20 år i staden!

OCH SÅ BLEV JAG 20 ÅR!
Fyfan vad jag ska njuta! Puss på alla idag!

Små fragment av kärlek

I ett rus av lite allt möjligt. Sömnbrist, kärlek, förvirring, sorg. Blandat. Men älskar. Inser. Det är viktigt att man säger sådant, innan det är för sent. För när det är slut, då är det slut. U have to realize. Känner hjärtat inombords. Det är vad kärlek innebär, att man känner den. Att den finns där. Verklig. På riktigt. Äkta. Till trots av livets överraskningar. The greatest thing you'll ever learn is how to be loved and love in return.


Nytt in

Ytligt. Skrapar på ytan. Men ganska så jätteförtjust i mina nya sneakers från Sneakers n Stuff. Som att gå runt på små moln. Nike Air Max!

When u find someone that means that much to u, givin' ur all is easy to do


Känslomässigt utmattad

Blir plötsligt fruktansvärt trött, sömnbrist kan man tro. Men nej. Jag tror inte det. Blir för mycket när det blir tjafs, viker mig, ber om ursäkt, trots att man inte riktigt gjort fel. Lägger sig, ger upp, för vill inte bråka. När orden fastnar på tungan och tankarna harklar sig i halsen, sånt som aldrig kommer ut. Sånt man håller inne, för husfriden. När det pyser över är det kört. Då är det haveri. Lägger mig. För att det blir enklast så. Höjer huvudet. Bestämmer mig.
Saknar mitt gamla rum, <3

Mitt söndagsmys

När kroppen ba säckar ihop på nåt söndagsvis. Var helt sinnessjukt otaggad igårkväll så när jag och Jenny stod utanför Sommar redo för att gå in, blev det helt om och vi sket i det. Imorse var jag överlycklig att jag valde så konstigt. Vad skönt det är när man vaknar upp på sin lediga dag, HELT clean. Hade iof en spännande person över inatt, en som ligger som en räka när han sover, det var ju halvkul att han inte fattade det heller sådär 2 på natten. Aja, mys att vakna var det åtminstone. Helmys.

Sen vart det fotboll, och vi VAAAAAANNN, HEJA ERIKSLUND. Osv. Helt död efter så har legat i mamma och papppas stora mysiga säng sen jag kom hem och kollat på Green Zone. Snart dags att sova kanske. Hihi. Puss.

Känslan

Känslan som uppstår när man städar spegeln klockan halv två en lördagsnatt. Hej på mig. En pojkvän som är törnrosa och ett lite plufsigt ansikte. Fy vad fresh jag känner miiiig. he. he. Godnatt nattdjur!

En tung dag går mot sitt slut

Då och då bär man på saker som är tyngre än vad man behöver. Sånt som växer i magen och blir till okontrollerbara känslor. Idag har jag fått trycka tillbaka all day long. Följt av hundra miljoner youtube-klipp med fantastiska nobodys som deltagit i X-factor. Dom här fantastiska nu somebodys-arna gav mig utlopp som bara den. Ibland behöver man känna, just as simple as that. Och nu, med en vikt av mina axlar, fast en tyngd inuti. Hälften löst, hälften vunnet, men ibland är hälften mer än 50%. Makes sence?


Jag är helt förälskad i "payphone"

Aaa, herregud vänner vad jag älskar den här låten! Det är ju Maroon 5 som gör orginalet men jag tror nästan jag tycker bättre om den här versionen. Enjoy!


Inteigeeeen

ÅH näääääeeE, nu har jag ett sånt där "vad fan gör jag uppe?" - moment igen! Ska få Italiano-besök på jobbet imorn så man vill ju va lite fresh i alla fall, ringarna under ögonen behöver ju inte vara ALLT för stora liksssom.. Heldagsjobb och fotboll på det. Dags att sova. Imorn blir det gröt till frukost, heja mig!

Cher Lloyd - Want you back ft. Astro


RSS 2.0