To find your way back

Det är som att hela magen tömts på luft, lungorna är tömda. Tankarna stilla. What just freakkin happened? Åh jag känner mig så konstig, som att det aldrig hände fast jag hade en hel timme med härliga röster, hräliga härliga bästa vän, från en helt annan kontinent, från en helt annan värld. Som att du var på månen och jag på pluto. Alltså ingen av oss på jorden, som att vi kan flyga. Som att du är SÅ NÄRA, fast du är så långt bort. Konstiga känslor, vilket virrvarr dom är. Vilket virrvarr dom kommer fortsätta vara. För sån är jag, när jag får prata med sånna som du. Sånna som ger mig mest i världen. Bästa finaste, kom hem till mig välbehållen, då är jag glad. Puss <3
Inlägg från inatt

Kvällsmys

Haha muppad bild! Sitter och myser med en ansiktsmask, fyfasiken vad skönt det är att lena upp ansiktet. Det luktar godisgott med jordgubbar och socker. Mums. Imorgon ska jag jobba, igen. Så det är bara att gå och lägga sig sen. Men sömn är ju fantastiskt så ja ba kööör då.

It's still a little hard to say what's going on

Vad i h******* gör jag uppe? God natt!

Letar fina frisyrer!

När vardagen blir lite grå och tråkig och man inte riktigt vet vad man ska göra för att få ändring kan en ytlig grej som en ny frisyr pigga upp mer än man tänker sig! Bytte till sidbena idag och det kändes som väääärsta grejen från min annars så vardagliga mittbena. Living on the edge, som man brukar säga. I tillägg till det har jag känt att mitt hår varit slitet som ett jäkla skatbo den senaste tiden och att jag har en orolig hårbotten (ja, hårbottnar kan vara oroliga!) så jag har kvällen till ära gjort en inbakad fläta på mig själv. Kände på en gång lite lugn i hårbotten, och jag säger bara what a relife! Det gav mig också lite ideer, för hur fina är inte de här flätade frisyrerna?!
Ikväll ba köör vi

Världens bästa och jag !
This night's gonna be a good night! Cheers m8sssss!

Nu ska jag iväg på fredagsmys med soffis
Hoppas ni får en fin fredag!

Min pojkis försöker få mig att bli a hiphoper(light)


Lite frisk luft har gett mig liv - FÄÄÄZZT

Aaa inte riktigt va. Men att få tillbringa tid med kärlek och med vänner. Hitta saker att skratta åt osv. Titta lite hockeyy, grattis Brynäs. Och sen trotts att man håller på att somna - åka hem. För imorgon ska det uträttas grejjjejejjejejjejer.

Död jävla blogg

Oj vad jag har vart trött på sistone, någon som känner igen sig kanske? När det är mycket och göra osv. Då är man som en mjölsäck at home. Rör inte ett lillfinger. Men idag är jag ledig, och idag ska jag iväg på mys, trots att jag är sjuk.. Heja mig!

Ibland finns inget bättre än att krypa ner i sin egen säng


GRATTIS FINASTE TJEJERNA

Bild från 2008
ETT STORT GRATTIS till er mina fina tjejer! För även om tiden för oss mot olika vägar i livet osv. Ni vet sånt där, så är det en otroligt fin vänskap när man vet att även om vi inte skulle höras/ses på år eller mer, så finns vi där. För varandra. så GRATTIS mina hjärtan! För nu är ni större än någonsin hehe. Lots of love! <3

Don't know what's stopping me now (fiktiva känslor)

Ligger, sitter, står, går en sväng. Försöker hitta lugnet, stilla ner, andas ut djupa andetag. För det är vad man behöver. När man står så, mitt uppi allt. Allt det där som gröper hål i själen och etsar sig fast i halsen som en hosta efter en jobbig förkylning. Tittar runt. Väntar. Om än någonsin så rastlös som nu. Höger, vänster. Vart att gå härnäst? Paniken rullar upp till ögonen. Magen kniper sig, nu jävlar kommer dom. Det som hållts på halster, nu går det fan inte längre. Och som krokodiltårar rullar de ner för kinderna. Ångesten är här. Den har krypit hit. Igen. In under det självaste skinnet. Jävla skit. HELVETTE. Det var ju bestämt, att den inte skulle få komma tillbaka. Gör om, gör rätt sa vi ju! Hela kroppen som en jävla istapp. Tittar runt - ingen är där, inte en enda liten människa eller varelse. Tar ett djupt andetag och släpper all kontroll, andas ut varenda milliliter luft som finns i lungorna. Som ett kapat plan som kraschar mot marken. Ligger på golvet, i en hög. Hur hamnade jag här? Det spelar ingen roll. Ge inte upp, samla dig. Gråt, tillåt att gråta, en dag, kanske två, men sen jävlar reser du dig. För vart du ska, är till himlen.Sunday, bloody sunday

När man har tusen saker att säga men inte ett ord att skriva

Update från Vemdalen!

Hej vänner. Nu sitter jag i stugan och chillar. Har varit helt slut dom här dagarna, mycket frisk luft osv. Skidorna går bra och vädret har varit fint. Men just nu saknar jag mina homeboys i huvudstaden väldigt mycket. Anyways, puss från fjällen!

Happy faces, good places


Sånt jävla taggmoooode

Plötsligt händer det som man brukar säga. Jag har kommit igång igen. Och fyfaaasiken så bra det känns! 7 km + magträning på det idag. Inte så jävla taggmode just nu för är sjukt trött. Men tack vare bästa träningskompisen är jag i mer fas än på länge alltså.
Nu ska jag slänga i mig något så jag inte svimmar, sen in i duschen och sen TOP MODEL FINAL! Wiiihhii.

Mornin sunshines

Rullar in mot stan då, jobb om någon timme. Grown-up-life och allt det där. Bday dinner ikväll men ja då först lite stan. good day!

Keri Hilson ft. Akon - Don't try to change me


RSS 2.0