Esta en Estocolmo

Hemma i Stockholm, med lock för öronen efter flygresan. Några mysdagar med farmor och farfar och nu dags att tagga för nyår. Middag och partey. Hoppas på massiva fyverkerier och massa sprutande skumpa, hehe, fint skare' va.




Två bilder från förra veckan på Cafét :)

Hej alla finisar

Har varit en turbulent jul med skador och kaos. Men det har varit fint endå. En julgran har vi haft och julmat har vi ätit. Och satan vad glad jag blivit för fina julklappar! Känslorna har haft en stormvind inom mig med andra ord. Nu börjar det lugna ner sig och imorn blir det 7 timmar i bil. En del av julen. 

Så puss vänner. Och hoppas ni haft en bra jul, funnit något fint i jultraditionen.



Tröttis

The day after tomorrow, kommer julen vara slut nästan. Vad fort det går. Allt jag önskar mig egentligen, är att få vara glad under hela julen, kunna se det bra. För just nu är jag så trött och seg.
Men om man ska börja se något bra då, igår var riktigt kul. Alla var nöjda och jag vaknade inte bakis. Fint. 

Jag förra julen.

Last night


<3

22 december

Springer ner till 7eleven och köper grönt kuvert. Stoppar ner kläder som inte längre används. Skickar till Flen. Hejdå kläder men hej pengar. Fint när man kan tjäna lite extra såhär inpå jul.

(Y)

I'm done tipping on my toes



Anna Bergendahl - This is my life

Taggar ner nu, ska sova ett par timmar. Innan mitt livs sista julavslutning. Tänkte dock ta itu med det här..



..innan jag somnar. Fint va? Det är min extragarderob. Konsekvensen av en liten garderob, när jag blir stor ska jag ha en walk-in, punkt slut.

On my wishlist



Dom här jeansen från Nelly.com är bara så jävla snygga. Ytterligare något som fattas lite i min garderob. Fast vill inte ha dom än, ska trimma benen lite först, så jag kommer i typ 27or. Det är väl kanske den riktiga önskan, ha.

Slappy


Gina Tricot aaaaand Vila

Cravings

Sjukt snygga skor från Scorett för 1199kr!

Ett lite högre par med inbyggd platå för kortare stunder och ett lite lägre par för längre partynätter. Hade jag haft pengarna skulle jag köpt dom direkt.

Do you feel better now? She falls to the ground



The Red Jumpsuit Apparatus - Face down (acoustic)

Igår på Woll(?)dorf, eller vad det nu hette






Hemtjänsten

Nu har jag städat den första toaletten i hela mitt liv! Det var ingen förnäm upplevelse direkt. Men jag tror mamma var rätt glad att hon slapp. Vad gör man inte för mamsen?

Hemma

Oklart var det ja. Klara. Oklart. Puss.

It's the little things

Jävla bergochdalbana, jag mår illa och vill stiga av. Men endå så sitter man kvar för det är så jäkla kul när det går snabbt, när man släpper taget och skriker ut. Släpper allt. Låter vinden vina i ansiktet. För fan vad skönt det känns, just där och då, när man släpper taget och märker att man kan flyga.



Sista skoldagen

Dagens låt har verkligen varit Face Down, med The Red Jumpsuit Apparatus. Älskar den extra mycket idag verkar det som. Har annars slutfört sista skoldagen för i år. Avslutning på onsdag, men annars klart. Så jävla skönt. Nu blir det näästan en månads lov. <3

Confess to me



BikBok

For the world to see? Eller hur fan var det. Arg och ledsen. Tom. Vill ha mer.

Life as it shouldn't be

Känslan. Tanken. Velar. Undrar. Känner mig rastlös. Var tog jag vägen. Bit ihop. Eller inte. Har slösat på tiden, levnadstiden. Slösat bort allt. Eller en bit. Lite av mig. Tomhet när jag inser. Att jag slösar. På livet.



Dressed up, gårdagen

Topp från BikBok, shorts Gina Tricot, och mitt älskade armband som jag tappade igår :( saaad...

Baby you're a firework



Katy Perry - Firework

Äntligen fredag!

Idag blir det en riktig festfredag! Måste bara se till att få någon timmes sömn till imorn.. Men det kommer bli kul, stor födelsedagsmiddag och sen utgångångång. Pluss massa donkendejter i slutet av natten, gonna be sweet.


GRATTIS KOMPIS

Someone turns the music loud



Natasha Bedingfield - Touch

Shopaholic

Vänner är fint. Så fint. Ska prova lite kläder nu, köpte nytt idag igen....(Malin jag vet vad du har att säga). Men det var så prisvärt. 


Kortheten

Går runt som en zombie, köper onödiga leggins för 49kronor, väntar på tunnelbana i 40 minuter, hissen strular på vägen upp, får åka upp igen, göra om, freaka på en dörr som inte vill öppnas, till slut in i lägenheten, jag är hemma.

Lookie

Blev som sagt lite shopping igår. Kunde inte hålla mig, efter en lite låg Matilda i helgen kände jag att det behövdes något kul. Pathetic!! Jo lite kanske. Men det är kul, och det gjorde mig glad. so why not?



Topp BikBok, armband och shorts (mina nya) Gina Tricot

Gammalt är ibland bäst



Eva Cassidy - Time after time

Gilla mycket

Älskar att hitta en varm man i min säng. Att krypa ner efter man sprungit med kall näsa från tunnelbanan. Få krypa tätt intill. Det är fint.

Bangade mitt eget köpstopp




Provade en skitfin tröja idag på Gina. Ganska vanlig, inte så speciell, men så jävla skön och fin. Måste bara tillägga att min rumpa är platt som en pannkaka på grund av århundradets största blåmärke - ja på rumpan. Jag skulle gärna visa hur det ser ut, men det känns lite fel. Så ni får helt enkelt föreställa er, 5cm högt och kanske 15 cm brett. Fint va.

No matter how many lives I live, I will never regret


30 Seconds to Mars - Hurricane

Svårt att sova

Har svårt att sova, så kollar på lite bilder från veckan. Har vart supertrött idag och känt mig hängig. Imorn är det dags för allvar igen och ta tag i skolan. Lite Lucia sålänge.




Hold on to the good things in life


Mitt finaste hjärta, du gör mig så glad! <3

Hemma igen

Har varit en känslosam katastrof idag. Utan att själv veta vad som pågår.. Sjukt. Lyssnar på Ciara, hon ääär bra. Och ska städa lite i rummet nu. Få ordning och inte känna någon som helst stress i kroppen - inte bra för mig.



Release the worry in my soul



Cascada - Hold your hands up

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Jag damsög halva lägenheten och blev skälld på för jag inte gjorde klart. Fan vad jag hatar när vissa personer ger en uppgifter när man redan planerat hela sin dag, och sen försöker man göra dem nöjda men det räcker inte. Skitsaker. Aaaajaaa. Jag är inte överhuvudtaget bakis idag för jag drack typ inget igår (Y). Dansar alltid nykter, eller typ.. Hehe. A men i alla fall. Har gjort klart en presentation till imorn och ska nu ge mig in på resten av läxhögen. Ikväll är det träning och imorn är det Lucia. 



Helgen

Fyfan vad ont det gör i min kropp! Ni skulle bara veta hur mycket jag råkat ut för den här helgen. Har ett decimeterbrett blåmärke(om inte mer) på ett väldigt fint ställe. Och har skrikit tills lungorna inte medverkat längre. Inte så smart till imorn kanske.. He.




Igår på Lobby <3

.

Det gör ont idag. Jag saknar dig.

Tog i idag ja

Oj vilken biff!!! Hahaha. Åh vad jag är rolig. Nä men alltså, nu har det börjat. Kampen mot geléklumpen till kropp. Körde  styrka och kondition idag, intensivt i nästan två timmar. Fan vad bra.

Dagens

Topp H&M, kofta Kappahl

Skrattar lite åt mig själv och mina bilder. Men vadfan. Kul att minnas. Hur jag såg ut. Hur jag klädde mig. Om några år.

Stressen

Det är så jävla mycket som händer nu inför jul. Att det finns ett slut gör mig stressad, vilket söta Johanna höll med om. För mig är det nog känslan av att shit, nu fan gäller det. Sista rycket. Succeed or die trying, typ. 



Mer Rhodos, jag och Johannii i somras, haha, älskar

Hej

Kära hem. Fina hem. Älskar att komma hem. När man är trött. Sådär. Funderade på att träna idag med, fast nää. Ni vet. Orken tog nog slut när jag gick in genom dörren. Men imorn kanske. 



Hattifnatt

Med hundra saker i huvudet, några hundra till på papper, går jag och lägger mig. Jag gör inte det jag ska i tid. Jag hör inte vad folk säger, tar inte in, väljer ut, väljer bort. Sorterar. Utan egen vetskap. Wtf.. Hjälp. Fast nä. Jag vet nog varför. Eller inte. Men endå. Måste anstränga mig lite mer, kämpa lite hårdare, få lite bättre koll. Då kanske.



Drömmer mig tillbaka lite till Rhodos. Grym vecka.

Tell me what you want to hear



One Republic - Secrets

Framgång

Det är så otroligt kul när saker går som man vill! Just nu verkar det som att allt kring projektarbetet kommer bli över förväntningarna. Men ska försöka hålla mig lugn tills allting är bestämt!



Dags att sova



Snyggt Matildaaaaaaaoooo. Kom igen liksom. Men det är dags nu. Det är slut för idag. Går och lägger mig med ångest, vet inte var min nyckel är.. Fan. God natt.



Skjorta


Transparent från H&M och jeans från Gina Tricot

Why make our lives harder?



Akon ft. Michael Jackson - Hold my hand

Ikväll var bra





Bilderna säger rätt mycket. Det har varit en riktigt skön kväll med två sjukt härliga människor! Mina små kopior, hihi. Kvällen var fylld med sjuka historier och dansande poliser. Fint. Och till slut lite hockey på Retro. Fin kväll.

Men hej, har jag en blogg, vad kul

Känns bara som att jag är hemma och vänder dom här senaste dagarna. Spenderade natten i Fruängen. Nu bär det iväg på jobb och möte på Pure. Serious business. Fixa håret först bara. Inte lukta usch - stå högt i kurs. Ja ni vet.

Så här såg jag ut igår:



I ny blus från BikBok

Utveckling

För varje dag som går. För varje minut som passerar. För varje sekund som sveper förbi. Blir man äldre. Man växer. Lär sig nytt. Utvecklas. Omformas. Blir ny. Varje sekund är du en ny.



Det är lustigt hur jag vissa dagar ser mig som så stor. Anser mig själv vara redo. Redo för allt. För världen. Det är lustigt. Hur det blir. Hur jag kan bestämma själv. Fast hur samtidigt min omgivning formar mig till mina beslut. Det är lustigt hur man en dag kan känna sig så stor och nästa så liten. 



När jag var femton, då kände jag mig stor. Då kände jag mig redo. Då visste jag allt. I alla fall allt jag behövde. Det andra? Screw it. Jag kunde klara mig själv, trodde jag. Jag ville hemifrån. Skulle leva livet. Det vill jag fortfarande, stå på egna ben. Men jag har inte längre lika bråttom.



Det är otroligt hur mycket som har hänt sen dess. Hur olik jag är den jag var. Fortfarande jag, men en ny version. Bättre eller sämre spelar ingen roll. Ny. Det räcker. 


Idag vet jag hur mycket jag har kvar. Jag har större drömmar, men mer realistiska. Fan vad det ska hända grejer. Nu är det studenten och körkortet som är framför mig. Jag har längtat till studenten sen jag var typ tolv år. Friskt? Vet inte. Men skoja inte att jag är redo! Världen. Fan vad jag längtar.

Våra brister gör oss till människor



Daniel Adams-Ray - Lilla lady

Filmtime

Det har varit en lång helg. Lång och mysig. Med mycket innehåll. Har duschat nu och taggat ner, väldigt skönt. Kollar på världens gulligaste film på 5an. Penelope. En tjej med gristryne som vill bli vanlig. Åh söta filmer. 

Penelope

Why do all good things come to an end?

Hemma från en riktigt mysig fredag, med familj och vänner. Synd bara att det skulle ta en vändning när jag kom hem. Konflikterna, jag orkar inte riktigt med dom. Hatar att bråka. Speciellt när man inte fattar varför den andra tänker som den gör, och den andra antagligen inte fattar hur jag tänker. Skitbråk är det. Utan mening. Bajs.

Lyckad sådär 1 minut i elva på torsdagkvällen

Det känns som jag har sprungit ett maraton och vunnit
Det känns som jag har vunnit 10 oscar i varje kategori
Det känns som jag har släppt en 10ton sten från axlarna

Helvette vad skönt det är att göra klart skoluppgifter! Trots att jag varit sjuk och legat hemma har jag nu komponerat en hel geografiuppgift! Det är sjukt vilken befrielse det är. Jag trodde att jag tappat gnistan, men när jag kollade upp kriterierna hade jag fått med allt i min text, sjukt! Nu är det bara att lämna in och sen hoppas att Ms Marie har samma uppfattning som mig...



Pappa nu förtjänar jag typ en sån här! Det är okej att den inte får plats under julgranen...

Call me up if you are gangster


Pink - Raise your glass

Här om dagen


Tunika H&M

Projektarbete

Har precis fått svar av en organisation vi troligen kommer samarbeta med, åh vad bra det känns. Så håller nu på att kolla runt efter material. 

Är det någon som vet var man kan få tag i snygga t-shirts i tjejmodell, lite tunnare tyg? Hjälp uppskattas!

Exempel från www.organicsally.com

I never would have guessed

I must say it is pretty exciting that even though I only have a small amount of readers, there are international ones among them. I got really surprised but in a good way!

Sometimes I feel like I'm the only one, stop for a minute



Tryin' to get my Usher on but I can't let it burn



Nelly - Just a dream

Vilken vecka

Barnen är inte på min sida den här veckan. Det har varit några omvälvande händelser, som gett mig nytt perspektiv och man har verkligen fått tänka till. Galna dagar. Nu hoppas jag att denna hemma-dag i alla fall har gjort att jag ska orka med resten av veckan. Peace out.



Dressed


Kofta från Gina Tricot, skärp Vila

What are you waiting for?



Tim Berg - Seek bromance

Morrooonenenen

Mitt på dagen och här sitter jag i mjukisbyxor. Det är förkylningen som ställer till det. En slagen hjälte ligger i min säng och breder ut sig som en plattfisk. Ska nog ta en dusch snart, och sedan överväga om jag ska hämta barn idag. Tror jag måste. Annars får de ju stanna på skola/dagis till imorn.



RSS 2.0