Kärlek

"Du är som en diamant. Fast den är bara pengar. Du är ovärderlig!"

Fan vad du får mitt hjärta att slå<3


Musikens under


Chester See - God damn you're beautiful


fan så underbar.. <3

My body

Något nytt för mig! Inhandlade en body på Gina igår. Trist bild men det såg i alla fall ganska trendigt ut, hihi. Vet inte om jag är nöjd och det ska ni veta att känslan av att gå runt med en "baddräkt" en lördagkväll, den är lite speciell...


Nyköp

Late night.. eller?

Näe inte så värst va! Klockan är bara kvart i elva, eller om man ignorerar att man ställt om klockan så är den faktiskt bara kvart i tio. Herregud, jag var som en zombie för en timme sedan. Känns helt fel alltså. Blev piggare nu plötsligt, var nog för att jag pratade med Jimmie.

Har en förbannad huvudvärk dock, den måste bort! Annars kommer jag inte kunna sova.

TRÖTTSpegel, spegel på väggen där.
Det finns de gånger man bara vill ta en paus.
Som just nu, jag känner mig så trött och sliten,
har massa jag behöver göra men orkar ingenting.
Slit slit slit = skit skit skit.
Ska åtminstone till väsby senare och umgås.

Fan också

Dagen började så bra. Vi tog oss upp till 3-3 i årets sista innebandymatch med järfälla, efter att ha legat under med 3-0, jävligt bra alltså! Och sedan tog jag en fika på stan med släktingar, vilket var mysigt.

Sedan insåg jag att en speciell person hade ringt och blev jätte glad och tänkte att vi kunde ses sent ikväll, men av någon anledning blev personen irriterad på mig. Vet typ varför men det är ingenting att vara sur över.. Jag blir bara så ledsen när det blir sådär.. Jag är så lättpåverkad i dessa lägen att jag knappt kan tänka på annat. Och med tanke på att personen känt mig så länge så borde denna veta det.... Pallar inte bli trackad på för att jag vill hinna göra fler saker på en och samma kväll. Vill man inte är det väl bara att säga att det inte passar just denna kväll? Jag blir tokig.

Musikens underAgnes Carlsson - Release me

En ljus morgon

Det är så skönt att vakna till att det är ljust ute, det ger mig mer kraft att gå upp. Man har liksom lite extra tid på siig då, och kanske inte måste stressa i sig mat och på sig kläder. Fantastiskt! Man kan ta det liugnt helt enkelt.Fast sängen ser ganska lockande ut fortfarande

Musikens underUs Against the World - Christina Millian

Det är knas

Mmm.. shit alltså, kommer behöva prata av mig snart.. Men pallar inte åka till någon nu. Visst man kan ringa till folk eller prata på msn, men jag är byggd på det sättet att jag helst pratar face-to-face.
mgustafson


If I were a boy

Allt är "om"..

Om jag har lust att skriva
Om jag orkar skriva
Om jag hinner skriva
Om jag bryr mig om att skriva

Kanske, vem vet.. Men kan vara skönt att rensa tankarna ibland i alla fall.

RSS 2.0