Skor



Sandaler. Varför ska det vara så svårt? Jag gillar dom. Men endå inte. Jag älskar dom, men endå inte. Ytliga problem. 199kr på Zaras rea.


Update

Vad har jag gjort senaste dagarna? Jag har levt. Levt hemma, levt själv, levt i vatten, levt på land. Levt helt enkelt. Om det ens heter så vet jag inte. Jag har i alla fall levt. Och nu är jag hemma. En kväll i rålis med fina vänner och lite knäppa människor. Fick skjuts hem av grymma gubeng som kör i stan till och med. Inte illa.

Badade för första gången i år. Trodde man skulle gå under när man kom till Sverige efter Grekland men det var inte sååå farligt. Badat och chillat. Bra dag. Middag med min pojke också. Bra dag all together. Fan vad det är skönt med sommarlov.



Grekland

Brasilien vs. Chile

Jävla sport alltså. Brasilien gör mål efter mål. 25 min kvar. Jävlar nu gjorde Chile nästan mål. Fan vilken dröm att spela ett VM, att vara så bra som proffsen. Tänk. Vilken känsla.



Fabiano


Känslosamt



Medina - Sagoland


Trött på beteendet

Jag är så jävla grym. Jag är helt jävla dum i huvudet. Jag är fett bra. Jag suger.

Känslan av att bara vilja dra tillbaka alla ord och få chansen att tänka en sekund till. Att man aldrig lär sig. Man kan säga allt, men inte alltid. Allt handlar om timing, min är helt väck och sne. En annan dag hade varit bättre.

Reashopping



H&M, scarf 50kr, tröja 100kr, linne 20kr

Gick in på H&M tomhänt, kom ut med en kasse. Huuur gick det till?...


Midsommar hos Sara













Give



Somrigt, snyggt, smickrande. Höga klackar, korta klänningar, ljusa färger, bling och äkta skinn. Mockaskorna får mitt hjärta att stanna... Skämt och sido, dom är dödligt snygga. Och benen ser 3 mil långa ut i dem. Inte illa.


I'm not saying I'm sorry



30 Seconds to Mars - Closer to the edge


Saknar mamma

Klockan är 10.37. Jag ligger vaken. Det var kul igår, väldigt kul. Fina människor, och underbara Clara var tillbaka från USA! En väldigt bra midsommar, som började med familjefirande i Waxholm. Det var champange och jordgubbar, chokladdesserter och jordgubbstårta. Hur fint? Väldigt fint.

Dricker honungsvatten och chillar. Solen börjar komma fram. Det är jäkligt ensamt i lägenheten atm. La familia som stannade ute i skärgården. Jag som begav mig till vänners fest. Ensam hemma. Skönt, men fan vad ensamt.


Fina sommar





Sommaren i Stockholm är fin den. Arg för att jag är begränsad till att
uppleva de varma dagarna. Arg för att jag blev förkyl doch hostar 1000
ggr i timmen. Arg. Varma drycker, kall glass. Vill kunna leva nu.

Sommar - shorts




Hatar att köpa dem. Benkomplex. Men älskar att bära dem.
Årets två par, från H&M, svarta, och från BikBok, blå.

All the love I'll ever need



Backstreet Boys - What makes you different (makes you beautiful)


Torsdag i Stockholm



Tröja från H&M, skärp Lindex, ring Rhodos.


Nutte



"NAYHARA!?:D:D:D" och "Fan vad dum hon är, det är ju svindyrt!" hann rinna genom min skalle när gullisen ringde här om dagen, ända från Brazil. Men det var tydligen billigt med skype. Gillare. Saknar min lille plutt. Så jävla glad att du ringde <3


Grädde




En födelsedagspresent som inte passade byttes till den här underbara saken. Love it forever.. Hihi. Tack finisar!

699 kr Mango


Men heeej

Vaken 06.24 en sommarlovsdag. Vad fan gör jag uppe? Kärleken gick till jobbet och jag kunde inte somna om.. Min kropp är sämst, jag är sjuk igen. Har varit hela veckan. INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR. Undrar om lille Holdeni är hemma... Kaskie ska jag träffa next week, eller till helgen.. Måste ringa Linda! Och imorn är det midsommar. Vad fan ska man göra..? Ville ju bli piggelin först. På tal om piggelin, tror jag har en i frysen..


Rosa picknick



Klänning och kofta H&M, glajjor Rhodos, mobil Samsung och Converse.


En dag i Rålambshovsparken

Två grymma tjejer. Ett Rålis. Onämnt nummer godispåsar. Mysdag. I <3 my girls. Senare var jag personal shopper till Sara, riktigt kul! Jag kanske är nästa Rachel Zoe.. hehe. Nää jag ska inte ta i här. Men fan vad det är kul att shoppa..


You saw what nobody could see



Kelly Clarkson - You found me


Shopping



H&M kjol 199 kr, linne 20 kr

Jag kom hem från Greklandet. Jag landade. Jag sov. Träffade familjen och kramade om dom ordentligt. Jag åkte hem till min pojke. Besökte stan. Shoppade. Då kändes det som att jag var hemma på riktigt. En kjol som jag haft inre bilder av i säkert ett års tid. Den var min. På mindre än 3 sek. Jag tog den, jag visste, den var min, från första början. Linnet hade ett pyttelitet hål. Dåligt sa jag. Jag vet sa hon i kassan. Jag fick den för 20 kronor om jag verkligen ville ha den. Jag accepterade. Larmet pep på vägen ut, men jag sa att det var okej. Jag hade trots allt kommit hem nu.


Ett par timmar på gräset

Fan vad Stockholm är fint när det är sommar. Fan vad fint. Käkade pizza alldeles för snabbt. Log mot solen. Skrattade högt med fötterna mot himlen. Life as it should be. När man lever i stunden, då är livet som bäst.



Med ett tungt hjärta

Andas. In. Ut. Djupa andetag. Klänningen sitter som en korsett runt midjan. Byta. Sen. Ögonen tåras under ett perfekt lager av mascara. Vattenfast, som att det skulle hjälpa. Ena sekunden vill jag klä mig i höga klackar och pudra ansiktet för att på så sätt förhindra mig själv att blöta ner kinder som inte borde vara våta. Nästa sekund vill jag klä mig i de trasigaste kläder för att kunna bryta ihop totalt utan något som håller mig tillbaka.

Vi fick låna en ängel. Idag tar vi farväl.


Time would be wasted



Bob ft. Bruno Mars - Nothin' on you


Bilder från avslutningen







METG's andra år, avslutat

Regnet forsade ner, bokstavligt talat, när jag skulle gå imorse. Bara det gjorde mig sjukt otaggad och trött. Nu är jag hemma, efterytterligare en dag med shopping. Ajabaja. Och en lunch på stan med bästa TP. Jag har börjat tvätta, för imorn då jävlar åker vi! Galet tjejer. Det ska bli otroligt skönt att lämna Sverige och få komma till den riktiga sommaren utomlands. Helt enormt. Och Grekland ska bli spännande som fan, har aldrig varit där. Spännande. Sista frågan, ska jag eller ska jag inte möta upp klassen ikväll? Det lutar åt jag och sängen istället. Trött chey.



Resultatet av de två senaste dagarna. Visar inte upp det här i skrytsyfte utan snarare i häpnad. Det är groteskt. Jag vill nästan lämna tillbaka allt. Ska ta en paus nu med shopping. Det har nästan gått för långt.


Gammal goding



Lady Gaga - Just dance

Alla pratade om henne. Hon var ett fenomen. Något nytt. Coolt. jag vette fan.
Cool tjej i vilket fall.


Från igår



Jacka från Only, topp Gina Tricot, leggings BikBok och halsband present från Madde.


Plans.

Idag sätts betygen. Nu har jag gjort nästan allt jag kan. Nästan. Men nu tänker jag inte lyfta ett finger till för tvåan. Inte ett finger. Jag ska ut på stan i nya kläder, njuta av värmen - av att det är sommar och ge fullständigt faan i att jag inte nådde upp till mina egna förväntningar. Jag har inte fått ett enda IG någonsin, det är något att vara lite stolt över i alla fall. Ikväll ska jag se Sex And The City med min man. Vi två och en jävla massa tjejer. Först middag i Fruängen.


You're my everything



Lifehouse - Everything (live in studio)


You remember me

Två dagar på ett lantställe i Trosa. Två dagar tillsammans med 31 andra. Resultatet - jag är helt död. Nu ska jag plugga, borde, skulle, tänkte. Fint är vad det är. Lyssnar på Eva Cassidy, hon sjunger så jäävla fint. Är arg på någon. För att jag får för lite. Eller kanske inte arg. Nej, inte arg. Men jag får för lite. Bortskämda skitunge tänker du. Nej, jag är inte bortskämd. Inte alls.


Bild från i fredags



Nu är vi 18 Balle. Tiden går snabbare än man tror att den ska göra.


Sunday, bloody sunday

En lördagkväll med det mesta. Till slut blev det lite mycket, däför i princip noll bloggning idag. Men jag bar en lysande rosa klänning och min fina Michael Kors väska. Omringades med fina vänner. Åt god mat, skrattade högt - för att jag mådde bra, för att ni fick mig att må bra. Njöt av kvällen, vi firade fina Ballebulle. Jag glömde kameran hemma. Förbannade mig själv för det. Det var ju en sån jäkla fin kväll.


Madde, har glömt!

Vad hette din blogg? Tell me! <3

Gårdagens dresscode



Klänning och skärp Gina Tricot + massa halsband och ringar.


Ungar alltså..

Vi tog en sväng förbi lägenheten igårkväll, lyssnade på hög musik och taggade till. Då är det ett grabbgäng med kanske 5 tioåringar som börjar skrika "älskling" och "visa pattarna" till oss alla. Vad får dom allt ifrån? Idag står en av dem och städar upp efter gårdagen, jag ser honom från mitt fönster. Undrar vad deras mamma och pappa skulle säga. Dagens ungdom, inte nådigt.



Bild från google


Blått



Gina Tricot 199kr

Perfekt tyg, perfekt färg, grym modell. I den kände jag mig fin.


You're not alone



Shayne Ward - Melt the snow


Happy Bday & Girls Night

Fan vad det var kul igår. Idag känns det i benen. Dom är som sladdrig spagetthi. Men det var värt det. Glada tjejer åt ute och kunde beställa vin. Blev särbehandlade - på ett dåligt sätt - av personalen. En krona i dricks. Inte okej beteende. Menmen, det var kul endå. Mina fina vänner gav mig fina presenter. Solen lyste. En sväng upp till the penthouse. Vidare ut i Stockholmsnatten. Träffade Alex som fyllde år just igår också, så i år igen firade vi tillsammans. Det var en bra kväll. Idag ska vi fira Ballebulle ytterligare med terassfest(?). Det lär bli fint. Grattis igen sötnos!







<3


RELEASE ME



Agnes - Release me

Galet stressad och bara allmänt depp. Men ska sluta med det. Nu på momangen. Snabbis ut och träffa Gabbsen. Hon är bra hon!


Slutspurten

Fredag, tid att vara glad. Men jag har inte tid än. Nu är det sista chansen på riktigt. Jag hatar det. Vill inte ha fler chanser fast jag vill ha alla chanser i världen. Visa att jag är bäst. Att jag kan. För jag kan. Jävlar vad jag kan. Men det går inte. Fast det går. Det blir för mycket fast det inte är så mycket. Jag svamlar för jag är full med känslor. Besviken på mig själv. Trött på livet med all press och stress. För det är inte slut än. Men snart. Och då har jag inga fler chanser. Så nu gäller det. Dags att ge det sista.


Finally, som en tyngd från mina axlar

Ääääntligen är lugnet på väg in i min kropp. Fortfarande fett arg på min naturkunskapslärare för att hon ställt till det för mig.. Men har i alla fall klarat av ett psykologiprov och är väl förberedd till mitt samhällsseminarium. Kan äntligen andas lite, och inte känna att jag måste ta engelskan till spankskaplugg till exempel. Känner hur jävla tråkigt det här inlägget blir för utomstående. Men ni ska veta, att äntligen kan jag andas. Och det har jag inte kunnat på flera veckor. Lättnad. Sån jävla lättnad. Fan vad jag har saknat att andas!



glad tjej


Minns varje ord, varje rad jag skrivit, en längtan så stor, minns varje dag jag lidit



Petter feat. Veronica Maggio - Längesen


Orden som kommer från ingenstans

Oändligt med kärlek. Allt att ge. Har gett allt. Fortsätter på samma sätt. Ger allt. Älskar. Blir fördärvad, lycklig, ensam, hel. Allt på en gång. Jag ger allt. Jag vill lösa allt. Orkar inte bråka, ha det dåligt. Vill aldrig somna med tårar på kinderna. Ger allt, för att få allt. Den som inte älskat har inte levt. Jag har älskat. Jag har levt. Jag lever nu. Med all kärlek i hela världen. Och jag kommer fortsätta så. Jag fungerar så. Jag ger allt.


Plugg och sol.

Idag känns faktiskt allting liiiite bättre. Men bara lite. Måste plugga hela dagen idag också. It never ends. Men ska i alla fall få sällskap och det är så jävla skönt. Hade inte pallat en till dag för mig själv alltså!

Sitter på balkongen och väntar på min gullegris som snart kommer hit. Ska man plugga kan man väl i alla fall få bli lite brun samtidigt.



Nu ska jag sola, hehe.

Daily



Klänning Zara, converse och väska från Michael Kors.


Don't turn away, I want to stay



Cascada - Breathless


Årets svarta



Namnsdagspresent från fina mammis, Dinsko

Fick dom här för ett tag sen, men nu var det dags att visa. Känns som att jag avverkar ett par svarta ballerinas per år. Hoppas att de här håller längre. Svart med nitar. En väldigt bra namnsdagspresent. Tack mamma, bättre sent än aldrig<3


Simpelt




Snodde Karins tröja från Gina Tricot och drog på
mig ett par jeans som jag själv köpt där. Enkelt.


Tisdag morgon, en jävla röra




En timme fick jag vänta. Det var meningen att det skulle bli en bra start på dagen imorse då jag slapp bege mig till skolan då vi skulle ha naturkunskap i Karlbergsparken. Fuck that säger jag bara. Har man sagt att man möts vid ett viss ställe en viss tid gör man det, om man inte har hört av sig om annat. Har nästan aldrig blivit så irriterad på en lärare.. "Vi kanske borde skynda oss, Matilda väntar i parken" "Det är fint väder, det går ingen nöd på henne". Haha, idiot. Fick i alla fall en lugn morgon och slapp allt onödigt struntprat, men jag hade helt klart kunnat utnyttja tiden bättre. Jaja, imorgon kommer nya problem.

You just walked out of one of my dreams



Shayne Ward - Breathless


Sick and tired

Dryg dag. Har ingen lust för något. Vill bara sova. För all framtid. Eller inte. Men typ. Trött på allt.

2 cool 4 school



Med YSL på läpparna och nästan helt klädd i Gina Tricot. Dags att dra till schuuul. En otrolit intressant dag väntar mig. Med bland annat upptäckter i Karlbergsparken. Later dudes.


RSS 2.0