She's got her own thing, that's why I love her



NeYo - Miss independent

Satsade hårt

Torsdag, veckan är snart slut, och vi tränade lääääänge igår. Det var väldigt skönt. Och vi peppade varandra till över en mil på löpbandet. Sjuuukt grymma. Hehe. Skulle tagit en promenaid idag också men min vän bangade ur lite. Så funderar på att gå ut en stund själv... :) Maybe.


Up, up and away

Tränaaaaaaaa. Nu ska jag tränaaa. Ska möta Nayhara vid systemet kl 22. Och så ska vi tränaaa. För nu är det två månader rätt exakt till studenten, och tills dess ska jag vara i form. Ett annat mål är att få upp konditionen tills fotbollsäsongen börjar den 17e april! Nu ska det TRÄNAS. 


Abstrakt

Hardworking! För en gångs skull! Känns riktigt bra faktiskt.. Känslan håller väl i sig 5 min till innan jag stressar upp mig inför nästa grej. Men inga problem - that's life. Fuck life. 



Hur snabbt skriver du?



Det går fort nu, kompis. Ett inspelningsexpiriment för att se hur snabbt jag egentligen skriver. Är det inte liite komiskt? Hur snabbt skriver du?

Grym film

Förra veckan var jag och såg en sjukt bra film. The Fighter. Jag kan verkligen rekommendera denna, you wont be dissapointed kan jag säga. Hehe. Nämen, den var hur bra som helst. Tunga konflikter och starka känslor. Samtidigt hade den skön humor. Toppenfilm.

Klicka på bilden för att se en större bild.

Natten

Don't be scared. Hold on. Get by. Standing in your driveway. Orkar inte. Pallar inte. Kan inte. Sömn. Vad är det? Feel like home, home to me. Fanfanfan och åter. Vem ska ta emot mig när jag faller. Livet. Aldrig lätt.



Speglar mitt humör ganska väl ikväll



Green Day - 21 guns

How do you know what's worth fighting for when it's not worth dying for?

Hej, I'm alive



Bild från Jennys mobbe. Igår var lite crazy som alltid när jag är med Jennypenny. Gamla bowlingkompisar och studentfest. Rätt sweet. Är helt fruktansvärt trött idag, och lite annat också som är snett at this point. Nu ska jag äta middag. kl 21... Och BB börjar ju nu. Fan, får äta snabbt!



Godnatt-inlägg

Fina fredag <3. Vaknade bredvid min allra bästa, och sen bar det av mot schooli. En hyfsad dag med kanske 45 min lektionstid. Haha. Sooft som man brukar säga. Nu är det sent, jag har hunnit med shopping, träning och trerätters, nu ska jag se på film och BB, sen är det läggdags för lilla mig. Åh vad jag älskar att sova!



Modedrömmar

Jag och Luddi pratade modedrömmar idag. Hur otroligt roligt det skulle vara att faktiskt få jobba med mode, på hög nivå. Det skulle vara riktigt sjukt. Ryser lite vid tanken. Det är en så sjukt häftig industri och man har alltid chans till att jobba utanför ramarna. Det finns plats för påhittighet och nytänkande. Fan vad häftigt det skulle vara. Fan vad häftigt.


Nu är det faktiskt dags att dra igen, så ha det bra min vän, vi syns väl nån dag igen



Hihi. Vad glad jag blev när kärleksungen ringde och sa att han bjuder på bio ikväll. Så nu ska min halsduk och jag alledeles strax bege oss ner på stan. Ha en fin kväll kompisar!

L o v e


Newbie

Mina nya väska! Den var lite skitig på framsidan, men vad gör det när den kostade 30kr på Myrorna? Helt okej alltså. Så sjukt när man hittar saker man gett upp hoppet om, som man tänkt köpa innan. Den här väskan kommer från början från Åhléns Complement.

Torsday

Hej kompisar! Har vart lite kass update dom senaste dagarna. Skolstress och sånt där. Inte veta var man är om ett halvår osv. Stress. Freaking stress. Men aa, aaanywaay. Hittade min ultimata vårväska idag! LOVE. Ska visa later. Och solen skiner idag med, vad fint det känns. Våren är på väg och idag är det exakt 2 månader kvar till jag fyller 19! wiiie:)



Vårkänslor

BikBok har fått in dom här skitfina sommartopparna för bara 99kronor. En av tusen saker jag vill ha till sommaren. Tänk bara till ett par svarta höga skjorts eller någon söt kjol. Eller varför inte ett par snygga höga svarta byxor. Vill ha. Kom pengar, kom.

The passion is there, so it's gotta be right.. Right?



Pink - I don't believe you

Looking back

To know me all wrong. Det är lustigt, att man inte ens har koll på sig själv from time to time. Idag är en sån dag. Somnade efter 30min hemma, sov två timmar. Nu är jag piggelin igen. Lustigt. Lyssnar på The Funeral, den är såå fin. Ska ta tag i mer viktigheter snart. Men måste säga att vädret ute lockar fortfarande! Åh vad jag älskar våren!

Haha, nästan exakt ett år sen, var på promenad med mitt hjärta (:

School

OMG vad jag är trött(!) idag... Vill bara hem till min sköna säng. Blää. Nu ska jag lära mig konjunktiv på spanskan, något som inte har hänt ännu.. Later dude.



Every single promise I'll keep

Åker iväg igen. Älskar att åka iväg på kvällen. Kvällar är underbara. Lyssnar på fina Chris Medinas röst. Älskar den. And I'm gonna be by her side, I would never leave when she needs me most. Åh. Så. Fint. Plattat hår är också <3. Haha, ytligt. Men vad fan. Nog med BS for now. Livet kallar. Puss sötisar.

Fulländat

En av alla snygga outfits på H&M-online just nu. Vill ha hela grejen. Röda skor, marinblå kavaj, beiga chinos och den där lilla detaljen med det röda skärpet. Vilken fulländad outfit. Want. It.

Minnen


I can feel you slipping through my fingers, and I don't even know the reason why

Mike and the mechanics - Over my shoulder

Månday

Åh vad Malin är bra. Jag får rensa så mycket när jag är med henne. Reda ut och tänka till. Bezzt. 

Var i Fruängen igår och kollade på ångestframkallande Solsidan, bara chillade, och sov länge. Älskar att sova. Så intressant blir det typ. Idag då? Plugg igen. Kan skolan bara ta sluuuuuuuuuuuut snaaaaaaaart. Men hörde att det var 7 veckor kvar, det är i alla fall inte så mycket. Snaaart.



Back in town

Hemma från Vimmerbyn! Efter en bilresa bredvid hunden Killen, och en natt på en gal1 skön bäddsoffa i Södertälje, är jag nu i min säng igen. Där jag hänger när jag är hemma. (Y). Söndag vilket betyder skola imorgon. Inte kuwl alls. Men vad gör man. 

Jag och min snygga kompis Jenny, hi


Knyt båda nävarna och fokusera på nåt' bra

Så jävla skön känsla. Nytränad. Bättre självkänsla nu. Hur sjukt är det inte? Nytänkande. Idag hade jag två timmar över och tänkte "jag drar och tränar" istället för att dega kvar i sängen! Sweeeeet dude. Vet inte var energin kom ifrån. Ikväll blir det tacodate och sen film. L. O. V. E.



If I had to describe the feeling it was great



Lonely Island ft. Akon - I just had sex

Mina minnen höll mig uppe varje dag, jag gav aldrig upp dig när du försvann

Godnatt alla fina. Imorgon är det fredag. <3

Jag och sötCaisa

Idag på samhällskunskapen, tänk att vi kunde vara så glada trots att vi hade samhällskunskap!

Every time you wisper my name you will see



Chris Medina - What are words

PW

Kände mig fett kass. Degig och seg, så jag bestämde mig. Jag skulle helt enkelt inte ligga kvar - inget bra skulle komma av det. Så trots aspissigt humör steg jag upp och tog mig ut på en powerwalk. Perfekt. Ända till man kommer tillbaka till pisset som uppstår när en person inte kan acceptera att alla är olika. När en person inte kan låta mig vara mig. Idag har jag hatat livet lite mer än jag brukar. Men okej, vad för bra saker finns? Jag var ute och fick frisk luft, som hjälper mig att andas. Det är ett nytt BB ikväll med nya roliga upptåg, Gurkan i spetsen. Jag har sovmorgon imorn, och det är fredag imorn. Bra saker. Tänk bara på bra saker.

Always gonna be another mountain



Miley Cyrus - The Climb

Mavala, Nice

Hittade snygga nagellack i systers rum, nu ska det målas!

Mer snyggt



Cool stuff från Stockholm Streetstyle. Nitar och brillor. Skinn, lack och läder. Orange, vitt och svart. Storstad, stadsliv. Grym inspiration.

Stockholm streetstyle, inspo


Sunny day

Life can be pretty good. När solen skiner. När fåglarna kvittrar. Leenden skymtas. Kärleken känns. Det är våren som är tillbaka. Jag älskar våren. Förväntan som väcks genom varma solstrålar. Och på tal om sol - nu ska jag se på solsidan!


Shoulder bags

Var inne på Mango idag och hittade de här fina väskorna.
De ger en så somrig och härlig känsla. Cra-vings.

Make up



Hade lite crazysmink i söndags på Dagy's Rock/glamrockskiva. Syns inte så väl, men intrycket var större vill jag lova. Smink är riktigt roligt, man kan skapa så mycket! Kanske skulle man gå en sminkkurs och bli Make up Artist..

Need to be with myself in center clearity



Fergie - Big girls don't cry

Du var gammal, jag var äldre

Det är som Snook sjunger, mina problem är små men känns endå. Att lägga korten på bordet, berätta, andas ut - skulle vara så lätt. Men endå är det sådär att man själv måste ha tid, måste smälta. Egentligen hatar jag när folk skriver såhär - säger allt men ingenting. Men det är bara så snett allting. För att jag inte vet. För att jag farar för utgången av situationen, vad som händer sen. Behöver en trygg röst som säger till mig på ett sätt, så att jag vet, så att jag förstår att det inte är någon fara den här gången heller. Att det kommer bli bra den här gången med. Fick i alla fall en kram och ett "det blir säkert bra". Antar att man måste höra det tusen gånger innan det bankats in. Innan man fattar. Innan man inser. Vi vandrar iväg, utan att vidröra mark.



Verkligheten

Hysterin i Japan kan inte ha undgått någon. Efter tsunamin runt Thailand kändes det inte som att samma hemska scenario kunde återuppstå. Men nu står vi här igen, bara 7 år senare, och förödelsen är total. Det är hemskt, men det är verkligheten. Det vi kan lära oss är väl helt enkelt att ta vara på det vi har, för man vet aldrig vad som kan hända nästa dag.


Every memory of looking at the backdoor

Vill skratta, gråta, le, skrika. Vad fan. Vad vill jag? Platser är viktiga. För mig är det esentiellt. Viktigt. Oförglömligt. Jag vill inte. Men vet att jag inte kan ändra någonting nu. It's too late. Accepterar. Andas. Vad fan. Vad vill jag? Accepterar inte. Är ledsen. Arg. Förbannad. Vill kunna förändra, påverka. Vill kunna göra mer. Varför kan jag inte? Varför får jag inte? Släpp mig, låt bli. Hjälp mig. Ta mig hem.

.

Det var den helgen.. Bra start, verkligen.

Thank god it's friday

Äntligen slutet av veckan! Två lektioner idag, sen äre daags att ba fucka uuuur. H-e-h-e. Friday var det ja.
Ska kolla på avsnitt av Jersey Shore nu, ni borde också, det är riktigt roligt - promise. 



Mode

Det är lite roligt. Vilket? Jo, hur det fungerar. Mode. Hur folk kan se ner på andra som bär en viss färg, "sådär kan man ju inte se ut!". Och när en ikon av något slag två år senare bär den där färgen och alla modehus börjar visa den på sina runways, ja vad händer då? Alla bär den! Det är så sjukt, hur en liten färg kan ändras så snabbt.

Som nu, nu är oranget helinne. Två år sen skulle folk nästan spotta på den som bar oranget. Konstigt det där. Men kul i alla fall att det blivit mode. Det är ju så jäkla snyggt.


Ha-begär



SOMMAR. Åh vad det ska bli skönt! Kolla bara vilka fina grejer H&M tagit in nu till vår/sommar. VILL HA.

Pretty pretty please

Den där känslan. När man är så glad så luften bara går ur en och man blir plötsligt deprimerad! Så sjuk känsla, förstår inte hur det går till. Bara s. t. r. a. n. g. e. Menaaaaaaa, nu ska jag skriva lite planering till projektarbetet, hur känns det alla blivande studenter!? Snart är vi klara. Hell vad skönt det ska bli. Hejdå skola, hejdå plugg. HEJ FRIHET!



We could've had it all



Adele - Rolling in the deep

Mornin'



Äntligen klaar. Fan vad härligt det är att sitta i fönstret med den friska luften i lungorna och solsken överallt! Jag älskar den här känslan, när vintern går mot vår. <3 Dags att ta tag i dagen och åka till schuul. Peace.

Klagoanden

Känner inte att mitt trötta ansikte är redo för någonting idag. Lyssnar på Melissa Horn och städar upp litegrann. Så smashing är livet just nu. Smsar med min söta Sara och planerar eventuella dagar med kussen. Jag vill ha ett liv utan skola typ nu, och veta vad jag vill bli. Hell vad jag skulle vara motiverad om jag bara visste vad jag ville med livet.



Sommar snart också, längtar dit!

You snooze you loose


Tired

Tröttheten är på väg in. Känner mig så matt, utpumpad. Känns som det är dags att sova. 



I'm fine - don't believe it


Agnes - I need you know

Vemdalen 2011

hihi

Men heeej kompisar

Hur är läget? Jag har haft lov. Ganska soft. Dock rätt kort. Och nu är det kaos. Kuuuwl. Jag fattar inte ett jävla skit av naturkunskapen. Den suger. Jag orkar inte. Det är kaos. Ska göra kaos med Elin, så vi slipper. Sounds pretty good huh? 



Later



Nu draaer viie. Puss kåmpisar.

She says to me, I hear a pain in her voice



Rihanna - Te amo

Snart Vemdalen

När man är ensam hemma. Och inte har något att göra. Är kameran en rolig leksak. I alla fall, sitter och kollar 90210 och väntar på att vi ska åka upp till the mountains. Långhelgen börjar idag (Y).

Dagens

Gina Tricot
Fyndade tröja idag för 49kr. Kändes fint. Länge sen det blev en outfit bild och den här var väl inte för rolig. Men aa, det är ju lov. Nu är det mysdags på andra sidan stan.

Onsday

Vad tiden går fort, det är helt sjukt! Det var ju typ igår lovet började(!?). I alla fall... Har börjat morgonen med att försöka förstå mig på förändringsfunktioner och derivata, kuuuuuuuuuwl. Sitter i Fruängen nu och väntar på le love, sen ska vi in till stan typ direkt, så skiljs vi åt och jag måste hem and take care of buiseness. StEriksplan här kommer jag. Typ. Och nu kollar jag på stylisterna på kanal5 play. Så intressant är mitt liv. Puss!


RSS 2.0