Idag eller imorgon

Sex timmar senare och jag sitter fortfarande med min religionsuppgift. Det känns som att jag hållt på i ungefär ett dygn. Fett kul.. Har diskuterat med mamma och dissikerat texten men endå är det tusen grejer kvar att analysera. Johanna gav mig good edvice och ett uppmuntrande lycka till. Jag har fina vänner! Men nu börjar energin gå åt helvette. Jag lägger ner det på bloggen istället hehe. Nä, fy skäms. Det jag inte gör klart ikväll måste göras klart imorgon. What will I choose?


Akustiskt är i en klass för sig

 

Erik Grönwall - 18 and life


Mjuka delar från Cubus



Cubus 300kr.

Min nya "mjukisdress". Haha, hatar det ordet. Men den är underbar.


Filosofi? Nej, religion.

Usch vad jag inte gillar att studera religion. Samtidigt som jag tycker att det är väldigt intressant och lärorikt så blir jag så illa till mods. Alla olika teorier och utläggningar om vad som kommer att hända efter döden och vad som tar oss dit osv. Det gör mig rädd och orolig i kroppen.

Har aldrig gillat att diskutera dödsfrågor. Det gör mig skräckslagen. Och ibland känns det som att man bara skulle kunna dö för vad är egentligen meningen med att leva? Fast jag vill aldrig dö, jag vill leva i mitt liv, på jorden, för alltid. Det vill jag. Eller i alla fall idag, med allt jag vet nu så vill jag det. Det är så jäkla svårt att ignorera alla andras tankar och åsikter om vad som väntat oss.

"Jag är livrädd för att leva och dödsrädd för att dö."


Lill-lördag

"Hur vanlig är du?" Spotifyreklamerna är nog bland det mest irriterande. Men endå vill man inte lägga en hundring i månaden på Spotify premium. Typiskt oss svenskar att klaga och inte göra något åt det. Men gratis är gott. Man vill ha gratis. Är det gratis så förlorar man inget. Det som är gratis tar vi gärna emot. Shit vad mycket som egentligen är gratis. Hade vi bara ett ica med provsmakning i varje fattig liten afrikansk by så kanske dubbelt så många skulle överleva?

Såhär såg jag i alla fall ut en helt vanlig onsdag:




Leggings och linne från GinaTricot, skinnjacka från H&M, halsduk från Zara.


Ja jag fucking swäär



Lorentz & M Sakarias - Baby!


Can't stop



Topp från GinaTricot 149kr.

Jag och Anna pratade om shopping idag. Hon använde ordet shoppaholic som beskrivning av mig, att jag är en sådan. Är jag? Ja kanske. Fast nej inte alls. Det är en enda röra. Vad är egentligen en shoppaholic? En person som inte har någon koll på pengarna och bara köper allt som är vackert (som den personbilden som målas upp i "En shoppaholics bekännelser"?) Eller är det kanske bara en dfinition av någon som njuter av shopping? Som får glädje av det? I så fall - ja som fan! Men i det första faller så skulle jag kanske säga att jag är i närheten, men måste jag begränsa mig så kan jag det.

I vilket fall är det en väldigt intressant fråga. Konsumtionen måste vara högre än någonsin idag!


On the way

Ett träningspass med stepup och yoga för att sedan gå ut i t-shirt och skinnjacka. Jag älskar vädret. Solen gör mig glad. Och nu värmer den också, det är fan underbart. Med brio och appelsinsaft samt Grey's på TV:n tar jag in den fina eftermiddagen. Våren är på väg och det är helt jävla fantastiskt.


Baby oh

Det är tisdag. Vi har världens längsta naturkunskapslektion. Jag är trött och på jävligt humör. Sådant där humör när man vill irritera folk. Det är kul att spela "fjortispop" (eller vad man ska kalla det) för Lisa. Hon blir suur. Lisa gillar inte sådan musik. Sedan har hon låten på huvudet hela dagen. Hehehe.



Justin Bieber ft. Ludacris - Baby


Fler bilder från i fredags





Hehe. Love you boo.


And who am I?

I fredags firade vi Marias 18årsdag med glada miner och skratt. Det var en bra bra bra fredag och jag fick massa tid med mina fina tjejer. Det var kändistema. Jag och Soss var MK och Ashley Olsen. Vi satsade - gick ut hårt. Resultatet? Vettefan men det var åtminstone himla kul. Bra bra bra fredag.




The good things that I have found



Kings of Leon - Revelry


Man ska inte blogga när man är trött

Jag har massa bilder, massa minnen och upplevelser, shoppingkassar och tankar att dela med mig av, att dokumentera och skriva ner. Vart fan tappade jag energin? Väsby? Salem? Fruängen? Eller kanske i tvättmaskinen? Hahahahaha. Fan vad rolig jag är.

The war that can't be won, the soldier and his gun

Fan vad jag älskar den där låten. Pictures of you. Det är sent, alldeles för sent. Jag kommer vara lika trött imorgon som jag är alla andra måndagar. Det suger fett. Kan man bara få vara glad och livfull och pigg en enda måndag? Det skulle vara skönt. Jag skulle må bra av det.

Den här helgen har varit bra. Himla bra. Jag har gjort allt. Jag har gjort ingenting. Jag har haft så jävla kul, mysigt and so on(som min kära sara skulle säga). Hispig. Jag vill inte att det ska vara slut nu. Men varför hålla på och tänka så? Trött. Vill inte ha skola imorn. Sluta klaga idiot. Orkar inte lyssna på tjatet. Är det där jag hittar ångesten igen? Fuck it, lämna det, tänk inte mer.



Clara, jag saknar dig! Kom och rädda mig från måndagarna <3


I can't dare to speak



Enrique Iglesias - Do you know


Bråttom, bråttom

Fy fan nu börjar jag bli stressad! Jag måste hinna duscha, sminka mig, fixa hår och naglar OCH skriva klart analysdelen på min jäkla uppsats innan sooso kommer, eller ja typ i alla fall. Sedan ska vi ut till väsby för Kändiskväll.. Det kommer bli spännande for sure. Men jag är så jäkla irriterad över tiden just nu, att jag aldrig kan bli klar i tid!



Du behöver inte(!!) skynda dig gullis, hehe <3


Men det är okej

Åh vad härligt att det är fredag igen! Solen skiner och värmer. Men riktigt än är det inte helg, nej först måste jag göra klart ett jäkla historiaarbete. Men det är okej.


Svårt att sova

En olustig känsla. Huvudet fungerar inte riktigt. Jag vet inte vad jag håller på med. Saker som skapar ångest, gör dem bara - imorgon kommer nya problem. Ja, jag vet det för väl. Imorgon kommer nya problem. Men det hindrar mig inte från att försätta skjuta upp saker. Jag skjuter upp mycket, inte allt, men mycket. Skolan har kommit i kläm. Jag orkar inte. Det går för långt. Det måste få ett stopp. Jag slutför saker. Jag kan göra klart och avsluta. Jag behöver lugnet.

Flashback



Jazmine - Makes me go mm












Shopping





GinaTricot 99kr / Lindex 99kr


Torsdag, alltså snart helg

Har jag dött? Nej. Jag har delat en säng med en varm kropp och kollat på en gammal krigsfilm om Vietnamkriget. Idag ska jag kolla piercingställe med Thesso för att äntligen ta tag i det i helgen. Yes, we're gonna do it. Lisa berättade om hur de gjorde det vilket gjorde mig lite smått illamående. Fyfan när hon berättade och pratade om hur dom körde in ett rör och bla bla bla.. Nej nu ska jag sluta tänka på hur det görs, för det kommer bli så jävla snyggt.


Tänk alla gånger





Fonky Fresh - Tänk alla gånger

Jag är inte arg, inte ledsen. Jag är inte irriterad eller förbannad. Jag är bara trött, trött och lite vemodig. Det är den känsliga delen av mig som väcks till liv. Den som får mig att vilja höra mer. Den delen som vill lyssna och ta del av sådant som egentligen inte har någonting med mig att göra. Förbannat sorgliga ord som bildar meningar som berättar en historia som inte handlar om mig, som handlar om någon annan. Som är någon annans verklighet. Jag vill veta vad som gått fel, vem som sårade och hur mycket det känns. Jag vill veta vad som är så förbannat hårt med livet. Om andras smärta är lika djup som den jag känt. Hur fan kan man vilja veta hur ont någon annans smärta gjort? Skitsamma, jag vill veta. Jag vill känna med, förstå och lyssna. Det är skönt att lyssna på melodin, även om det inte handlar om just mig just nu. För det handlar om livet, och jag vill lära mig. För jag vill veta vad fasiken jag missat i livet, bra som dåligt. Nyfikenheten finns där, men också viljan att hjälpa. Tron i att bara andra får dela med sig så kan det kanske kännas lite lite bättre. De där fruktansvärda orden jag får höra. Hjärtan som krossats, hänsynslöst av hus som rasat över dem, utan en chans att slippa undan. Jag undrar om det är att höra om andra som tagit sig upp ur skiten som får mig att hålla intresset uppe? Historierna håller mig kvar. Melodin får mig att känna mig så jäkla mottaglig. Musik handlar inte alltid om rena toner och att sätta alla noter. Musik är känsla. Inget får mig att fastna som musik som känns.


helt slut.

Jag känner mig typ som en ung mamma som samtidigt som hon tar hand om barnen så måste hon jobba och plugga också, en ensamstående ung mamma. Så känner jag mig. Barnvakt, skola och jobb att göra när man kommer hem, det har varit min verklighet idag. Men det är okej, för det lönar sig.


H&Ms nya kollektion

På torsdag är det premiär för H&Ms garden collection i butik. En del saker är jäklit fina och jag skulle kunna köpa dem i alla färger. Som toppen här nedanför för 149 spänn. Jag hoppas att det inte är så många andra som faller för dem, för då kanske de finns kvar när jag får studiebidraget..

Jag kan inte ens stå när du inte ser på



Kent - Utan dina andetag


Sick and tired - bokstavligt talat

Nu har jag sett klart hela serien Glamorama. Jag älskade idén från första början och blev inte besviken. Precis lagom mycket av allt. Grymt att ha något att se när de spärrat mtv.com. Nu är jag alldeles för trött.

Medina sjunger om minnen som svider på spotify och jag är så jävla sugen på att bara gå och lägga mig och sova. Jag kommer dö av trötthet annars, med två pojkar att passa imorgon så kan jag fan inte vara uppe mycket längre.


En glad hemkomst

Vad härligt det var när mamma och pappa kom hem! De var glada och hade massor att berätta, och jag blev inte speciellt ledsen när de halade upp presenter heller. Fina föräldrar! YSL har fått flytta in hos mig, jag är glaaad.



"Nya läppar"

I wish I had a million hands



Lazee ft. Apollo Drive - Calling out


Godmorgon

Måndag morgon och jag är väl ungefär lika pigg som en snigel efter ett maraton. Jag är snorig som en gris och har övervägt att stanna hemma från skolan bara därför. Det är inte kul att sitta på en föreläsning och hela tiden dra upp, eller behöva gå ut för att snyta sig. Not nice. Och alternativet med att sitta och snyta sig inför 30 par öron är inte heller så lockande..



Fett seriös bild, later.

Chains and pearls

Något som är tidlöst och alltid vackert. Mamma brukar säga att varje flicka behöver ett par. Jag gillar dom mucho och har dom i både olika färger och former. Pärlor. Glänsande pärlor. They are beutiful. Love them.


Without moving me



Chicane vs Natasha Bedingfield - Bruised water


Anndao 18år

Vi lämnade lägenheten med mejkade ansikten, lockar, spray och glatt humör. På höga klackar gav vi oss ut i stockholmsnatten. Nayhara och jag, jag och Nayhara. Anndao fyllde år och det var tid att fira!






Groooosed out

Haha fyfan vad det ser ut i mitt rum. Grejer överallt, damråttor lite här och var och sängkläder som är lite väl välanvända. Äckligare kan det bli, men det ska jag inte låta det bli. Imorgon kommer mami och papi hem från Canarieöarna. Vill ju inte göra dem besvikna. Jag nyser hela tiden, kan det bero på dammet? (Probably not, jag är förkyld).


Fragments from yesterday

En super duper mysig (jätte töntigt uttryckt, men jätte sant) tjejkväll igår och en sleepover på andra sidan stan. Vi diskuterade olika fall av första gången. Och senare såg jag en film med min pojke som hette Papparazzi. Ett sådant brutalt kändisliv som skildrades i den filmen skulle jag aldrig vilja uppleva. Det kan inte vara lätt att inte kunna välja att vara privat och lämna omvärlden utanför. Men bra var den.



<3


Planer för ikväll

Befallning från mitt hjärtegull att åka till henne och hänga med dom coola kidsen i sollentuna.

Friday

En ny fredag på ännu en vecka i ännu en månad, ännu ett år. Religionslektion som inte lyckas fånga min uppmärksamhet. Hemma väntar sällskap and I want that. Ångesten är nästan irriterande jobbig just nu, då jag har prov om ett par timmar. Och vad ska jag äta till lunch? Ny stress, ny press. Imorgon är det lördag, äntligen.



Söt-Malin i skolan <3

I never gave up



Kevin Rudolf ft. Lil Wayne, Birdman & Jay Sean - I made it


F*CK U

Dumma jävla äckliga tomhet i magen! Dumma jävla känslor som inte låter mig vara ifred. Dumma jävla känslor. Dumma jävla äckliga känslor. Dumma jävla känslor. DUMMA!

Sick and tired

Jag är så jävla trött på falska förhoppningar. Att vänta och vänta, men det blir inte som det är planerat, det blir inte som andra sagt. Jag litar för mycket på människor. Jag litar för mycket på att andra håller det dom säger lika mycket som mig. Det vrider sig i magen och känns i hela huvudet. Jag har varit här för många gånger förut. Det kanske inte är menat, det kan finnas omständigheter som ingen kan påverka. Men jag är trött på det.


Today was a bitch

Fyfan vad jag känner mig trött och irriterad idag. Inte bra. Dagen har varit lite speciell och till slut fick min kropp total stopp. När jag tappade choklad på min vita klänning gav jag bara upp. Orkade inte dra på munnen längre, åkte hem, sket i allt annat en stund. Nu är det snart dags att dra sig i kragen, för mormor lagar mat ikväll, fina mormor. Så jag ska ut till Sumpan om ett tag. Ska bara vara irriterad klart först.


Jag är pank men shoppar endå!

Låter det helt jäkla korkat? Ja. Är det sant? Ja. Hur är det möjligt? Gratisbio gör det möjligt!

Jag har provat flera olika gratissidor, men gratisbio är den som jag tycker fungerar bäst. Det är helt gratis att samla poäng som man senare växlar in till biobiljetter eller presentkort. Det är perfekt för oss som inte får pengarna att räcka till. Bara att gå in på deras sida och vara aktiv varje dag, ta del av undersökningar eller kanske spela spel ger hela tiden nya möjligheter att få ihop poäng till nya presentkort.

Så bli medlemmar nu allihopa, det är bara att klicka på bannern nedan! Det lönar sig, jag lovar! :)


Något som inte stämmer

Ibland är det läskigt hur saker förändras. Det kan vara tillvaron, människor eller du själv. Jag är lite besviken på mig själv. Fattar inte riktigt vad som hände. Ledsen över att jag faktiskt vet vad det var som hände. Jag vet vart det blev fel, men det spelar ingen roll. För vad som än hänt så är jag där jag är idag.

Jag vill inte klaga på min kropp, på storlek eller vikt - det är inte vad det handlar om. Men det är något som inte stämmer. Jag känner inte igen min egen kropp idag. Jag undrar varför jag lät det bli så, varför jag inte tog tag i saker tidigare. Var det lathet? Ville jag inte förstå? Eller var jag kanske bara så jävla blind?

Inget kan förändra vart jag står idag. Men jag undrar endå, har lite ångest, onödig ångest. För varför älta det som varit? Det enda jag kan göra nu är att se till att kämpa mig tillbaka till vart jag var förut. Lätt? Det känns jobbigt. Jag vill vara där jag var i sommar. Den kroppen jag hade i sommar, det är den kroppen jag känner, det är den kroppen som är jag. Idag är det något som känns fel och jag vill inte ha det så längre, it's time for change. 

Jag vill vara hård mot mig själv och ge mig fan på att genomföra det också. Låt det inte bara bli tomt snack, I don't want that.



Blodstopp



Underbara lördagkväll med sötnosarna. You need chilling from time to time.
Hehe. Ursäkta mitt skratt under typ.. öhh hela(?) filmen. Puss.


Play nice? Think twice.



Rihanna - Disturbia


Borta bra men hemma bäst

Det är så jäkla skönt att bo nära skolan. Jag ville alltid vara den som bodde när när jag var liten. Men jag var nästan alltid den som bodde längst bort. Idag är jag en av dem som bor närmast. Det är sån jävla lyx att kunna ta en sväng hemma innan man ska på idrott som idag, eller kunna åka hem och sova när det är håltimme. För att inte tala om att komma hem snabbt, att det inte är ett helt projekt att komma hem på dagarna. Jag älskar Vasastan.


Påklädd



Glansiga leggings BikBok, grå topp från Paris Kate & I och skärp från Vila.


New baby



Det var skit svårt att få en bra bild på den här, till
slut gav jag upp. Det är i alla fall en vit, virkad klänning
som jag tror att jag kommer kunna använda hur mycket
som helst. H&M 199 kr.


Jag hade allt man kan önska



Anton & Affe ft. Söder - Du var mitt allt


Lite trött och tankspridd

Mamma säger att det går många fler bussar

De allra största händelserna i ett liv går på ett ögonblick.
Men man minns dem föralltid.

"If you'd ask how many times I thought of you,
I'd say once because you never even left my mind."


Facing the white wall



It's been 7 hours and 50 days

Fan, det känns skönt. För första gången på väldigt länge har jag skärpt till mig och faktiskt avslutat ett skolarbete. Jag är klar med min presentation till imorgon. Det är som en sten som släppt från axlarna. Jag känner mig lite lättare, det är okej nu. I'm still drowning, men för en gångs skull känns det som att det eviga sprattlet tar mig någonstans.


Otroligt fin musik



Yiruma - River flows in you

Fina underbara pianospel.
Låten som gjort mig lugn ikväll. Den har gått på repeat i flera timmar, men det gör ingenting, den är bra endå. Det börjar bli dags att gå och lägga sig, och jag ska sova gott - fast jag sover ensam. Med en överansträngd axel behöver jag all sömn jag kan få. Den bultar och är jävlig, det gör ont. Men det är okej. Jag ska sova gott endå.


Matilda-dagen

Grattis sms, mormor som skickar kort och söta mamma som köpt en present. Det var min namnsdag :)



Wonders från H&M, tack mami <3


Bilder från helgen







En lördag med fina tjejer, tack för alla skratt babes.


Lördagens shopping





Det är vår(ja, det är vår). Så jag behövde(ville ha) två nya jackor.
I wanted them, I needed them, I bought them. Jag fick betala 500kr.

Söndag

Jag hade kul igår. Vi lekte lekar, charader och skrattade massor. Det var första lördagen på länge som jag gick runt i mjukisbyxor och det var helt underbart. Imorgon börjar skolan igen, ångesten börjar komma för allt man har att göra. Men just nu ska jag bara ta det lugnt en stund, kolla på TV och klicka runt lite på datorn.


The Bear Is Back

Vart tog Björn Gustafsson vägen? Jo han spelade piano bakom Salem Al Fakir i melodifestivalen för ca 5 min sedan! Who would've guessed?


För alla dom som vågar drömma och håller hoppet vid liv



Ison & Fille ft. Petter och Mogge - För alla dom


Orkeslös

En fika på Stureplan och en runda på stan slutar med att jag däckar i sängen helt utmattad. Jag är trött! Energilösa dagar är som en gaffel utan taggar - totalt värdelösa. Märker att min fantasi suger för tillfället också. Jävla skit varför är man ens trött..


+++++

En timme och 40 minuter som kunde ha varit en evighet. Vi såg den bästa filmen jag sett på länge igår, jag och han. Brothers var en film som höll en på helspänn all the way to the end. Tobey McGuire och Jake Gyllenhall. En film värd att se.


Black & white



Klänning från H&M


What about when you looked into my eyes



Aviaton - You were my everything


I love.

Fina vackra underbara. Solen sken och det var bara lugnt och skönt. Jag fick ha en arm runt mig igen, den enda armen jag bryr mig om, den bästa armen. Går det att älska för mycket? Herregud jag känner mig så löjlig. Den där magkänslan är tillbaka och det är inte halva jorden runt längre. Underbara jävla vår som är på väg, tack som fan för det.

Ord som gör skillnad

Den senaste veckan har jag varit både up and down. Då har jag läst två stycken bloggar som drivs av tjejer som är otroligt bra på att skriva och förmedla känsla. Den ena är Micaela Forni och den andra en tjej som jag tror heter Anna. Texter som får en att känna sig bättre, starkare eller bara mindre ensam.


En vanlig dag

Att vakna av sig själv tjugo över sju en vanlig torsdag morgon när jag inte börjar fören kvart över elva - det är inte riktigt rätt. Jag tror att den senaste veckans bergochdalbana har satt sina spår on my body and mind. Men det är okej.


Late night

Jag har gett mig själv tid att vara otroligt ytlig ikväll. Provat nya kläder, målat tomma naglar. NCIS är på TV, jag är för trött men jag kan inte stänga av, det är för bra. Tänk hur bra man kan må av ett glas vatten, eller en TV-serie.

Standing from here, you wouldn't say so



Bethany Joy Lenz - Halo


Solen sken på mig idag

Jag har gått i solen idag, låtit värmen från den där undebara solen värma mig. Jag har låtit mig själv må bra och jag har skrattat idag. Det finns inget så befriande som skratt och varma leenden. Jag och mamma diskuterade hur det är att vara fri, vad det egentligen handlar om. Jag älskar min mamma. Hon och pappa ska åka närmare solen, bort, utan mig och min syster och även fast jag gärna hade följt med så är jag glad för deras skull.

Jag har låtit mig själv må bra idag.

För mig kan en sådan enkel sak som shopping ge mig frihet. Jag får tänka på annat, jag kan planera och vara spontan. Jag kan göra som jag vill. Det låter töntigt, jag vet, men en sådan liten sak som shopping kan betyda frihet för mig.


Alldeles för mycket av mitt innersta

Jag ville säga tusen saker, sedan ångrade jag mig.


Listen, to the song here in my heart

Det gör ont i kroppen, jag känner mig helt slut. Ibland är jag så jävla rädd för kärlek. För jag vet hur ont den kan göra. Jag vet vilket helvette det kan bli ibland när det blir missförstånd och man gör snedsteg eller blir utsatt för dom. Jag vet hur det känns att älska någon från insidan och ut, att acceptera varenda lilla del. Det finns ingen som är perfekt men jag vet hur det känns att se någon som det. Att de dåliga sakerna inte egentligen spelar någon större roll eftersom att de bra sakerna gör personen till världens bästa. Kärlek gör ont, både när det är bra och när det är dåligt. Kärlek gör ont.

Real life

Första dagen med Victor och Jonathan, mina nya broes. Än så länge är det inga bråkiga killar, men sådant kan ju ändras. Det känns i alla fall väldigt bra att man får pengar för att umgås. (Jag är alltså barnvakt till dom här två killarna).

A little later ska jag nog ut och promenera, that will be legendary. Hehe. Nu är jag trött och sliten. Det är möte för föreningen och lägenheten kommer snart bli crowded. Sweet?`Not so much.


Cause I don't know who I am, who I am without you




En sådan låt som går in i hjärtat



Chris Brown - Crawl


Looked like this



Klänning från Salt och glansleggings BikBok.


Last night





Dom hade laddat upp med 4 liter coola, redo för en helkväll. And that was what it was. Klockan 05.23 tog en halvpigg tjej och en heldöd tjej pendeltåget hem till Väsbytrakterna.

In my head

Jag vaknade ensam idag. Precis som jag gjort de senaste två veckorna. Du var inte här idag heller. 4 dagar kvar<3

I want your soul

Världens segaste sportlov, men ikväll kanskeee vi ska ut. Jag och mina väsbybrudar. Men det går segt. So slow.

Middagsdate

Ibland är allting svart och vitt. Precis som det varit för mig idag. Jag har inte varit arg på någon annan, men jag har känt mig låg som fan och bara blivit irriterad på minsta lilla grej. Nu blir jag räddad av mina väsby-hjärtan. Det blir ytterligare en sådan där tare lugnt kväll. Men det är bra, så himla bra att inte vara ensam, så jävla grymt att ha någon.



Jag ger upp

Bra humör någon? Inte jag, min dag blev totalförstörd. Var faktiskt på bra humör till att börja med, men nu känns allt bara onödigt och värdelöst. Orkar inte riktigt tänkta positivt ens längre. Jag orkar inte hålla minen uppe längre. Jag är less, så jävla trött på allting. Jag är trött på att bli behandlad hur som helst och bortglömd from time to time. Jag är helt enkelt så jävla trött på allting.

Solen <3

Jag bad om sol - jag fick sol! Allting känns så jäkla mycket lättare när den fina solen är framme. Nu är allt som fattas värmen, och gator utan snö och is.


100 spänn på rea

 

Klänning från Salt, perfekt till typ.. allt.


All the crazy shit



David Guetta ft. KiD KuDi - Memories


Enough is enough

Bild från november



Saknar att vara fixad och redo för utgång, mina långa längder och mina smala ben. Naglarna växer i alla fall och ja kan acceptera min spegelbild. Lite sol skulle dock inte skada. It would make everything better.

Sportlovstrött

Lite småont i huvet och trött i kroppen, och fan vad jag klagar! Jag har i alla fall något bra framför mig, ska simma och kolla på film med härligt sällskap ikväll. Av någon anledning blir jag lugn av simning, så det kommer passa perfekt. Jag känner mig faktiskt lite stressad på något sätt. Kanske är det känslan av att lovet snart är slut, att det bara är en helg kvar. För det känns så långt i början, men när man väl lever i det så går tiden väldigt snabbt.


Leave, get out

Jenny skulle möta mig vid station, gotta go!


Maybe it's just my imagination



Jordin Sparks - Next to you


Längtar som in i **

Torsdag morgon, måste säga att den här veckan ändå gått väldigt snabbt. Det känns nästan som att jag fått för lite tid nu..

Jag längtar efter våren. Längtar så jäkla mycket att det känns i kroppen. Dom där underbara dagarna precis i början, när snön har smält bort och man inser att man inte behöver vinterjackan längre. När man inte fryser om händerna och de första blommorna börjar synas. En känsla av frihet, man kan släppa loss igen och leva dygnet runt. Inte halka runt på gatorna och näst intill slå ihjäl sig, nej, leva.




Härliga vår


Vadfan alltså

Jag är lite ledsen. Idag fick jag hem mina söta skor från Nelly.com. They look great. Men probelmet är att det är lpågprisskor, och lågprisskor görs inte ordentligt. Det finns inte så mycket tankeverksamhet bakom konstruktionen av ett par lågprisskor. All denna fakta har jag tagit från egna erfarenheter, vilket inte innefattar alla världens skor utan bara de jag har provat (men det var bara en liten parantes, METG ni fattar, hehe). Nu så är det så att dessa great looking shoes är felkonstruerade. Sad but true. Eller så är mina fötter felkonstruerade, välj själv. Lilltårna får i vilket fall inte riktigt plats, eller de pressas ut. Jag känner att det här blir riktigt intressant läsning. Men ja i alla fall, det är lite tråkigt att beställningar inte verkar kunna bli grymma. De blir helt okej, men grymma? Nej det är svårt. Väldigt svårt. Nu står jag åter igen inför ett jobbigt dilemma. Och jag vill inte ens uttala mig om det längre. Så vi slutar här.



</3 (?)


To many mes in the mirror



Jag vill att du ska komma hem och så allt kan bli som vanligt, fast bättre.


Smile and they will go away

Att bli så glad för en sak så att den eliminerar något annat. Att bli så lycklig för något att man väljer att se förbi något annat. Att något känns så jäkla bra att man för stunden igorerar allt annat. För att sedan inse att inget kan försvinna bara sådär.


Dagen

En timme på gymmet. Två stört trötta tjejer och ett totalmisslyckat försök att gå på pass. Det funkar inte för mig, blir inge bra alls. Ikväll har Grey's Anatomy säsongspremiär och nu kanske man äntligen får se hur detgick med alla ouppklarade grejer. En 17åring som sitter hemma och kollar på TV? It's pretty nice sometimes. Om två år lär jag väl inte ha sportlov längre.


Igårkväll

3 tjejer på stan. En snabbis på donken och sedan en lååång fika på Stureplan. En väldigt bra kväll. Jag har tur som har så fina vänner! Love them.



Trött idag

God varför är jag så trött på dagarna? Inatt har jag nog fått sova 10 timmar, men endå känns hela kroppen aldeles matt. Senare ska jag på Yoga med Theesso. Det lär bli intressant.. Har endast varit med om denna träningsform under ett gympapass i nian som Madde och Sofie höll i, vilket var ett bra tag sen. Har hört att det ska ha lugnande effekt, som kanske i och för sig skulle vara jäkligt bra just nu.


Thousands of miles away

Bara att kunna somna och vakna upp bredvid dig. Bara att jag inte kan det. Önskar att det var med en puss jag fick vakna imorn. I miss you..

There's no turning back this time



Leona Lewis - Alive


Plattfall på Mariatorget

En dag på stan, med hala isfläckar och bitchiga tanter. Det har varit full rulle alltså. Men endå en väldigt lugn dag och jag känner mig inte stressad at all. En laxmiddag senare sitter vi och cäntar på Nayhara, vi ska ut på äventyr tillsammans. Hur det gick med the secret mission förresten? Det förblir hemligt.



En la casa de Thereso

Sitter och fixar mig hemma hos Therese och kollar på Oprah. Ellen Degeneres är gäst och det är verkligen ett roligt program. Hon måste vara en av de härligaste människorna på denna planet. Idag ska vi ut på hemligt uppdrag. Igår hängde vi med söta tvillingparet Lindbo. Trötta och slitna, men endå ganska pigga. Magen kurrar så det är väl dags att äta något. Min mobil har laddat ur, wich sucks. Annars är det helt okej. Livet rullar. Tjobree.



The tweenies :)


Baby make your move



Dan Winter vs. Mayth - Dare me (discotronic mix)


Monday night

Det är nästan läskigt hur jag och Avivvaa stött på varandra de senaste dagarna. Två gpnger av två möjliga utanför Planet Fitness. Det är typ all personkontakt jag haft under ett par dagar. Men att ta det lugnt är väl vad lovet är till för? Jag har chillat, chillat och chillat lite mera. Klippt av allt mitt hår (skojaa). Och tränat en del. Men ikväll ska jag ut till the hoods på röda linjen och hänga med dom coola kidsen därifrån. Yes, it's gonna be legendary.


Kaoset på väg tillbaka?

Det är måndag. Det är den första riktiga lovdagen. Det har börjat snöa igen och pappa väckte mig genom att ringa till min mobil vid 11. Jag hade velat sova längre, for sure. Men kanske var det bra att komma upp i okej tid endå.

Ångesten kryper sig på när jag ser snön. Jag trodde det hade snöat nog nu. Jag var ju redo för sommaren.

Det mest ironiska är också att den här vintern ses som en av de varmaste vintrarna i historien, enligt smhi. Det är väl möjligt att det kan ligga något i det, men det är fan inte den snällaste vintern. Jag tror inte jag varit med om samma kaos med tunnelbanorna förut, någonsin.


Transparant



<3 my new shirt. Får dock fundera på om jag har råd att behålla den..


RSS 2.0