dela med mig ikväll. För har ingen klarhet ikväll. Men har haft en himla fin dag med min finafina Carro. Det ironiska med att jag ska jobba till helgen och tjäna pengar är att jag måste köpa grejer och göra av med pengar för att kunna jobba... That's life I guess. Maha. Men det är ironiskt. Hittade en liten pälsmössa på Åhléns idag, var den inte OTROLIGT vacker? Nämen skämtåsido, skulle inte använda en pälsmössa(tror jag inte i alla fall) men den var i alla fall varm och skön.

I'd stare a lifetime into your eyes


Skid Row - I remember you

Sönday

Söndag igen hej och hå. Hela min sommar har känts som en milslång lördag men nu är ju fallet att det är workiwork nästa helg och då måste man ta sig i kragen. Hejja mig. Med infomöte imorgon, och jotack jag börjar nog bli lite nervös, men samtidigt ska det bli spännande, sysselsätta mig lite.

Har vart ett jävla pådrag de senaste dagarna.. Eller ja okej, lite i alla fall. Utgång och bröllop, och vad fint det var - bröllopet. Litet och mysigt på hemmaplan. Nu ska jag se på Project Runway och måla mina naglar i det nya fina bubbelgumsrosa Chanel-lacket mamsi hade med sig från Mallis. (Y)

Hår och annat onödigt

Åh fyfasiken vad håret ser ut att gå i bitar, klipper jag mig inte snart så lär det väl gå av. Skärpning.
Har i alla fall fått en natt ensam ute i Djursholm. Och även fast jag inte ville hit, även fast jag haft två fiina nätter med min pojke, så var det endå skönt att vakna och kunna göra sig riktigt ren och fräsch. Ikväll kommer mamma hem och sålänge ska jag roa mig med att åka till Hässelby och hälsa på kussenini. Det blir fint det. Nu har jag fixat mig i ca två timmar. Var det bara kläderna kvar då, heja mig, lär ta två till. Peace out.

If someone’s trying to bring you down, it only means that you are above them

Det är lustigt hur lovord kan bli dråp. Hur leenden kan bli sneda blickar och hemligheter blir vapen. Jag skulle aldrig kunna sänka en annan människa hur hårt han än slagit mig. Jag skulle inte kunna, för det är inte jag. Jag slår inte tillbaka när jag blir nertrampad. Jag pratar gärna, kommer på vad som gick fel, varför det gick fel. Det gör jag gärna. Även om det inte betyder att man blir vänner igen att det läker sår, men det kan ge sinnesro. För nej, jag skulle aldrig trampa på någon så hårt, vända någons alla vänner emot den eller berätta saker för andra som någon sagt till mig i förtroende. Livet ger oss utmaningar och sådana här saker gör alltid lika ont. Men nej, jag kan inte sjunka så lågt att jag skulle ge tillbaka med samma mynt. Så otroligt många gånger har jag stått där face 2 face, med en sjuhelvettes jävla comeback som skulle knäcka min hatare så jävla totalt. Men hur skulle jag då kunna ha självrespekten kvar? Att trampa på andra människor är lika illa som att trampa på sig själv. Vad fan får man ut av att prata illa om någon som en gång varit din vän? Att prata om fakta, att diskutera sanningen, det kan vara nödvändigt och hälsosamt. Men att svika något som en gång var en vänskap, det är och kommer alltid vara oförståeligt för mig. Det enda jag kan göra är att andas och välja. Antingen tar jag itu med det, jobbar på det och går vidare. Eller så skiter jag i det och går vidare. För på ett eller annat sätt måste man gå vidare. Livet är nu. I varje sekund är livet nu. Inte igår, inte imorgon, Nu. Och vad är då hat och irritation, varför ska det få ta plats i mitt liv? Nej tack. Det är inte jag.


Amen tja

Nacken värker och huvudet är tungt. Men det har varit en skön dag med framtida jobb och fix på banken. Duktig chey idag. Är som sagt trött som en gris. Men det får va. Ska vara uppe ett tag till i alla fall. Kanske Soap Bar imorgon? Kanske träna? Inget jobb i alla fall verkar det som. Chilla gal1. Älskar sov-livet jag har haft den här sommaren. <3 Och inser sakta men säkert att jag måste klippa mig snarast. Fy vad trist, nu är det ju långt och fint, håret. Slitet dock, så vi får väl se hur många cm som måste av, eller ve och vasa dm(!!!), freakkin interesting, oh jag vet.

On the move



Saknar dig mycket idag. <3

Middag ikväll

Då kör vi då. Nu har jag varit och handlat för ikväll ska vi lyxa till det lite! Me and my girls. Fläskfille och rödvinssås. Here we go!

Dagens

Topp och kofta Gina Tricot
Fin min, ja. Men iiii alla fall. Nu ska jag strax rulla iväg till jobbet. Känns rätt bra och kunna säga så endå - iväg till jobbet.

Kuuuuuwl

Efter två dagars jobb och tre dagars träning vaknar jag upp med täppt näsa och snor i skallen. Fyy alltså. Vill ju inte bli sjuk nu ju. AAsså.. Men jaja, ska kanske ta en pw nu bara för att komma igång lite. Godmorgon.

Nu när jag ändå är vaken - suddig kräftis

Carro langa kräftis i fredags. Här kommer bilderna.
Klarare bilder än så blev det nog inte riktigt. Nicke var galen hela kvällen. Carro var full (Y) wohoo, och emma langa snygga poses som vanligt! Folk kom och gick men skratten höll igång hela natten. Alltid a good time i Barkarbyn.

Good bye my LA-x

Fyllesamtal med han den där som står närmst, som man ibland hatar att älska. Men skulle aldrig kunna hata. I vilket fall. Nu kan jag inte sova.. Suxcess.. Kan aldrig somna när jag blir väckt. Det i samband med att jag inte sover som en kung ensam i min nya säng gör min situation lite dum. Borde sova djupt, för imorn ska jag jobba igen. Heja mig.
Sne bild, på g till jobbe' idag/igår.

Kaos liv

Livet har varit lite kaos på sista tiden. Det är fortfarande lite kaos. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma eller vad jag vill göra. Det är ångestfyllt på ett sätt att bo i Djursholm och inta ha det underbara gångavståndet in till city. Det krävs övertygelse från mig själv, till mig själv för att se till att inte bara lägga sig ner på sergels torg och skrika efter en taxi eller att bara sätta upp ett tält. För det är ju där jag vill vara, i hjärtat av Stockholm. (inte just sergels torg alltså, men det kanske ni fattar?).

Zara dress

Jag döööör vad snygg den här klänningen är!! För några veckor sedan sprang jag runt i city med Karin och då hittade vi den här guds gåva till kvinnan. Och jag kan säga att bilden gör den inte(!) rättvisa. Den var magisk IRL.

Äkta

Ikväll är det jag och Thåström, min gamla kärlek inom musiken. Dom där bittra tonårsåren fick han hjälpa mig genom en del skit. Och ja jäklar vad fint han sjunger fortfarande. Jag älskar verkligen hans röst, hans känsla, allting. Vad vore världen utan musiker?



Svammel

Och så gjorde jag det igen. Satt uppe alldeles för länge igår så man sover bort dagen idag. Puckat som fasiken. Aja. Starta dagen med lite pasta.

Bäst hitils! Helt klart.


men tja bloggen

Kollar på min blogg och bara tänker - fyfan vad den blivit tråkig. Ni är krigare som fortfarnde läser. Men det har hänt så mycket på senaste tiden, jag har varit på så många ställen, mycket har förändrats och känns nästan som jag lever ett lite nytt liv (men det är nog bara jag som överdriver hehe). Så egentligen borde jag ha massor att skriva om, men fokus är borta just nu. För glädjen blandas med sorg och omställningarna känns.

Aaa asså söndag igen. Sitter och kollar på True Talent, inte så jättestora talanger tycker jag faktiskt. Alla verkar supernervösa när de går upp på scen, hälften sjunger falskt osv. Det är säkert inte så lätt men lite synd att man sitter och väntar på riktigt stora röster, man blir så besviken när det inte blir vad man tänkt sig. Jaja dom kanske bättrar sig.

RSS 2.0