We like to watch you laughing



MGMT - Kids


Pretty in pink




Jag älskar toppar. Jag älskar rosa, tyvärr. För ibland blir det för mycket. Men nu är det snart sommar och då blir det snyggare på kroppen. Så jag kunde inte hålla mig när jag hittade den översta toppen på Bubblerooms bloppis för 50kr och den undre på H&M för 98kr.

Imorgon är det första maj och bara 23 dagar kvar av mitt 17åriga liv. Det känns sjukt. Sommar KOM.

Valborgsmässoafton is here

Det är fredag. Skolveckan är slut! Det är Valborg. Freaking Valborg. Fyllehelgen nummer 1. (Eller kanske 2?) Jag ska ta det lugnt. Iväg och grilla med fina människor. Det blir finfint. Jajjamen. Allting känns så där fint just nu. Ser fram emot att grilla korv i Vanadis och bara chilla. Det är fint.

 


Från mammis



Från ingenstans, från världens bästa mamma <3


I wanna let the whole world know that you're living in me



Och här var man snygg. Haha. Älskar att bara glida runt i mjukiskläder efter att man duschat. Nu ska jag gå till H&M och reklamera min jäkla tröja jag köpte här om dagen. Nopprig som satan blev den efter en dags användning. Inte okej.


Yesterday and history

Torsdag. Och jag mår inte dåligt. Hehe. Torsdagar brukar vara deppdagar, men idag känns det bra endå. Vi har engelska nationella färdigt och det gick rätt bra. Superbt. Fantastiskt. Massa arbeten att göra nu, slutspurten. Men hang in there boys n girls. Fan jag ska ge mig fan på att göra klart allt. Det är inte mycket kvar nu.

Hängde med mitt hjärta igår. Och det var najs. Så jäkla god mat och bara allmänt bra. Nu är jag hungrig igen. MAT. Ge mig. Hehe. Nu ska jag sluta blogga och lyssna på Peter "Det finns hur mycket som helst som kan mätas!" Historia är så intressant.. "Eller så skiter man i det"



Bild från 2009


I skolan, so over it

"Aggerar ofta aggresivt". Psykologi. Susanna pratar, pratar, pratar. "Svårt att vara själv". Det börjar bli för mycket för min hjärna. Informationen bara studsar bort då mitt huvud blivit till något som en tegelsten. Det tar inte in någonting. Det har tagit stopp. Kroppen säger ifrån. Jag behöver sömn. Sova. Länge. Jag behöver lite mer att leva för på vardagarna, orkar inte med all press. It sucks.


News



En dag på stan med min älskling. Pratade om shopping - att det var länge sedan. Så jag bestämde mig för att det var dags. Några underverk, hårfix och tröjan ovan för 199kr, H&M.


Puss

Jag har inte dött. Och jag är inte nersövd eller knockad. Jag är bara helt totaldöd i kroppen. Vad som hra hänt vet jag inte. Men benen känns tusen kilo tunga och resten är som spagetti. Get loose dude. Fan vad jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll!


Tisdag



Tröja från H&M, leggings VeroModa.


It's personal, myself and I, we've got some straightening out to do



Fergie - Big girls don't cry


Sweet dreams are made of this

Det är dags att vakna till och skaka bort allt dåligt. En dusch och skölja bort allting. Bli mänsklig igen. Efter att ha somnat flera gånger och missat solen hela dagen.



I Frankrike 2009

Ja.

Jag tror jag skulle må bra utan dig. Få leva för mig själv och ta ut svängarna. Jag tror att jag skulle må bättre ensam. Ibland. Det tror jag.

Can't sleep.

Hur mycket får jag hata dig? Får jag hata dig föralltid? Jag kan inte sova. Det är dött - stendött lopp när det kommer till att somna. Det är som att livet skulle ha gett upp för en sekund. För att sedan lämna mig till mitt öde. Går jag för långt igen? Borde jag lägga ner? Ge upp? Skita i allt? Nej. Det borde jag inte. En evig jäkla kamp med sig själv, det är vad vi alla lever i. Vissa kämpar hårdare än andra. Mot sig själva. Jag vill ha ett slut på att jag måste. Det skulle vara lättare att leva utan stressen, pressen, paniken. Tomma ord som egentligen inte betyder någonting. Tomma ord som lättar ett hjärta. Tomma ord. Är det vad det här är? Ja. Det är ord. Ord betyder egentligen ingenting, fast de betyder allt. Jag vill ha ord - alla ord. Ge mig MER. Jag tror jag dör utan dina ord.


It's too late, there's no escape



Shontelle feat. Akon - Stuck with each other


Ytligheter skalar bort depressionen

Tanken äcklar mig. Jag blir illa till mods. Hade inte väntat mig känslor av det jag sett. Hade trott att jag skulle kunna glömma. Rädda mig - ge mig en förklaring. Humöret svänger som en babian i en lian. Orkar inte. Imorgon ska vi lämna in PM sp2c:are.. Har jag börjat? Pff.. Skyhöga klackar och vackra klänningar intresserar mig mer för tillfället.

Heading for Globen



Jacka och tunika H&M, halsband Lindex.

Natten mot lördag, 24/4




Plans

En hals som är alldeles för skadad. Kyla, skriksång osv. är inte bra för halsen. Nej, jag har upptäckt det nu. Jävla hals. Började alltså morgonen med en kopp té, finns inget bättre när man är rosslig. Nej. Solen skiner idag igen - glad. Mamma plockar vitsippor. Jag ska på The Last Bounce. Smile away, today is a good day!



Bild från maj 2008

Middag på Kungsholmen

En partyfredag följdes upp av en familjelördag. För det är precis vad mina närmaste vänner är. Karin och Nayhara - en del av min familj. De mötte upp oss lagom till desserten på den restaurang pappa, mamma, jag och syster åt. Underbart. Italiensk vällagad pasta. Parmaskinka, cappucino och chokladtårta. Fina pappa som bjöd på super mat. Nu trött. Sova? Kanske. Vet inte. Sen.


När man ser att det blöder, det är först då det gör ont

Where will you go my lovely? Tell me where will you go?

Fan vad jag har blivit duktig på att göra alla inlämningar i sista sekund. Nu sitter jag här igen. Jävla skit skola. Fredag eftermiddag = pluggaaaaaa. Bangar stenhårt. Känner mig helt mosig i huvudet och vill bara smita en stund. Kleta på smink och känna mig som en människa igen. Istället analyserar jag Gladiator. Suck.


Our lovely city

 

Fedde Le Grand - Put your hands up for Detroit


Spets och hockey



Nu ska jag ut en sväng, i spets från topp till tå. Strange? Nej vadå, jag gör alltid det? Inget konstigt aaalls. Hehe. Djurgården har precis nätat första gången för dagen. Det ser bättre ut idag. Jajjamen.

Impossible - Shontelle


All I want is to face the fear but not feel scared



Natasha Bedingfield - Wild horses


Väntar på känslan

Känslor. Vart kommer dom ifrån? Ett brustet hjärta. Sonen gör sitt första mål i fotboll. En nära släkting går bort. Alla är de starka känslor. Och det är nog bland det vackraste jag vet. Känslor.



Vänskap <3

Guess what

Med två pojkar en trappa ner som tittar på niceklodeon och en vitlökskyckling i ugnen är jag nu ganska nära livet som en hemmafru. Kul eller bara läskigt? Mina boys är väldigt söta. Men det blir väl alltid så, dem man spenderar tid med hinner man tycka om och inte bara lägga ett öga på. Minns att jag ofta pratade med TexasHolden om det här något år tillbaka. Barn. Ett ämne man kan säga så mycket om. Vi har ju alla varit där.

Barnvakten



Nu måste jag dra. Idag ska jag sitta barnvakt. Och när jag kommer hem ska jag ägna mig åt det absolut roligaste jag vet - ännu mer plugg. Aja skit sammaaaa. Pallar inte mer Atm. so i'll talk to you laaaaaaaateeeerrr.

All black



Therese tröja, halsband Lindex, Golddigger, ThomasSabo och ringar från Ur&Penn, Åhléns.


Hej jag vill ha dig. Vill du flytta in i min garderob?



Perfekt sommarklänning som jag har velat ha i säkert ett halvår nu. Men den verkar bara finnas på internet?

 

H&M divided 249 kr.


Godmorgon

Två mackor och ett glas mjölk. Salt. Blött. Torrt. Deprimerande. Dags att rycka upp sig.


Spanskan




Fast i en spansk värld där jag är som en fisk utan fenor eller en fågel utan vingar. Fågeln som gör sig redo för att krascha, hårt, innan man känner smärtan stiga i kroppen..

Djupt. Väldigt djupt. Djupt. Det är inte här jag borde vara men det är jag endå.


I love this feeling, you love this feeling

 

The League - My L O V E


Sliten

Vad hände med den grymma uppdateringen? Även fast jag bestämt mig för att skriva för min egen skull - det jag vill skriva ner och minnas, så känner man sig endå lite dålig när man inte bloggar.

Jag undrar hur hjärntvättad man blir av internet och alla olika funktioner och hemsidor. Är det meningen att man ska fastna för att någon ska tjäna pengar eller är informationen det viktiga?


Leaving

Full fart hos Carro igår. Inte var vi många men drag var det endå. Saknar j. Åker till Vimmerby om 10 min typ. MTV spelar konstig musik. Vi hörs senare.


Några tankar

  • Chillkväll hos Carro eller jag och sängen? Fan det är inte kul att vara så här trött.
  • Skolan förstör inte bara på dagarna utan helgerna också. Konsekvenser av den jävla stressen.
  • Tog en sväng i stan med the love couple. Bra eller dåligt? Självklart super mysigt, men nu är jag dödstrött. Värt? Ja.
  • Jag äter inte ordentligt(?) och imorgon åker vi vid 10 till Småland. Fuu.
  • På söndag MATCH!!! I'm gonna rock your body. Se upp säger jag bara.


    The great life of matilda gustafson.

Rocker



Jacka H&M, leggings BikBok, väska friis&co och ringar mm.


Lite kan göra mycket

Min lilla holdis ringde mig nyss. Har saknat den där rösten. Hehe. Fina tjej som jag såg varje dag för ett år sen eller lite mer. Nu händer det nästan aldrig. Men när man väl pratar då vet man hur grym hon är. Ibland önskar jag att man skulle hinna med vänner bättre. Man ska fan inte släppa taget när man hittat någon som är bra rakt igenom.



Två söta bilder från 2008

I don't wanna' work today

Stress, stress, stress. För mycket att göra skulle man kunna säga. Kommer jag hinna? Jag måste hinna.

Lookback





Solen skiner i Stockholm. Då kommer alla stockholmare ut. Det är så jädrans mysigt så orden räcker inte till. Att sitta i solen, snacka massa skit, diskutera om livet och sluka en glass. Good times med min Malin i Gamla stan här om dagen.

Anything that's worth having, sure enough worth fighting for



Cheryl Cole - Fight for this love


Måndagens

 

Ny topp från Garden Collection by H&M. Leggings från BikBok.


Men ja vad kul det är att gå i skolan

"Växter, svamp och djur. Vad tänker ni på när jag säger så? Tänker ni på svamp?"

En sådan skoldag som känns jukt ovärd. En sådan skoldag när man önskar att man legat kvar i sängen cause what am I doing here? Svampsnacket blev för trist så har diskuterat helgen med Malin. Mycket mer värt. Konstiga blåmärken, minnesluckor och skratt är en sammanfattning av vårt samtal.

Något mer roligt? Jag tror jag ser ungefär tio av trettio som antecknar från den roliga föreläsningen som hålls. Shit vad min klass är grym.. ;)

I don't wanna work today.


I sing now for all of you

Fem sidor senare. Fem långa jävla samhällssidor senare. Fem A4 med svek, våld och förfall. Jag lyckades. Jag gjorde det, jag blev klar. Helvette jag blev klar. Vart är den där lycklig känslan som brukar infinna sig?

Varför siktar man alltid mot perfektion? Varför känner man sig inte bara tillräcklig om man gör sitt bästa? Samhället accepterar inte svaga länkar. Samhället säger att starkast vinner. Snyggast är bäst. Och bäst är du om du är perfekt på alla sätt. Lagom snäll, lagom jävlig, lagom retsam, lagom söt, lagom lagom LAAGOM. Jävla svenne lagomland.

Go crazy. Testa dina vingar. Om du vill kan du flyga.



Du är söt Malin !

Misslyckad

Hur lång tid tog det innan jag tappade fokus?! 2 minuter. 2 sekunder. Vart är jag på väg? Let me know. I want to know.

Bilder från igår











<3


I'll survive, I'm alive

Stressen, ångesten, paniken. Allt sköljer över mig, i små mängder. I vissa stunder känner jag bara för att skita i allt, för det är inte värt alla dåliga känslor. Men jag vill inte kasta mig själv ner i skiten. Jag vet att jag kan klara det. Jag vet det. Men när det andra bara ligger och gnager för att sakta men säkert äta upp hela mitt inre - nä då är det inte lika lätt.

Lite skitsnack

Mina ben värker. Det var så kul igår. Det var en skön stämning och härliga människor. Det hände mycket. Vi dansade. Skrattade. Pratade. Dansade. Pussades. Kramades. Mina fina, ni var verkligen värda den grymma kvällen/natten igår!

Men nu jävlar tog det tag i kroppen. Benen känns som två cementklumpar. Men min nya tröja från GardenCollection by H&M är läkande för själen. Den är mjuk som silke. Den ger känslan av en sommarbris vid stranden som smeker runt kroppen. Fan vad underbart att det närmar sig sommar. Jag älskar sommar.

Hur kan det komma sig att man blir gladare av ljus? Ljuset är som en symbol för allt bra. Halva dygnet är mörkt. Ungefär så mycket mår man dåligt - hälften av tiden. Eller? Hur är det egentligen.. Tar mörkret över? Ljuset skiner starkare, men mörkret är djupare.

Stop worrying about today, tomorrow you'll have other problems.

Tonight i'll look like this



Klänning från H&M och skärp från Lindex.

My b-day kids <3

Vilken lyckad jäkla fredag det blev igår till slut! Jag och Nayhara jobbade i timmar för att göra vårt födelsedagsbarn lyckligt. Glädjetårar rann ner till leende läppar. Ett systrarskap, en kärlek så jävla stark och obrytbar. Ett band som är mer än vänskap. En tillit och gemenskap. För att det är något speciellt med er, for real.

(Igår fyllde Karin, 9:e april. Imorgon fyller Nayhara, 11:e april)

Ikväll ska vi fira två 18åringar med riktig jävla brakfest - håll i hatten!

Så ett stort jävla grattis till er båda!
Hur blev ni så stora så snabbt?!
Jag älskar er så jäkla mycket!




This is love <3


Onsdags skiva

Rocktema har varit lovets tema for sure. I onsdags körde vi igen. Men den här gången lite mer diskret och på annan ort. Jag blev medbjuden på studentskiva som blev en helkväll med gamla vänner - superbt. Det blev ingen dans men en jävla massa prat och minnen.





Karin lekte fotograf, sedan lämnade jag henne för skivan. Hon chillade kvar med mamma.

Heyheyhey

Det har hänt en jäkla massa det här lovet. Så mycket som jag vill skriva ner och komma ihåg. Men just nu finns det inte tid. Snarkningarna bredvid mig går från uthärdliga till outhärdliga. Men det är okej, jag hade inte föredragit att han inte skulle varit här.

 


When you're gone

Allt jag vill är att du ska komma hem nu. Värmen, närheten. Behöver det. Vill inte skriva det, men ja du vet. Du har varit borta för mycket bara. <3

News.




En äckligt blek kropp och två nya toppar/klänningar från snälla Ammis.
Blev skitbra med skärp i midjan. Men självklart inte lika avskalat som
på bilderna när jag kommer bära dem ute bland folk.

Det snöade idag, vad var meningen med det? Jag fattar inte alls.

Nej.

Det är inte lätt. Fan. Inte. Lätt.

Idag är one of those days

Allting känns så meningslöst. Varför har jag så mycket ångest i kroppen nu för tiden? När bra saker blir för bra blir jag rädd, när något är dåligt önskar jag att det bara kunde få vara bra. Pengar ska vara värda så mycket men känns så meningslösa. Ska man slita hårt hela livet för att tjäna pengar som man gör av med på materiella grejer som inte betyder ett jävla skit? Det finns så myckt som kan hindra oss från att känna och ge oss själva tid för det. Men jag vet inte, jag orkar inte, jag vill inte - fast jag vill ju, det vill jag ju. Illamånde - ser jag verkligen ut såhär?


Lördagkvällen









Det började med mig och Karin, och det slutade med mig och Karin. Ännu en lyckad kväll med massa dans och taggade människor. Sexy Bitch och Tik Tok - songs of the night. Tess skulle lära mig dansa, Johanna skulle lära mig dansa. Lärde jag mig något? Hahaha. Vi hade i alla fall himla kul.

I just can't believe



Westlife - Straight through my heart


Bilder




Rockkväll - rocktema. Rockiga tjejer. Rockquiz. Rockmiddag. Allting stämde. Det var rock i varje lilla detalj. Kanske inte "yeahyeahwowow" som sjöngs lite senare på kvällen.. Men kul var det. Himla kul.

I'm alive

Fan vad underbart det är att det är LOV! Det började med min älskling som sedan for iväg och efter det en skit trevlig rockmiddag för att fira Joannas b.day. Grattis igen sötnos!


Ge mig godis

Det är jag och Maiden nu. Jag och hon som sitter och typ sover i soffan. Vi är väl ungefär lika trötta jag och hunden. Denna supersöta vovve. Maiden efter Iron Maiden. En riktig hårdrockshund. Jag är lite sur. Men på vad är en hemlis. That's all I have to say - det är en hemlis. En dag som denna skulle jag vilja vara känd. Kanske en filmstjärna eller en sångerska som ska inta någon stor fotbollsarena i USA med flera miljoner fans. En dag som denna när allting går så långsamt och man inte riktigt orkar att det finns så lite att göra. Jag har sällskap, visst, fina hunden. Men det riktiga sällskapet packar sina väskor to leave tomorrow. Jag vill ha godis.


Snart ut till skogen

Det är l. o. v. Lov. Fett trött. Men det är lov. En vecka utan tider att passa. Freaking amazing. Nymålade svarta naglar till rockmiddag imorn. I Salem blir det pizza ikväll. Sweet.


RSS 2.0