I never made promisess lightly



Eva Cassidy - Fields of gold


Du finns alltid i våra hjärtan

Med ett tungt hjärta går jag och lägger mig nu. Idag fick vi veta dödsorsaken, den troliga. Och även fast det är en slags lättnad att veta, så lägger sig ett tungt mörker runt mig. För jag saknar och jag minns och ögonen tåras så lätt så lätt. Det finns stunder i livet som inte har någon rättvisa över huvud taget. Hur ska jag kunna rädda mig själv? Jag minns och saknar och tårarna kommer så jävla lätt. För du spridde sådan glädje och nu finns du inte med oss mer. Du är alltid med oss, men kommer aldrig mer få den där kramen eller ditt glada hej. Jag minns, jag saknar och tårarna rinner. Alltid i våran hjärtan.

Hejdå

I vackert svart och härligt rosa ska jag bege mig till sumpan. Nu.

En av mina presenter

 

Zara 249kr

I födelsedagspresent fick jag bland annat ett presentkort på Zara för 500kr av min älskling. Den här klänningen blev en del av det. Älskar spetsryggen. Superskön sommarklänning. Så tack finis.


Så jävla kul att plugga..

Är det inte det vi alla vill egentligen? Att skolan ska vara något roligt? Det hade varit så mycket enklare då.

Fick en förfrågan om hur det går för mig i skolan och tänkte att jag kan skriva ett inlägg om det.

Jag har alltid varit en sådan person som tycker att skolan suger. Hell on earth. Men som tur är har jag haft relativt lätt för flera ämnen ända fram till gymnasiet, är inne på mitt andra år. I ettan var jag mycket sjuk och missade en massa så jag fick kämpa för att få mina betyg. Hade inte speciellt stora förhoppningar så jag blev enormt glad över mina slutbetyg vilket var majoriteten MVG.

Nu i tvåan har det har känslan blivit att jag blivit sämre, gått ner mig. Det suger stenhårt och jag känner mig smått misslyckad och besviken över mig själv eftersom att jag vet att jag kan bättre. Det är det som är så jävligt med gymnasiet - man får bara en chans och måste prestera hela tiden i och med att man får betyg efter varje avslutad kurs. Det finns ingen tid för att ta det lugnt. Det som gäller är plugga, plugga, plugga. Vilket blir jäkligt jobbigt om man inte är så bra på det.

Men i vilket fall så tror jag att jag sänkt mig i ett flertal ämnen, dåligt. Jag vet inte om jag gjort mitt bästa alla stunder. Men det är så mycket hela tiden så jag har inte orkat mer än det jag gjort. Förhoppningsvis får jag tillräckligt bra betyg för att kunna göra det jag vill i framtiden, men eftersom jag egentligen inte har något mål har detta också gjort det svårare för mig. Det är alltid enklare att ge allt om man vet vad man kommer få för det.

Det som är viktigt att komma ihåg dock är att man kan lyckas även om man inte får bästa betyg i allt. Smarthet sitter inte bara i skolarbeten. Du kan vara jävligt bright när det gäller, även om det inte finns på papper.

Nästa år är mitt sista år och då ska jag försöka skärpa mig. Försöka fokusera bättre och ge mer. För jag tror verkligen att det är värt det i slutänden.



Jag och grymma syrran som tog studenten i fredags med toppbetyg, grattis!


Måndag, ny vecka



Kofta från Indiska, linne H&M, skor Dinsko.


Sanning eller bullshit

Ibland blir jag så äckligt jäkla besviken på verkligheten. Stunder när man seriöst inte pallar. Varför skulle man? Stunder när man på något sätt egentligen bara ger upp och ger med sig. Jag vill inte. Orkar inte. Varför skulle jag? Ironiskt. Gör alkohol att människor är ärliga? Det är kanske bara massa skitsnack som kommer från fylla.. Det som är fint utifrån är inte alltid så fint som det ser ut.


Across a crowded room



Kato feat. Jon - Turn the lights off


Helgen i korthet

Student, födelsedagar, stor släkt, fina vänner, väldigt mycket mat, white party, sleepovers, shopping. En jävla massa kul. Och imorgon är det måndag, men bara en lektion vilket är helt underbart! Tog med mig Karin och firade Johannas bday i Huddinge, det var småkaos och väldigt trevligt. Tack för den helgen.





Haha, älskar dig gummis

Nästan klar

Nej, jag blev inte helt klar ikväll. Men det är okej, för jag är nästan klar. Och imorn har vi några timmar på oss också. Det blir bra. Jag kommer klara det den här gången också. Men det återstå att se vad för betyg jag kommer få. Det skulle vara så jääääävla grymt om jag lyckades med mina mål. Men allt jag kan göra nu är mitt bästa. Resten är upp till the teachers. Missade Vampire Diaries ikväll och funderar på att se det nu.. Undrar hur mycket sömn jag behöver för att orka med morgondagen. Student för big sis', stor mottagning och troligtvis utgång med Jennen på kvällen. It will be sweet.

Nu ska jag sova. Eller VD... Eller sova...


Plugga plugga

Resten av kvällen är tillägnad mina studier på Mikael Elias Teoretiska Gymnaisum. Det andra året lider mot sitt slut, precis som min ork. Ikväll är en av de där fina kvällarna då man MÅSTE bli klar till kommande dag. Den känslan är sweet. Som att sno leksaker av ett barn, ta guldet under näsan på världsmästaren, få ett baklängesmål i slutminuterna eller fiska en heldag utan napp. Grym känsla for real. Nää nu måste jag lägga av och skriva HÄR, det är i worddokumentet orden borde flöda. Solong my darlings.


Middag och kläder



Tunika och jacka H&M, leggings BikBok, skärp Lindex och kilklackar från BelleShoes.

Bytte snabbt om för middag med släkten som anlände idag. I helgen ska det firas 18årsdag, 49årsdag och student. Jäkla pådrag.


You take me higher than I've ever been before



Jason Derulo - The sky is the limit


En favorit-outfit



Tröja från Paris Kate & I, leggings från BikBok och skärp från Vila.

Så jäkla pixliga bilder men nu blev det så. En sväng på stan mitt i allt plugg. Kom hem med en Ipodsladd och en glad mage. Babe bjöd på latte. Gott.


Down to buisness

Uppe nu. Fick sova 12 timmar, helt underbart. Det var veeeerkligen välbehövt. Men nu ska jag fan inte slösa bort min tid idag. I have to get down to buisness. Inget bloggande, inget FB, ingen internetshopping. Det lär inte hända, men det ska gå. Historia och Religion, let's get started.


Perfektion



Elise Ryan

En underbar sak. Ett rosa tyg och svarta glansiga detaljer. I den här kände jag mig fin. Och jag ska göra det igen, och igen, och igen.

She's scared to breath



Rihanna - Te Amo


Puss

En heldag med bollsport - tack skolan. En powerwalk med sällskap - tack Sara. Ett tomatröt ansikte - fan. Hehe. En trött kropp är väl inte så konstigt nu.. Är ledsen för det finns massor med mat i kylskåpet men inget att äta.. Min kropp är jääätte varm, en dusch skulle vara bra. Är dock för lat. Haha. Lat lat lat. Det är jag. Äckligt? Kanske lite men i don't give a f-. Greeeeeeys ikväll och jag ska se. Skola hemma imorn - det är sweet. Små saker att vara glad över.


Nya heels



Belle Shoes 349 kr.

Jag ville ha ett par kilklackar så jag köpte ett par kilklackar. Dom är helt otroligt sköna att gå i. Jag har aldrig förr haft ett par och börjar inse vad jag missat. Å andra sidan har jag aldrig tyckt att det är snyggt på mig, men nu ska jag göra ett försök. Och ja som sagt - sköna är de i alla fall.


Jag igår på min Bday




Klänning Elise Ryan, jacka H&M och väska Michael Kors.


Lite för mycket

Sinnesförvirring. Jag är trött. Vill skriva bort allting. Känner mig tom. Jagar efter något som inte är inom räckhåll. Andas med tyngd. Vet inte varför. Gissar varför. Vill veta. Vill ha svar. Ingen tomhet. Bort. Snälla. Just nu känner jag, vad du än säger, som va, vad hände? alla kvällar och nätter. Fan, var tog dom vägen. Jag mådde bra då. Nu är jag som en lämnad unge som inte vet hur den ska bete sig. Som skriker efter mer, för jag vet inte nu. Jag hör ord. Tror jag på dom. Jag vet inte. Jag vill. Men det är svårt. Svårt när man är jag. För jag älskar alldeles för mycket. Jag ger allt jag har. Kärleken har inget stopp. Men. Va. Tomhet. Varje gång jag inte hör det tillbaka.

Den är överallt



Rasmus Seebach - Natteravn


Min nya början

Jag har haft en underbar födelsedag och allting har bara känts såå bra. Fan känner mig så jävla full av känslor! Älskar alla! Men mest min famiilj, min pojke och mina vänner - ni är bäst. Fan vad jag älskar er. Fan vad ni är bra. Fan vad jag är bra, hehe. Jag älskar. Nu är jag SÅ JÄVLA TRÖTT, så nu ska jag soooooova, till typ sju.. Sen börjar verkligheten igen. Hur ska jag kunna somna?!?!?!?! Jag älskar idag<3<3<3<3<3<3

And I am free



John Mayer - Free Fallin

Jag känner i hela kroppen varje ord han sjunger. Han kan. Han är enorm. En enorm talang. John Mayer.


Året som gått, 17

Bilderna är ordnade med den äldsta bilden först - den nyaste sist.























Och där var slutet på början av mitt mynidga liv

Mitt 17onde år. Det hände massor. Skratt och gråt. Lycka och förtvivlan. Men nu kan jag inte säga att jag minns speciellt mycket dåligt, det mästa minns jag som bra. Jag har växt som person och lärt mig av mig själv, folk omkring mig och av livet. What doesn't kill us makes us stronger.

Imorgon räknas jag inte som barn längre. Jag minns hur jag alltid längtade efter att bli 18, redan när jag var runt 12 år gammal. Jag hade höga ambitioner redan då. Nöjde mig aldrig, ville alltid ha mer. Orden kändes verkligen sanna nu när jag skrev dem - nöjer mig aldrig, vill alltid ha mer. Det är så jag är. Det är så jag är konstruerad. Och imorgon får jag det jag önskat sedan jag var liten - jag blir 18.

Men först ska jag sova. Jag älskar er som gjort mig till den jag är och varit med för att dela allt med mig. Är så jävla glad för att jag får uppleva 18. Känner att jag blir lite för sentimental nu, så ska sluta skriva - sparar sådant till imorn. Godnatt alla fina, see you on the other side.

Be happy

Nu ska det bli en vändning. Jag är inte hundra procent frisk men imorgon fyller jag trots allt år(wiiie!) och det gör mig glad. Jag ser fram emot morgondagen fast jag är sjukis. Just nu känns det nästan lite som när man var nio och inte kunde sova kvällen innan den stora dagen. Last day som 17åring.


Bound to bead

Pain it is. Att kolla på TV börjar bli lite långrandigt.. Det har gått 2 dagar.


The bitch called life

Jag ska inte klaga för då mår jag bara sämre. Håller alla jävla tummar jag har för att jag blir piggare och febern går ner väldigt snabbt. Det är otroligt frustrerande och tråkigt, livet ställde till det för mig igen. Positivt? Har fått tabletter som ska göra mig bättre. Hoppas.



Helvette

Dumma jävla kropp. Feber.


Bye baby

Hejdå underbara hem. Jag kommer sakna dig och din mjuka säng. Fan. I want you back already. 2 dagar av skog och natur.. Inte riktigt min grej.

Nu, idag, imorn

Nu har det gått en till dag. Jag sitter fortfarande i samma säng och stirrar på samma vägg. Men jag mår bra här, jag trivs. Solen har gått ner nu, men den var uppe hela dagen. Inte illa alls. Jag ler av små skämt och skrattar en stund. Det känns bra, fint. Imorgon är senare. Idag är nu. Om en kvart är idag igår och imorgon nu. Sov gott Stockholm.


If I could just see you everything would be alright



Lifehouse - Storm


En hemsk vecka

En vecka som inte någon borde få gå igenom. Det har det varit för mig. Det har funnits ljuspunkter men en stor del har bara varit helt stört hemskt och obehagligt. Därför otroligt få inlägg och dålig uppdatering. Men ikväll vann Sveriges såkallade "juniorlag" över ett fullvuxet Canada. Alltid något att jubla för! Imorgon är det en ny vecka och jag måste helt enkelt ta nya tag. Det är viktigt på alla sätt.

 

Trodde aldrig att vi skulle mista dig så snart. Skratten du lockade fram. Leendena på allas läppar som du satte dit. Ett stort hjärta och ett hårt liv. Du var världens bästa. Underbar. Jag kommer aldrig glömma dig. Du kommer finnas med oss vart vi än går. Fina, underbara. Du är världens bästa. Jag tror fortfarande du kan höra mig och jag vet fina du, att vi ses nästa gång. Alltid med oss, du är älskad och saknad något enormt, älskade morbror. Vila i frid.<3


Jag kunde inte motstå..



249kr, H&M


There she walks



Fredag. Känns mer som måndag. Eller onsdag. En seg dag. Ska tjäna lite pengar. Visa lite framfötter. Inte vara så jäkla seg, även fast jag är det. Behöver något mer stabilt, när jag själv är instabil. Laaaaaaater.


I just want to hold you in my arms



MUSE - Starlight


Sol, strandvägen





We're all gonna be there someday



Flipsyde - Someday


Waiting for you to tell me

Gotta stay alive. Sitter och skriver samhällen. Bad girl som inte går till skolan. Men just idag prioterar jag verkligen att bli klar. Jäkla dramavecka. Men nu ska jag se till att bli klar. Solen skiner. Jag gillare.


22:32

Still crappy.


Må bra för din egen skull

En dag av att krossa andras drömmar. Tänka idiotiska tankar och klanka ner på både mig själv och andra. Ingen mår bra av hat och tårar. Ingen. Ingen borde behöve uppleva dem. Ingen. Nu tänker jag inte vara deppig längre. Jag tänker inte låta det dra ner mig, inte ikväll i alla fall. Så länge jag kan ska jag le. Jag ska inte ljuga, jag ska le för min egen skull. Även fast jag mår dåligt för känslor jag sårat så tänker jag le för att jag lever. Ingen mår bättre om jag mår dåligt för någon annan. Jag ska må bra - för min egen skull. I alla fall en stund.


Running crazy

Ett ljud jag inte vet var det kom från. När jag hade sprungit mina 4,3 km i 10,5 km/h. För mig var det enormt. Jag lyckades. Jag gav inte vika, sprang hela tiden. Fan vad benen är sega nu. Det var inte igår den sträckan fanns i mina ben.



typ så trött


Where were you when everything was falling apart?



The Fray - You found me


I wont wake up til there's 30 minutes left

"Åh hade du tid på dig idag? Du har ju sminkat dig!"

Therese sätt att förstå att jag haft gott om tid på mig på morgonen. Haha. Du är söt min vän.

Från topp till tå





Jag har ingen kropp. Jag har bara huvud och fötter. Vilken tanke, man skulle inte se klok ut. Nu måste jag sova. Älskar mina nya skor. Älskar mycket. Älskar min lägenhet, vill aldrig flytta härifrån.

Stockholm stad, mitt hem, mitt hjärta.
Storstaden lever i mig lika mycket som jag lever i den, hur skulle jag någonsin kunna vara något annat än en storstadsälskare. Livet. Pulsen. Man ser vackra människor. Man får bevittna oväntade händelser. Allt är nära och allt finns till hands. Jag älskar det här livet. Jag vill alltid vara en del av en storstad.

Ny vecka




Linne GinaTricot, jacka BikBok, halsband Lindex.

He smiles politely back at you, you stare politely right on through



The Fray - How to save a life


En lektion i livet




För att lycka behöver inte vara svår. Lycka - att vara lycklig kan vara så jävla enkelt. Men det är klart, de människor som gör lycka enkelt finns inte överallt. Jag har haft turen att träffa några, däribland Klara. När lyckan är enkel och tar form i en lektion av musik. En lektion i att göra ingenting men må bra med allt. En lektion i livet. Istället för historia lär vi oss om det som är nu. Love moments like this. Puss finis.

Fredrik&Cecilia vs. Klara&Matilda

Fredrik snortare och Cecilia synd. Klara Eriksson och Matilda Gustafson. Väller brudar på rad - dom med cash - krossar hjärtan på rutin. Vi har hittat en drös med likheter - japp japp! Känslomässigt störd - egoistisk och kall... Eller?



yäh. <3


I did one thing right

The first time that you spoke my name
It somehow sounded not the same
Was like I knew from that moment on
And this is what I’m living for

<3


And all the things I deserve



Shakira - Underneath your clothes


Människans bästa vän



Midsommar 2009

En dag. En dag vill jag ha en egen hund. En egen liten vovve som alltid blir lika glad för att se mig. Enda sedan jag var liten ville jag ha en hund. Dom är så söta och fina och mysiga. En charm som inte går att motstå. Synd att man inte har en hund-familj. Jag skulle älska att ha min egna lilla vovve.


Failat inlägg

Jag skrev ett inlägg imorse. Ett inlägg som försvann. Shit vad sur man kan bli. Skitsak egentligen. Men när man suttit där och lagt ner lite tid på att välja några ord att dela med sig av så är det jäkligt irriterande när orden lämnar internet för att försvinna någonstans som i papperskorgen. Det blev aldrig sparat eller det mobbades ut. För dåliga ord, eller bara ett simpelt misstag. Jävla blogg.se ibland. Jävla dator ibland. Men jävlar vi vann matchen i alla fall! Alla vunna i div. 5 so far.



allt är tillåtet i spel och kärlek sägs det, bild tagen av min syster Rebecka

Shopping



300kr från blocket

Fan vad fina dom är. SJP ser ravishing ut i sina svarta när hon spatserar fram i SATCfilmen. Nu är dom mina. Glad tjej for sure. Välkomna hem fina skor.


Demi, regn och min gamla jacka

Regnet slår mot fönsterrutan. Demi Lovato sjunger om att le i sömnen - om kärlek, om att öppna sitt hjärta. Jag känner mig trött. Det är lördag. Mamma städar alla garderober - det ser ut som en virvelvind har stormat igenom vardagsrummet. Jag hittade min gamla "wow-jacka" från BikBok. Minns ni? Den är fortfarande fin. Lovely att den kom fram igen. Fan vad fint.



Glada på valborgsmässoafton


You're so hypnotizing



Demi Lovato - Catch me


Tack Helén



Hårprodukter från Syoss & Björn Axén

Fick inte bara en fin peng för min barnvaktstid ikväll, fick även en glad överraskning - hårprodukter. Sådant mamma Helén inte ville ha själv. Då blev jag glad.


Halv två and I'm still up

En hel dag med stress. Två nationella prov i engelska. En heldag med att skriva färdigt ett arbete, för att sedan runda av med information om en kajakpaddling och tillsist bege sig mot Sickla för barnvakt. Men det var mysigt. Mina små killar. En helkväll med manligt sällskap (5 och 8 år gamla), och snart en annan man. Jag ska få sällskap hela natten. Fint.



Sommar 2009

Lonely girl

Ögon som kämpar för att få slå igen. En stress över saker jag inte gjort. Saker jag borde gjort. Ögon som blir tyngre för varje sekund. "Ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar". Kan någon hjälpa mig nu? Nej. Jag står ensam, just nu. Är inte ensam, men i det är jag ensam. Jävla ensamhet - PALL' NTE!


Got a mind of my own



Joss Stone - Right to be wrong


Now it's you who broke my heart(overdramatic)

Ibland blir jag så trött på att inte kunna älska som jag vill. Att saker händer, människor förändras, situationer förändras och livet blir ett living hell. Ibland blir jag så jävla trött på det. Det är en sån dag idag. När jag försökt släppa alla hämningar men istället för att flyga faller jag handlöst. Pallar inte. För det gör ont. Skiter i om det är en liten grej för andra. Det gör ont.

Only gonna break break your heart

Vad gjorde jag igår egentligen? Shoppade totalt onödiga men så jävla användbara plagg? Ja lite kanske.. Pluggade någonting över huvud taget? Nej inte alls faktiskt.. Dålig tjej. Fick röda naglar. Kollade på Grey's. Somnade.

Imorgon ska det in. Religion B uppsatsen. Hedersmord. Ett ämne som väcker enormt mycket tankar, åsikter och känslor. Men man får inte skriva känslor. Nej, fakta ska det vara. Laaaaaaater.


Hårt liv

Jävla skit, har inte fått något gjort idag! Hur jävligt känns det inte... När fan ska man ha tid?

Team Stockholm



En till bild hehe. Nu är det fotboll.. Låt fettet brinna.


I represent the hood



Dj Khaled - I'm from the Ghetto


Love in the apartment at the 6th floor

Det är dom små stunderna som är så jävla värda. Dom små skämten och dom små idiotiska idéerna. Att falla handlöst på ett parkettgolv och leka coola i mjukisdress och lantiskeps. That's what life´s about. Du är grym Therese. Jag är grym. Vi är grymma, haha. Love you girl.


Todays



Topp H&M, leggings Vero Moda.


Can't sleep



Jag vara nära att somna. Sedan kom jag på mig själv. PM:et. Undrar hur det ser ut att jag skickade in det nu.. Karin överlevde fallskärmshoppning i lördags - nu ska jag fan se till att överleva mitt tal. Tack för att allt gick bra gumman, jag är glad att du lever!

The little things makes the big differences



Hårband från H&M 20 kr, nagellack från Mavala 49 kr.


Say you want it too



Joshua Radin - I'd rather be with you


Yesterday



Linne och kappa H&M.

Skulle se ut såhär igår, men fick panik i sista sekunden och bytte till mer nerklätt. Men aa, snygg kände jag mig i alla fall. Hade i alla fall en jätte mysig kväll med gamla vänner! Tack för att ni ringde det var sweet :)


Still doing it

Ett svenskatal från helvettet. Jag kan skriva - är bra på att skriva. Men orden flyter inte. Orden vill inte komma ut. Fingrar som förlorat sin förmåga. I don't know what to do. Skrivit alla ord men inte lyckats få med det som krävs. Vilket jävla dilemma.


Hur kul kan man ha en mulen lördag?

Back in my room. Varför måste kroppen kännas som gelé? Jag vill orka mer. Dumma kropp. Nu har jag massor att göra. Men det är ingenting jag vill göra. Skit på dig din lilla jävla skoluppgift. Orkar inte med dig och ditt tjafs. Du är för invecklad och komplicerad. Snart ligger du i papperskorgen.


En bra Valborg

Idag är jag helt slut i kroppen. Igår var väldigt bra.




RSS 2.0