Trött men stolt

Fyfasiken är så jäkla sliten. Bestämde med Sofia att idag skulle vi fanemej träna och det gjorde vi också!!!! Så jäkla grymma. Så nu har det blivit av två dagar i rad. Wihuu. Så är fan gld att jag orkat, men sen tog jag ett kex när jag kom hem.. haha. Bra och länge man kan hålla sig liksom. Anyways. Ha en trevlig fredagskväll!

Hallåju

Hej vänner! Här sitter jag och myser. Har haft ett par hetsiga dagar med lite lugn emellanåt med kärleken. Såg asgrymma Hunger Games på bio i måndags med några sötisar och sen har jag jobbat röven av mig.
Det kanske är någon som märkt att det är sommartid nu? Har varit extremt trött på senaste pga det! Helt sjukt. Men I gueess att det bara är å anpassa sig. Well well. Ttyl dudes. Nu ska jag iväg på bus!

Vem är äkta?

Tror jag lessnat. När en person säger att den bryr sig men sen sviker dig gång på gång på gång. Småsaker blir stora i längden. Man ska inte be om ursäkt om man inte menar det.

I ETT LYCKORUS

Ååååååååh vad glad jag är! Eller överförtjust. Eller genomglad. FÖR PEACE AND LOVE i sommar! Ska bli helt jäkla underbart med en vecka helt FULLPROPPAD med grym musik! I can't wait! SERIÖST. Det kommer bli magiskt!


Vårkänslor :)


Solen skiner och det är vår


Man ska inte va uppe på natten

Tiden på dygnet man är mest fundersam. Eller jag i alla fall. Min tid. När jag funderar, är på natten. Det är då man blir sådär otroligt filosofisk och poetisk och inser sanningar och gräver hål. Hittar fel. Fattar beslut. Vecklar ut ledtrådar, finner samband. Hittar rätt, hittar fel.
Omge dig inte med dåliga människor. Du har makten. Ingen annan.
Ankan hälsar

Löning och ett svullet fejs

Uschi helt morgonsvullen i fejjan idag. Känns typ som jag blivit träffad av någon allergi. Började fundera last year på om jag kanske hade pollenallergi, hoppas inte för det hade varit joooooooobbigt. Men iof kanske inte mycket värre än nu, jag snuvar och har mig, typ.
Aaaa i vilket fall. Det är sjukt fint väder idag igen. Blir så glad av att titta ut genom fönstret! Ska kanske svänga förbi någon butik på vägen till jobbet. Det är ju trots allt löning idag!

Let go, let live

Har just suttit och tittat på ett asnitt av Desperate Housewives. Det handlar om död och förtvivlan som följer den. Tårarna rann som på ett litet barn. Hejdlöst. Det är så sjukt hur det är möjligt att gå vidare från en sådan förlust. Att aldrig mer kunna prata med någon som varit en självklarhet i ditt liv. Jag känner hur det bara bränner bakom ögonen. För det är jävligt känsligt. Hur man kan gå vidare trots att saker inte är som de borde vara. Att fira jul med hela familjen men kroppen bara skriker att det är något, någon, som saknas. Att le igen, efter att man har släppt alla hämningar och låtit känslorna forsa ut. Att acceptera att saker och ting inte är som de borde vara. Det är sjukt. Att människan klarar av det. Att vi accepterar, går vidare. Ler igen, efter att det värsta som kunde hända faktiskt hände. Livet är inte rättvist.

Att dö för skor

åååååh, klickade precis in mig på Topshops hemsida och hittade dom här DÖSNYGGA klackarna! Riktigt fina sommar-party-skor. Vill bara ha, ha, ha dom! Men det är ju så mycket annat också... Åh, vad dom var fina.

För att ibland är jag så jävla korkad

Ni anar inte vad trött jag blev på mig själv när jag idag, denna fina lördag, gick upp halv åtta för att vara på jobbet klockan 9:30. Fyfaaaaaan vad jag grät inombords när jag insåg att jag var 2,5 timmar för TIDIG TILL JOBBET. Men det var väl inte så farligt? Jo. För jag var ute igår. Och jag festade som att jag skulle upp klockan 10. Och jag lovar det är stor skillnad.


Så jäkla skön musik såhär i soliga Stockholm


Långa dagar, lite fritid

Hej vänner! Ja gud vad roliga inlägg jag delar med mig av nu för tiden. Jag känner det. Sorry duddes. Jag jobbar hela dagarna och sen är det slut. Då sover jag. Förutom dom där värdelösa timmarna jag stirrar planlöst in i datorn och ser nothing av det som jag håller på med. Någon som känner igen sig? Ska träna imorn i alla fall, (JA NU JÄVLAR SOFIA SÅ BA KÖÖÖÖR VI!) osv. Men det jag är mest taggad för imorn är tacosen jag ska äta till lunch.. Inte lätt att va hälsosam när man tänker på mat 24/7.

Och förresten vad händer med mig, har insett att jag blivit så sinnes nyfiken. Fattar ingenting. Tröttheten som visar sig i udda former kanske. Aja, nurå, Djungelns Drottning, vad hääääänder?

Pressure


En ensam liten tjej

Hej på er. Alla. Vad jag har känt mig tom nu ett par dagar. Ensam som om det bara var jag i hela världen. Fast jag har gjort saker och träffat människor. Ensam endå. Jag vet inte ens vad jag ska skriva, så tom. depression varvat med extas. Vad fan händer liksom. Jag vet inte.

Why don't you love me when I make so damn easy to love me

En av Beyoncés tunes. Jävligt bra faktiskt. Skön låt.
Vet ni hur satans seg jag är idag? Jag har hela stan för mina fötter, men pallar inte vara social eller träffa någon och pallar inte gå upp ur sängen. TRAGIK. Men det var iof också äckligt skönt att inte ha någon tid att gå upp till. Love slow life.

Känner mig lyxig idag

Dagens Matilda, en topp från Zara och en ring från Gina Tricot.
Idag känns lyxig, jag har varit på Bangs igen och klippt mig hos Marcella. Fan vad hon är grym! Känner mig alltid sjukt fin när jag har varit hos henne! Så nu får vi se vad som händer resten av dagen, lite date med Carro, kanske lunch med pappis och ett stenhårt träningspass. Vi får se. Ha en fin dag! :)

Tunga grejer blandat med lättsamt - dagens outfit

Kavaj och linne från H&M, braller Gina Tricot

Armband från Humanity

Lite tankar om videon jag postade nyss.

Det är ju ett faktum att det händer hemska saker i världen. Att medan jag lever väl med mina tusen galgar prydda med kläder är det någon på andra sidan om jorden som knappt har det som hänger på deras axlar. Som inte äger något, som blir berövade sin frihet, sin uppväxt och sitt liv. Sjuka klasskillnader som vi tillåter. Eller i alla fall många av oss tillåter. Därav blir jag så innerligt imponerad av människor som den här killen som har jobbat med detta och tagit fram videon som sprids över internet. Och jag blir imponerad av de stora namnen i vår värld som också sprider videon. Och så blir jag så imponerad över att människor faktiskt bryr sig tillräckligt mycket för att göra något åt saken.

Det är så lätt att en händelse eller en verklighet spelas upp rakt framför dina ögon. Det är så lätt att vi ser, vi får liite dåligt samvete och bryr oss lite. Sen skiter vi i det. Det är så otroligt lätt! Därför tycker jag att den här videon är helt fantastisk, för den uppmanar oss att inte känna dåligt samvete, att inte backa från våra känslor och åsikter. Filmen ger mig en känsla av att det gör ingenting om jag inte åker till uganda och bygger en skola, för jag kan rädda liv genom att göra mina vänner och folk i min närhet medvetna om Kony.
.
Att det sedan finns spekulationer om huruvida pengarna som skänks går till rätt sak. Klart det spelar roll, men samtidigt använder jag hellre min röst och gör folk medvetna om Kony2012, än lutar mig tillbaka och låter sanden rinna ur mina händer.
.
Vad tyckte du om filmen, har du någon åsikt?

Mina bäst spenderade 30 minuter idag

Nu tycker jag att alla som klickar in här och ser det här inlägget ska se den här videon. Jag hittade den på Dessies blogg och precis som hon skrev så blev det helt klart mina bäst spenderade 30 minuter idag!
Spread the word.

Petter - Fredrik snortare och Cecilia synd


Vikthets och trött som ett as

Är verkligen trött som ett AS idag. Ja. Alltså typ död. Nästan. Så jääävla trött. Men det har varit en bra "matdag" iom min nyfunna viktnojja. Vilken inte är ohälsosam utan snarare nyttig för mig, iom att jag inte vill se ut som en sticka men konsumerar alkohol och äter skit lite väl ofta nu för tiden. Sen absolut vill jag va smal, hallå liksom, det är extremt skönt att inte känna att kläderna sitter åt på fel ställen osv, håller ni inte med? Ibland så får man ju acceptera att det kanske är kläderna som är för små och inte tvärt om. Men att jag känner mig lite smånöjd när det blev morötter och dipp och inte chiiiiiips som vanligt, är ingen hemlighet.
.
Blir mycket jobb nu ett par veckor framöver. Ska ta vara på det och ge mig FAAN på att inte äta fett/godis varenda EVIGA dag. Det behövs inte. Om jag inte vill satsa på en framtid som sumobrottare.

Loreen - Euphoria


The Daily

Smycken från Dyrberg/Kern


Ring från Golddigger


Converse


Blus från BikBok och byxor från Vero Moda

RSS 2.0