Where to?

Har fått frågor från Sara om vart jag ska flytta. Kan det var Sjöberg? A donnno. Men i vilket fall, den tjugonde augusti lämnar jag Vasastan och mitt älskade Stockholm stad för röda linjen + buss och flyttar ut till Djursholm. Det är inget jag själv valt, utan bor man med mamma och pappa är det väl bara å gilla läget. Men jag kommer sakna min älskade lägenhet här på Tomtebogatan så in i helvette! En vacker dag ska jag flytta tillbaka till stan.

Flytten till Djursholm är dock tillfällig. Det handlar om ett halvår för att vi inte köpt något nytt efter att vi sålt vårt nuvarande boende. Allt kan hända.
Vet du nåt om Djursholm? Bor du kanske där eller vet du något kul som finns att göra där? Tell me! :)

Gårdagens


Topp Odd Molly, skor Belle Shoes

Lördag

Det har varit en riktigt lång och riktigt mysig kväll, med många fina ansikten. God mat och goda viner (exra gott när det är gratis, eller hur Karin!?) ;) hehe. Osv osv. Det har varit minnen och diskussioner om hur människor fungerar. Det är så jäkla intressant att höra andras perspektiv. Nu är jag hemma och glad att jag snart ska sova. Imorn ska jag ta tag i lite smått och gott som måste göras. Upptäckte till min fasa att jag måste damsuga.....

Grillade kött och blandade ihop en potatissallad med Jenkan


Mös på Grappa med Nayhara och Karin


Och till sist blev det glass + vitt på balkongen med Sossoo

Uuut en sväng :)


Tillbaka till stan

Hemma från två dagar i Trosa. Jag och min pojkis sprang runt som galningar, spelade fotboll, cyklade, badade i timmar. Det var två braaa dagar. Nu är jag tillbaka till storstan, vad händer ikväll?

Visdomsord

Knasbarnet ringde och väckte mig vid 11(?) imorse, (viktiiiig + intressant info). Så jag har väl sovit ca 6 timmar inatt i alla fall, sjukt vad störd i huvudet jag känner mig trots att jag ändå sovit lika mycket som jag brukade göra när jag gick i schoooli. Fattar inte att jag orkade, eller jag orkade inte, fattar inte hur alla andra orkade. Men jag tog studenten. Fan vad jag inte var nöjd med mig själv och min insats i trean av gymnasiet, jag keffade ur totalt. Jag kunde när jag ville - men jag ville inte. Jag ville för sent. Man ska fan aldrig låta skeppet åka iväg innan man sitter på, för det är vjääääklgit jobbigt att simma ikapp. Det kan jag lova. Nu vet jag inte vad jag vill. Det är nästan så jag får för mig att jag ska plugga igen för att få revansch, få visa att jag kan, för mig själv. Jag vill visa mig själv att jag kan kämpa, att jag kan vara motiverad. För livslust och passion är så fruktansvärt viktigt. Min fb-vän Alexander Danielsson, skrev igår som status "Bli riktigt bra på något, det ger sinnesro" - jag tror verkligen att det stämmer.

You are the light that's leading me, to the place where I find peace again

Lifehouse - Everything

wtf

Vad fan gör jag uppe? :S gå och lägg mig.

Vänskap

Det är lustigt hur saker utvecklar sig. Hur man kommer till att lita på en annan människa. Man formar sig en bild av någon och skapar en trygghet sinsemellan. Vissa personer kommer en närmre och ser in på djupet hos dig, de finns där i dom rätta ögonblicken. Andra personer är mer en ytlig bekantskap, någon som är rolig att shoppa eller festa med. Någon som får dig att skratta. Den ultimata vännen för mig är den som man känner sig bekväm med i alla lägen, den som man vet att man kan bråka med men sedan bli sams med igen. Den där personen som man tycker det är värt att kämpa för, fast man inte behöver kämpa för. Det är riktig vänskap för mig.
För det finns så många som sviker. Det finns så många som säger saker bakom din rygg, som inte har mod nog att säga vad det tycker till ditt ansikte, så att dina öron hör det från honom/henne. Ett svek för mig är inte någon som stör sig på dig, det är inte en dålig vän, eller en vänskap som är dåligt behandlad. Det är snarare en bristande vänskap när saker sägs bakom stängda dörrar som ni inte är på samma sida om. Vissa personer förstår man inte varför de går bakom ens rygg. Man trodde att man visste. Man trodde att man stod på samma sida om den där förbannade dörren. Men människan är inte perfekt. Människan gör fel och sviker. Därför ska man hålla hårt i dem som visar att de inte vill göra fel. Även om man gör fel är man för mig mer äkta om man inser sitt misstag än om man glömmer/ignorerar alla misstag. Är det någon man klickar perfekt med och aldrig bråkar med - so be it - fan vad underbart! Men verkligheten ser i de allra flesta fall tyvärr inte ut så.
Att stå själv kan göra dig stark, men står du bara själv kommer du alltid vara ensam

godis från H&M

Hittade dom här två fina inne på H&M idag. En klassisk svart kavaj, med assnygg skärning, och en silkesaktig tröja/blus som var otroligt skön. Skulle vilja köpa båda.

Hålligång

Heeej. Vilken vecka det har varit. Fest hela tiden har det känts som. Avslutade i förrgår med Cafét på bebbes födelsedag. Kroppen har tagit stryk och de senaste dygnet har jag typ sovit hela tiden.. Men nu är jag tillbaka hemma och it's time to recover. Kollar lite PH och sånt jag missat på internet. Lugnt, men skönt vet jag inte.

Plans

Och så plötsligt, efter några timmars krigande i shoppingstockholm, fantastiska kvällsplaner. I en klänning som jag sydde själv för ett par år sedan ska jag dansa ut i köket och laga mat åt mig och mina lågstadiebuddies, sen drar vi vidare ut i sommarsverige och träffar fler vänner. (Y)

Hamburgesa

Mycket faajn, hungri.

HEEEJ kompitsar

Redan uppe och har väl sovit ungefär en timme inatt. Världsrekord i snarkning från mitt sovsällskap. No names. Har nog aldrig varit med om nåt värre, och så tung sömn att sällskapet vägrade ge plats åt mig i sängen. Hade vi varit ensamma hemma hade jag lagt mig i hallen. Missfit.

Ska ta och bege mig hem snart, sälja lite kläder plus kanske kräftis ikväll. Lördag är här.

Hej hej hallå!

Är hemma från en asmysig kväll/natt/morgon i Barkarby. Var sjukt förvirrad igår, huvudet under armen som man brukar säga. Men vi hade kul åt det ändå. Skratt och prat. Vin och grymtande från en liten hund. Haha. Skitsamma. Det var en najs stund därborta. Känns rätt ovärt att det kommer ta en timme dit från mitt nya location som vi flyttar till den 20e augusti. Det är nära nu!
Drar iväg på bio om någon timme - Baksmällan 2. Fun!

WTF

Alltså jag är helt hooked! Paradise Hotel maraton!!!

Dagens



Linne H&M, shorts BikBok

Godagens

Fixar mig litte och kollar på Paradise hotell - Danmark. Fan vad sköna dom är danskarna, haha. Har gått en PW idag och sovit lite. Ska iväg på fönstershopping snaaaart. Har ni sett bloppisen? :)

I didn't mean it


Take That - Back for good

Wants


Fint från Gina Tricot, 149 kr

Outfit från helgen





Tröja BikBok, shorts och jacka H&M

JF + frukt

Johan Falk på fyran och plötsligt kommer mamma in med fruktsallad. Trött och sliten efter ett hårt step-pass idag på SATS. Men blir bara taggad, vill hålla igång mer, träna mer.

Monday

Sommaren rullar vidare, men det fina vädret vill sig inte riktigt verkar det som? Jag är trött, mat och galen. Huvudet snurrar fast jag tänker ingenting. Lite så är jag idag. Dricker vatten och dagdrömmer om långa stränder i något varmt land. Palmer och Mojhitos. Utan pengar är man chanslös. Eller kanske inte helt men i alla faaall, så nu ska jag kika in på platsbanken och se vad de har för skojjigt till mig. pyss

Drar till jobbet

Yes, Plezuro var det. Med tofs i tofs och silvriga smycken, ttyl, peeace.

Ny dag

Godmorgon sötisar! Tidigt vaken på en lördag, men idag är det work work work, så bara å gilla läget. Fattar inte iPhoto-biblioteket och det stör mig.. Stora problem denna lilla lördag. Sjusovaren ligger i min säng, hur ska jag väcka honom den här morgonen?

My heart is refusing me

Hugs and kisses, best of wishes. Taggar för att det är fredagkväll, att jag ska upp imorgon och jobba ger vissa ramar, och egentligen kanske jag hade velat spåra. Men jag är så jäkla glad att jag ska få jobba imorgon! Står på Plezuro @ Rörstrandsgatan från 12:00-15:30.


Nu ska jag njuta av min fredag!!

Läppstift som håller

Ska snart ut i sommaren och njuta av kvällen. Ett av mina små problem när jag ska ut är att jag aldrig riktigt lyckas få läppstift att hålla, så jag googlade runt lite och hittade de här tipsen! Hoppas att det funkar.

För att få läppstiftet att sitta:
- måla på mjuka, pudrade läppar med läppensel (det blir snyggare linjer då).
- bit av och pudra
- måla ett lager till med läppenseln
Hittat hos lovilett.



En Umeå-outfit


Topp från H&M, jeans Gina Tricot

ÄNTLIGEN HEMMA!

Hej mina fina kompisar och läsare! Ni är så tappra som tittar in här fast jag är bortrest. Nu är jag finally back home efter shoppingrundor, restaurangbesök, pw-rundor och bergsklättring. Ja eller inte det sista. Men det var fint i Umeå, som vanligt egentligen. Skönt ett tag med ombytet av miljö, men nu är det jäkligt skönt att vara tillbaka!

Ska ta tag i resväskan snart, och höra av mig till finisarna här hemma. Ttyl. <3

Lägesrapport

Min lilla mami(bilden) fyllde år igår och idag åker jag till Umeå. Blir alltså stendött här i kanske en vecka. Ska ha lite rehabvecka, äta bra osv. Shoppa mycket - då mår man bra - he.he.he. Sååå tty when i get back.

I still care

Sitter och lyssnar på Beyoncés nya platta. Den är faktiskt riktigt skön. Ingen diggarmusik men chill musik som skulle passa perfekt sena sommarnätter eller klubbkvällar. Älskar hennes röst och passion, hon har det där som får mig att rysa längs ryggen och känna vart min kärlek till musik verkligen kommer ifrån. Känslan. Musiken. Kärleken. Efter några fina dagar med min kärlek känns det tomt att somna själv. Men imorgon fyller mamsen år så då är det henne fokus ligger på.

Peace and love allihopa. Nu ska jag slagga. <3

Supermysig kväll

Vilken toppenkväll det blev! Gamla minnen och timmar av sextalk haha. Med ett par, en straight, en bög och en bi var det jäklgit intressant, alla har ju i princip olika åsikter. Fun fun! Fick även träffa min bästa bästa Kask igen efter ett år isär, och det var riktigt härligt. Har saknat min fina vän!

Tjockisnojja

"Börjar du få mage Matilda? Du kanske borde fundera på intaget."


Alltså fan skjut mig. Okej jag har mensmage osv hej och hå, men när PAPPA kommenterar att man börjar se STOR ut, är det då man borde börja inse sanningen eller? Nu blir det bootcamp på riktigt. Jag ska klara från och med idag, en vecka framåt, UTAN godis och allt som kan ses som godis. Det blir frukt och grönsaker för mig + MASSOR av vatten. Skjut mig. Nu kör vi.

It was only just a dream

Vad gör jag egentligen hela tiden? Känns som jag knappt är hemma numera, och ändå vill jag ta vara på så mycket tid som möjligt i lägenheten innan vi flyttar... Hälsar på farmor och farfar i Umeå nästa vecka. Blir halvskönt, en vecka att varva ner i alla fall.
Annars har jag hunnit shoppa, mysa, dricka vin, klappa hundar, fikat med mamsen osv. Idag ska jag take care of some business och sen till Kask på middag. Ska bli skitroligt att träffa min lilla granne igen!
Dåliga dagens bilder men i alla fall... Klänning från H&M, skärp Lindex, shorts och armband Gina Tricot

2night

Vilken mysig kväll det blev till slut! Spenderade några timmar på Primo Ciao Ciao vid Odenplan med några glas vin och finfint sällskap. Var kul att få blanda sina två världar litegranna.

Jag är inte en sådan person som bråkar - tycker det är för jäkla jobbigt. Så något som spårade ur med en vän har vi löst idag, och det känns otroligt skönt. Att vi nu kunde slappna av, andas och bara prata lugnt om det som hänt och inse vilket stort missförstånd allt blivit. Du vet att du betyder massor för mig. Jag är glad att allt är löst!
Så ja, dagen i sig? Lyckad! Imorgon ska jag fortsätta rensa i mina enorma klädhögar och kanske ut på nya äventyr. tty then. Puss :)

Lite tankar

Den 4:e juli idag. Och jag vet var jag ska spendera mitt kommande halvår. Det är bittersweet. Asfint men aldeles för långt från allt.. Sucks. Men ska fokusera på jobb till att börja med.. Sen får vi se vad som händer. Har jag flyt så har jag en egen lägenhet i stan inom ett halvår or so. Bara att börja kriga.

HEMMAAA

Åh vad skönt att va hemma relativt tidigt från en utekväll! Det är inte varje dag. Och i nyktert tillstånd, wohoo. Imorn blir det en tripp till Lisö. :)

Drar iväg mot Kungsholmen



Linne BikBok, kjol H&M, halsband hemgjort

Dresscode


Topp från Hunkydory, shorts BikBok, clutch MQ, sandaler Shestore

Ain't that some shit?


Mac Miller - Donald Trump

Everytime I try it feels like it comes out wrong

Jag måste ju seriöst ha de tråkigaste rubrikerna i världshistorien. "igår och idag" vad fan är det med mig? Tror jag har gått in i väggen. Det är för jobbigt att vara ledig. Men imorgon ska jag tillbaka till livet lite grann. Ska ta tag i en hel del grejer och ha en fixar-dag. Kläder i kassar ska sorteras och rensas ut, ska söka jobb och om jag hinner träääänaaaa. Sweet life. Fixar-dag alltså, kanske dags att sova snart?





Idag och igår

Är hemma nu från husvisning i Djursholm och middag på en riktigt bra restaurang, Malender? Minns inte vad den hette. Men var riktigt god mat så blev mätt i magen.
Innan var jag på äventyr med buset i Täby. Det var ett krig mot skogens vilddjur, men mysigt i alla fall.

RSS 2.0