Söta drömmar (:


Allt och ingenting

På sommaren försvinner all tid för bloggen, och utan bilder på grund av olika orsaker blir det inte lika kul. Men det är ruligt ibland. Det har trots allt hänt rätt mycket bra. Jag tränade 55 min spinning idag förresten - heja mig! Och nu sitter jag barnvakt - Victor sover gott så jag får lite ensamtid. Solen skiner fortfarande och jag har hunnit chilla i hängmattan också(!!). Så det är rätt najs allting. Imorn ska jag ut på lite äventyr. Sommar <3.




a-a-am chillin'

Istället för att sitta framför Tvn och äta chips gjorde vi nåt annorlunda ikväll, Sara och jag. Longboard. Haha. Det var asskönt att glida runt på en bräda i sommarkvällen. Ska göra det igen, utan tvekan. Tanken är att vi ska ha varsin och cruisa runt tillsammans, livets fina sidor - det är dom jag ska hitta.

It's too late now


Jojo - Leave (Get out)

Lovely sunshine

Har legat i solen en stund, och läst ur Jiddra Inte. Sommaren är nog den enda tiden jag läser, när det är sommar och sol. Brutal bok om ett kriminellt liv. Aaa i vilket fall. Man blir ju inte lite slow i skallen av att ligga i solen även om det är underbart, det är sjukt skönt när det blåser men vår balkong erbjuder inte så mycket aircondition tyvärr.. Så ska ta en promenad in till city och se mig omkring lite. Får passa på nu innan vi ska flytta i augusti. (!!)

Helgen

Efter tårar och frustration, samt förvirring och besvikelse var det otroligt skönt att spendera helgen personer som gjort mig glad. En asbra filmkväll, älskade the Social Network - Mark var ju helskön. Och jag älskade 22 bullets - rå film på franska.

Idag bjöd Madelän på grillat och bubbelbad. Behövde dom skratten som jag fick ikväll. Har ni spelat Rappakalja? Det är sjukt roligt. Allt blir fel.
Maddes bild

kaoz

Årets jävla kaosdag igår. Tappade helt respekten. Trodde inte mina öron. Satt tyst och bara tog emot. Kan inte säga emot när det är på den där nivån. Otroligt ledsen och besviken, trodde vi var bättre vänner än så. Midsommar - kaosdagen.

Glad midsommar!

Midsommarstång och lunchbuffé på resarö, följt av festligheter in town. Så aaa, ganska klar. Ganska glad. Det är ju faktiskt midsommar. Ha så kul :)

Nothing

Känner mig lite tom och ensam ikväll. Vill inte riktigt somna för jag vill inte riktigt sova själv. Vill inte riktigt vara vaken för vill inte tänka puckade tankar.. Vill inte. Känner inte för nåt. Vill bara sova några dagar tack. Hejdo till livet en stund. Få tänka klart igen. Eller inte tänka alls. Lägga ner, lägga av. Need to know, need nothing, don't wanna know. Hej. Hejdo. Tack för mig. Ses på söndag.

Today I don't feel like doing anything


Bruno Mars - The lazy song

Hejdoo

Så drar jag iväg igen. Nu till väsbybrudarna, missed them <3.
Kofta från Gina Tricot, linne från Cubus, shorts BikBok

Mästerkock


Going out

Lyckades korrigera menyproblemet. Nu ska jag dra och checka out friendos crib i Flempan. Ska bli spännande och se hur hon har det där borta.
Man ser att jag är lite förkyld. Vattenfyllda ögon. Men vad ska man göra? det är sommar.

Pusspuss

Jag bara ler. Godnatt :)

Bilder från 2009.

 

Dom talar för sig själva. En mycket smalare tjej. Jag är inte ful nu, jag var inte drop dead då. Men något jag ärligt kan säga, är att jag mår bättre när jag är smalare, kanske hör ihop lite med mitt stora klädintresse. Plus att jag gillar när jag ser så där rak ut i ansiktet - med tydliga linjer. Ingen alkohol sedan i fredags, good one. Okej det är bara tisdag men endå.. Och har spelat två matcher sen dess vilket är jäkligt bra träning. Jag har börjat skära ner på onyttigheter. Och försöker att inte nattäta. Dom där småsakerna brukar hjälpa. Alltså inte sluta äta - utan bara skärpa till sig.

 

Att skriva det här i bloggen gör att det blir större chans att jag håller igång. Funderar på matdagbok?


Hjälp mig!

Är det någon som är bra på webbdesign som kan förklara för mig varför menyn har hoppat längst ner på sidan? Tacksam för hjälp!

Flashing lights


Hey tisdag

Vad fan har hänt sedan sist egentligen? Where did I go? Känns som det är så mycket som händer under sommaren så man inte hinner sätta sig ner vid bloggen, men endå, vad tusan har jag gjort? Blev en heldag på stan med bästa Sara igår, och idag ska jag träffa Maddelään. Var sjukt länge sen sist! Har även lyckats ladda in lite bilder från en av de senaste partykvällarna, so that's what's up.
Fjortisbild på mig och Madde, haha

Lördag? Söndag? va... Är det fredag?


ja, vad ska jag säga? Ingen koll på dagarna och jag är inget teknikgeni, därför har jag inga roliga bilder åt er... Men ska försöka lösa det, vill ju ha dem för min egen skull också :).

Tog det jäävligt lugnt igår och såg filmen tusen ggr starkare. Ungdoms/barnfilm, men det var najs, kunde låta hjärnan slappna av lite bara. Och regnet också, det gör ju att man hamnar i det modet.

Who's gonna bring you back to life?


Swedish House Maffia - Save the world

You never were and you never will be

Rye Rye ft. Robyn - Never were and never will be

Hey guys

Lördag och solen är framme litegrann igen. Har precis kollat på Föräldrafällan och varit lite patetiskt och gråtit litegrann. Har ingen ork i kroppen iday. Men men.. Får se vad som väntar. Det är ju trots allt lördag.

En liten update om mobilen

Att kaoset inte har slutat än alltså. Men allt som allt, mobilen är tillbaka i mina händer. Ett stort tack till dig som lämnade tillbaka den! Och jag mår bra. Någonting med ljudet på mobilen har varit fel så jag har inte sett några samtal fören nu. Men jag mår braa :) .
Fett tråkiga webcambilder hela tiden.. Men jag har inte kommit på hur man gör med bilder till macen än..

Tappat mobilen

Det var ett riktigt sånt där "det här händer inte mig" moment igår. Taxibilar hit och dit ledde till att mobilen försvann. Fyfan vad pinsam jag kände mig när jag stod och grät floder utanför cafét. Fyfan vad dum i huvudet jag kände mig när jag insåg att den var borta. Fyfan vad jag ska ha den fastlimmad i min hand i fortsättningen om jag får tillbaka den.. I'm not gonna jinx it. Men jag hoppas, innerligt.



Innan utgång igår. Då var jag glad i alla fall.

It's your life

Mamsi och papsi kom hem från London igår. Den fina staden, vill åka dit jag med snart! De hade med sig smink från Mac och dom söta limited edition flaskorna från Coca-Cola, designade av Karl Lagerfeldt. Så nu kan jag dricka designercola, wihuu.



Fin kväll

Kom precis hem från en asnajsig kväll på söder, med stand up och trevligt sällskap. Är otroligt befriande att få skratta lite extra ibland.

Sitter och lyssnar på Rihannas låt här nedanför, och tänker att jag gärna hade haft sovsällskap inatt.. Tänker också att jag borde sova snart, så jag inte fuckar upp dygnsrytmen nu igen. Även fast man är ledig är det inte så najs att sova bort solen under dagarna.

When I reach out my finger


Rihanna - California King Bed

Student 2011 - studentlycka


Big city life

Och då när man inte fattar hur man gör. Då blir man fett tråkigt. Mac va inte så lätt som jag trodde. Men den är skön i alla fall. hehehhehehhe. Peace and love so we can mingle.

Uppar lite

Drar mot tessolajnen. Åh vad jag älskar sommar!

Hot and dangerous

Inte riktigt så jag känner mig nu vaa... Haha. Vaknar nu liksom. kl 9. Men vad gör det. Så skönt att vara vaken. Körde hårt igår och blev trött snabbt. Fattar inte hur jag orkade 22 timmar på min egen student? Skumt. Men aaa. Tappade färg på ena nageln och lite annat bs. Men nu är det torsdag. Kanske jobb ikväll, skulle vara fint med lite pengar. Annars chill nånstans, gillar chill. Det är så chilligt. Now i have to get over myself.. Kanske ska ta en taco eller nåt. Eller vänta, var klockan bara 9?

Grattis lilla skitunge som tog studenten igår :D

Datorproblem

Det är hemskt att sitta inne när det är sol ute! Jävla skitdator, tack och lov att jag ska bli av med dig nu. Men tack för den här tiden. Du var trots allt alltid till hands. Du svek mig lite där på slutet men vi har haft några fina år.

Kämpar

Att man alltid ska vara ute i sista minuten.. Sitter och kämpar med alla filer som ska föras över. Måste köpa någon hårddisk sedan som backup så jag slipper det här i framtiden.

Back in new computer

Ni är ju amazingly söta som kollar min blogg även fast jag inte uppdaterar. Har varit skitseg efter student och sjukdom.. Och nu för jag över allt jag bara kan från gamla datorn till den nya MACEN som jag fick i studentpresent, wihu! Ska tillbaka till skolan och bråka med lärarna om rätt och fel imorgon.. Jag tänker inte betala för en dator som har en slitningsskada no way. Den är inte på mig. Det får dom fixa själva.
Photobooth-session med thessan igår..

I miss you

And all I ever wanted was for you to know
Everything I'd do I'd give my heart and soul
I can hardly breath I need to feel you here with me

When you're gone the pieces of my heart are missing you
when you're gone the face i came to know is missing too

And when you're gone the words I always need to hear
to always get me through the day and make it okay
I miss you

We were made for each other, out here forever,
I know we were

All I ever wanted was for you to know
everything I'd do I'd give my heart and soul
I can hardly breath I need to feel you here with me

Underbart från Christian Louboutin





12 av de värsta timmarna, på akuten sedan hem

Jag skulle aldrig kunna förklara för någon som inte har varit med om det hur jävligt det är att ha urinvägsinfektion. Jag tycker det är äckligt och jobbigt att prata om, men nu vill jag bara få ur mig det här. Direkt när det kom igår visste jag att något var fel. Det är en speciell äcklig känsla, nästan som att vara kissnödig men inte riktigt. Man vet vad det är när det kommer. Och det är hemskt. Man kan inte göra något åt det fören man fått penicillin. Det är bland det värsta.

Tog en taxi till Karolinska vid midnatt. Först hittade inte taxin fram men när han väl hittade mig var det gasen i botten för han hade så dåligt samvete. Men vad hjälpte det, även om han var supersnäll gick inte väntetiden på akuten snabbare. Och där satt jag, fullt medveten av vad som var fel på mig. Fullt medveten om att det enda som skulle hända var att en doktor skulle komma in och säga "ja, du har urinvägsinfektion" när han fick höra mina symptom. Klockan 4 imorse kom doktorn. Jag fick vänta i 4 timmar. För att sedan kämpa mig hem. Och jag säger inte att mitt är värre än någon annans, självklart överlever man även om det är bland de värsta känslor jag någonsin varit med om, och självklart ska mer hotande sjukdomar/skador behandlas först. Men det är frustrerande som in i helvette när man vet vad som kommer hända men inte har någon makt att förkorta väntetiden.

Hade jag fått hjälp direkt, vilket hade tagit högst 10 min, hade jag kunnat bli av med smärtan och obehaget 4 timmar tidigare... Är det något jag fått erfara de senaste åren är det sjuvårdens fallerande system. Bristen på personal och avsaknaden av ansvar hos personalen.

Jag blir förbannad och upprörd när jag ser att ett prov jag lämnar låts stå i minst en timme i ett skåp, som vem som helst kan öppna, innan det tas om hand av personalen. Jag mår illa när jag försöker förklara för sjuksköterskan min osäkerhet och mitt obehag av att det står framme och hon bara fnyser i mitt ansikte. Även om det inte skulle hända något med provet var det en faktor som gjorde mig illa till mods och jag vet att det är inte så det ska vara. Jag blir helt hysterisk inombords när sjukvårdspersonal inte har respekt för sina patienter. Jag har mött alla sorter av människor på sjukhusen och det här var inte det värsta jag varit med om, men det tåls att påpeka att det finns väldigt många fantastiska personer också.

Precis som alla andra servicejobb handlar sjukvården om kunden, i det här fallet patienten, och man ska alltid göra sitt bästa för att få kunden att känna sig väl till mods. Att man dessutom behandlar människor på ett sjukhus gör det bara ännu viktigare.

Skulle man kunna öppna en avdelning på akuten där i alla fall en doktor skulle finnas för uppenbara fall som är snabba att lösa? Tänk vad amazing.

Bilder från google

RSS 2.0