Lycka kommer inifrån

Att lycka kommer inifrån, så är det bara. Det krävs att man inser det och att det inte är vad någon anna säger eller gör som avgör hur du mår innerst inne. Det är klart att man blir påverkad av omvärlden, men i slutänden så är det alltid om du faktiskt kan älska dig själv som spelar roll.

För att älska någon annan måste man också kunna älska sig själv. Det krävs ett självförtoende, att man kan tänka att man själv är grym, även fast man har sina brister. Så många gånger som det sagts, ingen är perfekt.

Att tänka på vad man gör fel och vad man kunnat göra bättre, det ger bara ångest. Jag är expert på den här biten. Det är jävligt jobbigt, men försöker man inte jobba med det kommer man inte må bättre. Försök att fokusera på vad du gör som är positivt.

Det är mänskligt att göra misstag. Utan misstagen skulle vi inte kunna lära oss någonting. Man blir en bättre människa genom att kunna gå vidare och lära sig av misstagen. Förstå att vad som än händer så går det alltid att göra något åt sitatuionen.

Att kunna tänka hur bra man är, och att kunna se att man är helt jävla fantastisk precis så som man är - det är där den sanna lyckan ligger.




Haha, grymma precis som vi är. <3


Kommentarer
Postat av: sjöberg

HAHAHHA, jag gillar det ;D

2009-09-17 @ 14:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0