Matdagboken dag 2 & 3

Dag 2

Frukost: 3 mackor med leverpastej
Lunch: Pastasallad
Middag: Korv m mos, två portioner.
Bio: Popcorn och en cola light
.
Dag 3

Frukost: 2 rostade med dansk salami
Lunch: Kebab m bröd
Mellanmål: 3 skivor dansk salami + mos m ketchup och senap
Middag: Fläskfilé och potatis
Efterrätt: Semla och hallongrotta
.
Ja ni ser ju hur bra det går för mig att vara hälsosam haha. Mönster är verkligen svåra att bryta.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men steg 1 kanske är att bara bli medveten om vad och hur mycket man äter? Sen kan man börja förändra så detta fixar du nog :)

2012-02-16 @ 11:20:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0