Så har jag fått min diagnos på fitthumöret

Ja, nu behöver jag i alla fall inte undra längre. Pms. Fyfan. Ibland smyger den sig på så jävligt innan jag fattar att det är därför jag är sur och slö. Sne osv.

Men man får väl göra det bästa av situationen? Förhoppningsvis är middagen klar snart (tack för att du finns, mamma) sedan drar jag ut på stan. Screw you rain, ingen blir väl gladare av att bara sitta hemma!?


Trött chey(varje dag den här veckan)

AAAAAAAH ENERGIN; VART TOG DU VÄGEN!?

Vad mycket som händer nu va. Stockholmsveckan osv, synd att man inte är en del av det. Jag nöjer mig med fashionnews och tv-program. Annars har jag kramats och pussats. Jobbat lite. Sprungit lite. Gjort illa foten lite, fan inte igen liksom.

Gjort en beställning på Nelly fast jag läst fett med kritik mot dom på sistone, nån som kan spä på eller förskingra min oro?

Men heeeeej, så var det lördag!

Amen tjaaaaarååå. Så var det lördag och så där. Fett ont i kroppen och ingen känsel i fötterna. Det tar att stå på ett stengolv en heldag. BLLÄÄÄ, säger jag bara. Annarsåså så blir det mys och fest ikväll. I want it, I need it. Woohoooo. Fezt. Solen skiner ju också för tusan!! Ta det till vara vänner. Hoppas ni får en softis lördagkväll!

Idag @ work

Klänning från GT, skärp GT, blus från Vila
Sandaler från Zara
Klocka från Marc by Marc, halsband Golddigger

Sjävkänsla


Love is when you have 100 reasons to leave someone, but you still look for one reason to fight for them


En liten outfit

Någonting jag saknat med att blogga är att lägga upp outfitbilder, bland det roligaste att se tillbaka på ju. Så här kommereeeee, dagens:
Brallisar och tischa från Gina Tricot, halsband från Pure Details.

Ny favvoserie, efter bara 15 minuter!

Åh jag är helt förälskad!!!! Vad nurå? Jo, deeeeeet niiii: Project Accesory! Åh designerprogram i mitt hjärta, det här kommer bli mitt nya beroende. Kanal 3, drama and fashion, lalala-loooove it!Soccergirl on the move

Match i Erikslund idag. Jäääääävlar vad vi kör. Inte en enda träning innan första matchen, sjukt taggat mao. Nervig osv. Nu kör vi.

I've tried and tried, to say what's on my mind - listen

Ja just nu, som så många gånger förut, finns det tusen saker att säga. En djup jävl oro som grott in sig i magen. Men det kommer gå bra säger dom. Säger hon, säger han. Det är ingen fara. Chillarå. I've gotta find my own osv. Måste hitta mitt, måste hitta det där stället där jag trivs, där jag mår bra, där jag inte oroar mig för det finns inget att oroa sig för. Mer att veta. Eller kanske inte. Men att ha en bra känsla i kroppen, lugn. Att man vet, även om allt kanske inte blir som man blir, så vet man att det kommer bli bra i vilket fall. Där man har något att luta sig tillbaka på. Leva lätt. Leva mycket. Leva nu. Lev, för fan.

/ Mvh Midnight deeptalker.Im like what the ****

Ja vad hände egentligen. Jag skaffade ett liiiiiiiiv, höhö. Näää, ba skoja. Men tappade väl inspon någonstans på vägen. Bloggen lider, det är så tråkigt att den blivit så tråkig. Kanske skulle dra tummen ur röven och börja me´t igen. Hitta nåt skojj att inrikta sig på, som en vän som startat matblogg, skitsköjj ju. Maybe baby. Hörde om ett 65årigt par som skulle gifta sig idag - det är aldrig försent att börja om!RSS 2.0