Too late to sleep

Varför är det så att det är mycket svårare att sova om man vet att man ska upp tidigt nästa dag?! Jag ska ju upp och köra svintidigt imorn.... Men jag är uttråkad och trött-pigg (Övertrött?)! Fan också. G'night all...
 

Tidig morgon!

Öm i hela kroppen efter morgonens spinningpass. Fyfasiken vilken skön känsla det är efteråt men är lite småsur att det kommit nån olja eller nåt på mina nya skor.. smällar man får ta. Anyway, dags att rulla till jobbet. Måndag, here we go.

 
 

Ron Pope - One grain of sandActually, I can.

 
 
 
 
Bilder från Instagram

Bday weekend

Har haft en bra helg med sammanlagt 3 födelsedagar som skulle firas! Det har varit lyckade stunder med fina vänner. Fick en liten glimps av mina skälbybroes igår också så det var kult, även fast jag var spiknykter och dom var lite småfulla. Det var inte en sen helg för mig om man säger så, men har varit dödstrött ändå. Imorn är det måndag och jobb igen, på't ba.


What the hell is wrong with you

 
 
Har verkligen så jävla lite respekt för folk som säger saker utan att tänka. Själv är jag inte ens benägen att använda vissa ord eller meningar som jag vet skulle sparka på en som redan ligger. Kan inte förstå hur man ens kan vara kapabel att sjunka så lågt. Jag håller hellre käften än säger något som jag kommer få ångra i efterhand. Men insikt är en sparsmakad begåvning har jag märkt. 

Red fusion

 
 
 "Jag älskar den här dagen" sa jag till mamma. Med vädret kom sedan allt mörkt. Fel fokus, fel fel fel. Lyssnar på alla dom där låtarna som jag gör när jag blir nere. En sån dag när vem som helst skulle behöva en kram. Tänker på barnen i Afrika och kollar volontärarbeten, en sådan släng av välgörande som slog mig. Gör bra, gör rätt rätt rätt, så kommer du må bra. Karma, does it work?

Sleeping is a good thing

Ja som sagt, sova bör man. Har varit uppe sen 6 imorse så känner verkligen att tyngdlagen(?) har all rätt att slå slag i saken nu. Ska chilla lite och lyssna igenom nya låtar från Sony Music, sånt där härligt vardagsmys. Men sen är det dags att nanna.
 

And Other Stories

Var inne i H&M's nya conceptstore i fredags, vilket jag bara var tvuuungen att göra efter att syster och mams sagt att det troligtvis skulle vara något för mig. Tog en sväng dit och visst hittade jag lite saker jag gillade. Det var inget överflöd av cravings men däremot så var viben där inne riktigt trevlig. Fint uppskyltat med en lite mer exklusiv känsla än vanliga H&M, fast med priser i samma range. Kan va nåt!

Två fina toppar från And Other Stories
 
Söta smycken i rosé
 
Sen hamnade jag plötsligt på Zara och hittade den här vackra saken där inne.. DÄR var det cravings, hehe.

RSS 2.0