Vecka 3, dag 3 & 4

Dag 3:

Upp som en sol, för att det har ju varit så FANTASTISKT väder!! Blir glad i hela kroppen. Intog den bästa latten på år och dar, på hötorgstrappan under lunchen. Helt faab.

I alla fall, matintag

2 st Köttbullsmacka m mjukt mörkt bröd
Potatismos och varmkorv
Kaffe
Mos och korv(mellanmålsstorlek)
Tacos

Träning:
Styrketräning på Sats + intervaller


Dag 4

Och idag har jag känt mig som en stel jäkla pinne. God dag träningsvärk!

Matintag:

Gröt m mjölk
Tacos
Kaffe
Tacos
3 st rutknäcke m onsalakorv
2 glas Mjölk

Träning
Rockring enligt Schemat
1 timma innebandyJa så där va det! Ska verkligen försöka skriva ner allt nu och inte slarva som i förra veckan. Vill ju se om the efforts ger resultat. Och sanningen bakom min fantastiska variation på kost, ligger i att träningen blir direkt efter jobbet så försöker keka at work.

Kommer bli en dömysig helg så ska ta mig i kragen nu och gå och lägga mig. Hälsosamma vanor kom och hjälp mig.
 


Nattinatti

Söndag

Tar mig ner i sängen efter lite efterlängtat kvällsmys. Har tagit mig tid att färga ögonbryn och tvätta sminkborstar. Nu blir det lite Top Modell och sen ZzzZzzzZzzZZZZ. Nattsi.
 
 
 

Vecka 3, dag 2

Med en molande jäkla huvudvärk kan jag ändå konstatera att idag har varit en rätt bra fitness-dag so far. Tog morgonen lite som man ska när man är ledig, sov länge tills jag till slut kom upp och for iväg till gymmet! Skulle jag orka skulle jag gärna va på gymmet varje dag, IOM att jag ais (actually i'm sure) tycker det är riktigt roligt att träna. I aaaalla fall, resten av dagen har spenderats med sängflyttning and we're not done yet. Vilket projekt det är, bara en liten säng...

Matintag

Gröt m mjölk
Kyckling, kokt potatis och broccoli
Fruktsallad m fjällfil
2 st knäckemackor m salami
Varmkorv och potatismos


Vecka 3, dag 1

Så nu startar jag på ny kula. Igår vart det rockring enligt nedanstående instruktioner!

Matintag:

Gröt m mjölk
Apelsin
Kyckling och stekt potatis
Äppelkaka m vaniljsås
1 kopp kaffe
Hemlagad pizza
Popcorn


Några värda timmar med fina Carro

En riktigt värd söndagskväll med min fina Carro och hennes parents. Blev en standard-drive through, massa myssnack och lite kramkalas innan fisen åker iväg till Thai! Såå himla avis, men som Emma så fint konstaterade, vi ska få 10+ i veckan.......! Man ba duuuuu koommer va så avis på ossss....! 
 
Puss babe, ha det bäst i värmen!
 

Och så blev det bara så

..livet tog helt enkelt överhanden. Jag som skulle skriva ner mitt rockringsprogram varje dag tänkte jag. Den här veckan kommer det bara bli två pass med rockringen och efter födelsedagar och slutande kollega osv så är matintaget helt uppåt väggarna. Hoppsan hejsan, måndag är det ny vecka. Och jag kan säga - i can't wait för att denna ska va över! Det har vart för mycket och för nära explosion. Ibland måste det ut.

Meeeen ikväll har varit bra, har ätit en fantastisk middag med familjen på Proviant, rekommenderas! Suverän mat och trevlig restaurang + personallll.

Nu ska jag bara sova järnet och försöka få pojken att spela NHL med mig, solong mello-torskar!


Even the best fall down sometimes

 
G'nite

En gång i våra hjärtan, alltid i våra hjärtan

 
Happy Birthday<3 Älskad och saknad.

Dag 4, Nattmat och frulle

En av mina värsta ovanor de senaste åren har varit att jag alltid blir matsugen på nätterna. Men som sagt - äter man bra så gör det ingenting. Eller ja inte så mycket i alla fall. Bättre att äta något om man är hungriiig.

Nattmat

Youghurt m äppelbitar
1 kopp thé
2 köttbullar

Frukost

Gröt
1 köttbulle (förvandlades till kock igårkväll och gjorde egna)

Morgonträning

2 min vanlig rockning
4 min m armarna växlande mellan lodrätt och vågrätt

Dag 3

Träning
 
2 min vanlig rockning
4 min med armarna växlande mellan vågrätt och lodrätt
 
Matintag
 
Limpmacka med äppelskivor
2 kopp thé 
4 pannkakor m sylt och grädde
1 stark korv m ketchup
1/2 Semla 
Svart kaffe m mjölk
1/3 pizza
 
Soooom sagt, slarv idag. Ajabaja. Man kan äta mycket om man äter bra. Idag var inte en sån dag. Men jag har i alla fall gjort min beskärda del rockning och som tack för detta har det åsamkat fina blåmärken på magen. Life of a rocka.
 

Hard work work

Onsdag. Mitt i veckan. Kändes som måndag idag hela dagen. Som lördag igår. Ja. Så idag var dag 3 i träningsprogrammet! Har vart en slarver med kosten hehe.. Tog den där jävla semlan som stirrade med hundögon på mig, din jääääävel tänkte jag, och så åt jag. Fan.

Annars har jag köpt en djävulskt snygg väska på Scorett. En så kallad kopia av vår allas Alexander "master" Wang. Men vad fan, ska man köpa "plast" så ska det iaf va snyggt och snygg va den!

 

Dag 2, del 2

Så har ännu en dag gått. (en uppläggning som inger en känsla som pågått i evigheter, vilket kanske inte riktigt stämmer meeeeen, i alla fall.)

Träning

10 min crosstrainer
30 min Satscore

Matintag

Kyckling m rotfrukter
Två limpmackor m korv
5-6 st pannkakor m sylt och grädde

Jaha, slutsats av de två första dagarna: jag gillar korv.
Än så länge verkar det inte bli mer spännande än så. Min kostomläggning får komma lite senare, än så länge ser jag till att kämpa med mitt nej när pojkvännen suktar m ostbågar!


Dag 2, del 1

Second day. Kände lite i magen idag, men tror mer att det var mer som känslan när man börjar spela gitarr och är lite öm, än att det var träningsvärk.

Ledig dag idag så jag passar på att ÄNTLIGEN besöka Sats igen. Har varit sjuk i princip hela vintern så nu känns det som en befrielse. Skulle förbi körskolan Ekmans idag också, men det kanske får komma på andra plats.. Måste få fart på mig själv där också.

Matintag so far

Gröt m mjölk
1 st appelsin
 
 
Faaabig bild på en av mina nya skor. Tack babe, looooove them!

Dag 1!

Ja nu jävlar pojkar och flickor, det nya projektet kan vi kalla rockring 2013! Det är osannolikt mycket dags att få igång mig själv på alla möjliga sätt. Därför ska jag börja med att få bättre hållning och en starkare bål genom att rocka rockring!

Må hända att det låter astöntigt och fånigt, men jag har en liten tanke på att det kan lyckas med tanke på hur mycket man spänner sig när man rockar. Med annan träning och bra kost det vill säga.

Så dag 1:

2 minuter vanligt
4 minuter med armarna varierande vågrätt och lodrätt över huvudet
2 minuter vanligt

Matintag:

Gröt m. mjölk
2 koppar thé
1 kopp mocca-kaffe
Couscous-sallad m feta och starka korvar
ca 20st pommes
Rotfrukter och kyckling
1 st appelsin
 

Glad chey - nytt projekt på G

Ja eller egentligen jääääävligt hungrig. Men i alla fall, idag ska jag börja ett nytt projekt! Få en platt mage på 6 veckor med iForm. Kommer mer detaljer lite senare, för först måste jag fungera. Middag, ja tack.

Jay Z / Linkin Park

 

Facetime

 
Ytterligare en mysbild från soliga Stockholm. Tar det riktigt chill ikväll och ska snart sova. Lite thé kanske sen är jag klar för idag. Tjarå.

Möts av BFFs

Ja bara sådär när man klickar sig in på blogg.se så står Maria Montazami och hennes BFF på the front paige. Sköna männska!

Annars då, ville jag dela med mig av den fantastiska dagen jag hade tillsammans med min mams igår. Solen sken i Stockholm och jag var 100% ledig. Bara det liksom. En liten sväng ner på Strandvägen där solen värmde som på sommardagar, för att sedan strosa in på Mood-gallerian och finna världens goaste hamburgare. Eller ja, nästan i alla fall, 4 av 5 toasters. Har ni vägarna förbi Mood kan jag varmt rekommendera Café Egoiste!


One of those nights

Ja vart ska man börja. Bloggen tappade gnistan. Den hade haft som ett litet glitter runt sig tidigare, nåt man åtrår och dras till. Det var som en liten kärlek för mig, att skriva, berätta, ge, av mig. Men sen då, sen hände livet. Sen hände vuxenlivet. Heltidsjobb. Sena kvällar. Hetsiga mornar. Sen hände samtid med pojke. Man. Min. Och jag tappade lugna stunder framför datorn. Datorn blev ett lönlöst tidsfördriv som gav mig noll.
Att göra tar dig framåt. Datorn tog mig ingenstans. Bloggen blev tråkig, ja löjlig. Meningslös. Glömd.
Nu glittrar det plötsligt igen. Glöden kom tillbaka. Fingrar som spritter i skrivlust. Ut med känslorna, ut med orden. När allt blir lite sådär konstigt. När man tappar greppet. När det är så obotligt skönt att skriva ner, skriva upp, rensa och få ur sig. Meningsfullt skitsnack. Som hjälper mig framåt.

RSS 2.0